Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 28

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ivetka zhubla 20,5 kg, to je šikulka

Komentáře

Přehled komentářů

Re: dotaz

(Lenka V., 22. 3. 2012 12:53)

oba emaily jsou funkční.Já třeba napsala na kgdolu@seznam.cz a odpověď jsem měla týž den :-)

Re: Re: dotaz

(pištala, 22. 3. 2012 13:15)

Já jsem již psala o víkendu na jeden e-mail a ještě mi nebylo odpovězeno,asi mám ještě počkat,že :)

Re: Re: Re: dotaz

(Jana D., 22. 3. 2012 13:25)

Tak to byla veliká chyba, že jste psala o víkendu. Evička má na této stránce o něco výš vzkaz - O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Víkend se blíží

(Monika, 22. 3. 2012 8:08)

...a já mám strach ze selhání, jídelníček držím právě druhý týden. Začala jsem v pondělí 12.3. váha 69,4 v pátek 68,1.Takže velká spokojenost, jenže přišel víkend, první grilování, posezení s přáteli a s každou další skleničkou vína, ztráta sebekontroly. V pondělí ráno 68,9kg!!! A výčitky. Takže jsem nasadila ovocný den a dnes mám 67,6kg. Jídelníček mně opravdu vyhovuje, ta pohoda nic nevymýšlet, jen uvařit a jíst, je pro mě svým způsobem osobozující. Chci se těšit na víkendy a ne se bát selhání a dostat se do kolotoče výčitek, nechci se začít stranit přátel...přečetla jsem všechny oddíly týkající se víkendů, mimořádných a krizových dní a vím, že je to o hlavě. Jen jsem se potřebovala svěřit a třeba poradit, jak ostatní spolubojovnice řeší víkendovou pohodičku. Pěkný jarní den.

Re: Víkend se blíží

(Eva, 22. 3. 2012 8:37)

Ale, ale, víkend je i pohyb a volnost, tak grilování pojmi jako kuřecí nebo rybí maso se zeleninou, grilovaná je bezva, nějakým pitomám slaným a tučnám klobásám dej vale, tím ať se nacpe, kdo nemyslí a pivo a tvrdý alkohol taky nepij, vínko nařeď vodou nebo si dej závazek jedna sklenka vína a dvě minerálky, no a k němu nejez brambůrky ale sýr a zeleninku a ty , co se chtějí cpát pitomostmi a opíjet nech svému osudu. Bavit se dá i zdravě!!!
Oslavy a návštěvy:

Chystáte-li oslavu doma, naplánujte si dopředu co a v jakém množství budete jíst. Připravte nízkokalorické pohoštění v dostatečném množství, počítejte s tím, že i ostatním bude chutnat.
Před oslavou něco malého nízkokalorického snězte, abyste neměli hlad. Ten by mohl způsobit, že všechna předsevzetí půjdou stranou a jak uvidíte plný stůl jídla, přestanete se kontrolovat.
Dodržujte všechny zásady správného stravování – jezte co nejpomaleji, jídlo dlouho žvýkejte, užívejte si chuť a vůni jídla.
Sníte-li více než jste si povolili, nezoufejte a nic si nevyčítejte. Jestli dodržujete správný jídelní režim měsíc nebo déle, jeden den přejídání vaše úsilí nezmaří. Další den se však hned vraťte k ukázněnému životnímu stylu.
Vyhýbejte se sladkostem, uzeninám, oříškům, mandlím, chipsům a bílému pečivu.
Připravte si předem co odpovíte hostiteli, až vás bude nutit do jídla, které pro vás není vhodné (Děkuji, vypadá to skvěle, ale já bych si radši dala ..... Děkuji, ale jsem najezená, dám si později.). V nejhorším případě můžete říct, že jste včera měla zažívací potíže a musíte šetřit žaludek, že máte zrovna na toto alergii nebo něco podobného.
Bude-li vás někdo nutit pít alkohol s tím, že ho urazíte když se s ním nenapijete, reagujte – dobře, když ty si dáš teď se mnou sklenici mléka (rajčatové šťávy), dám si s tebou ... zabírá spolehlivě. Dejte si víno, tvrdý alkohol nikdy.

V restauraci:

Z jídelního lístku si vyberte něco ne příliš kalorického. Místo přílohy můžete požádat o zeleninu a poloviční porci vařených brambor nebo rýže.
Objednávejte si jako první, aby vás nezlákaly objednávky spolustolovníků.
Pozor na energii skrytou v kečupu, tatarce apod.
Nesnězte všechno co dostanete na talíři.
Necháte-li se ostatními zlákat ke sladké tečce za jídlem, dejte si ovocný salát.

Další příklady:

Kupujte a připravujte jen přiměřené porce. Zbytky jídla okamžitě vyhazujte nebo uložte do mrazničky na jindy. Tak nebudete mít co ujídat.
Dětem dávejte na talíř menší porce, aby nenechávaly zbytky. Ať si radši přidají, nebude vás to svádět k dojídání.
Nenechte se nikým nutit k dojídání, klidně nechte zbytek jídla na talíři.
Vaříte-li pro rodinu, neochutnávejte jídlo zbytečně moc. Ochutnat neznamená nacpat si plnou pusu. Stačí nabrat malou lžičkou, zdaleka nemusí být plná. Lepší je však nechat jídlo ochutnat jiného člena rodiny.
Dostanete-li se do nečekané situace, kdy jdete na neplánovaný oběd (večeři) a dostanete jídlo, které pro vás není zrovna vhodné, snězte jen polovinu a co nejdříve se vraťte se svému jídelnímu režimu.
Je-li to možné, dejte si před obědem (večeří) jako předkrm čerstvou zeleninu. Zaplníte si žaludek, takže dalšího jídla už nesníte tolik. Navíc pozitivně ovlivníte vstřebávání sacharidů. Po jídle se nevyplaví tolik inzulinu, jako kdyby vlákninou bohatá zelenina jídlu nepřecházela. Výsledek: váš organismus nebude mít tak velkou tendenci k ukládání tuků.

PO MIMOŘÁDNÉ UDÁLOSTI NASAĎTE JEDEN NEBO DVA MIMOŘÁDNÉ DNY, KDYBY NEPOMOHLY, TAK SE OZVĚTE A VYZKOUŠÍME DALŠÍ VARIANTY.

Re: Re: Víkend se blíží

(Monika, 22. 3. 2012 9:32)

EVI DÍKY, opakování je matka moudrosti. Obdivuji Vaši trpělivost vysvětlovat a vysvětlovat...v pondělí vám budu posílat tabulku hmotnosti po 14-ti dnech, tak se uvidí. Teď věřím, že to dám. Děkuju

Re: Re: Re: Víkend se blíží

(Vendula, 22. 3. 2012 10:34)

Moniko, moc Vám držím palce.....
Já jsem opět na začátku...začínám v pondělí.....
Jídelníčky od paní Evičky mám 3 roky..... Stydím se.... Mé hubnoucí pokusy jsou celoživotní.... Zhubnout jsem dokázala 2krát...Vždy více, než 20 kilo - ovšem...jsem výše než tam, kde jsem začínala. Už nechci tento pocit zažít! :-(
A největší problémy mně také dělají víkendy - proto jsem si moc ráda osvěžila...co bych měla již dávno vědět! Děkuji - Evičko.

jarné športovanie

(Milka, 20. 3. 2012 22:52)

Evka,tak vidím ,Vy to myslíte naozaj vážne .Ste už v plnej polnej a pripravená na všetko, svedčí o tom tá prilba na foto. Už len hup na bicykel a ide sa na to.Tak veľa šťastných kilometrov bez hehod a úrazov.Želám ešte pekný zbytok večera
zdraví Milka

Re: jarné športovanie

(Eva, 20. 3. 2012 23:40)

Je to samozřejmě recese, ale helmu už nebudu vozit na řídítkách ale na hlavě, už mám trochu po tom loňském zážitku strach se odvázat. Nebude to vítr ve vlasech, ale vítr v helmě.
No už se těším, vyzkouším to pomalu, jak získám cit do nohy, samozřejmě trasy prodloužím, jen do terénu se bojím asi budou zatím silnice a cyklostezky a hlavně ne vinné stezky, abych nedopadla jako loni.
Budu opatrnější, ale docela mne mrzí, že už nezažiju ten adrenalin jako loni, když jsme frčeli z Velkých Karlovic ke Vsetínu z kopce ve stoje a ječeli u toho jako sirény, byla to nádhera.

Re: Re: jarné športovanie

(Eva, 20. 3. 2012 23:43)

A stejně tam pojedu, je tam krásně, ale celou cestu po té cyklostezce kolem řeky Bečvy, terénem už ne.

Re: Re: Re: jarné športovanie

(Stáňa, 21. 3. 2012 0:16)

Evičko jste jako sluníčko,Vám sluší všechno,moc Vám Evičko fandíme .Váhu si držím,mám 52.70kg.Těšíme se na setkání v červenci.Stáňa

Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Eva, 21. 3. 2012 1:06)

To bude fajn, jen uvažuji, jestli tu slávu realizovat v cyklistických dresech nabo ve slavnostních šatech ??? Co myslíte??? Jaká nevěsta je lepší??? Snoubenec chce dres a kamarádka mi chce ušít šatičky, tak nevím.

Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Jana D., 21. 3. 2012 7:40)

Já hlasuji pro šatičky! I když Vám, Evičko, sluší všechno!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Eva, 21. 3. 2012 8:02)

Se uvidí, nakonec to asi stejně rozhodne ten "bručounek", co si chce zkazit život tím, že by si mne zase vzal, hi, hi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Olina, 21. 3. 2012 12:01)

Evi, je úplně jedno v čem se budete vdávat, hlavně abyste byli šťastní. Když si můj kamarád bral podruhé svou ženu, přišel na obřad ve svetru. Oblek podle něj patří prý jen na premiéru. I takoví jsou chlapi, co naděláme. Hodně štěstí!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Milka, 21. 3. 2012 15:18)

Evička ja myslím ,že vo Vašom prípade je to úplne jedno .Vy budete vypadať senzačne uplne vo všetkom.A Vaša polovička - no to je absolútne jasné - JEHO SRDCE bije iba pre Vás.Takže žiadne uvažovanie, žiadne premýšľanie jednoducho skočte do toho ako sa hovorí rovnými nohami.ON vie čo vo Vás má a vie prečo chce byť opäť s Vami.Tak Vám želám aby ste bola šťastná ,,na doživotie" a užite si svadbu ,,tak ako sa patrí a dúfam že bude aj poriadna svadobná noc."hi hi hi hi.
Zdraví Milka

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Eva, 21. 3. 2012 15:29)

Děkuji za pěkná slova, no, jo my dva se známe už 13 let a byly chvilky horší i lepší, ale vždycky byla vzájemná podpora a bez hádek, kdyby nás úřední šiml kdysi nedonutil k rozvodu, asi by ani nebyl, protože hned od soudu byl oběd a rozvodová noc, hi, hi
Naše matky nás vzájemně nemají v lásce a vyčítají nám, že jsme k tomu druhému moc tolerantní. zkoušeli jsme být půl roku od sebe, ale návrat byl o to bouřlivější, hi, hi prostě ten vztah má děj.
Odpustil mi kdejakou bláznivinu i úlet a občas se chechtá, že si nikdy nemyslel, že bude mít doma tolik dámských serepetiček. Ale řekla bych , že je spokojený medvídek.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Milka, 21. 3. 2012 16:10)

Evka ja som tej mienky ,že človek sam je iba polovica celku a s tou druhou sa či chce alebo nechce spojí .Je to ako s magnetom - darmo by ste skúšali byť od seba aj tak si Vás tá druhá polovica magnetu najde a pritiahne .Je to ,,zákon prírody "a my s tým nič nenarobíme ,je to proste tak aj ,,navzdory matkám".A ja myslím že príroda vie čo chce že?Tak to vidíte Evka odpustí Vám všetko ,lebo vie že bez Vás by bol iba tá polovica.A tá krajšia by mu chýbala.hi hi .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Eva, 21. 3. 2012 21:33)

Tak jo, je hodnej, já tady dělám jídelníčky a on mne zásobuje čajíčky a pečuje o mne.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jarné športovanie

(Eva, 21. 3. 2012 16:24)

No jasné, jsem krásnější, hi, hi A ještě mu umím při řízení krááááááásně radit.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143

následující »