Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 29

Tak to tady uzavírám jen na čtení a založila jsem novou.

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

   

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Náhledy fotografií ze složky Janička zhubla 30 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Melouny

(Eva, 20. 6. 2012 17:23)

Je moc sladký, já ho beru jako ovoce.

Help me!!!

(Lenka, 18. 6. 2012 15:46)

Ahoj holky, potřebuji radu, nemám kumu se svěřit, jsem bývalá, nebo spíš věčná hubnulka (nyní 67kg) a jsem zoufalá. manžel si ve svých 45letech pořídil motorku a vyráží s kamarády na vyjížďky čím dál častěji. Když si ji kupoval tak jsem jej varovala, že si nepřeji aby to ovlivńovalo zaběhlé společné nedělní výlety na kole, po horách s hůlkami nebo jen tak po krásách vlasti. ale dopadlo to tak, že již několikátý víkend jsem doma a on s kamarády vyráží. nemám kamarádku se kterou bych taky někam vyrazila a tak kromě práce a nákupů nevylezu z domu. dříve jsem chodila do posilovny, ale propadla jsem z těch osamělých chvil takové depresi že se mi tam nechce. přestala jsem se hýbat, dříve jsem ráno 5x týdně v 5 20 než jsem šla do práce cvičila a pak šla ještě odpoledne 2x týdně do posilky a nyní nic. prostě jen brečím a čumím do blba. v práci se mi nedaří, žádný kšefty (jsem OSVč). jak z toho ven. na podzim jsme měli krizi také, chodila jsem k psycholožce, ale teď si to nemůžu dovolit. Podzimní krize byla také ze samoty a z manželových odchodů za kamarády, setkávají se i 5x týdně pokaždé večer kdy na manžela čekám. já kamarádky nemám a mamku starostmi nemůžu zatěžovat. proč je manžel tak bezohledný a nevidí že se trápím, to jej naše společné chvíle asi nebavily. kamarádi jsou pro něj přednější. vždy nám bylo spolu tak hezky, cítila jsem to asi jen já. máme velké kluky 16 a 20let, krásný dům a zahradu, 2auta, bez dluhů, tak nám mohlo být hezky. dovolenou plánuje už jen s chlapama na motorce a když jsem se zeptala co já, tak jen řekl že mám jet s nima. já se motorky bojím a jen cítím, že má z toho radost, že alespoň nebudu přívěšek. mám od něj odejít? nechci být do konce života furt sama. ale tak ten dům a vše okolo tak miluji, o vše se vzorově starám, že to asi nedokážu. já se tu sama ale zblázním...

Re: Help me!!!

(Eva , 18. 6. 2012 16:01)

Asi bys sis s ním měla vážně promluvit, zda by to nešlo aspoň nějak střídat, zda tě má rád a chce mít svůj splněný sen i Tebe vedle sebe a zda nemáš vždy navečer za ním někam autem dojet, abyste část toho snu měli i společně. Ono odejít se nyní nedá, zničila bys dětem zázemí a možná ten 16 letý by přišel o mužský vzor a sklouznul na šikmou plochu, zjisti od něho, co nejvíc, potom se dá teprve poradit. Možná by ses mohla jeden víkend přemoct a jet s ním, vidět, jak to probíhá.
Já měla také sen a můj přítel se tvářil, že ho nezajímá a dneska ho realituje se mnou, zkus vyzkoušet vše a co nejvíc se dozvědět, když uvidí, že se zajímáš, jak být s ním a o to, co mu to dává, bude se na celou situaci také dívat jinýma očima.
Na druhé straně znám i jeden pár, který se už od dospělých dětí kvůli motorce rozvedl. Dej pak vědět, co Ti řekl, zda Tě vzal s sebou nebo jsi za ním někam jela autem.
Co si myslíte ostatní?

Re: Re: Help me!!!

(Hanak, 18. 6. 2012 19:56)

Ahoj souhlasím s paní Evou,nicméně bych sama vyrazila ven taky večer byt by šlo o pouhou procházku do přírody nebo do města,prostě pryč z domu,aby manžel zbystřil,že nesedím a nečekám jen na něho,ale mám taky ::svoje::kámoška to tak udělala a manžel smekl podpatky a asi se lekl,že by o ni mohl přijít...a jedou spolu ve vztahu dál.Nicméně držím moc palce, a hezký večer

Re: Re: Re: Help me!!!

(Eva, 18. 6. 2012 22:27)

No a ještě se vyparádit a namalovat, aby pojal strach.

Re: Help me!!!

(Marcela H., 19. 6. 2012 9:00)

Je to nedávno,co jsem taky se tady vyjádřila, měla jsem podobný problém,jen u mě už přítel odešel a já zůstala sama s 18 letou dcerou,která mě už tolik nepotřebuje v uvozovkách, musím říct,že jsem byla taky špatná,ale dostala jsem tady užitné rady a hlavně podporu.Začala jsem si plánovat na každý den něco, nakupuji a vařím si podle jídelníčku, chodím s pejskama, navštěvuji sestru a mámu, zajdem na kafe,čtu ,člověk si to musí opravdu srovnat v hlavě, nejhorší věc je uzavírat se doma, vyjdi ven, obleč si něco hezkého,pokud mělas nějaký koníček,opraš ho,neboj se a promluv si s manželem,jinak odkud jsi,třeba by měl někdo k tobě blízko a rád by se s tebou setkal

Re: Help me!!!

(Jindra , 19. 6. 2012 10:08)

Dobrý den, jsem tu úplně nová, podle zásad pí Evy jsem zhubla sama 6,5 kg a teď jsem si napsala o jídelníček, že by neškodilo ještě něco zhubnout hlavně pro zdraví.V únoru jsme s manželem 40 let spolu.10 let spolu jako 0SVč.
Obdobně máme nově udělaný dům,zahrádku rybičky atd.Také nemám kamarádku-nějak nejsem "normální"Radit je těžké, každý jsme jiný.Mám řadu klientů, kteří si na "stará kolena" koupili motorku. Byli k neudržení -jako malé děti.Většina dlouholetých partnerek to shovívavě tolerovala. Řekla bych, že je dobré mít nějakého koníčka. Ono nějaký čas Vám zabere než vymyslíte co by Vás bavilo, v době internetu je možností hodně.Dříve jsem chodila na jogu(ale záleží na cvičiteli)což mě hodně pomohlo i psychicky a teď máme pejska.Řekla bych, že my ženy máme představu-všechen čas strávím s partnerem, ale muži zpravidla stačí, že je žena někde v domě a že je doma pohoda. Takže místo manžela "otravuji" pejska.Vzhledem k tomu, že Rhodéský ridgeback potřebuje hodně pohybu, nechodím s ní po městě na vodítku, ale šup do auta a za městem mám skvělé terény, kde pejsek navolno trochu si zablbneme atd. I když je manžel skvělý a pracovitý - na takovéto aktivity chodí jen z nutnosti, tak máme kompromis-že když doma či na chatě má hodně práce fyzické, chodím se psem sama.No najednu stranu jdu sama nerada, ale našla jsem si pozitivum-chodím kudy chci já sama a jak chci rychle atd.A teď v létě si ještě venku lehce zacvičím.Zabývám se hodně výchovou psa atd,mám skvělé stránky-jiný pohled na psa.(Také se štěnětem jsem jezdila na psí srazy-noví známí atd.Ale je jedno co si najdete.Proč opouštět muže, dům atd vše co jste si vybudovali -kam půjdete - budete bydlet v pronajatém bytě a brečet - to už práce nepůjde vůbec-klienti to nějak cítí, že člověk není v pohodě.A jiný muž ? Bude mít také své mouchy a možná ještě větší a také své děti a s tím spojené další problémy atd.Není jednodušší se sebrat, koupit pro radost nějaký hadřík, zkusit najít nějakou aktivitu ?( i kdybych měla chodit s turistama)i když Vás třeba nebude úplně moc bavit-časem si najdete lepší.Možná, že když manžel uvidí, že jste se ve volném čase dost osamostatnila a najde doma příjemnou ženu,(i s chlapama to bude časem pořád stejné)buď zmírní nepřítomnosti,protože doma je nakonec nejlíp, nebo alespoň Vy si ujasníte jak strávíte příštích 30 let života.A to za Vás nikdo nevymyslí.Možná najít změnu práce- pro jinou firmu-začít pomalu, ale pracovat na sobě.Měli jsme před 2 roky problémy s dospělým synem, parterka jej přesvědčila, že se k měnu špatně chováme(nepořádám nedělní obědy ale courám se psem a oběd mám předem uvařený.A nesmíme vidět vnouče ani na fotce. Těžce jsem to odmarodila včetně operace,druhý rok jsme se dávala dohromady.Ale opět pomohla práce a volnočasové aktivity.A když jsem se "sebrala" hned se zase začalo dařit lépe i pracovně.Teď je úžasná doba-v případě nutnosti se žena může osamostatnit a případného nového muže potkat jako vyrovnaná žena, a ne chudinka.Mělajsem 3000 klientů za 16 let práce a z toho s cca 1000 klientů se vidím 1x za rok - takže těch příběhů slyším hodně.Třeba Vám můj názor pomůže v rozhodování co dál.

Re: Re: Help me!!!

(Pavlína R., 19. 6. 2012 13:11)

Moc hezky napsané a vše pravdivé taky jsem si z toho něco vzala, děkuji.

Re: Help me!!!

(Hanka T., 19. 6. 2012 10:58)

Leni, nejlíp uděláš, když se na něj přestaneš vázat a pojedeš s náma v září do Hrotovic. Přestat vázat nemyslím odejít, ale nedělat si z manžela střed vesmíru, podřizovat mu veškerý svůj čas. On teď má možná pocit, že už se o nic ve vztahu nemusí snažit (má navařeno, uklizeno, o děti i dům postaráno) a bude dobrodružství hledat jinde. Vlastní zkušenost, ale tím ptáčkem ve zlaté kleci jsem byla já. Zkrátka mu dej pocit, že na něm nejsi závislá a myslím, že si cestu k sobě opět najdete. Vždyť vzájemně si sdělovat zážitky z toho, kdo co kde zažil vás taky obohatí víc, než když všechno budete prožívat spolu, ne? Hodně štěstí!

Re: Re: Help me!!!

(Eva, 19. 6. 2012 20:54)

Ale zase nedělat hned řez a nevázat se, někdy jsou muži jen tak pitomí, že si neuvědomí, o co by v nás přišli, já byla takhle radikální jako mladá, dnes prvně zkoumám, zda si to jen neuvědomil nebo je fakt, ko...

Re: Re: Re: Help me!!!

(Hanka T., 20. 6. 2012 7:40)

Já přece neříkám řez = odejít, ale najít sama sebe a nebýt tu stále jen pro něj, chlapi si nás musí trochu zasloužit, ne? Musíme mít trochu hrdosti a úcty samy k sobě, aby si z nás nedělali hadr. (Ne, opravdu nejsem feministka, muže miluju, vařím, peru, uklízím, atd. ale občas oba jsme rádi se svou bandou - já s maminama, on na fotbale, pak si zas máme o čem povídat ;-)

Re: Help me!!!

(t.p., 20. 6. 2012 12:13)

Leni, přidávám vlastní rady a zkušenost, jsem vdaná 28 let, po svatbě odstěhovaná za manželem 200 km od rodičů a kamarádek, žila jsem celý život jen pro něj a pro děti. Děti se osamostatnily, dům je spravený,dluhy zaplacené, děláme už jen sami na sebe a 4 roky zpátky začal si manžel plnit svůj sen - rybaření:-))Byla jsem doma naučená, že koníčky se musí podporovat, jenže je to trochu podobné jako s motorkáři - stojí to dost peněz, je to vyhrazená skupina lidí a sežere to hromadu času. Tak najednou se naše volné chvíle začaly rozcházet...Dřív jsme chodili spolu do lesa, jezdili turistit a na kole a teď jen hledáme vodu s rybama.Taky jsem byla zaskočená, když jsem zůstávala doma sama, myslela jsem si, že musím čekat a uklízet a vychystávat, až se vrátí, aby bylo všechno doma supr,ale jen jsem se užírala sebelítostí.Tak jsem si řekla DOST - a v době, kdy je mužíček na rybách, tak si cíleně a vědomě hledám vlastní aktivity, které zas nemusí on -pochoduju si po lese s hůlkama a se psem, jezdím na kole, oprášila jsem svého "koně" z mládí (brnkám si zas na kytáru) a nutím se nepracovat ani na zahradě ani v domácnosti. A funguje to!!! Dřív přijel mužíček z ryb a našel doma uhoněnou naštvanou babu plnou výčitek, samo že ho to otrávilo, protože mezi svýma (ať už motorkáři nebo rybáři, to je fuk)byli všichni děsně "happy" a doma toto?!? teď dojede dom, já su spokojená a on taky. Popovídáme si, jak jsme se měli a je dobře.Mám výhodu v tom, že pracuju s lidmi, takže ve volném čase miluju svoji samotu a lidi mi nechybí.No a dovolené se snažíme řešit kompromisem tak, aby byla v blízkosti voda s rybama a taky vhodný terén na kolo a turistiku. Můj sedí u vody a já si jezdím a chodím a v dohodnutém čase se sejdeme a nějaké aktivity a večery máme společné.Zní to divně, já vím, ale když to funguje, proč ne? Jo a mimochodem jsem zhubla při těch svých aktivitách celkem 23 kilo (10 sama a 13 s Evou) a to mu taky vrtá v makovičce. Oni chlapi nechtějí asi nás opustit, ale potřebují si ještě něco jakoby dokázat nebo co, a když se pak vrací k příjemné milé a pěkné ženě, je to lepší a nevymýšlí ještě další kraviny.Tak se hlavně Leni moc nelitujte a vzpomeňte si na to o čem jste snila zamlada, vyhrabte z dušinky nějakého koníčka (já třeba neumím vůbec malovat a závidím to těm, co to dokážou) a osedlejte ho stejně jako si váš muž osedlal motorku. Nebo zkuste někdy jet s ním a ten strach překonat, třeba vás to chytí. Dalo by se o této životní etapě vypisovat dlouho a dlouho, každý si musí najít svou cestu, určitě to zvládnete:-)Držím palce. Táňa

Re: Help me!!!

(Lucie, 20. 6. 2012 14:59)

Ahoj, taky si myslím, že je třeba si najít nějakého koníčka, něco co tě bude bavit a naplňovat. Já to měla podobně - manžel věčně v práci a já seděla doma se synem. Syn už vyrostl a nepotřebuje mně, tak jsem začala přemýšlet co budu ve svém volnu dělat. No a jelikož jsem dřív na motorce jezdila, tak jsem se k tomu vrátila a ten kdo je teď skoro pořád pryč, jsem já. Naštěstí mně manžel podporuje a je rád když si může motorku občas půjčit a projet se. Zkus překonat zábrany a projet se s ním, třeba se ti to zalíbí. A víš jak je skvělé jít nakupovat motohadříky? Mám hodně známých ženských, které si ve svých čtyřiceti, pětačtyřiceti letech udělaly papíry a koupily motorku.
Pokud tě to nechytne, tak se určitě najde plno jiných věcí, které můžeš dělat. Hlavně nesedět doma a nelitovat se. To je to nejhorší.

bílý den

(Hanka S, 20. 6. 2012 11:13)

paní Evo,
můžu si dát na bílý den grilované žampiony? No oni jsou spíš nasucho upečené v troubě :D
hezký a slunný den všem děvčátkům :O)

Re: bílý den

(Eva, 20. 6. 2012 13:57)

jo to by šlo

Dnes začínám

(Renata, 20. 6. 2012 11:28)

Dobrý den, dnes jsem naskočila na jídelníček od Evičky. Jsem velká ostuda, objednala jsem si ho totiž už před dvěma roky, týden vydržela a potom najela do starých kolejí. Teď jsem se naštvala , vyštrachala CD s jídelníčkama a začínám znovu. Pročítám si tady vaše příběhy a říkám si, jak jste všechny úžasné, a já chci být taky!! Tak mi prosím držte palce.

Výsledky

(alena f, 20. 6. 2012 5:13)

hlásím se po měsíčním hubnutí a výsledky jsou takové.váha o 4kg,boky o8cm,pas o 4cm, přes prsa o 6cm. stále mam žaludek , ale to tak asi rychle nepůjde. není mi moc jasné,že když mám cukrovku tak mohu konzumovat sladká jídla - jogurty) a cukr mi šel dolů nyní mám v průměru 7 jednot. zatím jsem spokojená a doufám že to takhle půjde dál. alena f

Re: Výsledky

(Eva, 20. 6. 2012 7:59)

No cukrovka nevylučuje zcela konzumaci sacharidů, jan se snižuje část rychlých a zvyšuje podél pomalých a celkově se rozkládají řízeně po celý den, aby se slinivka namáhala co nejméně.

Výsledky

(Bára, 20. 6. 2012 5:06)

Dobrý den paní Evo,
posílám vám po nějakém čase tabulku a míry....


začátek 3.5.12
k dnešku: váha -4,6kg
břicho -9cm
pas-11cm
stehno- 5cm
lýtko-1cm
3.5.2012 80,7
19.6.2012 76,1


Přeji vám hezký den Bára

Kryolipolýza

(Iva B., 19. 6. 2012 23:46)

Ahojky,chtěla jsem se zeptat,zda někdo nemáte zkušenosti s kryolipolýzou a jaký na to máte názor.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77

následující »