Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 27

 

Tak příjemné povídání

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

   

 

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: opět v akci :-)

(Eva, 23. 2. 2012 9:51)

Zatím ho nechte a taky zapojte dny s pohybem a za 14 dní se uvidí, jak to půjde, kdyžtak to pak změníme strukturálně.

Re: Re: opět v akci :-)

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 10:06)

Díky moc, dnes jedu na nákup a zítra začínám. Dnes dám první rotopedový trénink :-D a začnu. Jsem sama na sebe naštvaná, nelíbím se a necítím se dobře, tak snad toto vše mi pomůže :-). Díky moc!!

Re: opět v akci :-)

(IT9CY, 23. 2. 2012 13:19)

Ahoj Šárko,
konečně někdo přiznal že se nedaří zas tak moc. Mám někdy dojem, že sem píší jen Ty děvčata co obdivují Evce trička a mají opravdu tak silnou vůli, že jedou jako po másle a my ostatní sem jen chodíme číst a tajíme že tři dny máme jídelníček a přes víkend nám to ujede a v pondělí začínáme tak kde jsme v pátek skončily. Já jsem po zhubnutých 4 kg za 14 dní přibrala za měsíc 6 kg zpátky. Jídelníček mám 2 měsíce doma. Přiznávám se bez mučení. Dnes ráno jsem opět začala, neboť mi pod okny zpívali ptáci a to jaro bude co nevidět!!! Držím Ti palce, také mi drž alespoň jeden!!!

Re: Re: opět v akci :-)

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 13:57)

:-))) to je milé, opravdu jo :-)). No já to klidně přiznám, že to není poprvé, co se do toho dávám, ale tentokrát mě to asi pořádně secvaklo v hlavě, což je důležité. Přesně jak říkáš, bude jaro, nás v létě čekají krásné akce, jdeme na svatbu, v létě plavečky, dovolená, tak bych ráda vypadala k světu a ne se za sebe stydět a schovávat se za trička :-D. Držím palce, určitě držím, já začínám zítra, tak budeme téměř stejně na tom :-).

Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Ivana N., 23. 2. 2012 16:08)

Ahoooj,
já jsem se v tom nadšení, že se zde najdeme i my ,, houpačky,, nenapsala jméno, tak IT9CY jsem Ivana. Zdravím i Romanu, Evu B a Hanku T. Moc mě těší, že nejsem ,,divná,, ale že je nás víc! hned se mi dýchá lépe!!! Myslím, že mě to podpoří , když vím že také slavíte jídlem, chachaaaa. Jděme do toho prsama a hlavou vztyčenou, jak říkal náš prof., hezké odpoledne děvčata!

Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Ivča H. , 23. 2. 2012 18:16)

já během měsíce co hubnu jsem zhřešila 4x a váha samozřejmě druhý den žalovala, a tak jsem se zas hezky držela. když jsem hubla poprvý tak mi to takový problém, se držet,nedělalo :-/

Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Romana, 23. 2. 2012 19:25)

Opět souhlasím - poprvé jsem se zatla a "jela", byla to radost, i když i váha někdy stávkovala...teď od Vánoc střídavě startuji a ne a ne se rozjet :-(...já vím, že to nikdo za mne nevyřeší, ale co to je?Jistě psychika, ale proč? Touha a motivace zhubnout není menší než loni...chjo...rada mít v lednici mísu zeleninového salátu na mě prostě nestačí - mám chutě jiné, jakobych potřebovala stále prohřívat, jakoby mne uspokojila jen hutná jídla, z těch lehčích je mi třeba zima, prostě necítím se v pohodě, o úbytku energie a únavě nemluvě...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Hanka T., 23. 2. 2012 19:51)

Musím souhlasit s těmi hutnými jídly, někdy to taky tak mám, ze zeleniny je mi zima.. dneska jsem vypozorovala, že když mám na odpo svačinu banán, tak mi to nedělá.. akorát že banán nejde vyměnit za jiné ovoce, je dobrej tak před cvičením..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Eva, 23. 2. 2012 20:00)

Zelenina jde i dušená a ohřát jako lečo nebo udělat polévku bez zásmažky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)zelenina

(Janka, 24. 2. 2012 9:10)

V zimním období je lépe konzumovat teplou zeleninu, a děvčata, netrapte se-je pravda, že s jarem se hubne lépe, držím všem palce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)zelenina

(Ivča H., 24. 2. 2012 11:12)

evi to je pravda na jaře se hubne líp, minule jse začla v březnu a těšila jsem se jaká budu v létě kočka ;-D ted se k tomu upínám taky, na lednici mám fotku sebe v plavkách z doby před 2 lety abych se motivovala ;-D no a v noci už neujíždím, když se martínek v noci vzbudí na sunar a já mám třeba hlad, řeknu si že si to nepokazím jak jsem se přes den tak hezky držela a cvičila a tak si dám 3 loky aktivia nápoj lehká a fit a jdu chrnět ;-D

Re: Re: opět v akci :-)

(Romana, 23. 2. 2012 14:07)

Ahoj děvčata, patřím k vaší skupině...já loni touto dobou začínala a za 4měsíce shodila 13 kg....přes léto trošinku polevila , ale držela si váhu,od 1.září jsem přestala kouřit...no a za další 3 měsíce 6kg nahoře, přes Vánoce ještě další 1-2kg. Evička mi psala, že to kouření nemůže mít vliv, ale všichni, kdo někoho takového znají, či sami přestali jistě potvrdí, že má...a tak se teď hrozně plácám...týden se držím, pak jakobych potřebovala vše dohonit. Také nevím, jestli je původní navyšování správné...no, ale prostě nemám tu vůli.Je mi hrozně líto těch zpět nabraných kil, je mi hrozně líto nových věcí, které jsem si nakoupila a už je zase neobleču...tak si to tak vyčítám sama sobě a sem chodím číst...:-(...až dnes na vás reaguji...no, snad se nějak vzpamatuji...všem držím palečky a přeji pěkné dny

Re: Re: Re: opět v akci :-)

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 14:16)

Tak do toho pojď s námi. Když se do toho dáme společně, budeme se podporovat a tak, tak to zmákneme spolu!!! Je to lepší, když nás je víc. Já jsem zase taková, že s nadšením začnu a po několika dnech mě přepadnou ty myšlenky, že to je na celý život, a že už si nikdy nemůžu dopřát to, co bych ráda a tak. Ale s tím jsem vypořádala, vím že lze i po shubnutí si dát něco dobrého, jen prostě všeho s mírou. Každý kdo chce to zvládne. Tak šup holky, přecvaknout mozek a jedeméééééééééééé :-))

Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Eva B., 23. 2. 2012 14:23)

Tak to já se také musím přiznat, s Evičkou jsem hubla od léta. Pak jsem skončila a nepřibrala jsem, Ještě šla váha o dalších 5-6 kg dolů. Ale už přes 2 měsíce se snažím zase najet na jídelníček. Vždycky v pondělí začnu a víkendem to končí :-), ale teď jsem si řekla, že to dodržím. Jinak váhu mám pořád stejnou +- 1 kg.
Tak držím všem znovuzačínajícím palce. To dáme !!!

Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 14:27)

No hurááá, je nás mnohem víc :-). Teda ty jsi měla krásný úspěch, tak do léta budeme všichni jak opuchlé nitě :-D

Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Hanka T., 23. 2. 2012 14:32)

La la laaa, hlásím se do klubu! :-D Jasný, že se vždycky pochlubím úspěchem a o slabosti radši mlčím. Tak teď mlčím, bo co mám rýmu a necvičím, ztrácím nadšení. A když už je malinký úspěch na váze, tak ho musím "oslavit" jídlem,žee..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: opět v akci :-)

(ŠárkaH, 23. 2. 2012 14:42)

:-)) tak jídlo může být třeba zeleninový salát ne :-D, na co si tu radost kazit :-)). Já mám rýmu taky trochu, ale už odeznívá. Na XBoxu mám Zumbu, tak se na ní chystám, ještě jsem jí nezkusila u telky, tak uvidíme, zda to půjde. Do rotopedu jsem musela dát nové baterky, páč převelice dlouho stál nepoužívaný :-D, tak prostě jdu do toho :-))

ak možem zareagovať...

(Milka, 23. 2. 2012 22:47)

Ahoj dievčatá,ak možem reagovať ,tak by som chcela iba toľko,že aj ja som bola fajčiarka a dosť silná.Za deň som vyfajčila 40cigaret a niekedy aj viac.Musím vám dať za pravdu v tom že kilá navrch ,,súvisia " s tým prestatím fajčiť, ale nie tak ako si myslíme.Ono to je tak ,že bez toho aby sme si to uvedomovali tak nám niečo chýba pri kávičke,cez svačinu v práci vo volných chvíľach ...proste nevieme čo s rukami .Pred tým sme v nich mali cigaretu a keď sme prestali tak je prázdno.Ja som nejeden raz oľutovala ,že som prestala fajčiť práve pre to ,že som veľmi pribrala -to musím priznať.Ja som totiž nemala žiadny problém ani zdravotný ani iný takže som prestala len tak.Na druhej strane keď som si to zrovnala v hlave tak som vlastne zistila ,že samotné kilá s fajčením nemajú vobec nič spoločné.Je to len o psychike.Ja som to zistila ,že keď človek ruky zamestná a do hlavy dostane to že chce ,tak sa podarí zhodiť kilá a ešte aj človek dobre vypadá to ako bonus -odmena za to že to nevzdal .Ja mám 59 rokov ,idem s Evkou 3tí krát mám dole 24kg a ešte to nevzdávam.Nevzdávajte to ani vy .Aj ja som mala a mám občas nejaký problém,aj mne občas váha štrajkuje -stojí aj vybehne hore, ale vždy sa poradím s Evkou ,alebo kuknem sem a idem zase ďalej- vidím ,že som neni v tom sama.Tak to bol v skratke moj príbeh.Takže dievčatá vydržte nevzdajte to -stojí to za to.Verte tomu.Tak s chuťou do toho!!!!!

Re: Re: Re: opět v akci :-)

(Jarča, 23. 2. 2012 23:23)

Teda, Romanko, všechno co píšete, to je úplně jako bych to psala já!!! Loni touhle dobou mi to šlo taky jako po másle - za 3 měsíce 15 kg, cítila jsem se skvěle,letos nehubnu tak rychle a navíc taky "ujíždím"... Jsem věčně unavená a pořád jakoby nafouknutá, břicho mě pobolívá hned od rána po probuzení... Co to je...?! Aspoň mě uklidňuje, že to takhle necítím sama...
A zrovna dneska jsem četla, že v tuhle roční dobu je přirozené, že tělo chce něco jiného než saláty apod, prý o tom snad včera mluvil v pořadu Dobrý večer, Česko nějaký doktor...

ak možem zareagovať...opet v akci

(Milka, 23. 2. 2012 23:30)

Ahoj dievčatá,ak možem reagovať ,tak by som chcela iba toľko,že aj ja som bola fajčiarka a dosť silná.Za deň som vyfajčila 40cigaret a niekedy aj viac.Musím vám dať za pravdu v tom že kilá navrch ,,súvisia " s tým prestatím fajčiť, ale nie tak ako si myslíme.Ono to je tak ,že bez toho aby sme si to uvedomovali tak nám niečo chýba pri kávičke,cez svačinu v práci vo volných chvíľach ...proste nevieme čo s rukami .Pred tým sme v nich mali cigaretu a keď sme prestali tak je prázdno.Ja som nejeden raz oľutovala ,že som prestala fajčiť práve pre to ,že som veľmi pribrala -to musím priznať.Ja som totiž nemala žiadny problém ani zdravotný ani iný takže som prestala len tak.Na druhej strane keď som si to zrovnala v hlave tak som vlastne zistila ,že samotné kilá s fajčením nemajú vobec nič spoločné.Je to len o psychike.Ja som to zistila ,že keď človek ruky zamestná a do hlavy dostane to že chce ,tak sa podarí zhodiť kilá a ešte aj človek dobre vypadá to ako bonus -odmena za to že to nevzdal .Ja mám 59 rokov ,idem s Evkou 3tí krát mám dole 24kg a ešte to nevzdávam.Nevzdávajte to ani vy .Aj ja som mala a mám občas nejaký problém,aj mne občas váha štrajkuje -stojí aj vybehne hore, ale vždy sa poradím s Evkou ,alebo kuknem sem a idem zase ďalej- vidím ,že som neni v tom sama.Tak to bol v skratke moj príbeh.Takže dievčatá vydržte nevzdajte to -stojí to za to.Verte tomu.Tak s chuťou do toho!!!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121

následující »