Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 29

Tak to tady uzavírám jen na čtení a založila jsem novou.

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

   

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Náhledy fotografií ze složky Janička zhubla 30 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Dotaz

(Marcela K., 28. 6. 2012 11:19)

To vůbec nevadí,určitě Vás nechci honit.Až to bude tak to bude.Moc dík

EVI,

(Zdena, 27. 6. 2012 11:06)

omlouvám se,zazdila jsem,že je dnes středa,takže Vám zavolám zítra.To bude stačit.Je dobře,že jste už všichni zase pohromadě,sluníčko Vám vysvitlo dnes dvakrát,tak si to pěkně užijte a synovi přeji brzké zotavení.

Re: EVI,

(Eva, 27. 6. 2012 23:25)

Dneska byl šílený den, ráno jsem vstala nedobrovolně 4,00, těšila jsem se, že už syna vyzvedneme a měla i obavy, tak jsem udělala dva jídelníčky, s autoledničkami s uvařeným a zmraženým jídlem a zmraženými jahodami a borůvkami jsme vyrazili kolem deváté na Brno. Čekal na pokoji už v šatech a usmíval se, moje dušička pookřála, ale výčitky svědomí mám strašné, zdědil tu hrůzu po mně, štítná žláza buď nefungující nebo s uzly a cystami je v mojí linii.
Tak jsme to vzali přes lékárnu k němu do podnájmu, minulý týden jsem jim tam uklidila, 4 kluci - uklízejí, ale dokonalé to není, chtěla jsem, aby to tam bylo pěkné.
Vybalil se a my mu jeli ještě koupit pečivo, zeleninu a minerálky a převlékla jsem mu postel, no a odjížděla jsem s těžkým srdcem, volal mi k večeru i večer, že se mu daří dobře, asi to na mně viděl.
Učí se na poslední zkoušku a začne provázet stážisty Brnem, jak se ještě trochu zocelí, umí dobře anglicky, tak se mu taková brigáda líbí.
No a po příjezdu domů jsem až do nynějška dělala jídelníčky a zítra budu pokračovat, jen jsem si vždy odběhla zalít květinky, no a zítra navečer se vrhnu na ty emaily.

Re: Re: EVI,

(Zdena, 28. 6. 2012 6:09)

máte toho teda nad hlavu.Ale nebojte,mladý to zvládne a Vám se také uleví,uvidíte.Oni mladí to berou lépe než my,nezabírají si to tak.Držím oběma pěsti.Teď musím odjet,dopoledne nebo večer zavolám,když nebudete mít čas,tak až zítra,to nevadí.

Re: Re: Re: EVI,

(Eva, 28. 6. 2012 9:33)

Dneska čas mám, dneska celý den pracuji.

dobrý pocit

(simona, 27. 6. 2012 12:42)

Dnes jsem vyrazila s kamarádkou trochu po obchodech ,ona potřebovala něco nasvatbu,ale nic nesehnala,protože ve 24.letech se smířila s tím,že má 96kg a pořád se jen vymlouvá. I když vidí na mě,že to jde. Ale o tom potom((-: Já mám radost,protože jsem viděla pěknou sukýnku velikost 40 a říkám si ,to mi nebude....,tak jsem si jí šla skusit a hle padla ,jako by tam na mě čekala. Jo je to krásný pocit,obměnovat šatník za menší ,když před 14,měsíci jsem oblékala velikost 46!!!! Jupííí

Re: dobrý pocit

(Hanka T., 27. 6. 2012 13:22)

Některé lidi asi nejde motivovat, i když mi to hlava nebere. Zrovna jsme to řešili o víkendu. Známí mi tvrdili, že někteří lidé, když začnou tloustnout, tak se raději zavřou doma, než by s tím něco dělali. Na moji otázku, proč jim to nevadí aspoň kvuli partnerovi, když ne kvuli sobě, mi bylo odpovězeno, že je jim uplně jedno, zda se tomu druhému líbí, nebo ne. Tak jsem se snažila apelovat na to, že 20 let budou někde ležet na LDNce, kdo se s nima má tahat? Nad tím prý neuvažují, co obezita může způsobit.. uff!

Re: Re: dobrý pocit

(Lenka P., 27. 6. 2012 13:35)

Jo to Vám dám holky za pravdu. Byla jsem včera s kamrádkou na pokec na zahrádce restaurace. Daly jsme si kavové frappe a vodu. Ale vedle byla si 26letá v obličeji tak milá a hezká maminka (tak 110-120kg menšího vzrůstu) s dvěma malými dětmi tak 3 a 4roky(též už obézní). A co si dali? maminka pivo, děti fantu, k tomu jedli bombony než jim donesli hranolky a mamince k tomu asi ještě smažák. Než to snědli, tak si ji donesli na doma 3pizzy. Bylo mám na blití jen když jsme se na ně podívali jak byli zamaštěný. Fuj.hnus. přijela jsem domů a hned si šla zaběhat, abych ten obraz tlustých,umaštěných dětí dostala z hlavy. Dětí je mi fakt líto. Kdy to té mamince dojde?

Re: Re: Re: dobrý pocit

(Janka P, 27. 6. 2012 13:43)

Každý vypadáme nějak a je to každého věc, jestli s tím hodlá někdo něco dělat nebo ne. Je hrozné, jak se cítíme jako mistři světa a kritizujeme a kritizujeme. Jednou každý dozraje a potom na sob zamaká-ostatně, to my všechny, co jsme tady. Tak se neušklíbejme nad těmi, co mají kila navíc.

Re: Re: Re: Re: dobrý pocit

(simona, 27. 6. 2012 14:04)

nikoho neodsuzuju,jen jsem kamarádce snažila domluvit,když člověk opravdu něco se vím životem udělat chce,tak to jde a je nás mraky,co chodíme,jako důkazy. Já nemám ráda řeči o tom,že se vymlouvaj,že jim to nejde,nebo na večer cvičit nemůžu,to mi neni dobře,přes den jsem v prácinebo mám děti a další,že má špatnou psichyku atd,poslouchám to okolo sebe pořád. Na mě se plno lidí kouká,jako na vraha,jen proto,že ted' vypadám,tak jak vypadám,dokonce už mě jedna známá ani nepozdravila a od přítele jsem se dozvěděla,že mi závidí,al já na tom makala rok a pořád se snažim.,nikdo nemáme tohle zadarmo....a lence dávám za pravdu,protože děti musí jíst,to co mi jim dáme. Maminky jim zadělávaj na obezitu a vůbec to neřeší.

Re: Re: Re: Re: Re: dobrý pocit

(Hanka T., 27. 6. 2012 14:17)

On totiž pořád ještě panuje názor: Však ony to děti vyběhají, až půjdou do školy.. případně ještě: Teď se najez, až budeš mít nervy, kila poletí domů sama! atd. Blbost. Vždycky jsem snědla, co mi doma dali, vždycky se mi spolužáci posmívali, že jsem tlustoprdka. Děti se neubrání, my jim musíme dávat příklad. Dětem všeho, ale s mírou, ne?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobrý pocit

(Lenka P., 27. 6. 2012 14:47)

Jo,jo Hanko. Jsem taky důkaz. Jako malá jsem neměla vzor, na vesnici se pracovalo ale nesportovalo. bylo to málo. byla jsem vždy jako váleček, neříkám kulička a měla nízké sebevědomí. bála jsem se jít na školu kterou jsem chtěla, jen proto, že jsem si řekla, že mě nemůžou vybrat. Zvolila jsem podobný obor (pro mě ale ne plně uspokojující) a pak jsem udělala maturu za 6, z matiky v té době s přehledem za1, ale nešla jsem blbec studovat dál, poněvadž jsem v té době chodila už s manželem a bála jsem se, že bych už takového nenašla, kdybych si jej hned nevzala. Neměla jsem v rodině vzor vzdělání s VŠ, nyní mě to tak štve, že jsem si nevěřila víc. Na vše jsem přišla až na té mateřské, kdy jsem zhazovala kila po porodu. Sport mě začal bavit, nyní se pohybuji na BMI 25, ale sebevědomí mám pochroumané pořád. Studovat už asi taky nebudu, chodím jen na AJ. Za vše může tloušťka v dětství. alespoň já si to myslím. Víte jak mě říkali? Cíco. Kvůli velkým prsům, v hluboké totalitě to bylo něco odporného.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobrý pocit

(Hanka T., 27. 6. 2012 15:17)

Leni, já jsem až na koleji zjistila, že mě lidi mají rádi ne pro to, jak vypadám, ale jaká jsem. Měla jsem pocit, že je tam jakási jiná sorta, než u nás (tím se nechci povyšovat!). A k Vám - promarněné roky bez studia už nikdo nenahradí, ale studovat se dá v každým věku (i když s dětma je to těžké), ale co si dát jiný cíl? Jste mladá, určitě máte i krásné zdravé děti, tak co se orientovat na ně? Ale ne zas abyste je nutili studovat, když by se tam trápily! :-))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobrý pocit

(simona, 27. 6. 2012 17:40)

no právě,u nás v rodině jsou všichni silnější a zadělávaly nám na to,už od dětsví. děti jsou na sebe zlí a já nechci,aby se mímu malímu synovi posmívaly,jako kdysi mě a snažím se,aby si na zdravější jídla učil už ted' a v dospělosti to měl,jako samozřejmost. A samozřejmě to poslouchám od příbuznejch,proč mu nedáš tohle a tohle,atd. Ale né ,že by neznal,co je bombon...((-:

Nehorázná reklama

(Lenka, 27. 6. 2012 16:36)

Dobrý den paní Evo,
kdysi jsem úspěšně zhubla s vaším jídelníčkem a dnes jsem si na vás vzpomněla, když na mě na internetu vykoukla tato reklama: http://www.topcaralluma.com/cz2/ Mám pocit, že jsem paní či slečnu na prvním obrázku zahlédla kdysi na vašich stránkách? Je to možné?
Jinak nechápu, že stále tolik žen a mužů se nechá zlákat a nakupují neúčinné prášky na hubnutí. Hezký den, Lenka

Omlouvám se, že jsem tu dnes nebyla, ale dělala jsem jídelníčky

(Eva, 26. 6. 2012 22:30)

A opravdu celý den, jen asi s hodinovou přestávkou, ale slibuju, že to doženu. Páááá

Re: Omlouvám se, že jsem tu dnes nebyla, ale dělala jsem jídelníčky

(Eva, 26. 6. 2012 22:31)

Změna plánu byla dnes v tom, že syna ještě nepustili, asi ho tam nechají do vytažení stehů.

Dobré ránko, snad už bude lépe,

(Eva, 25. 6. 2012 8:36)

váha není poznamenaná těmi hříšky a syna zítra pustí domů, už je bez potíží, uf, že by zase vyšlo slunce?

Re: Dobré ránko, snad už bude lépe,

(Hanka T., 25. 6. 2012 8:38)

Huráááá, u Svašků bude oslavaaa, mamka Eva chystá labůžo, protože Honza dá tu poslední zkoušku a bude mít prázdniny :-)

Re: Re: Dobré ránko, snad už bude lépe,

(Eva, 25. 6. 2012 15:39)

Ještě ne, má termín na červenec, někdy začátkem, ale zítra ho pustí z nemocnice po operaci.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77

následující »