Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 29

Tak to tady uzavírám jen na čtení a založila jsem novou.

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

   

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Náhledy fotografií ze složky Janička zhubla 30 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Výsledky

(Michaela K, 11. 6. 2012 23:46)

Dobrý den.
Již jsem dala dolů 4kg. V pase mám mínus 11 cm, v bocích mínus 6cm a ve stehnech mínus 2,5 cm. Prosím poraďte jak mám dál pokračovat. Děkuji.

Pěkný den
Michaela K

2.měsíc

(Dana M, 11. 6. 2012 22:28)

Dobrý den, paní Evo

tak Vám posílám váhu po 2 měsících, dneska jsem skončila.
16.4.2012 96,0
11.6.2012 87,7
Mám 8 kg a kousek dole. Funguje to bezvadně. A to jsem moc málo ke konci cvičila, protože jsem měla naraženou tu kostrč a to nachlazení. Ted už se snad začnu trochu více hýbat.
Jinak vám opravdu moc děkuji, jsem tak ráda, že jsem to dokázala a je to na mě už vidět.
Tak ještě jednou paní Evo velké díky a nashledanou, mějte se hezky Dana M

Nové spalováky, - navýšení jako u Vašeho spalovacího plánu a kdo nemá ,

(Eva, 11. 6. 2012 20:40)

Něco mezi normáolním a mimoř.dnem.
První den bílý, to je klasika.
Druhý den
snídaně cel.pečivo prsíčka z kuřete pečená půlka bez kůže, 10mandliček a zeleninka podle chuti
Svačina - Jogobella light nápoj s příchutí, lahvička
Oběd - gramy podle Vašeho jídelníčku u masa a přílohy -druhá půlka prsíček zamíchaná na kousky v zeleninovém salátu a celozrnný kus kus nebo brambor vařený ve slupce
Svačina - Tuňák malá konzervička ve vl.šťávě , lžíce panenského ol.oleje, abychom věděli, že jej máme kvalitní a kousek cel.pečiva
Večeře - mrkvovo jablečný salám s pomerančovou šťávou 200g

2. den - Nižší příjem sacharidů
Snídaně - zeleninová omeleta z vejce a jednoho - 2 bílků + 2 mrkve mladé střední
Svačina - cottage se zeleninou a v ní i dvě mrkvičky
Oběd - ryba nebo libové maso pečené nebo ještě lépe na roštu nebo na grilu, zelenina a v ní malé dušené mrkvičky
Svačina - Zakysané nízkotučné mléko 200ml + půl krajíčku cel.pečiva
Večeře - zbytek masa od oběda a zelenina s mrkví ktomu

Dny se střídají takto po třech, bílý - žáídné sacharidy, pak hodně a potom nižší příjem sacharidů za zase dokola, určitě už víte, že je u toho dobrý pohyb, u kterého se člověk zapotí nebo aspoň zadýchá aspoň hodinku ve dni, nejlépe souvisle, ale ne vždy je to možné.

Re: Nové spalováky, - navýšení jako u Vašeho spalovacího plánu a kdo nemá ,

(PetraR, 11. 6. 2012 21:12)

Díky, Evi. To zní fakt dobře a obměna je vítána :-)

EVKO SOS

(darča, 4. 6. 2012 21:58)

Tak jsem zde opět po delší době.Evi moc vás prosím o radu.16.4. jsem absolvovala operaci čelistní kosti ,,AUGMENTACI" nebudu zde líčit co to obnášelo protože to ve mne zanechalo psychické vyčerpání,ubytek váhy a hlavně prázdnou peněženku.Potřebovala bych od vás radu jak nastartovat nějak tělo vitamíny,mineráli a komplet nějake živyni po vybrání dvojich antibiotik.Podotýkam pouze ve formě nějakych nápojů protože mám jěště plnou pusu stehů tudiž můžu jen tekutou stravu.A to mě jěště čeká ted ve středu operativní odstranění bradavice.Poradte mě třeba i vy holky co je dobré na odstranění stresu a pooperačního traumatu.Všem vam budu vděčna a držím vam palečky v boji s kilogrymy.

Re: EVKO SOS

(Eva, 4. 6. 2012 22:08)

V lékárně probiotické nápoje, to oni poradí a také tam mají nápoje na výživu starších lidí, co špatně koušou, tak to by šlo aspoň místo hlavních jídel a doma třeba navixovat nanán s jablkem nebo melounem a vypít, nevím zda pomeranč by neštípal.
http://www.nutridrink.cz/nutridrink-compact.html

Re: Re: EVKO SOS

(darča, 4. 6. 2012 22:18)

Evi moc vám děkuji za rychlou odpověd zítra tam vyšlu chlapa i s instrukcemi tak snad to nepoplete a něco mě koupí protože jsem opravdu tak vyčerpaná že tělo už volá po nějkem vitamínovem šoku,s tím tropickym ovocem to bude horší myslím že by mě pusa asi hodně štípala.Mrknu hned i na odkaz a vypišu si to na lístek.Tak se mějte pohodově a děkuji za rady.

Re: Re: Re: EVKO SOS

(Eva, 5. 6. 2012 6:48)

Ještě jsem nad tím přemýšlela, ke snídaním by šla i ovesná kaše
http://www.lekarna-zdravi.cz/eshop/detail-8445/emco-expres-ovesna-kase-s-jahodami-4x65g/
No a na oběd třeba i rozvařený hrách na kašičku, má to bílkoviny i dlouhé sacharidy, také by šlo doma pomleté hovězí nebo kuřecí maso podušené na cibulce + trochu kečupu na ochucení a bramborová kaše ne s máslem, ale s mlékem rozšlehaná.

Re: EVKO SOS

(Hanka T., 5. 6. 2012 8:55)

Darčo, mě loni pomohlo se z toho vypsat - prostě napsat fiktivní dopis, jedno komu, já jsem ho psala ségře. Dopodrobna vylíčit, co se Vám tam stalo, jak jste se cítila.. pak ho buď poslat, nebo spálit. Je to o psychice, tím, že se ho zbavíte, tak se vlastně zbavíte i těch špatných vzpomínek. Tak hodně štěstí, bude líp, uvidíte! ;-)

Re: Re: EVKO SOS

(Eva, 5. 6. 2012 9:50)

A mně pomáhá práce, dneska jsem se probudila a měla a brečela a Hanka ví proč a jen práce mne z toho dostala, kdo zaměstná mysl prací, nemyslí na to ostatní a odpoledne jdu cvičit, ale to Vy zatím nemůžete, tak práce hlavou.

Re: Re: Re: EVKO SOS

(Alena R., 11. 6. 2012 18:38)

Evičko, už jsem zde nebyla víc jak rok. Trochu jsem polevila, ale je to pořád výborné. Začala jsem znovu - a proto čtu diskusi. Evičko, nebuďte smutná!!! Často na Vás myslím, říkám si, že jste tu stále pro nás všechny a že Vás to musí určitě vyčerpávat, ty naše starosti. Držte se a mnohokrát díky!!!

Re: Re: EVKO SOS

(darča, 5. 6. 2012 10:50)

Holky moje zlate děkuji vám za podporu.Je to hlavně o psychice budu muset zaměstnat trochu ruce at nato tolik nemyslím.Vim že všechno chce svůj čas,být trpělivá a hlavně mít kolem sebe někoho kdo vás opravdu podrží a to je rodina a kamarádi.Vážim si vaši pomoci a každy čas od času potřebuje nakopnout.
Evi skusím i tu ovesnou kaši jak jste mě poslala odkaz.Musím opatrně a jen po malych dávkách.Manžel mě koupil i nějake ty nutridrinky tam po malych dávkách si je dopřávám.

KJ

(Simona, 11. 6. 2012 17:35)

Evi prosím o radu, kolik bych měla za den sníst kJ, když je mi 47, jsem vysoká 165 cm a mám pohybu tak 6 hodin týdně (kolo,rychlá chůze). Všude mě to počítá i na stobu 6100 Kj, bez pohbu 5000 kJ -dělám to tak už měsíc a nic se neděje. Jím dobře, hlídám si tuky, bílkoviny, sacharidy a NIC. Tak nevím kde je zakopaný pes. Piju skoro 3 litry vody denně, jím 5-6 krát denně, snažím se sacharidy dle vašich rad mít v každém jídle - abych neukládala a nějak se nemůžu pohnout z místa. Předem dík za odpověď. S.

Re: KJ

(Simona, 11. 6. 2012 17:37)

Zapoměla jsem váhu - 74 Kg

Re: Re: KJ

(Eva, 11. 6. 2012 18:30)

Tak u mne to je na udržování váhy bez pohybu 6100 a S NÁROČNÝM POHYBEM 7000-7200, běžný pohyb 6600 - 6700, ale pokud je příjem pravidelný, tělo stagnuje, dávej každý den trochu jiný a sportuj obden, myslím, že 2,5 litru by stačilo a když je vedro 3 l, některé poradkyně radí až přehnané množství tekutin. Pak se zase přetěžují ledviny a vyplavují z těla mionerální látky ve velkém.

Dobrota z jogurtu a tvarohu s dodatkem z ovoce

(Hanka T., 11. 6. 2012 12:52)

Evi, tečou mi gryndy jen čtu diskuzi :-) kde prosím Vás najdu ten recepis na avizovanou mňamku? Dík ;-)

Re: Dobrota z jogurtu a tvarohu s dodatkem z ovoce

(Eva, 11. 6. 2012 13:31)

Želatinu namočíme na 2 hodiny do 200 ml mléka. Pak přidáme dalších 200 ml horkého mléka a želatinu rozmícháme v mixéru. Přidáme vanilkový cukr a prášek ze stévire podle chuti‚ a tvaroh 2 vaničky nízkotučného a jeden jogurt chuti ovoce, co chci použít na ozdobení. Vše dobře vyšleháme.
Dělám to do misek nebo do formy, pokud se mi chce do formy, tak to dole vyložím piškoty a navrstvím půlku hmoty a půlku ovoce co je zrovna k mání na kousky a zase vrstva hmoty a ztuhnout do lednice na 24 hod.
Jako doplněk si vařím / třeba jahody nebo meruňky s trochou stévie/ ocvoce doměkka a zchladlé rozmixuji, pak dám na talířek plátek té tvarohové ztuhlé hmoty a poleji trochu tím uvařeným a pohodím čerstvým kouskem ococe.
Někdy tu hmotu dávám do kelínků od jogurtu a po ztuhnutí do mrazáku, do toho dřívko a je z toho po zmražení nanuk.

detox

(simona, 11. 6. 2012 11:57)

tak všechny při slunečným(zatím) počásí zdravím. dnes zkouším detox s kysaným zelím,jsem ještě trochu nastydlá,tak aspon se pročistím a dám si vytamínovou bombu(-: Pěkně to zelí ve mě bublá,večer jdu cvičit,tak snad to půjde(-.

jen tak

(Eva, 10. 6. 2012 20:53)

http://www.stream.cz/video/688303-tahle-tanecnice-u-tyce-v-talentu-neprorazila

Re: jen tak

(Zdena, 10. 6. 2012 21:27)

No nic,tak jsem se chtěla podívat,ale pokaždé se mi to video zasekne po pár vteřinách reklamy a nehne se to z místa.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77

následující »