Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotografie zde zveřejněné jsou chráněné autorskými právy a jejich kopírování cizími osobami je trestné!!!!

Neprodávám žádné tablety ani koktejly!!!!!!Sestavuji jídelníčky na míru!!!!

Když  budete chtít hubnout od ledna, je lepší si nechat jídelníček vypracovat již v prosinci a mít jej nachystaný, v lednu mívám nejdelší čekací dobu.

Pokud někdo chce zhubnout, jako první věc, se kterou začne, jsou velké dávky ovoce a zeleniny po celý den. Většinou se vynechá pečivo, vynechají se přílohy, na svačinku se doporučuje opět jen ovoce a na večeři např. zeleninový salát.

Vše to vypadá nesmírně zdravě a ono to i zdravé je, ale nebude to fungovat na snížení váhy dlouhodobě a hlavně tento způsob stravy není trvale udržitelný.

Takto se stravují tisíce lidí a přesto nejsou spokojení s tím, jak vypadají. Přitom stačí pár věcí změnit a výsledky se dostaví. Nejhorší ovšem je, že díky přemíře zeleniny a ovoce a naopak omezení příloh a pečiva, se Vám extrémně zpomalí metabolismus.

Začněte opravdu jíst, rozjeďte metabolismus
www.kgdolu.estranky.cz,kgdolu111@seznam.cz, 768611615
Začněte opravdu jíst, rozjeďte metabolismus
Tímto způsobem tělu naznačíte, že nemá důvod si dále držet zásoby tuku.
Jediná cesta, jak z toho všeho vyjít ven a zhubnout, je ukázat tělu, že nemá důvod si tyto zásoby tuku držet! Až když jsem toto začala praktikovat na sobě, tak jsem opravdu viděla výsledky. Zhubla jsem 27 kg a 35 cm v pase a váhu si už 8 let držím.

Jestli chcete zhubnout opravdu trvale, tak musíte přestat odmítat přílohy a snižovat moc porci jídel, ale naopak začít pomalu přidávat v jídle. Chvilku bude trvat, než si na to tělo zvykne. Možná v počátku můžete sledovat i menší příbytek na váze, ale během 14 dní si tělo zvykne a váha začne pomalu klesat a tělo se začne přirozeně zbavovat tuku.
Je to opravdu jediná cesta, jak trvale zhubnout. A hlavně a především! Když zhubnete takto přirozeně, nepotká vás JOJO efekt, nepřiberete zpět a váhu si udržíte.
Nemusíte se tak bát potom jakékoliv oslavy, čehokoliv, kde na vás čeká něco trošku nezdravého..

 

Tady je odkaz na knížku o ženách, kde je poslední kapitola o mojí maličkosti:

http://petrotahal.cz/file/KARIERA__KONKURENCE_KONFLIKTY_ZENY_V_PODNIKANI.pdf

Moji metodu uznala i VZP a uzavřela se mnou opětovně smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

VZP ověřovací odkaz - dělá se nová smlouva a odkaz bude do měsíce aktualizován

http://www.vzp.cz/klienti/slevy-u-partneru-vzp/z-regionu/zlinsky-kraj/kategorie/hubnuti

 
vzp.jpg

 

VAŘÍME ZDRAVĚ A JÍME S ROZUMEM

Vítejte!

Pokud Vás budou zajímat druhy jídelníčků, které dělám, a cena pište nebo volejte na :

 

 

736611615

vždy večer mimo pátku a soboty je možno volat od 19,30 do 21 hodin

kgdolu111@seznam.cz

Celá dokumentační galerie:

1 Moje zhubnutí navždy 

Hubnout se nemusí jen za účelem estetickým, ale když člověk něco zhubne a ozdraví si tělo, dostaví se nejen lepší pocit, ale také si na nějaký čas nebo úplně ušetří hodně starostí , trápení a vydání za léčení dost těžkých nemocí.

Předchozí návštěvní knihy 1 - 31 jsou vám stále k dispozici na čtení.

18.11. jsem otevřela

Návštěvní kniha 34

a příspěvky je možné vkládat tam a debatovat plynule dál. 

 Evička zhubla zatím 13 kg, zkrásněla a pokračuje dál

 

bez_jmena-50-.jpg

Rozhovor ze stránek  České televize.

 

 

ceska-televize-001.jpg

www.ceskatelevize.cz

 

Upozorňuji, že se nejedná o žádné léky ani preparáty na hubnutí, ale o sestavení jídelníčku na dva měsíce a konzultace v jeho průběhu emailem nebo telefonem. 

 

 

Nebudu vám lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, to

není můj způsob.

ZAJÍMAVOST Z MOJÍ PRÁCE:

Co všechno lidé absolvují, než zjistí, že je to na nic a nejlepší je jíst normálně a přiměřené porce na svoji postavu a zdraví
Dělala jsem si takovou průněrnou cestu paní středního věku, která mne osloví kvůli váze a třeba i zvýšenému tlaku a dalším metabolickým potížím:
1. zamlada hladovění a veliké cvičení + nekonzumuje sacharidy jojo
2. po porodech uhlohydrátová dieta - jojo
3. dělená strava , poprvé zhubne , jojo, podruhé už skoro nezhubne a jojo a má ještě víc než na začátku
4. Mačingová- zhubla , ale nesnáší některou zeleninu a jojo
5.Některá kancelář na hubnutí, trochu zhubla, moc drahé přípravky a po jejich vysazení jojo
6. koktejly + jedno jídlo za den , rychle dolů a pak rychle nahoru a hodně nákladné
7. sacharidobé vlny 30 dní, něco zhubla, ale stále hlad a nevydržela cvičební zápřah a jojo velmi brzo
8. a pak se obrátí na mne

Olinka zhubla 11 kg a celá se proměnila

 

1459717_761344750549175_1822656924_n.jpg

O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Sami posuďte , zda nemáte našlápnuto špatným směrem:
Pokusím se shrnout - klasika počínající destrujce těla: Když byste domácímu mazlíčkovi dávali to, co nemá jíst, bude pomalu chátrat , onemocní a umře, to stejné se děje s lidmi.
1. fáze, časté nadměrné dráždění slinivky k velké produkci inzulinu a důsledku toho kolísání krevního cukru a ukládání tukovách zásob pod kůží, kolem orgánů a cév, také se pomalu vytvářejí pláty tuku uvnitř v cévách. Slinivka se činí, ale nestačí to, tak se štítná žláza snaží zrychlovat metabolismus a opotřebovává se, ta padne většinou za oběť jako první, je unavená a snižuje se najednou produkce jejího hormonu, pacientovi se nasadí léky na doplnění hormonu, ale málokdy se někdo zajímá o něj dál.
2. Fáze - chutě na sladké a mastné se stupňují a slinivka nyní už bez pomoci se opotřebovává stále více, zatím inzulin prodikuje, ale zmatečně, cukr v krvi se drží dlouho po jídle vysoký, člověk přibírá v oblasti pasu a někdy se vyskytně i odulost v okolí žaludku.
Zlak i hladina cholesterolu stoupá, céby a orgány jsou utiskovány tukem a jejich činnost je namáhavější, člověk se cítí vyčerpaný.
3. fáze - komplikace - kloubní bolesti, trácvicí potíže, propuknutí cukrovky, velké břicho, hrozí poškození cév nebo utržení tukových plátů v cévách a tím infarkt nebo mrtvice.
Tak nějak to je - ujíst se k smrti.
Myslím, že je jasné, že trochu pohybu a jídelníček vhodný na velikost a podstatu vašeho těla je opravdu na místě.
Držím palce při výběru předsevzetí na rok 2014. PS: Neberte si to osobně.

bez_jmena-62-.jpg

https://kgdolu.estranky.cz/fotoalbum/danielka-si-vylepsila-na-leto-postavu/

 

srovnani-2.jpg

 

Zdravé a rozumné hubnutí

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ , ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMENKA SE BUDOU LÉPE ČÍST.

Omluvte amatérské zpracování stránek, ale jsem samouk a synové na mne nemají moc času.

Čtěte si postupně, je to vlastně taková knížka, když vám bude připadat, že byste takový jídelníček na svoji osobu chtěli vyzkoušet, tak mi napište na níže uvedené emaily.

Pokud by Vás to zajímalo víc, musíte mi nechat kontakt nebo se ozvat na el.adresu kgdolu@seznam.czale ne ve středu a o víkendech.

Stánička byla kočka a je ještě hezčí, zhubla 5,5 kg na bříšku

 bez_jmena-stanicka.jpg

 

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty. Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet. Také Vám nebudu dávat nějaká mražená hotová jídla, která nevíte , co obsahují a zdravému stravování vás stejně nenaučí. Konzultace , které nabízím , nejsou samoúčelné.

 

Paní Eva zhubla 10 kg a celá omládla

  

pred-a-po--2-.jpg

 

Každý má problémy s jinými chutěmi v jinou denní dobu, to se musí řešit individuálně. Sestavit racionální jídelníček z dostupných potravin na celém území ČR a také finančně dostupných tak, aby fungovat nebyla záležitost chvíle.

Moje dieta využívá pudu sebezáchovy těla jako živého organismu, tělo nechce zemřít, nechce onemocnět,nechce nosit desítky kg tuku navíc, nakonec jste si všichni vyzkoušeli, že když mu dáte šanci vyváženým jídelníčkem a přesvědčíte ho určitou pravidelností, že nezemře hlady, začne rádo uvolňovat nashromážděné zásoby a ozdravovat se.

bez_jmena.jpgPaní Marie zhubla 10 kg a je z ní krásná elegantní dáma

Paní Olinka zhubla v 68 letech 8 kg a je z krásná žena

bez_jmena-1-.jpg

 

 

 

 

Základem jídelníčků jsou zdravé potraviny ne žádné preparáty.

Jídelníček je vodítko výměny potravin každému vysvětlím. Záměrně jsem nevolila jen vysvětlení zásad, ale volila formu jídelníčku a přídavných pokynů a možnost konzultací "za pochodu" , člověk se má čeho chytit, je to taková škola hubnutí hrou.

Eva zhubla 13 kg a to ještě nemá dokončené ani dva měsícebez_jmena-2-.jpg

Ono když vám někdo dodá nějaké obecné zásady a zdravé recepty, mnohdy to je z časových důvovů těžké převést do praxe. Myslela jsem si tedy , že takový jídelníček k těm zásadám dodá vhodné vodítko pro běžné uspěchané dny.

Můžete si stokrát říct, že se nebudete vážit

a nad jídlem přemýšlet a stejně

vás bude zlobit, jak jde váhy pomalu nahoru a obezita začne pomalu ovlivňovat celý váš život.

Prvně pojedete výtahem, abyste se nezadýchali, pak koupíte volnější šaty, aby vás neobtahovaly, pak někam raději nepůjdete, aby vás nebolely nohy a tady někde začíná ta propast, kdy nám jde o zdraví a šťastný život.

Ivča zhubla 32 kg, je z ní štíhlá blond mamča

 

bez_jmena-3-.jpg

 

 

Jak se změnily moje výsledky krve od 2006 do 2009 , hubla jsem od 4.2008 do 12.2008

Vysoké hodnoty LDL a celkového cholesterolu zvyšují riziko cévních příhod, stejně jako příliš nízká hodnota HDL (pod 0,9 milimolů na litr) Lékaři doporučují udržovat hladinu celkového cholesterolu nižší než 5,6 milimolů v jednom litru (ideálně kolem 5,2 milimolů) a hladinu HDL tak vysokou, jak je to možné.

Jitka zhubla 5 kg a už nyní působí křehce jako dívenka

 bez_jmena-4-.jpg

2006 94 kg, kulička věčně

unavená

LDL Eva 2006 2,38
HDL Eva 2006 1,68
celkový chol. 2006 4,2
triglyceridy 2006 1,12

cukr 6,7

2009 67 - 70 kg - už po zhubnutí
LDL 1,09
HDL 2,36
celkový chol. 
3.45
triglyceridy  0,5

Cukr 4,5
Takže nyní je celkový chol. nižší, ale zásadní změnou je, že ten hodný HDL je vyšší než zlý LDL a triglyceridy , které
mohou být v rozpětí od 0,45 do 1,82 se snížily v krvi skoro na minimum na 0,5.

 

Eva zhubla 10 kg za dva měsíce a moc jí to slušíbez_jmena-5-.jpg

Duben 2010  - už po zhubnutí
LDL 1,03
HDL 2,38
celkový chol. 2010 3,41
triglyceridy 2010 0,47
Cukr 3,5

2012  - váhu jen udržuji pohybem a racionální stravou, občas si dopřeji grilované masko a vínečko, ale v omezené míře doplněné zeleninkou a následně se zase vracím zpět ke způsobům z jídelníčků.

LDL 1,16
HDL 2,30
celkový chol. 3.46                                Anetka zhubla 10 kg a bude pokračovat
triglyceridy  0,46
Cukr 3,5bez_jmena-22-.jpg

2013

LDL 1,35

 

HDL 2,05

 

Celkový chol. 3,52

 

Triglyceridy 0,53

 

Cukr 4,01

50 let - 2015 – 68 – 72 kg váha kolísá podle pohybu a menstruačního cyklu.


Celkový chol. 3,56
LDL 1,45
HDL 2,11
Cukr - 3,31
triglyceridy 0,49


Tak co říkáte výsledkům mojí dietky?

 

Veronika zhubla deset kg a změnila svoji postavu i pocity

 

bez_jmena-6-.jpg

 

 

Nemusíte chodit pomalu s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to nutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žem s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

bez_jmena-7-.jpg

 

 V jedné studii lékařů četla, že každých 10% nadváhy ukrátí život o pět let. Takže já měla 94 kg a nadváha byla 24 kg, měla bych mít váhu asi 65 - 69. Jedno procento z toho je asi 0,69, měla jsem tedy asi 36% nadváhy, takže dobrých 17 let života, nezhubla jsem hned, tělo jsem přetěžovala 8 let nadváhou, tak možná jsem si vtátila deset let, ale ušetřila jsem si tím zhubnutím určitě spoustu otravností s léčením různých nemocí z obezity. To jsem ráda.

bez_jmena-8-.jpg

Naše tělo, jako každá živá hmota má své nároky a

zákonitosti, opotřebovává se pomaleji nebo rychleji, pracuje si podle nich, ať se nám to líbí nebo ne,  my máme jen dvě možnosti, přizpůsobit trochu myšlení schránce, ve které naše duše sídlí, pochopit a snažit se ji zachovat zdravou, abychom mohli žít plnohodnotný život. Druhá bez_jmena-9-.jpgmožnost je, že povýšíme své chuťové vjemy nad celý svůj život, nejen nad jeho délku, ale i nad jeho kvalitu, my už nezažijeme některé věci, protože na ně kvůli své váze a nemocem nebudene fyzicky stačit, my už nebudeme nikdy elegantní a štíhlí, budeme se valit jako neforemná hmota a říkat si v duchu, jak to někteří dělají , že jsou stále zdraví, při síle a plní elánu, do nás se už nikdo nezamiluje na první pohled a čekají nás jen nemoci, utrpení a endoprotézy kloubů a cukrovka. NÁM DÁ PRÁCI JEN NOSIT CELÝ DEN SVÉ TĚLO, TAK JAKÉ DALŠÍ VĚCI BY PO NÁS KDO CHTĚL. Nechtějte být v této kategorii, jsme lidé myslící a je to nedůstojné.

bez_jmena-10-.jpgJak poznám, že já mám metabolickou pouchu nadrodukce inzulinu a z ní pramenící obezitu?
Dejte si dva zákusky, zapijte je, aby se cukr dostal rychleji a snadněji do krve a zvrhle čekejte, co na to vaše tělo. Tyto příznaky pociťujete zhruba 2-4 hodiny po konzumaci potravin s vysokým gylekemickým indexem:

zvýšená potivost
ospalost
vnitřní chvění
hlasité kručení v břiše
neschopnost usnout
bušení srdce
pocit nejistoty
bez_jmena-11-.jpgbolest hlavy
apatie
třes rukou
neochota řešit problémy
malátnost
podrážděnost
zívání
zimomřivost
probuzení ze spánku a potřeba jíst v noci
vtíravá potřeba něco pojíst
svírání žaludku a útrob
pocit podlamování nohou
Pokud jich vypozorujete víc než 3 , je to ono, naší
metodou se to může hodně bez_jmena-12-.jpgzlepšit a zmenšit i objem vnitřního tuku, ale náchylnost k tomu je doživotní. Proto hovořím o změně uvažování o jídle a vlastním životě a ne jenom o dietě.

Jestli ještě váháte, určitě je více cest , ale váhu snižte i mírně obézním hrozí o 50 procent větší nebezpečí předčasné smrti než lidem s normální váhou. Hrozí jim také o dvě třetiny vyšší nebezpečí, že zemřou na srdeční nebo mozkovou mrtvici, a až čtyřikrát větší nebezpečí úmrtí na cukrovku a ledvinové nebo jaterní choroby. Pravděpodobnost úmrtí na rakovinu je o šestinu vyšší.

 

 

bez_jmena-13-.jpg Jídelníčky sestavuji podle vašeho těla:

Já vím, že vlohy k nemocem jsou vrozené, ale taky se dědí způsoby stravování a bohužel hlavně v Čechách ty nezdravé.Náš národní pohled na dobré jídlo zahrnuje knedlíky, tučná masa, smažené věci a na víkend napečené buchty, to podporuje sklony k mnoha nemocem. My třeba ve škole dětem nabízíme dost zdravé složení stravy, ale z domu o víkendu jsou zvyklé na nakládaná masa a smažená jídla a potom jim zdravé jídlo moc nejede.
Moje jídelníčky se liší nejen množstvím příjmu Kj , ale také složením.

Mezi dny se snažím udělat občas výkyv mezi příjmem bílkovin a dsacharidů, aby nám metabolismus neusínal.
Vlastně se ptám zákaznic na tělesné parametry, na uložení tuku a rozložení postavy a tuku na ní, také na zdravotní problémy.
Rozlišuji tři základní lidi - ektomorf, mezomorf a endomorf. Další rozdělení mám potom u jednotlivých lidí podle vnitřního/ obezita jablko/ a podkožního tuku/ hruškovitá obezita/.
Tak se trochu dělí u jednotlivých lidí i sklony k určité konzunaci a náchylnost k nemocem.
První člověk je takový drobnější, jídlo musí přijímat a spalovače tuku by mu nedělaly dobře. Je tady kladen důraz, aby dané porce fakt jedl a nevynechával je, nikdy by neměl hladovět.
Mezomorf - si může moje dávky rozložit na i sedm jídel a používat mezijídla, pokud má vyváženou stravu, hubne velice dobře. 

Lenka M zhubla 41 kg a celá se proměnila

 

bez_jmena-14-.jpg

 

Verča hubne ze 114,9 a je nyní na 82kg

bez_jmena-6.jpgNemá žádnou partii výrazně větší, hubne také pěkně rovnoměrně.
Endomorf - plnější rozložitější kostra, velký člověk, tam dávám hodně pozor na tuk v potravinách, má sklon, přeměňovat rychle získanou energii na tuk. při trávení sacharidů potřebuje velice malé množství vlastní energie a jejich složení musí celoživostně sledovat.

Také si musí hlídat pohyb, má sklony ke zvýšené hladině kyseliny močové v krvi a jejímu ukládání do kloubů, není vůbec u něj vhodné jíst vývary z masa a větší množství uzenin. také vysoký tlak ho dost ohrožuje a k velkému tělu se také často váže pohodlnost, proto se ptám klientek i na jejich pohybové aktivity.

 Poradenství zdravého stravování a dietologie, redukce váhy, výživový specialista

Tel.: 736611615

bez_jmena-15-.jpgNemusíte sami počítat kalorie, bílkoviny, sacharidy,  získáte vypracovaný dietní jídelníček i s návody, jak v případě potřeby, kdy z různých důvodů nemůžete dodržovat, vše nahradit nebo co si dát v restauraci. 

Nevěřte nikomu, kdo říká, že nemusíte aspoň přibližně vědět kolik čeho za den sníte, nemusíte se hýbat a zázračně zhubnete, to je jen lákavé, ale není to rozhodně dlouhodobě účinné.

Kdo si myslí, že jen jednostranné vyloučení některých potravin pomůže do konce života a může jiných potravin sníst neomezené množství, je na omylu, za pár šupů i tisíce, jsou to všechno podvodníci, kteří vás vrhnou do jojo efektu a zdravotních potíží.

Ivetka dala od dubna do září dolů 12 kgbez_jmena-16-.jpg

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr fouká.

 

 

 

 

 Monička zhubla15 kgbez_jmena-17-.jpg

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

V tomto levém sloupci najdete také fotogalerie děvčat, která již zhubla a dala laskavě svá fota, za což jim moc děkuji.

O co jde? S nadsázkou řečeno, já tady bojuji proti pořekadlu, že žena má být velká a tlustá, aby v zimě zahřála a v létě vrhala stín. Za to mne asi muži nebudou mít rádi. Já říkám , že žena má být zdravá a krásná.

 bez_jmena-18-.jpgProtože i já mám v rodině tu zdravou českou podstatu , otázka , jak rychle zhubnout , mne trápila již dlouho.Ale proto jsme přece lidé, bychom použili hlavu, trochu vůli a částečně se oprostili od bezmyšlenkovitého jídla čehokoli. Děvčata. co se mnou už spolupracují to dokazují každý den, že chladný rozum může pomoci vyřešit i nadváhu. Stokrát jsem si říkala , že mi nadváha nevadí, musela jsem také stokrát přiznat, že mne to v hloubce duše štve bez_jmena-19-.jpga nechci to.

Už dlouhou dobu se zajímám o otázku - jak zhubnout, ale bylo dost složité najít nějaký účinný systém založený jen na obyčejném jídle, nechci nikomu lhát, že je to úplně lehké , ano nikomu vnucovat nějaké preparáty.
S Pomocí všemožné literatury a rad lékařů jsem si zkoušela , jak se sice najíst, ale přinutit tělo, aby neukládalo zásoby a neotravovalo mne hladem, který přichází po

 

 

 

bez_jmena-20-.jpgpoklesu krevního cukru. Nakonec se mi podařilo k takovému jídelníčku dospět a opravdu zhubnout. Bojovala jsem sama a dost lidí z toho mělo legraci a nevěřili mi. Důvody nebyly jen estetické, to byla v tu chvíli malá motivace, hlavní důvod byl pohovor s lékařkou o všech rizicích obezity a jejích dopadech na moje tělo. Byla to snaha zůstat zdravá a užít si spokojená a aktivní léta bez omezení nemocemi. Když jsem boj vyhrála, otevřela se přede mnou na jedné straně zahrada uznání a lepšího zdravotního stavu, na druhé straně propast závisti. Ale já jsem docela ráda, že jsem přinesla spokojenost i dalším ženám, nakonec za vše se přece platí. Nemyslete si, bylo to docela těžké rozhodnutí - se zviditelnit na netu.

Večerní debata o dietních zásadách s klientkou Maruškou

b42763676.jpg

Obrazek

bez_jmena-21-.jpgJe to takové hlavou řízené zdravé hubnutí. Je to určitý systém stravování, který sice počítá jen s běžnými potravinami, ale v určitém složení a Kj na den. Jídelníček musí zohledňovat zvláštnosti daného člověka, jeho tělesné parametry a aktivity konané v práci, či sport ve volném čase.

Po celou dobu jídelníčku jsem s klienty v kontaktu každý den, mohou se ptát, pokud se vyskytnou nějaké chutě, řešíme, jak je uspokojit a nenarušit chod metabolismu a hubnutí. V podstatě navodíme pro tělo jakoby domnělý pocit nadbytku, aby neukládalo a hubnutí bylo lehčí. Také při pozastavení poklesu váhy máme několik způsobů, jak ji zase rozhýbat. Dále i psychická podpora je pro každého důležitá, není sám, může své myšlenky a nejistoty s někým probrat, najít povzbuzení nebo vysvětlení výkyvu váhy. Přidávám i cviky na problémové partie ženského těla.

Obrazek

Základní program redukce váhy má dva měsíce, pak probíráme s každým zvláš´t , co by chtěl dělat dál.

Tato doba je také rozdělena do prvního měíce a dalšího času.

První měsíc je přechodový pro tělo, učí se jinému rytmu, má mnohdy méně tuků než na kolik bylo zvyklé, pracuje i psychika, člověk zvyklý dát si snídani víc a potom až oběd musí najednou sníst k snídani méně a jiné složení a myslet i na svačinu. Také se zamýšlí ne nad tím na co má chuť, ale uvědomuje si, že jídlo není jen požitek, ale především palivo po tělo. Vnímá , že kde najde živiny, že jídlo je jejich zdrojem, že záměna sýra za mléko je možná, vždyť jde jen o zdroj živ. bílkovin, jde tu však o výši tuku v nich. Na jídlo na talíři má najednou jiný pohled, vnímá, že tuky zintenzivní chuť masa - bílkovin, ale tělu nepřinášejí moc užitku a stačí jich jen pár g za den, poznává, že chuť na sladké je sice uspokojitelná, ale potažmo přináší po krátké době další intenzivní pocity hladu.

bez_jmena-22-.jpgV období prvního měsíce doporučuji dost pít a pozorovat chování těla a jeho chutě v jednotlivých denních dobách, když budu vědět, kdy přichází moje slabá chvíle, mohu ji řešit racionálně s předstihem. Je třeba hlídat tempo, jakým váha klesá, pkud je to moc rychle, přidávají se meziporce, pokud se zastavuje dávají se mimořádné dny, které ji trochu popoženou. Ideální je kg za týden.

Základem je komunikace, když si někdo vezme jídelníček a komunikace nenastane, možná se potýká s některými lehce řešitelnými problémy zbytečně sám a možná ho i od pokračování odradí, ty konzultace nenabízím samoúčelně.

Je třeba si zvyknout na častější jídlo i pití, vlastně mizí návyk jíst bezmyšlenkovitě a cokoli. I když si přidávám mezijídla stál myslím a připomínám si, co to jídlo obsahuje a jak působí na moje tělo a zdraví, to je úplná změna a zintenzivnění vnímání jídla.

ObrazekNadváha změní i obličej

Druhý měsíc, je volnější, ten nám dává jistotu výběru, dny jsou zajímavější, občas se vracíme k některým jídlům nebo dnům z prvního měsíce, ale jdeme dál a učíme se měnit si v případě potřeby potraviny za podobné složením. Váha už nejde tak rychle, ale pomalu ubývá, kdo přidá nějaký pohyb cítí se dobře, plný energie. Na konci tohoto měsíce doporučuji navštívit lékaře a nechat i udělat testy na cholesterol, změřit si tlak a jiné potíže , které jste měli před celou akcí. Lepší výsledky motivují buď k pokračování v programu nebo k udržování vyvážené stravy a tím i snížené hmotnosti.

bez_jmena-23-.jpgKdyž si dáváme jídlo na talíř na konci tohoto měsíce, už předem odhadneme jeho množství, tučnost i jeho přínos pro tělo. Máme za sebou dvouměsíční cestu a přemýšlíme, zda je nezbytné si kazit zdraví zrovna tímhle řízkem nebo bůčkem a připadat si zase jako tlačenka na nožkách / název podle jedné spolubojovnice, která mi jej řekla/. Najednou vnímáme i lidi kolem sebe, vidíme, kolik jich své nemoci vlastně zaviňuje samo sobě bezmyšlenkovým jednáním, už nechceme být na této vegetativní úrovni, chceme něco víc.

 

 

 

bez_jmena-24-.jpgJak jsem to měla já? 3 dolu, 4 nahoru a skončila jsem na 94kg. Potřebovala jsem přehodnotit jídelníčky, ne něco vyřadit, ale uklidnit metabolismus, ustálit, aby neukládal zásoby, o tom je ta moje metoda.

Obezita je určitým druhem závislosti, metody běžně užívané u odvykání – všechno, nebo nic, u hubnutí neplatí.

bez_jmena-25-.jpg

 

K našemu tělu se musí přistupovat jemně a s trpělivostí, je živé, mění se v něm podmínky, obsah vody, dámy se sice váží každý den, aby je jakýkoli výkyv směrem nahoru motivoval k dalšímu přemýšlení nad jídelníčkem, ale v oddíle "Co je nového" , lehce zjistíte, že váha jde dolů postupně, výkyv nevýkyv, chce to trpělivost a klid, s tímto jídelníčkem se budete cítit svěží a klidná, tělo si myslí, že pracuje v nadbytku.

bez_jmena-25-.jpgZdraví máme jenom jedno a jíst nějakou chemii nebo výtažky z bylin a myslet si, že nás to zeštíhlí, je podle mne docela idealismus, doufám, že jsem nikoho neurazila.

Zkuste začít znovu se mnou a nerte to vážně , ale jinak kreativněji. Nechci, aby vás to otravovalo, ale abyste prostě jedla s rozmyslem a poskytnu vám základní jídelníčky na dva měsíce a poradenství každý den.

 

 

Verča hubne ze 114,9 a je nyní na 90,6kg

 

bez_jmena-26-.jpg

 

Pokud budete snižovat hmotnost zdravým způsobem, postupně a v klidu, nebudete hladovět a nebudete se cítit deprimovaní, vyčerpaní a unavení. Za dva měsíce se mnou začnete celý proces, kdo chce zhubnout deset kg , asi už dál nebude pokračovat a pouze se dohodneme, jak postupovat, aby váhu dlouhodobě udržel. Kdo chce zhubnout dvacet, bude muset pokračovat jako já, hubla jsem půl roku 25 kg, to znamená asi jeden kg za týden, jedla jsem potraviny v určitých poměrech, abych se najedla, při tom neměla hlad a tělo mělo vše potřebné. Prostě bude to chtít čas, za týden to nebude, to je jasné a připadá mi neseriozní to neříct naplno.

Je důležité si uvědomit, že není nikdy pozdě začít se snižováním tělesné hmotnosti. Může být těžké znovu přemýšlet o snižování hmotnosti, když se cítíte frustrovaní po svém minulém neúspěchu. Já to brala jako svůj poslední pokus a nyní jsem ráda, že jsem to nevzdala a mám zajímavější život s více pohybovými aktivitami.

Recept, jak bezpečně a zdravě zhubnout
přebytečná kila a centimetry je, přijmout do těla méně
energie než vydáme a přitom dodat dostatek všech živin,
které tělo potřebuje pro svou optimální funkci.

Snižujeme spotřebu tuků, hlavně těch méně zdravých.

  V zásadě je nutné rozlišit nasycený a nenasycený tuk.
Ten nasycený (živočišného původu) je při pokojové teplotě
v tuhé formě, tělo ho snadno ukládá a tím podporuje ucpávání
cév, vysoký krevní tlak a podporuje činnost volných
radikálů. Tento tuk není nezbytný a měli bychom ho používat
minimálně. Naopak nenasycený tuk využívá organismus k
udržení vnitřní teploty, rovnováze hormonů a k zachování
jemné a pružné pokožky. Pro správnou funkci těla je
nezbytný.

Elenka zhubla více než 27 kg

bez_jmena-9.jpgPři regulaci váhy je nutné omezit spotřebu nasycených
tuků a naopak dodat kvalitní nenasycené tuky. To je
samozřejmě poněkud náročné na orientaci při výběru těch
správných jídel .

Možná už všechno tohle máte za sebou a jste spokojené, v tom případě Vám gratuluji. Samy víte, že nyní můžete dělat věci, do kterých se vám s nadváhou nechtělo a moc Vás unavovaly. Jedna z děvčat, která tady na stránkách hledají podporu a snaží se zhubnout, to trefně nazvala, že nosila závaží. Únava a rezignace nad vlastním vzhledem tohle závaží doprovázejí. Vždyť já jsem si i nerada chodila kupovat nové šaty, když jsem potřebovala velikost 50 nebo dokonce 52, všechno pěkné mi bylo malé. Nyní mám velikost klasických černých kalhot místo 52 nově 42. Asi vám to bude připadat směšné, ale když jsem si šla koncem července kupovat kalhoty začala jsem zkoušet 46, dala jsem na rady paní prodavačky a vzala si do kabinky i 44, no a potom mi dělaly i tyhle na břiše a stehnech pytle volné látky, 42 mi sedlo. V srpnu jsem si šla koupit ještě jedny a potvrdilo se mi, že to není jenom číslováním, však dívky, co brouzdají po netu, si možná vzpomínají, jak jsem psala na všechny strany a měla obrovskou radost . Ty pocity jsou opravdu pěkné, vím, že na mém těle nezáleží všechno, ale kvalita života se mi moc zlepšila.

bez_jmena-27-.jpgJak tedy poznáte, že máte přemýšlet nad úpravou váhy? Když budete mít něktrý z těchto příznaků:

1. Abdominální obezita - u mužů více než 102 cm a u žen 90 cm v pase.

2. Glykémie na lačno > 5,6 mmol/l

3. Hypertenzní choroba - vysoký krevní tlak, který je vyšší než 130 / 85 mmHg

4.Zvýšená hladina cholesterolu a tuků v krvi.

Jestliže omezíte nevhodným způsobem stravu (je jedno, zda hladovíte, držíte dělenou stravu, nebo jíte pouze zeleninu a bílkoviny), přinese to pouze krátkodobý výsledek. Tyto diety jsou založeny na jednostranném omezení , se kterým je však spojen i úbytek živin, tělu chybí důležité látky. Jakmile tedy dietu skončíte (to bývá většinou z důvodu hladu, nervozity či ohrožení zdraví), tělo si okamžitě začne budovat "zásoby"a Vy znovu přibíráte, hledala jsem tedy způsob, který mi pomůže korigovat váhu nejen dolů, ale i udržovat.

bez_jmena-28-.jpgHlad

Naše tělo potřebuje potravu pravidelně. Dlouhé přestávky mezi jednotlivými jídly jsou jedním z nejspolehlivějších způsobů, jak dosáhnout přesně opačného efektu. Pocit hladu vede obvykle k přejedení, a v dalším stádiu i k obezitě. Nedostane-li tělo včas potřebnou dávku potravy, dělá si zásoby na horší časy, kdy zase přijde chvíle hladovění. Právě tak vznikají tolik nežádoucí tukové zásoby. Kromě pravidelnosti kontrolujte také tempo, kterým jíte. Čím pomaleji, tím lépe. Tělo si potřebuje v klidu ujasnit, kdy už je žaludek zasycený, a to může trvat třeba i půl hodiny.

Hlad je pocit, který vzniká, když klesne hladina glykogenu v krvi. Organismus vykonává, ve snaze opět doplnit potřebnou hladinu glykogenu, proces v podobě přijímání potravy, pocit hladu fyziologiekého.

Druhý způsob hladu je hlad emoční, to kd\ž třeba vidíme nebo cítíme nějaký podnět, který si naše podvědomí spojí s jídlem, které máme nejraději, v tu chvíli máme hlad i bez fyziologických podmínek. ten se dá také zvládnout, čtěte v oddíle "Co ta hlava?"

bez_jmena-29-.jpgNejhorší ze všeho je nejíst. Tím si naprosto zpomalíte metabolizmus, organizmus přechází na šetřivý systém, protože nedostává dostatek energie. A tak kdykoli něco dostane, uloží si co nejvíc zásob do tuků. Potom se může stát, že i když sníte jen mrkev, tělo si z ní taky udělá zásoby, protože ví, že bude hladovět. Toto si hodně lidí neuvědomuje a dělají tu chybu, že jedí jenom jednou denně, nebo opravdu málo a tím vlastně tloustnou. Proto tyto praktiky, pokud jim holdujete, ihned opusťte, je to začarovaný kruh.

 

7 největších chyb ve výživě:

  1. Vynechávání snídaně v pracovních dnech a hladovění během dne.
  2. Mastné snídaně se spoustou tuku ve smažených vejcích nebo párek se spoustou emulgátorů ve dnech pracovního klidu.
  3. Stravování ve fast-foodech a smažená jídla, přemíra vepřového masa a omáček.
  4. Minimum zeleniny a ovoce ve stravě.
  5. Konzumace velkého množství skrytých tuků.
  6. Sladkosti a jednoduché sacharidy v různých podobách v pozdních odpoledních nebo večerních hodinách.
  7. Nejsytější jídlo míváme večer před spaním.

Naše tělo chátrá nepozorovaně , pomaloučku a plíživě.

 Nebezpečná se obezita stává až po určitém období. Dlouhé měsíce probíhá v těle skrytý vývoj metabolických poruch. Toto bezpříznakové období bezstarostného života se však postupně mění ve viditelné a ve finále život ohrožující choroby. Jedinec s vyšším podílem tuku v organismu je vystaven vysokému riziku metabolických onemocnění. Zvlášť postava typu jablíčka, s vyššími hodnotami obvodu pasu (u žen nad 90 cm a u mužů nad 102 cm) je výrazně ohrožena. Díky zmnožení nitrobřišního tuku dochází k různým poruchám látkové výměny. Zvyšují se koncentrace špatného cholesterolu , narůstají krevní tuky, zvyšuje se riziko vzniku trombóz, narůstá krevní tlak. To vše urychluje proces kornatění tepen, což časem vyústí v srdečně cévní choroby končící infarkty myokardu či mozkovými příhodami. Obézní jedinec má vysoké nebezpečí pro vznik i poruch metabolismu cukrů, které po určité době mohou dojít až k cukrovce (diabetu 2. typu). Především pak zde nemůže být lepší „léčby“ než je redukce tukové nadváhy.

bez_jmena-30-.jpgJe totiž zcela možné najíst se do sytosti a cítit se spokojeně s plným žaludkem bez konzumace nadměrného množství Kj. Omezování jídel s vysokým obsahem tuku výrazně sníží množství Kj a umožní zkonzumovat sice docela slušný objem potravy, ale nepřetížit organismus Kj navíc.

První krok, tedy Vaše vnitřní rozhodnutí máte za sebou. Příčin, proč spoustu diet nefunguje je hned několik, za zmínku stojí alespoň pár nejčastějších chyb:

  • Špatný jídelníček - ano, zde leží největší kámen úrazu. Je jím právě jídlo, velké množství lidí buď neví co, jak a kolik jíst, nebo prostě nemají dostatečnou vůli správnou stravu dodržet.
  • Již zmiňovaná velká redukce příjmu potravy - lidský metabolismus reaguje tak, že si zvykne na jakkoliv nízký kalorický příjem, tento fakt ústí v to, že potom nehubneme, ani kdybychom jedli 2 jablka denně.

Klíčem k dosažení konstantního snížení hmotnosti je osvojení vhodných stravovacích návyků, kterých se budete stále držet. „Diety“ v pravém smyslu slova nefungují právě proto, že mají pouze krátkodobý účinek – snížení hmotnosti trvá pouze, dokud dietu držíte. Strava je palivem našeho těla a my se proto musíme naučit jíst tak, abychom podpořili rozsah metabolismu a zároveň stabilizovali hladinu inzulínu.

1.Když pracuji hlavou potřebuji ve stravě i složené sacharidy.

2.Když mám i dost fyz.aktivity, mohu si dovolit i některé tuky ve větším množství.

Vycházím tedy u jednotlivých lidí a jídelníčků nejen z jejich tělesných parametrů a věku , ale vycházím také  z jejich povolání.

ObrazekCo vám přinese optimalizace váhy?

  • Zlepšení vitality a dosažení lepší kondice
  • Možnost mít štíhlejší postavu
  • Zlepšit kondici Vašeho srdce
  • Dosažení mladšího vzhledu
  • Zvýšení sebevědomí
  • Snížit hladinu stresu

Příjem tvoří vše, co přes den sníme a vypijeme, tedy veškerá přijatá energie. Výdej je celková energie, kterou naše tělo za den spotřebuje, tedy energie, kterou tělo potřebuje pro své fungování, plus energie na denní činnosti.

bez_jmena-31-.jpgJak bylo řečeno v předchozím odstavci, vše tedy záleží na tom, jaký je Váš denní příjem a výdej, každý jedinec to však má jinak, u každého je to individuální.

Dá se říci, že jídelníček je sestaven tak, aby pokryl provoz organismu a zbytek se čerpal ze zásob, ovšem tělo šidíme pravidelnými menšími porcemi vybraných dietních potravin, aby žilo v domělém přebytku a člověk potom zase neztloustl.

Kdyby přece jste přece měly pocit, že to nevzdáte a ještě jednou to zkusíte zhubnout, poradila bych Vám. Samozřejmě, že to není jedna rada, ale celý soubor, ono nic, co funguje, není úplně jednoduché, to vám nebudu lhát, ale je to realizovatelné a zdraví neškodné, finančně i po několik měsíců únosné, protože to spočívá na běžném jídle a ne nějakých preparátech. Ozvěte se mi na číslo 736611615 nebo na el.adresu, ve zkratce Vám objasním. Nebo mi napište své číslo na mobil, jestli máte t mobile, mám večerní paušál na 1000 minut, zavolám já, abyste neprodělaly. Víte, podvodníků je plno, nabídla jsem to na pár stránkách pro ženy a mne mrzelo, že jsem za tu nabídku sklidila jenom nadávky, už mám pár děvčat přes net, která mají dole první 4 až 10 kg za osm týdnů spolupráce se mnou . Já jsem hubla 6 měsíců a nyní lehce váhu udržuji. Sama uvidíte, zda by to pro vás mělo význam, ale žádné léky ani driáky to nejsou. Celé je to založené na normálních běžně cenově dostupných potravinách. Pročetla jsem k tomu dost různých příruček a vyzkoušela kombinace, které opravdu vedly pomalu a jistě k cíli, moje původní váha byla 94 současná je už 67 kg. Trochu mi to ještě jde dolů setrvačností.Pokud byste chtěla, některé dámy, které hubnou se mnou ,chtějí přímo jídelníčky a tabulky potravin, buď ten jídelníček dodrží nebo nahradí něco z něj potravinou s podobným energetickým nábojem, jenom je tam třeba dodržovat určitou zásadu k tomu, aby metabolismus spolupracoval, ale nebojte se dělená strava to není. Mne ovšem po všech těch peripetiich překvapilo, jaká věc zabrala.

Nabízím jídelníčky již propočítané  na dva měsíce,  

nemusíte sami počítat kalorie, bílkoviny, sacharidy,  získáte vypracovaný dietní jídelníček i s návody, jak v případě potřeby kdy z různých důvodů nemůžete dodržovat, vše nahradit nebo co si dát v restauraci. 

tabulky rozboru potravin i hotových
jídel,

rozbory na požádání potravin a jídel, která máte ráda,
abyste se jich nemusela vzdávat a cítila se příjemně,

konzultaci el.poštou každý večer,

speciální dny na řešení situace, že se váha zastaví na více než tři dny.

Jednou z mých zásad bylo, aby vše člověku nenarušilo moc jeho život a práci, aby to bylo zvládnutelné při běžných starostech a povinnostech.

Kdo chodí v práci na obědy, dá mi jídelníček a já mu řeknu kolik
čeho sní a který den raději odhlásit a vzít si něco z domu, pokud
chodí do restaurace dohodneme si zásady pro výběr jídel a jejich
množství.

Víc se dozvíte na soukromé el.adrese, doufám, že Vám je jasné, že výsledky práce za  delší dobu a mnoho zkoušení, nenapíši jenom tak tady na net.

Výsledky děvčat můžete vidět v části Co je nového?

Na požádání zašlu 6krát  na ukázku redukční jídelníček a vysvětlení o co jde  - založený na správné kombinaci potravin a zdravé výživě na Vaši el.adresu. Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci.

Nakonec si pročtěte reakce děvčat, která již s váhou hnula.

No a celý propočítaný dvouměsíční program posílám na CD vypálený  poštou doporučeně.

Když nějakou ukázku jídelníčků odešlu, kontakty smažu, aby je někdo nezneužíval.E

kgdolu111@seznam.cz

Zajímavý průzkum nabídky jsem popsala v oddíle " Deset pokusů využít nabídku jiných prodejců a rádců" - Najdete na této stránce v levém dlouhém sloupci. 

V pravém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Další dotazy jsou zodpovězeny v oddílech, které najdete v levé části stránky seřazené pod sebou ve sloupci:

Vše v levém sloupci na této intern.stránce

Pokud se rozhodnete hubnout s kamarádkou po boku, budete mít obě nižší cenu.

Když někomu odpovím, jeho adresu mažu, aby ji nikdo další nezneužil.E

Po prvních pěti kg dole jsem začala cvičit.

 Nejsem ani ze  žádné poradny , ani nepropaguji žádné přípravky na hubnutí.

IČO: 62155091- Poradenství zdravého stravování a dietologie

Pokud by Vás to zajímalo víc, musíte mi nechat kontakt nebo se ozvat na el.adresu 

Musíte mi nechat kontakt nebo se ozvat na el.adresu

kgdolu111@seznam.cz

 Ještě chci říct, že se hodně lidí ptá, jak je to s vůlí,

první fáze je - veliké naštvání na svoji postavu,

druhá fáze je - strach ze zdravotních ohrožení,

třetí fáze je rozhodnutí s tím něco dělat,

čtvrtá fáze je přijmout myšlenku na jídlo ne přes chuť, ale jako zdroj nějakých látek, které v těle něco způsobují,

pátá fáze je - podvolit se nějakému režimu a neprotestovat vnitřně, to bývá také docela zásadní,

šestá fáze - přemýšlím o tom, co jím a jsem schopná si jídla měnit podle sebe, jsem kreativní.

Sedmá fáze, - nepanikařím, pokud se vyskytně problém , ozvu se, řeším ho a jsem v klidu.

Všechny úspěšné hubnulky prošly a procházejí těmito fázemi a já jim gratuluji, hlava je hodně důležitá, nejde nám o to zhubnout na chvíli ani nijak extrémně rychle, ale na dlouho a přijatelně.

Testík, jak se vám bude hubnout 

je z literatury, nevymyslela jsem ho, ale odhalí vám způsob vašeho myšlení, pak se s tím dá třeba něco dělat.
1. Potkám bývalého spolužáka a on prohodí poznámku, že jsem ve škole byla jiná, štíhlejší, ale stejně mi to sluší.
A- Jeho názory mne nezajímají
B- Začervenám se a snažím se říct, že se změnili všichni.
C- Připomenu mu, že ani on není tak přitažlivý, jako býval.
D- Urazím se.

2. V obchodě si zkoušíte kalhoty a vaše číslo je vám najednou malé.
A- Začnete v duchu nadávat na výrobce oděvů.
B- Tyto kalhoty zakoupím a začnu do nich hubnout.
C- Koupím si tedy větší číslo.
D- Raději než oblečení si koupím nějakou potřebu do kuchyně

3. Nechtíc vyslechnete pošklebky na svoji postavu.
A- Nokdo není dokonalý a jdu si klidně dál.
B- Nevšímám si toho, ale v hloubi duše si uvědomím, že s tím chci něco udělat.
C- Přesně si začnu rozmýšlet jednotlivé kroky, co budu pro zlepšení postavy dělat.
D- Je mi jedno, že se mi někdo pošklebuje.

4. Partner vám nesměle občas připomene, že jste bývala pohyblivější a chce, abyste zase sportovala a trochu zhubla.
A- Nevšímám si jeho řečí, není dokonalý.
B- Okamžitě nakráčím na váhu a zkontroluji, kolik tedy mám.
C- Žádného přítele nemám.
D- Urazím se a nebudu se s ním bavit.

Žena A - Má sklon schovávat se za lhostejnost a ležérnost, je ochotná být jako sud, hlavně, že je doma uklizené a napečené. Tady musí nastat změna myšlení, potom bude hubnutí úspěšné.
Žena B - Chce zhubnout a je tomu schopná obětovat mnohé, ale má o všem své představy a to i o stravování a hubnutí, není moc ochotná přijmout nové informace a řídit se jimi.Nebřaňte se myšlenkám jiných a nechtějte být nejchytřejší, pak to půjde pěkně.
Žena C - Je se sebou nespokojená a hubnutí vyzkoušela mnohokrát, také zhubla a zase nabrala, potřebuje oporu a kolektiv těch, kteří jsou na stejné notě, pak je velmi úspěšná.
Žena D - Trochu rezignovaná tvrďačka, která si nechce pravdu přiznat a hledá náhradní řešení, je spokojená a zdravotní rizika nevnímá.

Já jsem B 

Takže, když něco přijmu za své, těžko se toho vzdávám, ovšem k tomu přistupuje jako kladná vlastnost zarputilost při hledání východisek a řešení problémů.

Obrazek

 

Vyhodnocení úspěšnosti dosavadního hubnutí zpracováno 29.10.2009

Tak hublo 20% klientek do 35 let. Hubly v průměru při vyšší nadváze 1,5 kg, při malé nadváze 800g - 1 kg za týden. Celkově hubly vždy takový počet cm v pase jako počet kg. Pomaleji šel úbytek v kg u sportujících žen, ovšem obden po námaze váhy padla u 89% z nich dolů. Mimořádné dny užívala tato skupina průměrně 2 do měsíce.
46% klientek od 36 do 50 let, zde váha ubývala průměrně o 1 kg za týden. Úbytky v pase byly rovné v průměru 2/3 kg, která ženy zhubly, ty , které zapojily sport, hubly v pase jako mladší první skupina. Mimořádné dny používala tato skupina průměrně 4 do měsíce.
34% klientek nad 50 let - zda byl průměrný úbytek hodně ovlivněm stupněm obezity, prodělanými dietami a psychickou odolností po prodělaných životních těžkostech. Úbytky za týden se pohybovaly za týden sice od 700g do 1 kg, pouze ženy aktivní sportem hubly o 30% větší úbytky ny týden.
Celkově bych řekla , že nejhorší chvíle přišla na každou silnou osobnost ve chvíli, kdy se měla smířit s tím, že se bude řídit něčími pokyny, jak překonala tento přirozený odpor, zjistila, že vše se dá nakombinovat tak, aby jí to vyhovovalo a začalo ji to bavit. Ve spojení s úbytky, pak vydrželo dva měsíce 97% žen, které si jídelníček dalo udělat, podle dopisů jej beze změn dodržovalo asi 35% a ostatní si příležitostně měnily dle svých chutí a dla mých pokynů.
Dokud se BMI pohybovalo od 30 do 40 šlo vše klidně, když se blížilo k 25, hubnutí se zpomalilo a když se pohybovalo BMI okolo 23 , zastavilo se. To už stejně nikdo hubnout ani nechtěl.
Celkové výsledky jsem musela vztáhnout k stanoveným cílům žen a potom k BMI a jeho vylepšení v čase hubnutí, který byl různý.
Dopadlo to takhle:
Ve vztahu k vytyčeným cílům - někdy moc velkým- pod BMI 24, si dámy splnily své sny z 87%.
Pokud se odhlédne od času hubnutí, který je přímo úměrný době hubnutí, dostalo se na přijatelné BMI 24 - 27 94% všech dam.
Započítány jsou jen ty, které napsaly do 28.10.2009, že končí a daly výsledky a ty, které se v této chvíli po hubnutí už pohybují kolem BMI 25, což je podle mne vyhovující a další postup závisí už na nich samých.
98% žen ocenilo způsob stravování jako vyhovující a 46% se vyjádřilo v tom směru, že v něm po navýšení porcí budou poračovat, protože jim dělá zdravotně dobře.
K vylepšení výsledků krve a vysokého tlaku a cukru, došlo u 99% těch které potíže nechaly lékařem kontrolovat před a po hubnutí.

Pokud by Vás to zajímalo víc, musíte mi nechat kontakt nebo se ozvat na el.adresu 

Napište mi .
Když nenecháte na sebe kotakt, nemohu vám napsat.

kgdolu111@seznam.cz

Také se dá zavolat na 736611615

Publikování fotografií a textů z těchto webových stránek bez souhlasu autorky je zakázané.

Musíte mi pro bližší info napsat na email kgdolu111@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí