Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Petra M., 5. 2. 2012 15:14)

jaruško , dekuju , i ja jsem v podstate rada ze v tom nejsem sama..ale popravde , deprimuje me to moooc , myslela jsem si ze jsem silna a ze to konecne dokazu , ale moje sny se mi rozplyvaji šmahem ruky.. :(
strasne moc bych chtela zhubnout i 30 kg , jen jsem myslela ze to bude snadnejsi , jak takhle bojovat s vlastnim telem, uz mi to prijde ze mi to dela naschval a telo si rika ze jsi tlusta tak ostan tlusta.. pac mit vcera rano 99,5 kg a dnes rano 100,1 kg , je moc velky rozdil.. a uz to pohupuje 6 den ( jak jsem psala i nize) tak ja nechapu v cem delam chybu .. :( zitra by mel byt 14 den a Evicce bych mela poslat vahu a miry ale ani radsi nebudu posilat , se stydim za to.. :D nejdrive asi hodim detox , ovocny den a jeden mimoradny a uvidime..

holky kdo je z prahy ? meli bychom se sejit poklabosit a spolecne bojovat a jit napr spolecne do fitka, nebo tak.. hm ? co myslíte ????

Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Zdenka B., 5. 2. 2012 15:33)

Nezoufej. Fakt v tom nejsi sama. Já začínala na 104kg. 4 kg jsem shodila za týden. Pak jsem se dostala na 99,9 a skákala jsem radostí. Další den jsem měla 100,5. Dala jsem mimořádný a ovocný den a pořád to stálo, i když si myslím, že jsem měla pohybu dost. A asi za 5 dní najednou 1,10kg zmizelo. Pak jsem zase 4 dny stála a pak zase zmizelo dalších půl kila. Snadné to určitě není a nebude, ale kdo by nám měl plnit sny, když ne my samy.
Já bych taky chtěla shodit alepoň 30kg a je mi jasné, že to nebude za měsíc. Vydrž, to se zase poddá.
Jinak já nejsem z Prahy, ale kousek od ní a často tam jezdím. Ale už nejsem "holka".

Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Iva B., 5. 2. 2012 17:24)

Peto,fakt vydž,nevzdávej to,já mám hodně podobné zkušenosti jako Zdenka i stejnou počáteční váhu,ale naštěstí sem se zakousla a vydržela a dnes mám o25kg méně a těch "pár"kil co mi ještě zbývá sundat ty ač se držej statečně já je sundám.Tak hlavu vzhuru a bojuj ono to zas poskočí

Re: Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Eva, 5. 2. 2012 17:32)

No nedá se očekávat, že tělo, které předtím zažilo nějaké jiné diety , pustí zásoby bez boje, musí se přesvědčit, že se mu daří dobře, pak je pustí, doba hubnutí, je někdy i delší, když člověk měl nadváhu delší dobu, je to velice individuelní.

Re: Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Zdenka B., 5. 2. 2012 17:50)

Jé já chci taky těch 25 kg.

Re: Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Petra M., 5. 2. 2012 17:53)

Ivo , to teda zíram :-o , jak jsi to dokázala ? jsi sikula .. za jak dlouho si to dala dolu ???
wau , tak snad se to podari i mne .. :o)

Re: Re: Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Iva B., 5. 2. 2012 18:23)

začla jsem 3,10 2011,chodila jsem už předtím 2x týdně cvičit kalanetiku,tak jsem akorát přidala chuzi,s každým kg dole jsem chodila svižněji na delší procházky 1-2xtýdně jak mi to vyšlo asi 5km ,v neděli i10km.jinak jsem se celé 2měsíce držela striktně jídelníčku,žádné hřešení ani v podobě vína,a ono to tak nějak šlo.tak se nedej a určitě to dáš do te svadby dolu.času máš dost,tak vytrvek držím pěsti

Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Petra M., 5. 2. 2012 17:50)

Je to o nervy kdyz to tak houpa a nebo se pak zastavi.. ale slibila jsem si ze to dokazu , a ze musim zhubnout do 22.9 , pac jdu na svatbu takze chci byt kočka.. :) ale nevim zda se mi podari do svatby zhubnout 30 kilo..

ja jsem zacinala s vahou 103,6 , ted mam 13 den diety a jsem na 100,1 .. vcera to bylo hezci cislo 99,5 .. ach snad tam zase budu , a at je uz teplo nech to jde dolu a nech neni telo zamrzle.. a stve me ze miri se vubec nehnuly..
nekdy po vyplate jde semnou bracha vybrat nejakej eliptikal, tak snad to bude lepsi :)

Zdenko nevadi ze nejsi ´´holka´´ , ci je to mlada slecna nebo starsi pani , ja vsechny zeny volam ´´holky´´ .. :) je to prijemnejsi ..

Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Hanka Š., 5. 2. 2012 20:07)

....jeeej, buďte naprosto v klidu, já jsem se plácala 3 týdny !!!!! kolem stejných cifer, ale říkala jsem si každý den, vydrž to! dělás to správně, tak to dělej dál a ono se to pohne, musí...stalo se mi, že po 5 kg se mi váha prostě sekla a nechtěla dolů, ale teď už je to zase ok a já mám radost sama ze sebe, vím, že některé holky zhubnou 10 i 12 kg,za ty 2měsíce, ale znáte to, nemusí pršet, stačí když kape ;-) a ono dát to dolů zase moc rychle taky není dobré, takže klid a když to nejde chvíli, tak si řekněte, že aslespoň jíte zdravě, pravidelně a to je taky hodně a je to dobré pro tělo i pro Vás :-) takže hlavu vzhůru a držte se té správné cesty...

Re: Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Petra M., 5. 2. 2012 21:45)

Tak tak Haničko .. :) hlavu vzhuru .. nejak mi zase prepnul mozek .. :D
v pondeli jdu do toho z plnych sil, a nezastavim se pokud nedosahnu svuj sen .. a nedam se rozhodit kvuli tomu ze mi to hupsa nebo stoji..musim si verit, a ono to jednou spadne dolu .. :)

Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Šárka. J, 6. 2. 2012 3:51)

Nezoufejte,jsem na tom podobně.Výchozí váhu jsem měla 70kg,než přišel jdelníček nabralajsem na 71,5.Začínala jsem 19.1. za 5 dní jsem měla 70kg,za další 2 dny 69,3 a pořád se v tom plácám.Vždy trošičku dolů a zase zpět.Včera 69.Jídelníček dodržuju poctivě.Chci vydžet,mám totiž úžasné letní kalhoty,do kterých prostě musím zhubnout:)

Re: Re: Petruško,jsem na tom jako Ty

(Eva, 6. 2. 2012 8:14)

Byla na mne vždy dost přísná a slabost se neomlouvala, když mi něco nešlo, jak bych si představovala rychle, měla takové pořekadlo:" Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš.Nelituj se a snaž se."
Zdálo se mi to dost necitelné, ale provázelo mne to celým životem, vzpomněla jsem si na to vždycky, když jsem měla chuť něco vzdát, protože ženská přece je podstatou bojovnice. A o to více bojuje, když je o správnosti něčeho přesvědčená.
Spojení vydržet jídelníček - mne trochu zvedá ze židle, on to není jídelníček jako běžné diety, co se vydrží, zhubne se a zase se přibere.
Je to jídelníček, který tělo ozdraví a udrží v optimální kondici, buď chci žít zdravě nebo toho nechat a spadnout zpět, kdo dokončí jídelníček, většinou zásady dodržuje dál, protože se cítí dobře. Přemýšlejte nad tím i trochu jinak naž jen jako nad pár gramy , co ubyly do rána. Snažit se jde i pohybem, včera jsem neplánovaně byla se synem v posilce a docela se napapala dost, byla neděle, podle zásad, ale jedla jsem víc než jindy a stejně váha byla ráno o 300g nižší. Tak si říkám, že to pořekadlo mojí přísné maminky, bylo pravdivé, i když ne moc citlivé.

eliptical , crossový trenažér

(AlčaZ, 5. 2. 2012 13:41)

