Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Jogurt Yoplait

(Beáta, 21. 2. 2012 14:01)

Já si dnes koupila v Lídlu s 0,1% tuku, ale jak jsem porovnala KJ tak má více než ten Yoplait. Tak nevím jestli si ho můžu dát?

Re: Re: Jogurt Yoplait

(Eva, 21. 2. 2012 20:06)

Ale v pohodě , dají.

Re: Jogurt Yoplait

(Hanka T., 21. 2. 2012 21:19)

Já jsem v Lidlu našla Linessu, je i vcelku chuťově dobrá.. jinak to řeším bílým Light jogurt 0.1% z Alberta a kusem chleba..

Dělala jsem odpoledne jídelníčky

(Eva, 21. 2. 2012 20:10)

a nyní jdu na emaily, dodělám ty ze včerejška a něco i dál.

mám radost ;-D

(Ivča H, 21. 2. 2012 7:44)

váha se mi, po 3 dnech stání na stejném čísle, konečně hnula dolů ;-D a ubyli mi ještě 2cm v pase. nj včera jsem zumbovala a později ještě posilovala ;-D

Re: mám radost ;-D

(Ivča H., 21. 2. 2012 15:52)

tak už vim proč mi váha stála 3dny, dnes mám ovulaci ;-D já jsem asi nějaká divná... při ovu zadržuju vodu, ale při MS naopak rychleji hubnu a když zmizí, tak zas přibírám na tu váhu co byla předtím...

diskuze

(Jarča, 21. 2. 2012 13:28)

a ještě jsem Vám chtěla všem napsat,jak jste řešily uzavřenou diskuzi na FB.Nemusí to být špatné,ale píšeme si sem a pokud by ani nevím,jak se mi Evička přidala do přátel,ani nevím kdy,ale tím,že vkládá na stránky,jak holky s ní hubnou,tak se o tom,že dělá diety doví více lidí.Já si toho začala všímat už dlouho a četla a asi po půl roce jsem se rozhodla dietu zkusit.Chtěla jsem dříve,jelikož jsem rok téměř ležela,nedovedla jsem si představit,že by to šlo.Ale hlavně jsem chtěla říct,že pokud mám třeba já Evičku v přátelích,zrovna včera jsem si psala na FB s kamarádkou,stěžovala si,že přibrala,tak jsem jí řekla,aby si najela na stránky KG dolů,že já to zkouším,může si pročíst,co to obnáší.Říkala,že se také občas podívá na hubnoucí děvčata.Pokud by byla diskuze uzavřená,kdo se to doví??????třeba tak,jako já.Můj názor.

Re: diskuze

(Šárka B., 21. 2. 2012 14:07)

Tak ona ve finále stejně žádná diskuze nebude, protože je tu víc odpůrců než zastánců, ale už jen tím, že když si Evku kdokoliv z nás přidá mezi přátelé, tak ji uviději i tvoji ostatní, to je dobrý, ve finále se o tom dovědí prostě všichni známí, co máš ty a tak to jde dál a dál. Takže to plně dostačuje. Uzavřená skupina funguje opravdu tak, že se tam bez souhlasu správce nemůže podívat nikdo cizí :)

tak nevím

(Jarča, 21. 2. 2012 13:05)

Ahojík Dášenko
Tak to jsi zhubla krásně.Já mám slinivku,takže nemůžu hodně zeleniny,ale už jsem si na každý den našla,zeleninku,kterou můžu a dá se to krásně nahradit,Jak píše Evička.Ale jinak mám smůlu v tom,že nemám moc pohybu,byla jsem dlouho nemocná,takže se snažím alespoň chůzí.I trochu možná tím to bude,Zatím do toho nechci moc štourat a řídím se radami Evičky.Přesto Ti děkuji za rady i podporu.Já bych byla vděčná i za těch 80 kg.Chci trochu vypadat a taky,když už jsem před 3mi lety vážila 90kg,tak mi vynadala dr na alergologii,abych se podívala,jak vypadám a to věděla,že jsem přibrala z léků,že potom mám dušnost.A co si budem povídat,šlověk,jak má to břicho menší,tak se cítí mnohem líp.

Re: tak nevím

(Dagmar, 21. 2. 2012 13:36)

Jaruško,
taky do toho moc nešťourám, Evce důvěřuju, dělám zcela regulérní výměny. Celý den sedím v práci, tak se musím hýbat jinak, chodím, v létě jezdím na kole, chodím po horách, teď běžky...a doma eliptical, ten mi přijde jako fakt dobrý řešení na doma. Mě se začal zvyšovat tlak, nic mě zdravotně netrápí, ale mám rodinné dispozice..vysoký tlak, cukrovka, rakovina prsu...tak bych chtěla udělat maximum jako prevenci a chci na tu padesátku taky trochu vypadat! U mě byla nabraná kila spíš záležitost totálně nabourané psychiky při rozvodu, starost o 2 kluky atd... Měřím 173 cm, tak těch 80 kg není až tak dramatických, ale chtěla bych ještě 6 kg a to prostě dám! ...i kdyby čert na koze jezdil :-) Zima mě utlumuje, s jarem nám to půjde všem všechno líp...věřím tomu...naleje nám to optimismus do žil a v létě už budeme kočky...!

tak nevím

(Jarča, 21. 2. 2012 12:47)

děkuji Evičko,vydržím,určitě,včera jste mi radila,po každém 3tím dni si dát 1 mim.den,to by v tom byl čert,aby to nešlo.A je zvláštní,když se mi váha vrátila,tak přes boky o 2cm více a v pase jsem zhubla o 2 cm a to mám stejné.

tak nevím..

(Jarča, 21. 2. 2012 10:52)

Ahoj Holky,chci se zeptat,jestli se Vám to také některé stalo.Začala jsem držet dietu a bez pohybu za 2 týdny 2 kg dolů,byla jsem ráda a cítila se líp.Potom se mi váha začala houpat,ale už jsem měla 1 den i 3 kg dole.supr.Ale váha se mi začala vracet.Vždy něco méně a zase více,držím dietu přesně podle jídelníčku a rad Evičky,kdy mi poradila vsunout mim.den,tak to šlo dolů trošku.a zase trošku nahoru a dnes jsem se ráno zvážila a jsem myslela,že špatně vidím.Skoro kilo navíc.Takže mám dnes po měsíci a 4tý den 2hého měsíce kdy jsem začala dietu při 86 kg,opět 85.7.Nějak z hubnutím nespěchám,mám trpělivost,ale chtěla bych zhubnout alespon 5 kg.Snad se mi to podaří.I přesně navyšuji.

Re: tak nevím..

(Eva , 21. 2. 2012 11:13)

Není za tím něco z tohoto?
Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Re: tak nevím..

(Dagmar, 21. 2. 2012 12:45)

Ahojky Jaruško,

já držím dietku od 13.ledna, takže 4. den šestého týdne, začínala jsem také na 86 kg a k dnešku mám 80,5. Taky mi táhne na 50, takže žádná mladice, každé úterý si dávám ovocný den, občas ten bílý...mám je ráda, protože nemusím přemýšlet moc o vaření. Mám doma eliptical, tak obden cvičím, posiluju vyhazováním sněhu, páč jsem z Krkonoš...nijak se tím nenervuju, bydlím na vesnici a když si nenakoupím v práci, tak pořád něco z jídelníčku nemám...ale v rámci zásad to jde docela fajn nahrazovat. Taky mi váha třeba 4 dny seděla na místě a pak to hupne o půl kilča...koneckonců jsem ty kila taky nenabrala za měsíc, ale za několik let. Ale myslím, že kromě zdravotního stavu mě nic neomezuje, natož věk. Proto jsem se rozhodla zhubnout, abych si to zdravíčko uchovala a ještě ho vylepšila...tak nesmutni, určitě se to pohne a s jarní náladou to půjde určitě líp. Držím palečky..!! :-)

tak nevím

(Jarča, 21. 2. 2012 12:34)

Jo před 2ma týdny se mi něco udělalo v krku,nebolelo,ale jsem zašla na ORL a prej máte čep,jsem to nikdy neměla a ve stěru se mi ukázal streptokokC,to prej nic není,stříkám si Koloidní stříbro,je to přírodní ATB.Jen se cítím více unavená.Ale jinak mi opravdu nic není.Tohle si myslím,že nemůže mít na váhu vliv.A už ho možná ani nemám.

Jde to dolů asi moc rychle...

(Jana K., 21. 2. 2012 12:31)

I já vás všechny tady zdravím. Rozhodla jsem se začít v sobotu 18.2. Ke dnešnímu dni mám dole 1,5 kg. Sice potěšující, ale být to tak nemá, že? Pravda, začala jsem i běhat a trochu posilovat. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jak jste to řešily? Mám to nechat zatím být, srovná se to na ten 1 kg týdně dolů? Díky, Jana K.

tak nevím

(Jarča, 21. 2. 2012 11:59)

Piju denně litr a půl vody s kohoutku a bylinkové čaje i reduktan,takže to může udělat až 2a půl l.Mensruaci nemám,je mi 57 let.Zácpu také ne,vyprazdnuji se někdy i 2 krát za den.Tak zdravě jsem snad ještě nikdy nejedla,jako teď.

Re: tak nevím

(Eva, 21. 2. 2012 12:11)

jaruško, dejte tomu ještě týden, choďte na vycházky a když tak potom něco změníme.

Dneska bílý den

(Eva, 21. 2. 2012 11:13)

Dala jsem ho po včerwjší posilce, asi z toho bude konečně klid v těle, snažím se posílit a rozvíjet svaly na nohách a zadku, abych měla větší údernou sílu v nohách na kolo, v mém věku se to musí vždy jednou za čas udělat a ta zlomenina tomu taky přispívá. Začala jsem zvedat ve spodní části těla vyšší váhy než dosud, ve více sériích s menším počtem opakování a výsledek se dostavil bouřlivý, po cvičení jsem vypila vymačkanou šťávu z pomerančů a za půl hodiny bílkovinný nápoj a celou cestu domů jsem toužila po bílkovinách. Doma nastoupily do večera chotky na nízkotučný tvaroh, cotagge a jogurtové bílé nápoje, no a dneska se probudila chuť na vejce nahniličku a zase bílkoviny, tak nechci tělu vzdorovat a mám bílý den, pokud se i objemově svaly zvětší , mi nevadí, chci mít sílu v nohách, až vyrazím. Někdy stačí tělo poslouchat a nebojovat.

Pocity

(Klára T, 20. 2. 2012 21:40)

Dobrý den,
od 11.2. držím předepsanou dietu. Myslím si, že je to super. Cítím se lehčeji, nejsem tolik unavená a nafouknutá.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »