Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Já se do toho pořád ne a ne dostat :-( :-( :-( :-(

(Milka, 11. 1. 2012 17:55)

Milá Lucka,nenechajte sa znechutit prosto do toho ,,šlápnite"a už si v duchu predstavujte seba a povedzte si ,,som krásna a budem ešte krajšia na zlost neprajníkom a osudu".Verte,že každé ráno keď na váhe bude nižšie číslo tak Vás to bude poháňať ďalej.A už bude pre Vás každé ráno najmilšia chvíľa keď pojdete k váhe a s radosťou hupnete na ňu a ona Vás nesklame a povie -si dobrá ide ti to zase je to menej ako včera.Hned sa budú aj problémy zdať menšie a život bude krajší.Takže myslite na seba a s chuťou do toho.Držím Vám palce a určite aj ostatné babenky ŽE?

Re: Já se do toho pořád ne a ne dostat :-( :-( :-( :-(

(Jitka K, 11. 1. 2012 20:03)

Psychicky náročné období mám již 2. rok. A právě to,že mozek ve volnu přesměrovávám na stravu mi moc pomáhá. Takže je to jenom na tom začít a na nic se nevymlouvat. Každý mi říkal, že jsem blázen, že začínám na konci listopadu, že si zkazím vánoce. Jsem šťastná, že jsem to udělala. Pravdou je, že jsem občas uždibla něco co jsem neměla, váha se pozastavila, ale kdybych neměla tenhle jídelníček, tam mám přes vánoce aspon 2kg nahoře. Takže proč až od neděle. Zítra nakoupit a hurá do toho. Mně to moc pomohlo i se zdravotními potížemi. Několik let lítám se špatným trávením a za 2 měsíce mi nebylo špatně !!! A to pojídám plno zelí a všeho možného, co bych si dříve nedovolila jíst. Zlatá Evička, nejenom že hubnu, ale napravuji si zdraví.......

Re: Já se do toho pořád ne a ne dostat :-( :-( :-( :-(

(Hanka H., 11. 1. 2012 21:47)

Zdravím všechny....Luci, co si dát opravdový cíl?....nějakou obrovskou motivaci?....já bych si strašně ráda oblékla, co se mi líbí a ne jen to, co mi je..:-o)) Chci se líbit partnerovi...chci, aby se za mě dcera nestyděla....chci vyrazit s přátely a nestydět se jít na wc a mít pocit, že mi všichni koukají na zadek....chci naštvat jednu závistivou a zlou ženskou....chci se podívat do zrcadla a říct si, to není špatný...chci se nechat fotit s dcerkou a neschovávat se za ní.....chci se mít zase ráda....
Každý máme jiné důvody, ale je jich požehnaně.....
Luci, jděte do toho, já mám před sebou ještě dlouhou cestu, ale ta cesta s Evičkou, co už je za mnou za ten pocit stojí...
A co vy holky....jaké máte hlavní důvody?

Re: Já se do toho pořád ne a ne dostat :-( :-( :-( :-(

(Silvie, 12. 1. 2012 7:16)

Lucko, nic bych neodkládala až na neděli, nejlepší je začít hned, není to vůbec složité na chystání. Já jsem před rokem vlezla po x letech na váhu a katastrofa, moje motivace byla že jsem se na sebe strašně naštvala,že takhle to dál nejde, než jsem dostala jídelníček , začla jsem trochu sama, od ledna do dubna jsem zhubla 17kg, z vel.42 na 38, začala jsem chodit cvičit a cvičím do dnes, baví mě to, chodím i 3x týdně do fitka, váhu držím, jen při nemoci mi vylezla o 2 kila, ale teď jsem nasadila znovu jídelníček a kilo je dole, prostě paráda, začni hned, uvidíš, funguje to na 100%, zdravím a držím palce do začátku

Re: Já se do toho pořád ne a ne dostat :-( :-( :-( :-(

(helena, 12. 1. 2012 12:20)

Hezký den Lucko,
já hubla s Evou před 3 lety. Protože jsem se ve svém těle necítila dobře, chtěla jsem udělat změnu (začínala jsem na 82,7 kg !!!). Můj začátek byl 4.11., takže také před Vánocemi. (Ostatně, jsou vánoce nějak jiným obdobím v roce ??) Zhubla jsem úplně nenásilně na 70 kg. Dodnes dodržuju zásady, které jsem si nějak osvojila, a vůbec nestrádám :-). Také mě doma nikdo nepodporoval, ale chtěla jsem to já, já sama.
Manžílkovi vařím stejně jako dřív, jen s odlehčenou formou, a ani to nepozná.Když je nějaká příležitost něco oslavit, tak se vůbec nebráním, ale pořád vím, co je velké zlo . Druhý den to napravím. Proto ze své zkušenosti radím, nedávejte si určité datum až ... (začni hned), nedávejte si nereálné cíle, protože ta kilča navíc nám taky nepřibyla za měsíc, a proto nejde se jich zbavit za měsíc. Prostě je všechno v hlavě, porovnat si to, a hlavně dát prioritu tomu zdraví. To je můj názor.
Váhu držím a jsem maxi v poho. Přeju úspěch. H.

Večer se dám test pružnosti těla a síly svalů, abyste odhalili, kde máte rezervy a na co se zaměřit

(Eva, 12. 1. 2012 12:25)

Večer se dám test pružnosti těla a síly svalů, abyste odhalili, kde máte rezervy a na co se zaměřit.

lymfodrenáž

(Šárka Š., 12. 1. 2012 9:27)

Zdravím hubňule,má někdo zkušenost s lymfodrenáží?Jdu to dnes zkusit ,mimochodem hubnutí mi jde pomaleji než jsem si myslela a než jsem tu četla -ty velké úbytky hned na začátku....mám dnes 11.den a dole 2,3kg teprve,ale je pravda že jsem 2 dny nebyla (je to zácpa nebo málo vlákniny nebo se vše spotřebuje?)nějak plná se totiž necítím.Zdar našemu snažení!!

Re: lymfodrenáž

(Hanka T., 12. 1. 2012 9:36)

Šári, nezkoušela jsem to, ale kámoška, co taky s námi hubla, na to chodila, prý super, tak pak hoď info ;-)
A co se týká těch úbytků - vypozorovala jsem, že u holek s vyšší nadváhou to jde rychleji, u holek a méně kily pak pomaleji. Taky mám 11. den a dole (bráno mezitýdně) 2,5 kg. A tuším, že teď to bude ještě pomalejší, neboť jsem na nejvyšší normální váze a už minule se tělo bránilo..
Snažení zdar!

Re: lymfodrenáž

(Petra M., 12. 1. 2012 9:48)

Ahoj šárko , ja jsem na lymfodrenáž chodila , muzu jen odporucit :) je to prijemná 45 minutova masaz lymfatickych uzlin , zalezi jen do jakyho oblečku te navlecou , zda jen nohy nebo cely nohy az po prsa .
Nemusis se niceho bat , ten oblecek se jen nafukuje a vyfukuje v ruznych intervalech s ruznym tlakem , je to boží, da se pri tom i pekne pospinkat :) pak se citis tak uvolnene , no supr, urcite nebudes litovat. A je to hlavne dobry na lepsi odbouravani toxinu a skodlivim pres limfaticky system.
Moje mamča mela zly lymfaticky system, z toho ji pak zacala otekat leva noha , jinak se tomu hovori ´´sloni noha´´ nevedeli ji pomoci az pak na svetlo sveta prisla lymfodrenaz , kdyz zacala na to chodit o hodne se ji ta noha zlepsila, a uz ji neoteka :o) a kdyz mam nabeh na to i ja protoze jsem to zdedila tak preventivne na to obcas zajdu i ja... uzi jsi to a pak napis jak se ti to libilo .

Re: Re: lymfodrenáž

(Petra M., 12. 1. 2012 9:49)

A jeste ke shlednuti , jak to asi vypada :o)

http://medicenter.sk/site/?portfolios=lymfodrenaz-cryoterapia

Actimel

(Andrea, 11. 1. 2012 19:31)

Prosím o pár rad od vás zkušenějších,kteří jsou už dál,já dodržuji dnes 8.den.Dá se kysané zelí použít jako zelenina v jídelníčku a čím bych mohla nahradit jahodový actimel.Moc děkuji!!!

Re: Actimel

(Hanka T., 12. 1. 2012 9:28)

Andy, asi bych kysaným zelím všechnu zeleninu nenahrazovala, má dost soli. A používá se v ovocném dnu k večeři. Podle rad Evičky a ostatních holek to osobně to řeším teď tak, že jsem nakrájela 0,5 kg čerstvého zelí, jednu mrkev, půl lžičky soli, lžíci oliv.oleje a vymačkaného půl citronu, nechat den zaležet v lednici. Pak jsem koupila celerový salát, ředkvičky, papriku - každý den vezmu trochu zelného salátu a doplním jednou čestvou přísadou do gramáže v jídelníčku. Nejlepší včera - trochu zelí, lžíce celeru ve sladkokyselém nálevu a cca 6 ředkviček, to bylo mňam!
A ten Actimel - co třeba nízkotučný kefír, nebo jogurt?

náhrada

(Hanka H., 11. 1. 2012 22:00)

prosím o radu, čím nahradit pochoutkový salát?..dala bych si ho s chutí, ale jím jen bílé maso...Děkuji za rady

Re: náhrada

(Eva, 12. 1. 2012 8:40)

Je tam jen pro zpestření, klidně drůbeží šunkou.

Poznatek

(Iva B., 11. 1. 2012 16:16)

Děvčata ,taky jsem tomu nechtěla věřit,ale fakt to funguje,je pravda,že se musím hlídat abych dodržovala ty 2,5-3hodiny mezi jídli,pití mi nedělá problémy,protože jsem kvuli migrénám zvyklá hodně pít a to,že pořád lítáte na wc berte jako pohyb,který potřebujem.já už ted rozdávám jen kontakty na Evičku,protože se mě podařilo dát dolu 23kg .tak se nenechte od nepřejících kolegyn odradit a vzydržte,stojí to za ten krásný pocit.

Re: Poznatek

(Hanka Š., 11. 1. 2012 17:18)

Ivanko a za jak dlouho se Vám to podařilo?

Re: Re: Poznatek

(Iva B., 11. 1. 2012 22:19)

Hani já začínala 3,10 2011.ze začátku to šlo přímo zázračně,ted už po maloučku,ale pořád de.ještě bych chtěla odhodit 10kg,ale už ted jsem moc spokojená i vysoký tlak se mi srovnal a to sem byla 3roky na lékách.no prostě jen samá pozitiva.

Re: Re: Re: Poznatek

(Hanka H., 11. 1. 2012 22:31)

Obrovská gratulace, něco málo přes tři měsíce a 23 kg dole, to je úžasný výsledek, musíte vypadat skvěle. Já chci taky...:-o)

Re: Re: Re: Re: Poznatek

(Iva B., 11. 1. 2012 22:55)

Děkuji,určitě se vám to podaří, moc vám to přeju,protože se opravdu cítím báječně,dokonce mám ač jsem to nikdy nechápala,potřebu se hýbat něco prostě dělat.a každá pochvala a denodení čtení těchto stránek mi dodává elán,a že ho tetkonc mám na rozdávání,pokračovat dál.držím všem palečky .

dotaz

(vendy, 11. 1. 2012 19:33)

Děvčata,prosím o radu.Čím nahradit vajíčko.Díkymoc.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »