Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Kontrola nohy

(Ivča H, 31. 1. 2012 15:12)

tak at se Vám nožka brzy zpraví úplně ;-)

Re: Re: Kontrola nohy

(Eva, 31. 1. 2012 15:15)

Prostě některé cviky už zase dělám s 25 kg, ale některé zvládnu u této nohy jen s 15 kg. Mám strach ještě moc zvyšovat zátěž, aby ty cévy něvo nedělaly nebo nerupla achilovka. Chce to čas, tak nějak cítím, co si mohu dovolit a co ne.

Re: Re: Re: Kontrola nohy

(Ivča H, 31. 1. 2012 15:19)

nj rehabilitace je běh na dlouhou trať - stejně jako hubnutí ;-D

což mi připomíná dneska vám chtěla napsat mamka a sestavit taky jídelníček, prej už toho má dost, že já zas hubnu a ona už nechce vyhazovat prachy za nějaký preparáty ;-D

Re: Re: Re: Re: Kontrola nohy

(Eva, 31. 1. 2012 16:54)

Ale ať se na Tebe odvolá, jo. To máš jednou pěknou práci, Ivčo, dělat na rehabce by mne bavilo.

Re: Kontrola nohy

(Hanka T., 31. 1. 2012 15:33)

Evi, vydržať! Jste bojovník, ne? Už tak máte za sebou dlouhou cestu, tak Vás měsíc rehabky navíc nepoloží ;-) máte motivaci - jak začne venku hezky, budete nožku potřebovat na jaro na kolo ;-)

Re: Re: Kontrola nohy

(Eva, 31. 1. 2012 17:35)

To jsem ráda, aspoň mne to vybudí ke cvičení, chy, chy, doufám, že si už nohu neulomím, no u mne je možné všechno, chy, chy
Pro dušičku to byl nápor. Bála jsem se všeho, ležení, pak embolie, pak zase že kluci , jak nebudou cítit pevnou ruku, zlajdačí a nakonec, že budu kulhat.
Ležení jsem vydržela díky tomu, že jsem zaměstnávala hlavu a dělala diety, embolie nepřišla a to jsem moc ráda, aspoň trochu štěstí v neštěstí, kluci pochopili, že matka není nesmrtelná a tak železná, jak si mysleli, a učí se letos snaživěji než loni, no a kulhání je doufám také zažehnáno.
Nedivte se proto, že mám tadost i z takové samozřejmosti, jako je zacvičit si s kamarádkou, dostala jsem s tou nohou za uši.

Množství zeleniny..

(Šárka.J, 31. 1. 2012 16:57)

Nevadí,když si přidávám víc zeleninky k jednotlivým porcím,než je uvedeno v jídelníčku?Mámji totiž moc ráda..

Re: Množství zeleniny..

(Eva, 31. 1. 2012 17:28)

Zelenina se dá navyšovat až o 2/3 za den , ale klidně i o víc, je v ní , jak já říkám, 00prd Kj.

Pozdrav po čase.

(Stáňa H, 31. 1. 2012 6:33)

Evičko dík,zítra už jdu konečně na poštu odnést dopis,ještě přepošlu dneska fotky přes počítač.Ty jsou focený v září 2011 a ty co posílám na papíře tak ty v počítači nemám,protože jsme je neměli zálohovaný a počítač se v Itálii rozbil,tak se něco v opravně zničilo,i když se snažili.
Evičko můžete zveřejnit všechny fotky i co pošlu poštou,manžel s tím souhlasí,říká že alespoň uvidí ostatní dámy že jste Evičko zázrak co dokážete udělat když Vás poslouchají a papají podle diety .U mě to zafungovalo i když jsem už v důchodu.Manžel moc hezky Evičko o Vás mluví,funguje to i na něj .Naopak hubnul ještě víc jak já.
7.února jedeme do Velkého Mederu na Slovensko do Termálních lázní a až se vrátíme ,tak manžel chce ještě trochu zhubnout,ale nám se daří protože když máme dietu tak nehřešíme a vaříme jen to co se má a na nákupu nakupujeme jen to co Evičko doporučujete.Ono se nám to snadno dodržuje, když víme jaký bude výsledek.Evičko přejeme Vám atˇse Vám daří,co noha bolí to při cvičení?
Těším se na jaro až se sejdeme na nějaký akci,určitě přijedeme když budeme zdraví,Stáňa

Re: Pozdrav po čase.

(Eva, 31. 1. 2012 7:06)

To jste mi udělala radost, budu se snažit vše vložit, musím koupit skener, mám ho od listopadu nefunkční, ale udělám to, mějte se tam pěkně a děkuji moc za fota, manžela pozdravujte.

Re: Re: Pozdrav po čase.

(Eva , 31. 1. 2012 17:07)

Stáničko, fotky dotazily a slibuji, že už se odhodlám a koupím za tisícovku nový scanner, abych mohla fota dát do PC, ten starý klekl na podzim a nyní jsou všude slevy, tak snad nějaký základní přístroj seženu zalevno.

Po delší době se hlásím,

(Elena F, 31. 1. 2012 15:30)

ale jsem tady každý den i několikrát, prostě závislost. Moc Tě zdravím Evi a přeji rychlé uzdravení. Jinak tak nějak udržuji, ale nemůžu se zbavit asi 4kg. Koupilajsem si švihadlo tak jsem včera 30 min. skákala no a dneska jsem myslela, že nevstanu z postele. Kombinuju to s eliptikalem. No a taky jsem si pořídila novou váhu, měří snad všechno, kosti,tuk, vodu, útrobní tuk, metabolický věk no načisto zábava. Co čarodka ještě se směje, nebo už je vyčerpaná? Tak zdravím všechny hubnulky a kg dolů!!!

Re: Po delší době se hlásím,

(Eva, 31. 1. 2012 17:04)

zdravím, Elenko, vždyť jsi akorát, zase to kvůli obličejíku nepřeháněj a skákání před švihadlo nebo na trampolíně může časem vést k poklesu dělohy, tak všeho jen trochu a střídat. Už se těším, až na jaře oblékneš nějakou parádičku a pošleš foto.

moje celkové hodnotenie od začiatku

(Milka, 31. 1. 2012 16:26)

Ja už idem s jedalničkom pani Evky tretí krát .Prvý bol najrýchlejší,najdlhší trval asi tri mesiace aj so spalov.a mim. dňami a stratila som 13,8kg; druhý krát to išlo pomalšie ale tešila som sa z každého strateného kila a zhodila som 6,2kg za dva a pol mesiaca .Teraz idem tretí krát uvidím ako to pojde .Už sa teším na ďalšie kilá čo dúfam pojdu dole.Tak sa dievčatá držte .Držím nám všetkým palce.Pekný deň.
Milka

upřesnění pravidel

(AlčaZ, 31. 1. 2012 13:24)

Ahoj všem..tak jsem dnes obdržela také jídelníček a ostatní -opravdu obsáhlé a perfektně zpracované informace,(Evi, opravdu pěkná práce) postupně se tím prokousávám. Jen bych potřebovala potvzení,že to chápu dobře: takže pojedu normálně jídelníček po dnech...pokud se mi váha zasekne nebo přijdou mé dny - zařadím mimořádný den, případně bílý..a pak zpět najedu tam,kde jsem přestala - tedy třeba po 4. dni zařadím mimořádné a pak budu pokračovat 5. dnem atd. Kdy můžu dát detox? Spalující - to jsem pochopila,že až mezi 1-2 měsícem a po 2. měsíci ,to je jasné.

Ještě k navýšení ve dnech ,kdy sportuji - Evi píšete,že když sportuji víc než hodinu - no bohužel mé organizované sportovní aktivity (heat nebo zumba) jsou vždycky max. hodina. Pak tedy jdu ještě domů pěšky - no tak prostě půjdu svižnějším tempem, že??

A první úsměvné ponaučení se vztahuje k tomu pohybu v domácnosti, při úklidu apod... Takže od nynějška už nebudu nadávat zbytku mé rodiny,že nechávají všude bordel....dělají to vlastně pro mě - při každém ohnutí pro volně poházené ponožky nebo prázdné obaly od sušenek nebo bombónů vlastně spaluji a hubnu.....

Takže na této "dietě" vlastně vydělají všichni....
Přeji všem příjemné a veselé hubnutí, Alča

Re: upřesnění pravidel

(Eva, 31. 1. 2012 14:55)

Tak těmi vloženými dny se jakoby dieta natahuje, to nevadí, doufám.
I cvičení hodinu svižně je možno už považovat za den se sportem.
No jo má to úskalí, já s radostí doma běhala a všechno oblítala sama a snažila se spalovat a spalovat a ti moji chlapi si na to zvykli a jak jsem si zlomila tu nohu, tak chvíli divně koukali, že máma už nelítá. Jsem ráda, že je to za mnou a už zase lítám.

1.měsíc

(Šárka Š., 31. 1. 2012 13:41)

Já teda nevím,nedodržuji uplně striktně podle rozpisu,jím 3x týdně obědy v práci-ne celou porci a třeba se zeleninou,měním podle pravidel co máme napsané.Cvičím tak 3-4x týdne-rotoped,na nic víc se nemůžu jaksi dokopat.No nemám takové výsledky ale spon něco,ikdyž vážím přes 120 myslla jsem že to půjde rychleji,mám dnes -4 kg a měsíc celý bude až zy 2 dny a ještě mám ten menses možná to poskočí dolů...myslíte že když si dám ten oběd v práci že bych mohla umenšit kj tím že bych dala večer jen zeleninu a pečivo?A ty spalovací dny nenám,paní Evo můžu Vám o ně napsat na meil a šlo by to poslat na dobírku??Změřím se a zvážím pořádně o víkendu a pošlu výsledky po měsíci,když mám odpolední směnu tak nic nestíhám....jsem celý den v práci.Zdravím Šárka

Re: 1.měsíc

(Eva, 31. 1. 2012 14:52)

Šárko, 4 kg je akorát a s tou zadrženou vodou okolo měsíčků, je to přirozený hormonální jev, prostě to má každý, individuálně každá žena jinak, kamarádka nabere půl kg a já i kg a půl, také trochu se odráží velikost těla, v některých případech větší tělo zadrží víc vody, takže pravda se ukáže dva dny po měsíčkách.

Už ho mám doma

(Jarmila K, 31. 1. 2012 12:10)

Dobrý den paní Evinko,
Tak jsem včera dostala balíček . Moc děkuji. Dnes už jsem najela na Váš jídelníček, ale zatim jsem všechno nepřečetla. Jak to zvládnu, tak se znova ozvu a všechno dám do pořádku. Také musím napsat, že během ledna jsem něco zhodila a také jsem si koupila tu osobní váhu a budu se normálně hlásit.

Pozdrav po čase.

(Jana H, 31. 1. 2012 11:43)

Už mám dole celkem něco málo přes 12 kilo. Všude Vás jenom chválím a doporučuji.
17.10.2011 80,8
15.1.2012 70,6
Nyní 70.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »