Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 9. 3. 2012 22:59)

Nene, to jsem to špatně napsala..Samozřejmě, že to chci dělat pro sebe a zustat v tom :) to že bych to někomu natřela, to už by byla třešnička na dortu :)

Re: prosím o podporu..

(Olina, 9. 3. 2012 23:00)

Milá Zuzanko, nebuďte z toho smutná, že to zpočátku nejde, vždyť přece čtyři kila dole jsou také parádní. Souhlasím s tím, co už Vám tady napsala Jarka, že to chce prostě hodně silnou motivaci a tu až získáte, půjde to samo. Pro začátek si postupně stanovujte vždy krátký horizont, do kdy striktně dodržíte jídelníček - pět, deset dnů a pak si za to pokaždé udělejte nějakou malou radost, to Vás nakopne, uvidíte. A taky mlsat se dá zdravě, pročtěte si tady na stránkách, co nám radí Evka v krizových situacích. V klidu začněte znovu. I když každá nemáme oporu ve svém okolí, tak tady ji máte stopro, to se můžete spolehnout. Nestresujte se, netlačte na pilu, chce to čas. Napište zase brzy jak to jde, držím pěsti.

Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 9. 3. 2012 23:06)

Moc děkuji, ted se tady usmívám na počítač díky Vám :)

Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Eva, 10. 3. 2012 0:21)

Zuzko, hubnutí je cesta a je na ní dost úskalí a nejtěžší bylo, kdyýž jsem hubla já sama a snažila se tomu přijít na kloub a byla všem okolo pro smích. Člověk se musí "zabejčit", že něco chce a nepovolit. A já chtěla být ještě pár let pohyblivá ženská, co nebude mít cukrovku a nemocné klouby a ne šochatá panímáma, možná jsem se viděla ještě hůř než to bylo, ale dneska jsem ráda, že jsem stokrát začala a stokrát zkoušela různé dny.

Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 10. 3. 2012 9:56)

Jo to muselo být těžké, my si nemáme vlastně skoro na co stěžovat když chodíme k hotovému.. :) mám 3letou dceru a 7 měsíčního syna a nechci být 90ti kilovou maminou, která se s dětmi stydí jít do bazénu a nechci být věčně spocená když někam spěchám..A taky chci zapnout bomba rifle č 44 které jsem si koupila za 1000 a ani jednou jsem je neměla na sobě..Tak vám děkuji jedu znova :)

Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Ivča H., 10. 3. 2012 10:50)

zuzko tak to máme stejně děti (obě) u mého prvního hubnutí byla motivace, že chci bejt zdravá pro svou dceru, povedlo se a pak jsem podruhé otěhotněla a v hlavě se mi to zas pomotalo a všechno nabrala zpátky :-( kdybych nebyla blbá, tak se držim zuby nehty nového životního stylu, a ted bych nemusela hubnout znovu... nj ale už nemá smysl žehrat nad svou blbostí a konečně s tím začít něco dělat! pomůžeme si navzájem jo? ;-D

Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Elena H., 10. 3. 2012 10:01)

Díky bohu jste to zrovna Vy, milá Evičko, nevzdala, takže dnes jsme tady my, mladé i "pozdně středního věku", se svými poměrně zdravými těly, s minimem příznaků cukrovky či nadměrného cholesterolu, ale plné elánu, pohody a je na nás docela příjemné pokoukání. Zní to možná jako samochvála, ale i větší sebevědomí k tomu dnešnímu, rozhodně lepšímu životu, patří. Zdravím nejen Vás, ale i Zuzku, která snad nepoleví a půjde si za svým. Držím palce se všemi na těchto stránkách, když bude nejhůř, milá Zuzko, jsme tady. Hezký víkend všem.

Re: prosím o podporu..

(Ivča H., 10. 3. 2012 10:43)

mám za sebou ted něco podobnýho :-/ za měsíc jsem hezky zhubla 8 kg a pak jsem nastydla, nebyla jsem schopná si vařit a celkově dodržovat jídelníček, pak měla dcerka narozeniny a oslavu, no celkově 14 dní jsem jedla tak jak nemám, vyloženě se bojim stoupnout na váhu :-( ale dneska jsem zas začla s jídelníčkem. už mě to nezdravý jídlo nebaví. snad zas brzy najedu zpět ale hlavně v hlavě si to konečně srovnám. když jsem s evičkou zhubla poprvý (před 2 lety 32kg) vůbec mi to nedělalo problém, možná to je tím že ted vim že to jde a proto hřešim, já nevim občas si připadám padlá na hlavu :-( musím sem chodit častěji pro podporu abych neblbla :-)

Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 10. 3. 2012 11:20)

No já se právě divím, že jsem měsíc jedla uplně vše a nic jsem nenabrala zpět,jen se mi nafouklo břicho..Taky jsme měli samé narozeniny a svátky..32kg dole? to je uplně bomba, to je přesně to co potřebuju..Ted mi bude 25let a vypadám uplně hrozně..musím se stydět, že i daleko starší ženy jsou daleko hubenější..Nechci ještě tenhle relativně mladší věk prožít v tomhle tlustém těle a pak si to ve stáří vyčítat, že jsem nic nedělala..Tak nám všem přeju at se daří..Budu sem psát, dost mi to pomohlo..Děkujííí :)

Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Ivča H., 10. 3. 2012 14:00)

přesně nechci prožít celý život jako koule na nožičkách. jsem malá a takže váha kolem stovky není nic úžasnýho a hlavně zdravýho, cítím jak mě bolí kolena, záda, je to děs. předloni když jsem byla zhublá mi už nic nebylo, a krev jsem měla v pořádku. připadala jsem si že dokážu všechno, na ulici se po mě obdivně koukali (to jsem nezažila nikdy dřív, vždycky jsem byla docela baculka) s manželem jsme si předloni byli tak blízcí jako když jsme spolu teprv začínali, to všechno chci zpátky! a taky si to zase vezmu, jen to bude zas nějakou dobu trvat, nic se nedá uspěchat, hubnutí rozhodně ne ;-D

Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Ivča H., 10. 3. 2012 14:04)

mě bude v květnu 27 ;-D jinak mám tu fotky ve fotoalbu, tak se kdyžtak mrkni ;-D mě hodně pomohlo, že jsem si prohlížela tady fotky všech stále dokola. byla to taková motivace, abych jela dál, abych byla taky tak krásná jako všechny. asi to začnu praktikovat zas

Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 10. 3. 2012 15:50)

Taky jsem malá, 161cm :)) Fotky bomba jako, už aby to zase bylo co? :) Já ty fotky taky furt prohlížím dokola, jen škoda, že je to podle abecedy, že nevím když přibude nějaká nová..A jak se jmenují Vaše děti?

Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Jana Mi., 10. 3. 2012 16:32)

Zuzko,

nejnovější fotky vždycky Eva dává i na hlavní stránku a potom jsou v menu vlevo dole pod fotogalerií Nejnovější fotky. Bohužel tam ještě nejsem :-(. Ale tvoje pocity znám.... Musíme vydržet všechny. Anebo né vydržet, spíš si zvyknout na něco jinýho, ve výsledku lepšího a zdravějšího. Ale je pravda, že v téhle diskuzi se dá najít podpory moc!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Jana Mi., 10. 3. 2012 16:34)

Kruci, né Nejnovější fotky, ale Poslední fotografie :-D

Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Ivča H., 10. 3. 2012 16:49)

hihi já mám 160cm ;-D děti se jmenují Terezka a Martínek. díky, nj než to zas bude takový tak bude konec roku. ale kdo si počká ten se dočká ;-D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 11. 3. 2012 9:38)

No já doufám, že už v létě budu moct jít bez studu na koupaliště :)))

Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Stáňa, 10. 3. 2012 23:12)

Milá Zuzanko držím Vám palce aby se Vám dařilo,já jsem hubla s Evičkou dva roky, ale to byla moje chyba ,jsem stejná jako vy .Neměla jsem vůli i když jsem hodně chtěla.Jsem malá taky 159 cm a vážila jsem 66.6 kg a potom jsem si začala jídlo vážit přesně podle Evičky jídelníčku a dokázala jsem v krátký době zhubnout na 51 kg.Viz moje foto,Evička napsala nadpis ...Paní Stánička zhubla 66.6 na 51.-kg,jsem už v důchodu ,tak že se hůře hubne ale dá se ,jen jsem musela jíst podle Evičky a šlo to rychle dolů.Držím si váhu už 8 měsíců a nemám problém,Zuzanko když tak se ptej Evičky,stále mě radila co mám dělat ,ale musíš si jídlo dělat přesně podle jídelníčku a jde to .Snad ti to pomůže k zhubnutí,stále jsem četla jak děvčata hubnou až jsem to taky dokázala.Nám malinkým to jde huře,jsou ty kg víc vidět....Zuzanko napiš ,těším se na Tvojí hubenou fotku Stáňa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 11. 3. 2012 9:43)

teda vy jste kočka :)) a děkuji za milá slova :) Dneska mám radost,za ty dva dny mám dole přes pul kg, zítra už to bude pod 90 a hned se na to bude líp koukat..Snad tentokrát nepovolím když jsem zase tak rozhodnutá..

Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Jitka K, 10. 3. 2012 20:52)

Mně pomohlo hlavně to, že jsem přestala být "nafouklá". Díky této dietě se vůbec nenafukuji a je mi dobře. A když vydržíte , přestanete mít na sladké i chuť. U mě to takhle opravdu fungovalo.Dřív jsem si denně dala mimo jiné 1-2 čtverečky hořké čokolády večer a najednou mi chyběla i ta chuť na čtvereček čokolády, bylo to moc zvláštní. Dietu jsem "ukončila " v polovině ledna, ale snažím se stravovat stále takhle. Někdy si dám něco nezdravého, ale další den to vyrovnám zeleninkou. Váha mi stále polehoučku klesá....Takže držím palečky !!!! Vydržte !!!

Re: Re: Re: Re: prosím o podporu..

(Zuzka, 11. 3. 2012 9:47)

No na to už se těším až mě přestane ta chut na sladké :) mám tu kvůli dceři pořád něco na očích, i když teda ona to taky nepotřebuje, má ve 3 letech 19 kg, není to nejhorší, ale bříško má, taky na tom musíme zapracovat, omezit sladké a podobně, aby nedopadla jako já :(


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »