Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 28

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.
 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ivetka zhubla 20,5 kg, to je šikulka

Komentáře

Přehled komentářů

mám radost

(Ivča H, 13. 4. 2012 8:04)

ahojky dneska mě váha opět potěšila další kilo dole ;-D ale blíží se nejspíš MS už by bylo na čase, mám to nějako rozhozený, ted je to 42.den :-/ (asi budu muset začít zas brát antiko) a já to mám při MS obráceně, hubnu rychleji a když zmizí, tak se mi něco vrátí zpět.

Re: mám radost

(Ivča H., 13. 4. 2012 8:16)

no takže MS dorazila.. nesášim to od porodu mě při ní vždycky strašně bolí břicho že se skoro hejbat nemůžu :-( jako bezdětná jsem tohle neměla :-/

nechápu proč to ženská nemůže mít je v době kdy chce děti a pak šlus ;-D

Re: mám radost

(Vendula, 13. 4. 2012 10:36)

...mám to stejný... :-)
Při MS hubnu rychleji a pak hup zpět...Vrrr...... :-(

Re: Re: mám radost

(Ivča H., 13. 4. 2012 10:56)

taky mě to štve... :-/

Opak

(Leona , 12. 4. 2012 21:18)

Ahojte holky, taky už asi čtrnáct dní patřím mezi Vás ikdyž na stránky jsem přišla asi tak před měsícem, začala jsem jíst podle zdravého jídelníčku. Ikdyž mě to nejde tak nádherně jako Vám, jsem spokojená, a hubnu prostě nad moje očkávání. Jenom já tady čtu jak jste všechny spokojené, nadšené, včetně vašich protějšků. Chtěla jsem se zeptat jestli tady je některá z vás, která má podobný problém jako já. Já když hubnu, je to pro mě doma peklo, manžel si myslí, že to nedělám pro něj ale pro někoho jiného a tak mě to dává a nejenom mě ale i dětem hodně na jevo. Máte s tím holky některá zkušenosti? Vím, že žárlivost je nemoc, ale všeho moc škodí, a to jsem na počátku dietky zhubla zatím jenom 4 kg. Děkuji moc za odpověĎ.

Re: Opak

(Ivča H., 12. 4. 2012 21:32)

to mě mrzí že máte díky tomu, že chcete být zdravá a krásná takové problémy :-( tak mu to zksute podat prostě tak, že to děláte jen pro své zdraví, že tu chcete být hodně dlouho a těšit se z dětí a taky z něj. nevím co jinýho poradit :-/

Re: Re: Opak

(Eva, 12. 4. 2012 22:24)

Leonko, tam je porucha u něj, má nějaké mindráky a z nich pramení žárlivost, řekněte, že to fakt neděláte kvůli němu, ale kvůli zdraví a zeptejte se ho, zda nemá nějaký problém sám se sebou, takhle na ženy útočí labilnější jedinci, kteří nejsou sami sebou jistí, třeba byste mu mohla nějak pomoct, Vy ho přece dobře znáte, kde by mohla být jeho skrývaná slabina.

Re: Re: Re: Opak

(T.P., 13. 4. 2012 6:36)

Evi, zeptat se takového chlapa jestli nemá nějaký problém se sebou, to je jako píchnout do vosího hnízda!!! To bych určitě nezkoušela, vím to z domu. U nás funguje - zachovat klid a láskyplnou péči o něj, nepřesvědčovat ho o tom, že nemá důvod žárlit (to spíš situaci zhoršuje), ale když už toho bylo moc, tak jsem mu důrazně řekla, že nedělám nic, za co bych se mu měla omlouvat, tak ať mě nechá na pokoji.

Re: Re: Re: Re: Opak

(Eva, 13. 4. 2012 8:49)

tak aspoň vypozorovat, na co je nejcitlivější a z toho se dá trochu pochopit, proč je tak popudlivý na některé situace, může mít mindrák z nižšího vzdělání, nižší výplaty, z něčeho, co neumí dělat doma atd, atd, na dálku se to poznat není, ale chlap je fakt trochu jako kytka, s péčí a trpělivostí rozkvete, ještě se osvědčilo neustupuvat od pomoci v domácnosti a jen zařadit formulku:"Miláčku, mohl bys udělat to a to, nebo minule mi moc pomohlo, když jsi tak bezvadně udělala......" , určitě pak rád pomůže, prostě něco mezi kytkou a ješitným dítětem.

Re: Re: Re: Opak

(Leona , 13. 4. 2012 10:28)

Je holky děkuji za podporu ani jsem nevěřila že se tady strhne taková debata. Ale je fajn si přečíst různé názory. Já většinou ty výkyvy mého manžela jak ja říkám přecházím s ledovým klidem ale prostě někdy je toho už moc a tak taky vybouchnu. Ale je fakt že kdybych mu řekla že má nějaký problém v hlavě - tak to bych asi nerozchodila. No prostě na chlapy se musí jako na malé děti - pěkně, s láskou, a hlavně je moc asi nekritizovat.

Re: Opak

(T.P., 13. 4. 2012 6:31)

Mám doma úplně stejný problém, ale protože jsme spolu už skoro 30 let, nějak postupne můj choť vychládá a žárlivé výstupy jsou čím dál řidší. Ale přesně s tím hubnutím je to jak píšete - kdykoli jsem začala, hrabalo mu a dělal spoustu pitomých narážek. Tak mi nezbývalo než ho nechat být. Máme děti už z domu, takže mě má jen pro sebe, žádné kamarádky nemám, jen psa, se kterým chodím ven a to ho neštve... A přesvědčit ho aby jedl zdravě? To už jsem vzdala,nehádám se, jemu připravím na co má chuť a já si jím po svém. Všechny debaty o zdravosti a nezdravosti jídel máme dávno za sebou,ale začal se pokaždý vztekat jak malej kluk a že jsem moc chytrá a kdesi cosi. Nakonec, je to jeho tělo, jeho zdraví a je dospělej a svéprávnej, no ne? Tak ať si dělá co chce...

Re: Re: Opak

(Zuzka kol., 13. 4. 2012 8:44)

Děvata tak to mě mrzí , vždyt nejvíc potěší podpora manžela a dětí :) Já naštěstí takové věci nemusím řešit. Ten můj sní co mu nachystám a neremcá , za to jsem ráda. Vlastně díky tomu i on má o deset kilo mín a je spokojený.Když jedu na víkend k rodičům tak mi máma volá co mám v jídelníčku a vaří pro mě extra..no paráda :)Tak držím palce at to vaše polovičky přejdou a zbytečně nežárlí , protože kde je psáno, že žena s nadváhou nemůže někomu " zahnout " :)

Re: Re: Re: Opak

(Ivča H., 13. 4. 2012 8:49)

tak to máš dobrý že ti mamka uvaří z jídelníčku jídlo ;-D to já si všude musím nosit svoje krabičky :-/ hlavně ke tchánovcům

Re: Re: Re: Re: Opak

(Zuzka kol., 13. 4. 2012 8:55)

Ivčo jj , když jedu k našim tak to nemusím řešit , ale když jedu jinam tak taky tahám krabičky. Poslední dva měsíce u nás byli ve znamení oslav , zítra je už poslední. No a já si klidně na oslavě vytáhnu svoji krabičku a jím , sice to komentovali , ale jejich problém :)Já jsem jasně všem řekla , že jím jen svoje a tečka.To víš problému zdrav. mám habaděj , i když vše se odvíji od hormonů , ale to oni nevidí , všichni si myslí, že se mám tak dobře :)

Re: Re: Re: Opak

(Zdena, 13. 4. 2012 8:56)

Holky tak to,co se týče žárlivosti,to neznám už od svatby,a to už je taky pár desítek let.Neškodilo by některého vašeho a mého dát dohromady a udělat z nich dva normální,kteří nepřehánějí ani jednu vlatnost.

Re: Re: Re: Opak

(Eva, 13. 4. 2012 8:59)

To je krásné , ta podpora, ale chtělo to tři roky, prvně nic neříkal a jedl, co chtěl, vařila jsem pro něj třeba z vepřového , pro sebe to stejné z kuřecího a postupně jsem to jeho nevařila a co měl dělat, jedl, co bylo a nyní si už zvyknul, buď si to uvař sám nebo hlad, hi, hi Milá a milující manželka, ale udělej si nezdravá jídla sám, že máš na ně chuť? Co Ti brání, si je udělej , víte, že to zabralo i bez hádek. Máš chuť na sladké? Děti ho nechtějí a ty si kup zákusek a když si ho nekoupíš, nejez to.
Občas dělám nějakou buchtu z cel.mouky nebo ten špaldový štrůdl, ale to jen tak jednou za dva týdny a kdoví jestli tak často, toho času, co tím přibylo.
Nechceš jezdit na kole, nejezdi, pojedu na víkend na kola sama a hup, zakoupil kolo a začal jezdit a je to nyní jeho milý koníček, žádné hádky, jen rovnoprávnost, chceš něco, tak si to uvař, nesportuješ, tak budu sama, metoda bez hádek a oslovení miláčku stále ve vzduchu, stále je zamilovaný, stále má pocit, že musí o ženu bojovat, je přece lovec hi, hi

Re: Re: Re: Re: Opak

(Eva, 13. 4. 2012 9:01)

Dobré je před manželem na adresu nějakého žárlivce z okolí říct, tím, že projevuje žárlivost, se ponižuje a dělá ze sebe šaška v očích manželky a od té doby možná žárlí, ale přede mnou nic neřekne, to je fajn.

Re: Re: Re: Re: Re: Opak

(Draha , 13. 4. 2012 9:09)

Žárlivost jsem překonala u muže tím, že jestli bude otravovat, udělám to a vykašlu se na něj a je klid.

Vtip?

(Zdena, 13. 4. 2012 8:08)

Tak včera jsem se radovala,že mám za dva dny1,40 dole a dnes mám ráno o kilo víc.Pevně doufám,že dělá bu bu bu to nachlazení a až budu vpořádku,tak to zase klesne.Drží mě to od úterka,včera jsem si myslela,že to je trochu lepší,ale dnes ráno opět nemluvím a v krku mně řeže.Chtěla jsem to zlikvidovat přírodní cestou,protože antibiotika jsem měla asi před měsícem,nevím,jestli se jim zase nevyhnu.Uvidím,když tak v pondělí k doktorovi.

Re: Vtip?

(Ivča H., 13. 4. 2012 8:17)

hm to naštve ale, myslím že to opadne až vám bude dobře ;-) tak at je to co nejdřív ;-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143

následující »