Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 28

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ivetka zhubla 20,5 kg, to je šikulka

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Iva B,, 12. 4. 2012 16:09)

Zdeni moje slova,od října jsem závislačka na těchto stánkách ani telka už mě nebere jak dřív ,když to jde tak du radši ven,což dnes mám asi smulu ani psa by člověk nevyhnal jak je tam škaredě

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Zdena, 12. 4. 2012 16:31)

Já jsem si také po svátcích plánovala opět chůzi.Už jsem naočkovala i moji sousedku,která začala tento týden s jídelníčkem,takže se budeme vzájemně doplňovat a chodit na vycházky/ve dvou se chodí lépe/,jenže teď se mě drží něj.blbé nachlazení a k tomu všemu prší,takže to tak nemrzí,že se nedá jít ven.Snad po neděli znovu začnu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Jana Z., 12. 4. 2012 16:52)

To u nás je krásně slunečno, hned jsem popadla hůlky a hurá ven :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Iva.B., 12. 4. 2012 17:03)

Já chci taky sluníčko a ven s hulkama,ale dnes z toho nic nebude když prší

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Zdena, 12. 4. 2012 17:10)

To jste na tom lépe než my,ale teď poslouchám rádio a musím říct,že po tom,co jsem slyšela,to rozehřálo i mě.Prý-zatím návrh-v roce 2014 se mají zvýšit poplatky u lékařů na 50Kč a u specialistů bez doporučení až několik stovek.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Elena H., 12. 4. 2012 17:22)

A proto, Zdeni, i všechny milé ženy a dívky, buďme co možná nejzdravější. Já vím, že vždy to člověk nemůže ovlivnit, nemoc si opravdu nevybírá, ale pokud je to v našich silách, snažme se, abychom si svá těla udržovali ( společně s muži, kteří zaslouží obdiv, např. pan Olda, kterého tímto zdravím ) co možná nejdéle, abychom chodili k doktorům akorát tak na nezbytné preventivní prohlídky. Ťukám na dřevo za všechny. Hezký podvečer všem.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Elena H., 12. 4. 2012 18:02)

Ale jak se říká, nikdy není pozdě, nebo taky, raději později, než vůbec ne. Myslím, že úspěchem je i to, že se sníží hladina cukru, cholesterolu a vysoký tlak, i to "málo" stojí za to. Díky Evičce ( a taky malinko sobě, abych se sobecky pochválila ) jsem se vyhnula diabetické poradně a kdo ví, čemu ještě. Včera jsem slyšela jednu paní v obchodě ( přibližně stejně starou, jako já ), jak si stěžuje prodavačce, že nemůže shodit váhu, prý by nesměla jíst. Tak to my jsme na tom lépe, jíme, hubneme, někdy více, někdy méně, než bychom si představovaly, ale díky Evičce víme, že hubnutí, tedy to zdravé, nespočívá v hladovění. Tak ať se všem daří co možná nejlépe. Hezký večer všem.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Zdena, 12. 4. 2012 17:34)

S tím se nedá než souhlasit,ale,jak říkáte,ono se to někdy ovlivnit nedá.Jó,kdyby tyto stránky a uvažování,které mám v poslední době,bylo tak před 15-20lety,věřím,že by to bylo o něčem jiném.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Eva, 12. 4. 2012 19:08)

Jééé, tak jsem dorazila domů a vidím, že jste dobře naladěni, tady je venku zima a zapnula jsem na chvíli topení. Děvčata, to je pravda, já také začala až se začínající cukrovkou a vysokým tlakem, ale jde ty nemoci odsunout na pozdější věk a výsledky zlepšit. To jsem si vyzkoušela sama na sobě.

Re: Re: ahojky

(Ivča H., 12. 4. 2012 17:34)

no terce jsem koupila něco nezdravýho (máslový sušenky), ale ona na to moc není, čili to asi stejně nesní. uvidíme. hlavně já potřbeuju jí vykrmit má sotva 13kg a měří 97cm ve 3 letech. (měl i mín už 2 kg přibrlaa během 4 měsíců se nám poveldo jí vykrmit klasickými českým jídlem) akorát mě štve že manža se mnou tentokrát basu nedrží, a já se musím koukat jak do sebe tlačí párky, klobásy, buchty atd...:-(
ještě než jsem začla hubnout poprvý s evičkou, jsme s manželem drželi dělenou stravu, zhubli jsme oba 8kg, jemu to stačilo protože nadváhu nemá. jenže pak začal pomalu zas přibírat a ted už se mu rýsuje pupek:-( jenže aby začal jíst zdravě to ne. jemu zelenina nejede... dělenka mu vyhovovala protože mohl sníst horu jídla, jen to muselo mít správnou skupinu. jenže časem to bylo blbý, když jsme třeba nemohli sýr s pečivem a taky to lezlo víc do peněz

Re: Re: Re: ahojky

(Zdena, 12. 4. 2012 17:56)

To s tou basou je u nás úplně stejné.Už jsem to dnes psala,že já v ledničce jednu přihrádku a manžel druhou-tučné jogurty,sýry,klobásy,paštiky a čokolády.Mně to jaksi kupodivu zle nedělá,ale měla jsem z toho velké obavy.

Re: Re: Re: ahojky

(Eva, 12. 4. 2012 19:11)

Malou nekrm těma sušenkama určitě!!!!To jí rozbourá metabolismus cukrů a bude pak silná jako dospělá, raději ji krm jogurty a něčím zdravým!!!
Manželovi řekni, že by měl vydržel dlouho zdravý, když si pořídil 2 děti, podkopává si zdraví a dětem dává špatný příklad, jak papá ty nezdravé věci řekni mu, co obsahují a jak to s ním bude cvičit časem.

Re: Re: Re: Re: ahojky

(Ivča H., 12. 4. 2012 21:42)

tak terezka si kousla do sušenky a vyplivla jí ;-D nj jenže ty jogurty a vůbec mléčný výrobky nejí už tak rok, což mě strašně vytáčí. je to s ní boj, občas nějakej koupím ale stejně ho nechce, ani když jí do toho dám ovoce, prostě to nesní a dělá scény...
jinak manželovi je to úplně jedno co mu řeknu, jen se tomu zasměje nebo přikývne a zakousne se do jídla dál :-/ on je divnej, jemu to prostě znechutit nedokážu - i poprvý jsem se snažila a bez úspěchu.

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Eva, 12. 4. 2012 22:01)

No mužů mám mezi klienty jen 25%, tak už víme proč, nemyslí většinou dopředu, nemoci je neděsí a necítí takovou odpovědnost k rodině a dětem jako ženy, jsou jiní, tělesné a chuťové požitky je berou víc než nás. S tím se asi moc dělat nedá a jsou také produktem výchovy svých matek a zvyk je železná košile, tak změnit můžeme své syny, když na tom pracujeme odmala.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

(Ivča H., 12. 4. 2012 23:24)

no tchýně už žije od Tomovo puberty mimo domov, pracuje v německu a příjíždí domů jednou za 3-6měsíců. přitom s tátou jsou stále manželé (nechápu že jim to takhle vyhovuje)
takže se o Toma ( a šváru) spíš staral tchán a ten zeleninu taky nejí. celkově zdravý jídlo mu nic neříká, pije denně apson 10 piv a kouří minimálně krabičku denně. vlastně můžu bejt ráda že tomáš apson nekouří :-/ (tchýně kouří taky jak fabrika)
když jsem hubla poprvý, tchán se jen smál, když jsem si přisnela svoje jídlo k nim... mmch zítra tchýně zas příjede, to se zas budu muset obrnit (máme slavit švárovi narozeniny, tudíš zas bude připravovat hory nezdravých blafů a nutit mě to jíst. ale to MÁ SMŮLU!!! NECHODLÁM TO DO SEBE CPÁT! MÁM SVŮJ MOZEK, CHCI BÝT ZDRAVÁ)

Chystáme se na veselku synovečkovi

(Eva, 12. 4. 2012 22:44)

No a jestli všechno klapne, budu mít od kamarádky její plesové šaty, byla vždycky proti mně štíhlá a nyní bych její šaty mohla obléct, slíbila, že mi je pošle v balíku, je z Čech, kam se vdala a vídáme se jen o porázdninách na Vysočině. Doufám, že je obléknu, máme nyní skoro identické míry, tak se potom vyfotím, nikdy jsem na sobě šaty s korzetem neměla. Když jsem byla mladá, tak nebyly, pak už jsem do nich neměla vhodné tělo, ale za pokus to stojí, kdy to udělat, když ne nyní, čas letí jako poblázněný.

1.měsíc

(Radka S, 12. 4. 2012 22:34)

Dobrý den Evi,

v příloze Vám zasílám hmotnosti za měsíc. Jsem moc spokojená, vše mi vyhovuje, hlad nemám, takže Vám za vše moc děkuji.
12.3.2012 91,0
12.4.2012 85,0

Tady jsou moje míry:

Pas - začátek 93 cm, nyní 85 cm
boky 118 m, nyní 112 cm

Přeji krásný den
Radka S

Tak jsem dodělala jeden jídelníček

(Eva, 12. 4. 2012 21:12)

a odpověděla docela dost emailů a jdu se převléct na cvíčo a pokračování zítra, pááá.

Pozdrav po čase

(Iveta A, 12. 4. 2012 20:38)

Dobrý den, posílám Vám na email nové fotografie jak jsem slíbila. Od ukončení jídelníčku dne 14.11.2011, kdy váha byla 89,9 kg se snažím dále dodržovat stravování. Podařilo se mi dát dolů ještě nějaká kila, k dnešnímu dni 12.04.2012 má váha je 83 kg. Tak tedy od původní váhy 103,5 kg jsem na nynější 83 kg. Našla jsem nějaké staré fotografie na kterých jsem pěkná baculka. Ještě jednou Vám moc děkuji a určitě se zase ozvu. S pozdravem Iveta A

Re: Pozdrav po čase

(Eva, 12. 4. 2012 21:10)

Moc Vám to sluší, jen ty fotky jsou moc malinké, nemáte trochu větší? A gratuluji k úbytku.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143

následující »