Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 28

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ivetka zhubla 20,5 kg, to je šikulka

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: rada

(Eva, 5. 4. 2012 8:24)

Mezijídla ano a beze strachuN, ale jinak nenavyšovat, snad u mužů by to šlo, ale na ženu by bylo moc sacharidů za den.

Vyjole a všem "plácajícím se"

(Hanka T., 4. 4. 2012 11:20)

Asi budu vypadat jak aktivista bez místa, ale co.. Teď jsem měla období, kdy se všechno nahrnulo, takže váha se nehla, já jsem porušovala, atd. Pak jsem si přečetla to jarní rozhýbání a že to zkusím. To bylo boooožííííí!! Váha skákala až tak každý 2.den, na konci jsem dala ovocný den a super. Mám chuť se zase vrátit k jídelníčku, byť na obědy chodíme na menu do hospody. Naštěstí lze vyměnit přílohu za nesmaženou. Je pravda, že poslední 4kg jdou nejhůř, bojuju s posledníma dvěma k cíli a ne a ne. Hlavně si nevyčítejte drobné hříchy, ale udělejte něco navíc - tanec při písničce, procházka se psem, kliky, dřepy, každá si najde to svoje.. A to "Rozhýbání" vás nakopne, zkuste to!

Re: Vyjole a všem "plácajícím se"

(Božena, 4. 4. 2012 16:53)

Hani,tak tohle přesně jsem potřebovala slyšet/nebo spíš číst/2.měsíce supr,chybí ke spokojenosti tak 3 kg,pomalu šlo kilo a dál váha stojí,tak jsem se dívala na to rozhýbání a Ty jsi mě nakopla.Dík.Ale dám si to až po svátcích.Ted zůstat na svých a těším se příští týden na rozhýbání. Pěkné velikonoce všem.

Re: Re: Vyjole a všem "plácajícím se"

(Dagmar, 4. 4. 2012 17:54)

Ten rozhýbávací týden fakt funguje...váha mi úplně stejně stávkovala, no a teď po tom týdnu o kilčo a půl méně...

Re: Re: Vyjole a všem "plácajícím se"

(Hanka T., 5. 4. 2012 10:02)

No néni zač, Boženko :-) mám dole kilo a fakt jsem se opřela do cvičení. Včera jsem pro změnu měla neplánovaně sraz se sestřenkou, a pak už byl čas tak leda na postel. A jako by mi něco chybělo :-))

Výsledky

(Jaroslava Z, 5. 4. 2012 9:31)

Dobrý den paní Evo, 19.3.2012 jsem se začala držet Vašeho jídelníčku. Můj začátek 79 kg, dnes 76,5kg. nemám vůbec hlad, vše z Vašeho jídelníčku mi moc chutná:-))). dietu zkouším :-)) na šatech a už je obléknu, sice zatím trošku těsné, ale mám radost. Zatím moc děkuji Jaroslava Z

Já ty emaily někdy nestíhám

(Eva, 5. 4. 2012 9:06)

Včera jsem byla na pohřbu a nějak jsem nestihla odpovídat a stejně byla středa, ale pomalu se tím prokoušu, když bude máít někdo něco akutního, zavolejte dopoledne nebo večer, ráda odpovím a jdu dělat dlaší jídelníček.

Výsledky

(Milada K, 5. 4. 2012 9:02)

21.3.2012 106,0
3.4.2012 101,1

Výsledky

(Jana Ž, 5. 4. 2012 8:57)

Datum Moje váha [kg]
21.3.2012 73,5
5.4.2012 70,6
Dobrý den, paní Evo,
posílám Vám tabulku s daty za 14 dní, zatím je vše v pořádku v pase mám o 3 cm méně.

2.týden

(Blanka K, 5. 4. 2012 8:56)

Dobrý den Evičko, zasílám první úbytek váhy po 14 dnech.
21.3.2012 váha 94 kg
4.4.2012 váha 90,6 kg úbytek -3,4 kg
V pase jsem měla 96 cm teď 92 cm -4cm
Boky 105 cm teď 103 cm

Výsledky

(Jana F3, 5. 4. 2012 8:51)

Datum Moje váha [kg]
22.3.2012 78,4
4.4.2012 76,7

Jak dlouho

(Šárka *, 4. 4. 2012 16:35)

Ahoj holky,
prosím mám dotaz, jak dlouho vám trvalo po obdržení jídelníčků atd., než jste ho začaly přesně dodržovat. Je tu někdo, kdo třeba nejdříve jen tak zkoušel a "oťukával" novou skladbu jídel a teprv třeba po půl roce najel přesně podle dodaných jídelníčků ? DÍKY

Re: Jak dlouho

(Elena H., 4. 4. 2012 17:44)

Dobrý den, Šárko.
Já jsem odkládala začátek stravování přesně dle jídelníčku cca 2 měsíce, doteď toho lituji, protože jsem se připravila o jeden hezký podzim se štíhlejším a zdravějším tělem, oblečení, které jsem znovu mohla obléknout, čekalo na "provětrání" až do jara, protože jsem ukončila dietku přesně 14.12.2010. Od té doby si náramně užívám každičký den, váhu si držím a je mi skvěle. Já bych radila nečekat, maximálně se seznámit s materiály k dietce, které přijdou od Evičky, nakoupit cca na 2 - 3 dny dopředu ( i cesta pěšky za nákupy může být procházkou ). No a když bude nějaká nejasnost, jsou tady tyto stránky, vždy někdo poradí, nebo povzbudí. Jídelníček je tak fantasticky sestavený, že není třeba nic dopředu zkoušet, maximálně si obměnit třeba některý druh potraviny nebo ovoce, který z nějakého důvodu nemůžete.Já třeba nemůžu ananas, ač ho mám ráda, ale když je ho více, štípe mě celá pusa - měním za kiwi a citrusy. Rybu měním za kuřecí maso. Je to škoda, ale jsem "poválečné dítě", které bylo nuceno v mateřské školce vypít kvanta rybího tuku, takže mám odpor ke všemu, co je cítit rybinou. Pozřu pouze pangasia a kapra, ale ne v trojobalu, pouze přírodně a s kmínem, aby to bylo voňavé. Naučte se pravidelně pít, je to hodně důležité, já s tím zápasím denně, nemám pocit žízně prakticky celý život. Tak to je pár mých postřehů a zkušeností, třeba Vám to pomůže k rychlejšímu startu a úspěšnému cíli. Přeji hezký podvečer V8m i všem na těchto stránkách.

Re: Jak dlouho

(Dagmar, 4. 4. 2012 17:47)

Ahojky Šárko,
žádné otálení nebylo, rovnýma nohama do toho hned druhý den, na začátku to nejsou žádný složitý kombinace a ze začátku to jde jako po másle a první ztracené kilogramy ti dodají chuť vytrvat. Váha mi stagnovala, jak psaly holky, po dvou měsících. Ale cvičím a cm ubývají i tak, pak jsem dala týden na rozhýbání a zasese to hnulo dolů. No a letní dny jsou za dveřmi, tak na nic nečekej...držím palce! První měsíc jsem dodržovala celkem nekompromisně...teď občas malinko zamlsám, ale snažím se to vykompenzovat pohybem, jsme jen lidi. Nejde o to vydržet dva nebo tři měsíce, musíme si to v těch hlavinkách přehodit na pořád...musíš to brát jako hru, ne jako dogma...všechno striktně zakázané leze na nervy...směle do toho :-)

Re: Jak dlouho

(Gábina, 4. 4. 2012 18:02)

Ahoj Šárko, já jsem začala teď v pondělí. Jíst jsem zkoušela podle zde pochytaných rad při čekání na jídelníček (cca 10 dnů). Pak už jsem věděla, co mě asi čeká a hned jsem nasadila nový režim. Tak se také přikláním ke startu 3-2-1 TEĎ ! Kilům dole a paní Evě z d a r :-)

Re: Jak dlouho

(Milka , 4. 4. 2012 20:30)

Dobrý večer Šárka,ja som sa teda do toho pustila odhodlane na 4-tý deň od doručenia jedálnička od Evky.Mala som za to ,že čím prv tým lepšie.Musím povedať že ten ,,prvý turnus "išiel ako po masle ,aj druhý bol dosť dobrý a tento tretí je pomalší ,no ale som rada ,že kilá idú dole aj keď pomaly.Takže Šárinka, ja som už ,,stará harcovníčka.Tak sa nebojte a s chuťou do toho.Držím palce.
Milka

Re: Jak dlouho

(Jana, 4. 4. 2012 21:50)

Dobrý večer, musím se přiznat, že jsem začala až po roce...V době, kdy mi jídelníček přišel, mě odvezli do nemocnice, tak jsem na nějaký měsíc měla úplně jiné myšlenky..Pod vlivem událostí jsem také přestala kouřit.Takže v době, kdy jsem chtěla hubnout a dostala jídelníček, jsem vážila 82kg a po roce nekouření jsem už měla 93kg,Nemohla jsem se ani vidět.Začala jsem hubnout letos 10.února a k dnešnímu dni jsem shodila 6kg...Musím říct, že je velice příjemné sledovat jak jde váha dolů.Mám cíl shodit 16kg a věřím, že se mi to podaří.Jsem moc ráda, že jsem měla štěstí a našla tyhle stránky.Moc mi to pomohlo...Děkuju..

Re: Jak dlouho

(Šárka *, 5. 4. 2012 6:40)

Díky moc všem za odpovědi, začnu tedy přesně podle jídelníčků po velikonocích, jako některé z vás. V hlavě už to myslím srovnané mám, ale trvalo mi to asi tak právě toho půl roku :-) Nechtěla jsem to právě brát jen jako "dietu" , skončit a vrátit se zpět. Myslím, že teď je ten správný čas. Sem nakukuju několikrát za den, takže také patří k závislačkám :-)

Re: Re: Jak dlouho

(Eva, 5. 4. 2012 8:38)

A nejlepší je začít, při nejbližším možném termínu, dělala jsem včera večer v posteli dva mladé lidi, nadváha byla u jednoho nad 30kg a u druhého nad 40kg, oba v rodině cukrovku, obezitu, vysoký krevní tlak a úmrtí na navazující závažné nemoci, obvody pasu veliké.
Já vím, že nejde rodinnou anamnézu zcela přeskočit, ale sama na sobě jsem si ověřila, že tělo upravit jde za pomocí vlastního myšlení a správných návyků a nemoci jde odsunout, nezačnou třeba ne 45 ale až po 65 letech a to je přece rozdíl, dělala jsem to pro ně radostně a moc mne to bavilo, viděla jsem už dopředu, že je tu šance, aby změnili něco ve svém životě a paní mi ráno na esemesku odpověděla, že se moc těší oba na změnu, byla to nějaká telepatie, tak doufám, že se jim bude dařit.

Dotaz

(Pája St., 4. 4. 2012 21:16)

Dobrý večer všem hubnulkách a paní Evičce. Chtěla bych se zeptat a znát Váš názor na syrovátku. Je to skutečně tak zdravé a prospěšné jak se všude uvádí? Hodí se do jídelníčku hubnoucích? Je možné syrovátkou nahradit např.svačinu? Děkuji.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143

následující »