Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: Tak milé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Eva, 1. 2. 2012 8:22)

Tak to jste opravdový rekordman, pokud byste dal ještě jedno foto byla bych ráda, to nové třeba samotné, ono je malé a ani to nemuhu úplně ocenit, moc Vám gratuluji , sportujete pravidelně? Nyní jistě musíte mít velké úspěchy u žen ve svém okolí.
Na té nové fotce bych hádala tak 37 a ne 53, váha opravdu přidává roky. Vlastně každý má na výběr, je to otázka svobodného výběru mezi tělem jedna - silným s nemocemi nebo tělem 2 - s aktivním životním způsobem.

Re: Re: Re: Re: Tak milé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Lenka Pav., 1. 2. 2012 13:40)

Teda klobouk dolů,.... je to skvělé a blahopřeji,... jak dlouho ta změna trvala?

Re: Re: Re: Re: Re: Tak milé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Jan, 1. 2. 2012 14:14)

Pracoval jsem na tom od půlky června.
Já se k tomu postavil, jak se říká chlapsky a hýbu se denně.
V číslech to znamená: pokud to počasí dovolí, tak jezdím na kole 22km po
rovince, většinou to stihnu odjet pod jednu hodinu a pokud prší, či je moc
zima nebo nestíhám z pracovních důvodů, tak dvacet minut vesluji na
veslařském trenažeru a dvacetpět minut utíkám na crossovém trenažeru.
Veškerý pohyb provádím v aerobní zóně, kterou si sleduji tzv. sportmetrem.

Zdraví Jenda

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak milé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Pavlína T., 2. 2. 2012 14:20)

Teda Jendo, klobouk dolů. Jak se říká, spadla mi z toho sánka.... :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak milé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Hanka H., 2. 2. 2012 20:41)

Jste opravdu úžasnej, gratuluji a přeji udržení štíhlé postavy a kondice. S pozdravem

Re: Re: Re: Re: Tak milé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Michaela D., 1. 2. 2012 17:37)

Veliká gratulace! Prozradíte i svoji výšku? Tipuji tak 180 - 185 cm.

Re: Tak milé dámy, mám pro vás fotku, že padnete

(Hanka T., 31. 1. 2012 20:14)

Bomba, padla jsem na zadek!! Měl by jít příkladem i mému taťkovi, ten totiž vypadá jako pan Jan před..

Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Ivana N., 1. 2. 2012 10:07)

Tak ten pan Jenda mi vyrazil dech!!!! Mám doma jeho ,,dvojče,, , až mu pana Jana večer ukážu tak doslova upadne!!!!!

Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Hanka T., 1. 2. 2012 10:35)

Já už jsem domů poslala odkaz jako provokaci a čekám, zda to bude mít odezvu :-))

Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Eva, 1. 2. 2012 11:01)

Tak to jsem zvědavá, zda se vaši miláčkové nabudí.

Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Taťána P., 1. 2. 2012 13:34)

Jendo, obrovský obdiv!! Mám doma také takové dvojče(souhlasí i věk, váha a míry), ale ani mu to neposílám, i když bych byla moc ráda, kdyby se pohnul tím správným směrem. Máme doma Evinu knížku, já mám od ní jídelníčky...Ať dělám co dělám, nějak se mi nedaří ho dokormidlovat ke změně - bez uzeného bůčku a špeku se zkrátka neobejde. Taklže je to asi tak, že si dá se mnou "to zdravé", řekne jo máš to dobrý a dorazí se špekem. A odmítá jíst po 3 hodinách, prý je pak moc plný. Prostě má v hlavě blok a nechce, tak jsem to vzdala...ach jo

Re: Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Ivana N., 2. 2. 2012 11:08)

Ahoj Taťano, moje dvojče říká to samé! Tvrdí že nemusí jíst i 6 hodin, chápu že v práci nosit v provozu v kapse sváču je problém, nevím jak na něj! Musím jít příkladem a když budu mít dole 10 kg a bezbolestně, tak doufám, že se ledy pohnou,. co myslíš?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Taťána P, 2. 2. 2012 12:53)

Ahoj Ivano, já právě jdu příkladem už hodně dlouho, od úplného pozvolného začátku hubnutí (celkem s přestávkami už 4 roky - nejdřív nějak sama podobným způsobem bez Evy, pak s Evou), mám zcela bezbolestně dole 21 kg - začínala jsem na 106, dnes ráno bylo na váze 84,8, ale i tak to doma nezabírá. Spíš naopak - používá na mě výčitky typu "Ty se máš, když Ti to jde samo atd..." a odmítá pochopit, že mi to nejde samo, ale že jen trochu víc myslím na to, co jím, kolik a kdy. Mám to trochu těžší v tom, že manžel stále vyžaduje ta svá jídla a mně se nechce vařit nadvakrát, takže aspoň v týdnu to zvládám, že si do práce vařím podle sebe a večeře už nějak našolíchám (to si se mnou rybu a salát dá a zakousne to třeba tím bůčkem) a o víkendech vždycky něco málo naberu, ale v celkové bilanci to jde dolů. Ale abych manžela jenom nepomlouvala, je pohyblivý a pravidelně chodíme na delší pochoďáky s trekovýma hůlkama, jezdíme plavat, občas dáme tenis, doma se přetahujeme o rotoped, v létě kolo...a dlaší výhodu teda mám v tom, že manžel je skoro úplný abstinent, já mám ráda pivo, ale samotné je mi to hloupé popíjet, takže aspoň tyhle prázdné kalorie do sebe necpu. Když to fakt vidím zvenčí, stačila by mu drobná úprava stravovacích návyků. O složení a pravidelnosti jídla jsem u sebe měla celkem jasno už "před Evou", s množstvím jsem si poradila až "s Evou" - sranda - vypadá to jak před Kristem a po Kristu:-))Ale ještě, že jsem toho svýho "Krista" Evu objevila, pomaličku se tak prochroustávám k menším a menším velikostem, posunuju dírky na pásku a těším se na jaro, až se z bund vyloupneme jak motýli z kukel:-))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Eva, 2. 2. 2012 17:04)

Já na těch svých chlapech pracovala tři roky, manžel jedl sice libové, ale zelenina mu byla dost cizí a kolo ho nezajímalo, prý nesedne na nic, co nemá motor. No a zeleninku už papáme a kolo máme jako nejoblíbenější koníček.
Starší syn byl asi nejpoddajnější, chtěl něco dát dolů a ochotně jedl jídla se mnou a začal posilovat a jezdit na spinkole, udělal si plán a také mezi učením si tím čistí hlavu a chodí na dlouhé turistické vycházky, nepije a nekouří.
Ten mladší se poddal , cvičil, ale pak si našel přítelkyni a začal jíst nezdravě a sladké a přestal cvičit, měla jsem o něj strach. Pak mu ale začalo vadit, že dívka nepracuje ani nechodí do školy a lře svým rodičům, že do školy chodí, doma nic nechtěla dělat a syn nakonec uklítel, pral i žehlil na oba a chodil do školy a na brigádu. tak se naštval a dívku vystěhoval ke kamarádce a zůstal sám. Tady začal teprve ten největší strach, co když se chytne někoho špatného, co když začne kouřit nebo pít nebo něco horšího. Naštěstí zase začal chodit několikrát v týdnu do posilovny a běhat, začal si vařit dietní jídla, zakládal si, jak umí zvládnout školu i domácí práce a nakonec vše zvládnul, dneska nechce o vážné známosti ani slyšet, zdravý životní způsob a fungování těla ho zaujalo natolik, že studuje medicímu a je spokojený.
Tím vším chci říct, že každý si k tomu rozhodnutí, že mu záleží na vlastním těle a ne jen na chuťových kanálcích, musí dojít sám a cesty jsou hodně složité a rozmanité, nemá cenu naléhat, když někdo něco nechce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Draha, 2. 2. 2012 18:39)

Je to paráda, když i muž má chuť něco změnit, ale na tu myšlenku ho hoilt musí dovést zase pomalu žena, za vším hledej ženu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Ivana N., 3. 2. 2012 10:44)

Ahoj Taťáno, motýlek bude, to Ti moc přeju, ušla jsi pořádný kus cesty!!! Bud' na sebe náležitě pyšná! S Tvým chotěm to zas tak špatně nevypadá když i sportuje. Ten můj hraje hokej a pak naříká jak ho bolí kolena a že se už neunese a že ho tam jednou raní ........, ale dopřává si vesele dál. Bojím se o něho, ale jak píše Eva, musejí na to přijít sami.
Já jsem celoživotní dietář, výkyvy mám 94-78, s Evkou jsem začala 12.1, mám dole 4kg, a jsem nadšena že to funguje fakt ,,bezbolestně,, a nestojí to skoro nic! Za ty prachy co mě ty diety, vitamíny, spalovače a trenéři stály jsme mohli jet s mým miláčkem hokejistou už určitě 2x na cestu kolem světa!!!! přeji Ti krásný den!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak limé dámy, mám pro Vás fotku, že padnete

(Taťána P., 3. 2. 2012 11:08)

Ivano, díky moc za podporu i za pochvalu. Jak vidíš, Evina metoda opravdu funguje a uvidíš, že se dočkáš toho svého vytyčeného cíle a taky budeš motýlkem:-))Jaro je asi ještěš proklatě daleko:-(Já teda nedávala do žádných přípravků nikdy nic, ale věřila jsem tomu, že když se budu hýbat, můžu jíst jak chci, ale to je blud - 70% je ve stravě. No a ještě jsme měli doma dost velkého strašáka v době, kdy dcerka procházela pubertou a snažila se v sobě zlomit geny (oba jsme s manželem velcí a vždycky jsme byli i těžcí) a "propracovala" se až k mentální anorexii a následně mentální bulimii. Nikomu nepřeju to peklo, které jsme si prožili, dodnes slyším, jak nám paní doktorka na psychiatrii na úvodním sezení říká, že vyhlídky jsou následující - 30% se vyléčí, 30% doživotně recidivuje, 30% končí fatálně - smrtí pacienta. Jednou z pouček bylo také, že pokud máte doma pacienta s touto diagnozou, nikdy před ním nedržte žádnou dietu. 3 roky psychoterapií naštěstí pomohly, dnes už je dcera zdravá dospělá krásná pětadvacelitelá ženská, žije si svůj život v teplých krajích a já můžu doma jíst podle Evičky, aniž bych měla strach, že tím někomu ublížím. Ty poruchy příjmu potravy jsou děsná "svině", holky všechny na to bacha, kdo máte doma dospívající mládežníky!!!!!Je to strašně zrádné i v tom, že to ti mladí umí báječně skrývat - naše dcerka na sobě takhle "pracovala" 5 let od svých 12 a já nic nepoznala, až v 17 letech mi jednou ve slabé chvilce všechno řekla a začali jsme se léčit...

výměna

( Renča, 3. 2. 2012 10:52)

Evičko a Vás se chci zeptat. Dnes mám 550 ml Koprové omáčky s bramborem. Můžu tento oběd nahradit krutím masem s salátem když za celý den nemám mít ani soustíčko masa v jidélníčku. Můžu to brát bílkovina za bílkovinu?

Výměna oběda

(Lenka C., 3. 2. 2012 10:40)

Holky ještě se chci zeptat, zda je možné místo předepsaného oběda změnit na luštěniny. Doma chtějí v sobotu čočku (zahušťuji pouze celozrnnou špaldovou moukou). A tak ať nemusím stát u plotny a vyvařovat pro každého zvlášť, že bych si dala čočku s nima a k tomu 1 vajíčko. Ale kolik té čočky? Já mám luštěniny hodně ráda a už nějak přemasovaná.

Výměna oběda

(Lenka C., 3. 2. 2012 10:39)

Holky ještě se chci zeptat, zda je možné místo předepsaného oběda změnit na luštěniny. Doma chtějí v sobotu čočku (zahušťuji pouze celozrnnou špaldovou moukou). A tak ať nemusím stát u plotny a vyvařovat pro každého zvlášť, že bych si dala čočku s nima a k tomu 1 vajíčko. Ale kolik té čočky? Já mám luštěniny hodně ráda a už nějak přemasovaná.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »