Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Pozdrav po čase

(Martina T, 23. 2. 2012 22:12)

Dobrý den paní Evo,

Ani nevím jak začít. S Vaším jídelníčkem jsem začala 1.4.2012 dala jsem se do toho společně se dvěma kolegyněmi. Vše šlo jak má, 2 měsíce jídelníček, pak udržovačka, pak zase 1 měsíc jídelníček, pak improvizace a udržovačka a k dnešnímu dni mám dole 20 kg. Jsem šťastná jak blecha, chichichi.
Dokonce mne i okolí pochválilo.
Ještě jsem nedošla ke svému cíli, chybí mi cca 2 kg (ke své výšce 169 cm, bych chtěla vážit 68 kg), ale moc to nehrotím, myslím, že to přijde samo, nepřibírám, stravuji se zdravě a je mi fajn.
Moooc Vás zdravím a až najdu chvíli, tak pošlu i foto.
Ještě jednou díííííík. JJJ
Martina T

nováček

(Katka N., 23. 2. 2012 20:17)

Dobrý večer,
děkuji za CD. V sobotu začínám.
Je tu někdo, kdo je na tom podobně?

Re: nováček

(Kristy C., 23. 2. 2012 20:25)

Ahojky! Taky hlásím doručení zásilky! Jupí! Dneska prostudovat, zítra na nákup a v sobotu hurá do toho! :D

Re: Re: nováček

(Katka N., 23. 2. 2012 21:40)

Ahoj:-)
Tak snad to zvládnem!

Váha

(Vlaďka C, 23. 2. 2012 20:15)

Datum Moje váha [kg]
29.12.2011 74.4
23.2.2012 68.2

opět v akci

(Jarča, 23. 2. 2012 19:51)

Ahojte všichni.Romanko,to jsi krásně zhubla,já teprve 2 měsíc a lácám se v tom jako ryby na suchu.Ale nemám žádné chutě,jídlo mi stačí.Jen se trochu bojím,pokud se mi podaří něco zhubnout,jak si potom váhu udržím.Ale chci Ti hlavně napsat,když jsem před lety přestala kouřit,tak jsem přibrala 3 kg a manžel přestal po infarktu a přibral 10 kg.To by mi bylo taky líto,těch znovu nabraných kil.Držím palce,aby jsi se jich opět zbavila.I Tobě držím palce Ivanko,to musíme dát.

Re: opět v akci

(Romana, 23. 2. 2012 20:00)

Děkuji za reakci i podporu...co se kouření týká, jsem hrozně ráda, že už půl roku se držím a věřím, že je to navždy,no a z druhé strany ta kila navrch mi tu radost kazí...ale pořád čekám, že přijde den ;-), nastartuji a vydržím....pěkný večer a všem moc přeji, ať se tuky dají na ústup

Výsledky

(Zuzana M, 23. 2. 2012 18:44)

Datum Moje váha [kg]
2.1.2012 80,0
22.2.2012 73,0
BMI 24,68
Dobrý večer paní Evo,
v příloze zasílám váhy a graf, začala jsem s redukční dietou v lednu a šlo od počátku dost dobře, tak jsem Vám psala vlastně jen jednou. Vzhledem k tomu, že se blíží konec února auž váha nejde tak rychle dolů jako v lednu.
Ráda bych ještě nějaké to kilo shodila a pak si váhu udržela, ale to si myslím při dodržování zásad Vašeho jídelníčku bude možné.
Zuzana M

Domácí pekárna

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 11:07)

Mám možná blbý dotaz :-), ale zajímalo by mě, zda při dodržování jídelníčku od Evky je možné jíst pečivo upečené v domácí pekárně. Využívá jí někdo?? Má někdo recepty na chlebíky, které lze jíst při tomto stravování?? Momentálně se mi peče celozrnný, směs kupovaná v Penny, ale nevím, zda bych ho mohla. Máte někdo zkušenost?

Re: Domácí pekárna

(Šárka B., 23. 2. 2012 11:21)

Celozrnný chlepík určitě můžeš, je lepší než kupovaný, aspoň víš co tam dáváš a není jen obarvený :)) Já dělám tento: 350 ml mléka, 3 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 1,5 lžička kmínu, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 50 g hladké mouky, 200 g žitné celozrnné mouky, 250 g pšeničné celozrnné mouky, 1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí. Přidávám si slunečnicová a lněná semínka. Ty mouky můžeš dát jakoukoliv, špaldovou, grahamovou ...., celkem 500g mouky, ale dodržuj max. 50-80g obyč. a zbytek celozrnné. Dobrou chuť.

Re: Re: Domácí pekárna

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 11:24)

Super, díky moc, už si recept píšu. Oni se prodávají i přímo chlebové mouky, noo, jsem začátečnice s pekárnou, musím si to vše nacvičit :-). Dnes dělám velký nákup, tak to chci mít vše pokoupené. Docela by mě zajímalo, zda tento chlebík můžu použít místo dalamánků???? Aspoň bych měla vždy čerstvý :-). Co Evi nebo Šári, mohla bych??

Re: Re: Re: Domácí pekárna

(Šárka B., 23. 2. 2012 11:37)

No určitě můžeš, naopak, cel. pečivo je vždycky lepší, a co si budem povídat, většina těch dalamánků co kupujem okolo celozrnné mouky jen prošlo. Bohužel :(( Hele kup si hladkou mouku (buď obyč, ale lepší je hladká chlebová) a pak je pšeničná cel., žitná tmavá cel., grahamová, špaldová a mraky dalších určitě. Já používám nejčastěji tu žitnou tmavou cel. a pšeničnou cel. Třeba v Tesku, Kauflandu je mají, nebo pak zdravé výživy.

Re: Re: Re: Re: Domácí pekárna

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 11:53)

Jsi zlato, fakt díky moc!! Docela se na to těším, jak si upeču svoje pečivo a nebudu muset pořád myslet na to, abych nakoupila dalamánky. U nás je téměř nemají, tak to bývá problém. Díky moc!!!!

Re: Re: Domácí pekárna

(Hanka T., 23. 2. 2012 12:25)

Šári B., mohla byste prosím ještě popsat postup pro obyčejnou troubu? Předpokládám kvásek, vymíchat, vykynout a... :-)

Re: Re: Re: Domácí pekárna

(Šárka B., 23. 2. 2012 14:02)

Já ho teda v troubě nepeču, jen v pekárně, ale klasicky udělat kvásek z trochy mléka, cukru a mouky, pak zadělat, nechat kynout, je dobré těsto mezitím aspoň jednou ještě svalit a znovu nechat kynout. Pak udělat bochánek, nebo dát do nějaké formy jako biskupský chlebíček, nechat znovu nakynout a péct v troubě. Někdo dává na spodek trouby plecháček s vodou, někdo chléb mezitím potírá, ale to už zkušenosti nemám :(

Re: Re: Re: Re: Domácí pekárna

(Hanka T., 23. 2. 2012 14:20)

Díky, mě šlo hlavně o to, na kolik stupňů se to tak peče.. našla jsem už něco na netu, tak uvidíme.. Pekárnu jsme zkoušeli jednou a asi jsme trubky, ale dobrý to teda nebylo :-)))

Re: Re: Re: Re: Domácí pekárna

(Šárka B., 23. 2. 2012 14:35)

Jojo, chce to vychytat :)) Jde o párkrát a pak už to můžeš dělat po slepu. Taky každá mouka jinak saje, takže se musí uzpůsobit tekutiny a tak. Tu teplotu nevim, ale jukni na net, je tam toho spousta.

Re: Domácí pekárna

(Jarka Z, 23. 2. 2012 15:08)

pekárnu využívám hodně , pošlu vám recept na jednoduchý chleba je to univerzální recept ,který si můžete upravit jak chcete 2hrnky vody, 2lžíce oleje , 1lžíce octa, 1lžička cukru, 2lžičky podle chuti ( kmín , sekaná semínka , ořechy ) 2hrnky chlebové mouky hladké já kupuju tmavou žitmou, 2hrnky celozrné mouky ,1 hrnek něčeho ( otruby ,pohankové vločky ,ovesné vlošky , nebo navyšte dávku o jeden hrnek mouky hladké chlebové), lžička sušeného droždí. 1hrnek= 200ml
pak už musíte podle druhu pekárny pečení základní ,velikost II. kurka střední.

výsledky

(Marcela, 23. 2. 2012 13:33)

Dobrý den, hlásím výsledky , v pondělí to bude přesně měsíc.

29.1. váha 88,6
23.2. váha 84.7

29.1 pas - 90cm
boky - 117 cm
prsa - 104 cm

23.2. pas - 87cm
boky - 110 a prsa 99 cm

Obídek

(Eva, 23. 2. 2012 12:28)

Dneska nemám moc chuť na maso, dala jsem k obědu rozpečený hermelín a rýži s kousky brokolice a mrkce.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »