Jarní návštěvní kniha 28
Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.
Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.
VZP uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:
Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:
http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29
POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.
My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .
DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:
Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce
A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.
F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.
G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce
O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.
Náhledy fotografií ze složky Ivetka zhubla 20,5 kg, to je šikulka
Komentáře
Přehled komentářů
Re: Re: Re: Re: CHUZE
(Iva B., 19. 4. 2012 22:54)Díky kočandy za reakce,tak mě přece jen do té hlavy něco za ten pulrok, co sem nahlížím, vlezlo.já už to zkouším bez jídelníčku,sice to de už asi jen 1kg za měsíc,ale nejsem schopná znovu najet abych ještě těch 5-7kg dala dolu
Re: Re: Re: Re: Re: CHUZE
(Hanka T., 20. 4. 2012 8:15)Kilo za měsíc? Ivi, to je přece paráda! Mě se to seklo kilo před cílem a nazdar :-)) tak zpevňuju, jde to 0,5 cm za měsíc, hahaaa
Bešamel
(Hana, 20. 4. 2012 6:11)Hoky jde udělat bešamelová omáčka z celozrné mouky??? Díky za radu
Re: Bešamel
(Hanka T., 20. 4. 2012 7:59)Jde, používám k tomu pšeničnou, žitná mi přišla hrubá..
INFINITY
(Zdena, 19. 4. 2012 23:08)Včera v pořadu Sama doma byl příspěvek o rehabilitační metodě(nenáročné cvičení),při které se zapojuje většina svalů a dokáže se tím i krásně srovnat páteř.Hovořila lékařka z rehabilitačního oddělení Michaela Tomanová.Když jsem to viděla,tak vypadalo,že se skoro ani moc nenamáhali.Nevíte o tom něco,jestli je to novinka nebo už to někdo z vás zná?Některé momenty jsem propásla.Myslím,že to nemusí být špatné.
jaká varianta?
(Ivča H., 19. 4. 2012 19:53)pořebuju radu. v domnění že si vytahuju kuřecí maso jsem vytáhla jeden balíček z mrazáku a ono je to vepřová plec (a kuřecí už tam není) :-/ co bude lepší si vzít? hovězí falešnou svíčkovou nebo tu plec? nevim z čeho si udělat zdravou variantu na dnešní romantickou večeři :-/ poraďte mi
Re: Re: jaká varianta?
(Ivča H., 19. 4. 2012 19:58)ted to jdu naložit teprve do koření ;-)
Re: Re: jaká varianta?
(Ivča H., 19. 4. 2012 20:38)
tak sobě jsem si okořenila masíčko - česnek, oregáno, bazalka, tymián a stříkla jsem tam troškou oliv oleje z rozprašovače a kápla trochu toho citronu. a manželovi jsem tam dala koření na steaky (tam je hodně pepře a to já nemám ráda ale on jo) přílohu pro něj - do pečícího šáčku jsem si připravila dvě brambory - paprika,trochu soli, bylinky. oběma pak ještě sterilovanou zeleninu (hrášek, kukuřice, kapie)
evičko prosím vás mám si k tomu pak přidat trochu vařených brambor, anebo stačí sacharidy z kukuřice?
Re: Re: Re: Re: jaká varianta?
(Eva, 19. 4. 2012 20:47)No trochu jich dej aspoň dvě lžíce a jednu kukuřici, bude přece sport
Re: Re: Re: Re: Re: jaká varianta?
(Ivča H., 19. 4. 2012 21:17)ne to není celá kukuřice ;-) jem ty malý části z toho... ehm nevim jak to nazvat, haha ;-D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jaká varianta?
(Eva, 19. 4. 2012 22:50)Tak to mne teda dostalo, představila jsem si vás dva , jak tam na sváteční večeři hryžete tu celou kukuřici,hi, hi
přípravy
(Ivča H., 19. 4. 2012 21:27)tak slavnostní stůl připraven, příloha hotová, ted už jen čekat na manžílka a než dorazí začít dělat steaky.
Pro Marii
(Zdena, 18. 4. 2012 17:19)
Paní Marie včera jsem Vám,jak jste chtěla, poslala svůj recept i s odkazem na internet,kde je perfektně popsán zdlouhavý ale podrobný popis výroby dom.šunky.Nevím,jestli jste to na tom internetu našla nebo ne?Vypisovat,to by bylo zdlouhavé,ale třeba nějak přeposlat emilem by to snad šlo.
Jinak ve zkratce:maso nakrájet na malé kousky,přidat ingredience a pořádně propracovat,až se maso pojí a je lepavé/čím déle,tím se lépe spojí a nebude se rozpadat/.Pak napěchovat do mikr.sáčku,vytlačit vzduch, uzavřit do šunkovaru a dát vařit.
Re: Pro Marii
(marie, 19. 4. 2012 20:02)Zdeni recept sem našla a vytiskla sem si ho.Dík Marie
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143
Co může být důvodem ke zvýšení váhy?