Evi, čtu,že máte ten eliptical, můžu se zeptat jakou značku. Uvažuju o něčem takovém - koukala jsem po crossových trenažérech od Kettlera, jsou sice dražší,ale prý kvalitní. No a u nás bych ho využívala nejen já (163 cm) ale i manžel - skoro 190cm a tím pádem musíme koupit nějaký z těch větších , univerzálnějších modelů. Máte s tím někdo zkušenosti? Přivítám tipy na konkrétní značku a typ. Ještě trošku mi vadí,že je to dost velikej krám, už máme doma cyklotrenažér (na něm občas jedu,ale to mě tak nebaví,jak by bavil cross), je to dilema.Alča

Re: eliptical , crossový trenažér

(Eva, 5. 2. 2012 17:34)

Kupovala jsem ho tenkrát bez rozmyslu a nyní bych vovlila kvalitnější , mám něco takovéhohle - OLPRAN Elliptical 7146 Bk.

Re: eliptical , crossový trenažér

(Petra P., 5. 2. 2012 17:58)

Já mám Housefit E2.0 kinetic a jsem moc spokojená. Kupovala jsem ho na www.fitham.cz. Je tam i diskuse, kde Vám poradí, který trenažer je pro Vás vhodný vzhledem k výšce více cvičících lidí. Tak si zkuste přečíst tu diskusi nebo se přímo zeptat.

Re: Re: eliptical , crossový trenažér

(AlčaZ, 5. 2. 2012 18:14)

díky za odpovědi, právě,že chci také nějaký kvalitní, bohužel ty jsou trochu zdažší, ale zase kdybychom na tom cvičili pravidelně 1/2 rodiny,tak se vyplatí určitě investovat.
Pro Petru: na tom webu jsem strávila 2 dny právě čtením dotazů a komentářů, opravdu pěkně zpracované...díky,A

Re: Re: Re: eliptical , crossový trenažér

(Draha, 5. 2. 2012 22:38)

Mám takový dražší za 8000 a je bezvadný, nosnost 120 kg, ale tu už nyní nepotřebuju.

Re: eliptical , crossový trenažér

(Petra M., 5. 2. 2012 18:32)

co si myslite o tomhle elipticaly ??
http://www.vetroshop.cz/elipt-trenazer-bp400-original/d-59716/

Ja nechci nic drahe , nepotrebuje nevim kolik funkci , staci mi ze se na tom bude cvicit dobre, i tak jak se poznam za rok zapadne prachem tak aby mi toho nebylo lito..

Cvičení

(Petra Ř., 5. 2. 2012 17:03)

Dobrý den všem. Bohužel mi zatím nedošly žádné odpovědi od paní Evy. Tak to vyzkouším zde. Chtěla bych se zeptat na cvičení a jídlo. Mám dodržovat daný jídelníček před i po cvičení, nebo se mám nějak řídit radami, které jsem zde našla, že před cvičením je dobré si vzít dlouhé sacharidy..., a po cvičení bílkovinu, zeleninu a nějaký sacharidek? Uvedu to v praxi. Ráno normálně posnídám dle předpisu, pak jdu cvičit na hodinku a je čas svačinky dle předpisu, nebo bych si měla třeba dát místo toho nějaký banán, píšete že i cottage je nejlepší. To samé platí když budu chtít cvičit večer třeba po večeři, tak zda si mám dát po cvičení třeba zase cottage nebo něco jiného. Dále bych chtěla vědět jak je to při té menstruaci. Momentálně mám 3 den menzes, váha šla samozřejmě nahoru, dva dny jsem si vzala mimořádné a teď už se mám vrátit k normálnímu jídelníčku, nebo ještě přidat něco jiného? Snažím se pročítat tady všechny vaše rady, ale je toho strašně moc a člověk někdy tápe. Tak budu ráda za jakoukoliv odpověď. Váhu jsem již paní Evě poslala, tak budu čekat na vyjádření. Jinak děkuji mnohokrát, s pozdravem Petra .p)!

Re: Cvičení

(Eva, 5. 2. 2012 17:15)

Dělám o víkendech hlavně jídelníčky a otázky o cvičení, jsem odpovídala v návštěvních knihách a je psaná odpověď i tady na stránkách v menu v oddílech dotazů k dietě, děkuji za pochopení, ale někdy je dělat musím. Odkazy na ně jsou tady v úvodu návštěvní knihy mezi fotkami, stačí na ně jen máčknout.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »