Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podělte se o své kladné zkušenosti s různými krémy a prostředky na péči o tělo, dekorativní kosmetikou, můžeme si vzájemně ušetřit některý zklamání a zbytečné výdaje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dárek

(Miloš, 17. 5. 2016 21:59)

Koupil jsem jako dárek manželce, zajímavé .... http://alfaworld.cz/nabidka/truvivity.html

Ryor

(Lenka, 6. 6. 2015 20:24)

Já jsem taky spokojená s kosmetikou Ryor a nedám na ni dopustit.

Strie

(Míša, 15. 4. 2011 18:29)

dobrý den na stehnech mám velké strie a to nejsem po porodu nemohli by ste mi poradit jak se jich zbavit?? děkuju

Re: Strie

(Aneta Svobodová, 9. 8. 2013 9:11)

Mně se strie udělali také při zhubnutí a opět přibrání a takhle dokola, jsem také bezdětná, pomohlo mi kakaové máslo od palmers a tělový peeling od Marry Kay, vybělí to strie a trošku stáhne, ale nikdy ti nezmizí po ničem, hlavně nesmyslně neutrácejte za laser apod, nic nepomáhá... vyzkoušela jsem kila krému za tisíce a pomohlo jen tohle..

Mary Kay

(Aneta Svobodová, 9. 8. 2013 9:08)

Ahoj, mně se skvěle osvědčila kosmetika od značky Mary Kay, používáme ji nyní celá rodina, pravda je dražší, ale pomáhá, moje mamka chtěla jít na operaci s pytlema pod očima, ale po nějakém čtvrtroce užívání má pleť vytaženou a pytle jsou minimální, já měla problém s pletí, protože se mi dělalo akné, ale zároveň jsem ji měla vysušenou, takže jsem si nejdřív plet musela dát do kupy hydratací a nyní jen dodržuji starání se o pleť tak jak mám, zkusila jsem i tělovou kosmetiku - peeling, sprchový gel a zpevňující mléko a pomáhá to taky ,světe div se, peeling mi krásné vybělil strie a zpevňující mléko mi vyhlazuje kůži a mamce pomáhá na povadlé paže, nyní jsem se u nich zaregistrovala, aby mě kosmetika nestála tolik peněz, ale tuto značku mohu jen a jen doporučit.
Co se týče přípravků na tělo tak výbornou zkušenost s krémem na strie mám od značky Palmers- kakaové máslo, dříve ho měli v rosmannu, teď myslím, že už jen na netu. Snad Vám tento článek přinese něco užitečného.

Eveline Cosmetics

(Petra, 17. 3. 2011 8:32)

Dobrý den,mě se osvědčila eveline cosmetika jsem s ní spokojená a taky ji prodávám,jsou tam skvělé výrobka jak na tělo tak na obličej prostě skoro vše.Nejlépe se mi osvědčily výrobky na hubnutí jhako jsou krémy séra a tak.skvělé ceny takže si myslím,že jsem si vybrala skvěle.

Saloos

(Michaela, 20. 2. 2011 16:40)

Ahoj, mě se nejvíce osvědčila česká kosmetika Saloos. Olej Cellulinie, mandlový olej apod. jsou přírodní, krásně voní a po pár dnech jsou vidět výsledky. A finančně to není drahá záležitost. ;)

Bříško

(Simona, 12. 11. 2008 21:36)

Měla jsem strach,že když rychle zhubnu, tak mi zůstane na břiše viset kůže. Navíc po třech porodech jsem měla bříško samou strii...a úplně skvěle se mi osvědčil zpevňující gel od Oriflame. Byly to fakt skvěle vynaložený peníze :)

Re: Bříško

(Mirka H., 9. 1. 2011 1:29)

ano, ano, musím souhlasit!

Eveline Cosmetics

(Martina, 30. 12. 2010 19:31)

Holky, PRAVDU - všeobecne, keď už strie máte, NEZMIZNÚ. Ale možete urýchliť ich zosvetlenie, prípadne im predchádzať, aj keď aj tam hrá nemalú rolu genetika a pokiaľ to niekto geneticky má dané, úplne sa striím asi nevyhne.

Celulitída, tá sa redukovať dá. A netýka sa iba silných, možu ju mať i štíhle ženy.

Ja inak používam Eveline Cosmetics a som spokojná. Výborná kvalita, za výborné ceny! Je tam aj špeciálna rada na chudnutie - krémy na celulitídu, strie, na pokožku prsou atd. atd. A sú tam kvalitné krémy aj pre zralejšiu i zralú pleť, nielen pre mladice:-)

http://eveline.eshop-zdarma.cz/

P. S. Práve sa chystám písať mail pani Eve, jej stránky mám v obľúbených už snáď rok a konečne som sa odhodlala ju požiadať o rady:-)

Strie

(Míša, 9. 12. 2010 12:53)

Ahojky,já žádnou radu teda nemám,ale chtěla jsem se na něco zeptat.Jsem po produ a na boku a stehnech se mi udělali strie.Nemáte někdo nejakou zkušenostči radu,jak se jich zbavit?Předem děkuji!

krém LR

(Jiřina Ch, 5. 11. 2010 20:24)

Ahoj děvčata, celé roky jsem měla problém s krémy na obličej,nesnáším parfémované, stále mě pálil obličej samý pupínek, až jsem objevila od LR pleťovou séri u Aloe Vera denní, noční krém. No úžasný jako dětská prdelka a žádný pupínek.Pravda není to laciné, ale co dnes je. V případě zájmu poradím. Páčko

Mary Kay

(Peťa, 6. 10. 2010 6:42)

Mě se nejvíce osvědčila kosmetika firmy MARY KAY, je výborná, přírodní, neucpává póry a vysledky jsou opravdu viditelné.

Prosíííím o pomoc

(Ladik , 30. 9. 2010 13:18)

No vidim že tu píšou sáme slečny =) Chtěl jsem Vás poprosit o radu. v mladším věku jsem docela hodně připral a postupem času hodně zhodil ,posiluju a hodně sportuju ,ale vadí mi ta povolená kůže chtěl bych jí trochu stáhnout .Poradíte mi nějákej ozkoušenej přípravek ,kterej opravdu trochu zabírá? Když tak písnu i email :nenapapanec@email.cz předem děkuji =)

celulitida

(LeLe, 22. 9. 2010 12:58)

vyzkoušeno: oleje na celulitidu od Alverde(DM) a Saloos(vyjde to nastejno),Skoricový gel-Topvet,a drahej Elancyl! a vysledek jde asi o to že masírujete,a je jedno čim!
Alverde je asi nejoblíbenější.(krásně voní,cenově dostupný)
!!!prostě masírovat masírovat a nikdy nepřestat!!!!

*teď mám trochu problém,že se mi celulitida šíleně během 14 dnů zhoršila po té co jsem začla pravidelně a hodně pít a zdravěji jíst!!!je to šílený!(ale dočetla jsem se že to je ze začátku normální--tak snad to rychle přejde)

máte někdo podobnou zkušenost!

česká firma

(Radka, 7. 3. 2010 10:32)

Já používám českou, přírodní dermatologii od Miss Cosmetic (firma paní Moniky Žídkové). Krásně mi pomohla zbavit se problémů s pletí. A collagen je skvělý i na zpevnění bříška a zesvětluje strie.

Kosmetika RYOR

(Jana, 10. 2. 2010 8:49)

Já mám úžasné zkušenosti s kosmetikou od firmy RYOR.Vyzkoušela jsem i jiné značky, ale tato mě vyhovuje nejvíce.Mají ucelené řady pro všechny typy pleti a nestojí moc korun, krémy stojí do 100,-, což si myslím není špatné.

Kosmetika Nobilis

(Petra, 19. 1. 2010 13:35)

Mě se osvědčily kosmetické preparáty od firmy NOBILIS. Na doporučení kosmetičky používám již několik let a jsem velice spokojená. http://www.nobilis.cz/

Celulitida

(Denisa, 17. 12. 2009 8:00)

Ahoj holky, na celulitidu zabírá sušená syrovátka Amálka, koupíte jí ve zdravé výživě a obsahuje spoustu
vitamínů, takže uděláte i něco pro tělo. A ještě jeden
typ na celulitidu je cvičit kalanetiku. Opravdu po týdnu se Vám krásně zpevní postava. A co se týče kosmetiky na pleť, tak se mi taky osvěčila modrá indulona. Mějte se

Celulitida

(Iveta, 14. 9. 2009 10:25)

Ahoj ,me velice dobre a rychle pomohl pripravek Algetics od firmy LR.Je to vyrobeno z morskych ras a cena je taky docela prizniva.Rada poslu vice informaci.