Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Cvičení

(Petra Ř., 5. 2. 2012 19:33)

Doufám, že jsem se Vás paní Evo nedotkla! Já samozřejmě vím, že o víkendech žádnou odpověď nemám čekat, říkala jsem si, že právě všechna děvčata co jsou zde, mají obrovské zkušenosti. A vaše odpovědi viz odkaz jsem právě četla, ale nějak pořád nevím, zda se tím mám nějak řídit, nebo prostě mám vše v nynějším jídelníčku a strádat ničům nebudu. Při cvičení si navyšuji porce jak jste mi psala a zřejmě nic dalšího do toho nemusím míchat. Jen mám strach ať něco nepopletu.

Re: Re: Re: Cvičení

(Eva, 5. 2. 2012 20:03)

To ne , jen jsem nezvozní, nějak jsem nabrala dost lidí, neměla jsem svědomí je odřeknout a tak skoro ani nespím, abych splnila závaznky, ale zírtra se vrhnu i na emaily a možná i dnes aspoň chvíli. Jo, jo tak je to, když chce člověk stihnout vše a lítá jak střela, nezlobte se, to platí i pro ostatní, co čekají na odpověď, ještě mám dnes dělat jednu fotogalerii, prostě jedu určitě , dokud neusnu.

Keramická pánev

(Janka, 5. 2. 2012 17:36)

Ahojky všechny, máte někdo zkušenost s keramickou pánví, uvažuji o koupi a nevím kterou. Hlavně, aby na ní šlo vařit bez tuku, díky za radu. Janka

Víkend v Hrotovicích

(Eva D., 5. 2. 2012 12:38)

Dobrý den Evi teď jsem si přečetla článeček o víkendu v Hrotovicích. Potěšilo mě to natolik, že Vám musím okamžitě napsat. Teď v lednu to byl rok co jsem s Vašim jídelníčkem a radama které jsou pro mne vším shodila 25 kg. Musím Vám napsat že se netoužím celý rok s nikým tak moc setkat jak právě s Vámi. Jestli to klapne jedu! No a s těma mrazama máte 100% pravdu ani deko dolu ještě bych chtěla tak 3 kg shodit, ale teď co udeřily mrazy u nás v Jihlavě v pátek bylo - 26 tak je to marný boj. Přeji příjemný zbytek víkendu a budu čekat na další zprávy o květnovém víkendu. Eva

už jsem krapet zoufala..

(Petra M., 3. 2. 2012 18:32)

Holký , prosím poraďte .. už 4 den stoupam a klesam na vahe..
pěkne papam dle jidelnicku , porce nenavysuju, staci mi to jak jsem to dostala, vic bych asi nesnedla, a kdyz me pochyti zrava nebo hlad tak si dam mezijidlo..
ja vam to vypisu a vyjadrete se jestli to je normalni, neboli jsem uz ja magor , nebo to moje telo me proste nechce pustit niz.. :(

31.1.2012 - 99,8 kg
01.2.2012 - 100 kg
02.2.2012 - 99,8 kg
03.2.2012 - 100 kg ..

važim se rano po vyčurani..

Re: už jsem krapet zoufala..

( Renča, 3. 2. 2012 19:05)

Petři a všem ostatním. byla jsem taky zoufalá, dnes jsem už psala. trvalo to 15 dní než se to ve mě přeplo ,ten začátek a dnes po té krizi je velký rozdíl. Vemte si kousek chleba 2 malý rajčata a hurá na procházku třeba i někam za známou. Nebo na vinný střik. S pejskem. Já šla na svařák ,který jsem si udělala i doma asi bych to neměla říkat ale pořát z 70 % jsem se řídila jidelníčkem i když jsem tomu nevěřila. Myslím jestli tady chodíš tak jsem si stěžovala že tady píšou sami úspěšně hubnoucí. Mám schizoafektivní poruchu. a myslím ,že si tím musí projít každý. Teď už je to mnohem lepší. ahoj Renčas

Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Petra M., 3. 2. 2012 19:21)

Ja jsem ted taky zoufala ze proc mi to klesa pak stoupa..
ridim se jidelnickem taky tak na 80% , krom obedu , ten mam v praci (mame vlastni kantynu a mame kazdy den na vyber 5 jidel , takze si mam z ceho vybrat, vybiram libova maska, a stridam to abych kazdy den nemela maso, jednou si dam cestoviny atd, pani kucharkam rikam at mi naberou min, a pak si to dolozim zeleninovym salatem) .. pres vikend varim dle jidelnicku..
kazdy den rano si sjedu 2 zastavky nez nastoupim na tramvaj , pak kdyz jdu z prace tak taky mame zastavku kousek dal, takze prochazek mam az az .. v praci se taky nabeham (z kancelare pres celou halu na prijem atd..)
doma si vecer neco pocvicim, mam v planu si koupit i eliptical..
pejska bohuzel nemam , v baraku kde bydlim mi ho nepovoli.. :(

mne ted skoncil 10 den, a zacinala jsem na vaze 103,6 kg , k dnesnimu ranu jsem mela 100 kg.. nechci tlacit na pilu , ale me se zda ze me moje telo proste nechce pustit pod 100kg , dvakrat jsem se uz drive pokousela zhubnout a taky to uvazlo na ty stovce.. pak jsem s tym ani nehnula..

jo jo neco jsem zahlidla zes psala.. ja taky ziram jak to ty holky dokazaly .. ja napr. zhubla za 10 dnu 3,6 kg , ale ani centimetr z obvodu.. nechapu to..

Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Eva, 3. 2. 2012 19:34)

Já to chápu, to jsou ty mrazy, nedělá to tělům dobře, vytrvejte, není to pro naše tělíčka normální.

Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Petra M., 3. 2. 2012 20:00)

Evicko taky jsem si myslela ze za to muze ta zima.. :D teličko se chce nabalit, heh.. ale co je to -12 stupnu ? je to nic , mamca mi ted psala ze maji na slovensku v Spišskej Novej Vsi -24 stupnu, to bych asi nevydrzela..
Nech uz je leeto , to bude rodost zhazovat kilecka, pujdou i samy dolu .. :)
tak a ted mi volal kamarad ze se jdeme projít z Vinohrad na Staromák , :) tak mile dámy mejte se krásne , jdu se naoblikat jako cibule a vyrazim.. :-*

Re: Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Eva, 3. 2. 2012 20:06)

Já dneska chodila, košilka svetr a kabát a dole ortopedická punčocha, silonky a kalhoty a dvoje ponožky, prostě kulička, ale i tak ten studený a mrazivý vítr mi úplně bral dech, ale na poštu jsem došla a udělané jídelníčky poslala. O víkendu zodpovím emaily, budu dělat jídelníčky, topit dřevem a vařit dietní ale teplé papání, dokonce plánuji asi i polévku z drubů bez kůže, aby jsme se všichni zahřály. V podvečer budu běhat na stroji, prostě takový klidnější víkend. Docela se na to těším, jsem dneska strašně vyzmrzaná. Vážit se budu až v neděli, po tom dnešním zmrzání to bude asi zítra taky zkreslené.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Jana Mi., 3. 2. 2012 21:20)

Můžu se zeptat, jestli jeden z těch posílaných jídelníčků nebyl i do PV ? Už se totiž nemůžu dočkat :-))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Eva, 3. 2. 2012 21:30)

Jani, Vás tu mám rozdělanou a posílám v pondělí. Je to V1.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Jana Mi., 3. 2. 2012 21:32)

Díky za expresní info.... Já vím, se mnou je práce.... a ještě bude...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Eva, 3. 2. 2012 21:36)

Hi, hi, práce je s každým a trochu jiná, nejhorší byla se mnou, když jsem kdysi zkoušela jídelníček a účinnost různých dnů, divím se, že mne moji chlapci doma nezašlápli.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Jana Mi., 3. 2. 2012 21:46)

Já myslím, že jsou teď na Vás pyšní. Děláte záslužnou práci a já se divím, že jsem na Vaše stránky nepřišla už dřív. Ale o co dýl mi trvalo je najít, o to dýl je teď studuju :-)). Přeji pěkný večer.
Jana

Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Olina, 3. 2. 2012 23:51)

Že se vám, děvčata, do toho pletu, že vám jde váha pomalu dolů, ale měla jsem při hubnutí s Evičkou stejný problém. Pokud jsem se neklesající váhou nervovala, nešla dolů, kdybych se rozkrájela. Dokonce jsem jednou váhu rozebrala, jestli není vadná. Jakmile jsem si ale řekla, že na to kašlu, budu pokračovat s jídelníčkem a uvidím za 14 dnů, váha se tak za 4-5 dnů hnula dolů. Nic jiného v tom není než vnitřní klid, pohoda a vydržet. Chce to také jídelníček dodržovat přesně, proto tam tu gramáž máme napsanou. Mám třeba v jídelníčku 40g chleba, loupnu tam 55 g, no co tak to tam nechám -ne! těch 15 g odeberu a tak to musíme dělat se vším. Takže když budu v klidu, nebudu se váhou nervovat a budu přesně vážit, ono to půjde, uvidíte. Hlavně vydržte. Držím vám všechny palce.

Re: Re: Re: Re: už jsem krapet zoufala..

(Petra M., 4. 2. 2012 15:07)

Renčo a Evičko , vcera jsem byla na tom trosku bídne , ze to nejde dolu , aleee po vcerejsi prochazke v ty zime, a pak disko .. mam dolu pul kila.. hnulo se to konecne, jupíííí .. :) a na váhe konecne dvojmistny cislo.. :)
vyborne jsem se bavila a pri tancovani jsem myslela na to jak to pekne jde dolu :D heh..a jak jednou budu hezká kočka co bude taky kroutit prdelí na parketu .. :D
mate pravdu je to i o psychice... takže holky treba vytrvat a jde to .. a dokazeme to :) predci jsme si to slibili ... tak šup do hubnutí .. :)

už jsem krapet zoufala.....

(Petra M., 5. 2. 2012 9:16)

Tak ja to holky uz ale vubec nechapu... Vcera rano po plne vyuzitom patku 99,5 kg .. Dodrzela jsem jidelnicek a dnes jsem si chtela dat detox ale kdyz jsem se postavila dnes rano na vahu tak me skoro porazllo.. Mela jsem tam zase 100,1 kg...
Co to jako ma byt , to me telo semnou hraje nejaky clovece nezlob se , nebo co ??? Mam sto chuti se vsim prastit a vykaslat se na to .. Protoze me to vubec ale nebavi .. :-(

Re: už jsem krapet zoufala.....

(Eva, 5. 2. 2012 10:14)

Neproberem to naživo? Třeba večer zavolat? Nic se neděje bez důvodu, ale vyprovokovala jsi mne, že se jdu taklé zvážit a málem jsem na to zapomněla, já včera posladní jídelníček udělala minutu po půlnoci, tak jsem taková divná dnes a to cvičení nadoma sem napíši, jak se zvážím, jo?

Re: Re: už jsem krapet zoufala.....

(Eva, 5. 2. 2012 10:22)

Tak já dobré, stále to motám od 67 do 68, dneska jsem na té spodní hranici, ale až odpoledne muž půjde do domova důchodců za tchyní nechám se vyložit v posilce, já ji moc vidět nemusím a budu mít dobrý pocit ze cvičení. Před tím plesem jsem měla i 66, ale to byl tlak okolností.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »