Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní návštěvní kniha 29

Tak to tady uzavírám jen na čtení a založila jsem novou.

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

   

DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 

Náhledy fotografií ze složky Janička zhubla 30 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Zdenkám

(Zdena, 23. 6. 2012 9:57)

Jé Evi,vidíte,co se týče dnešního svátku,tak na to jsem úplně zapoměla a připoměla mi ho kamarádka,se kterou jsme včera zavečer vyrazily na hole.Jinak ale díky.

1.měsíc

(Iveta a Iveta, 23. 6. 2012 8:18)

Dobrý den, posíláme přehled váhy po 28 dnech hubnutí, jsme obě spokojené a už se začínají rojit ohlasy,
že jsme nějaké hubenější a že nám to sluší, přitom na těch kilech to tak vidět není. I dcera se divila že má dole sotva 4 kg a
už jí je plno věcí velkých a do kterých se nevešla, tak zase tahá ze skříně a začíná nosit :))

Iveta mladší :
od začátku
Pas 102 nyní 86
Boky 117 nyní 112
Stehno 63 nyní 59

Iveta starší :
Pas 105 nyní 95
Boky 115 nyní 111
stehno 66 nyní 62

Hurááá

(Milka, 21. 6. 2012 23:42)

Milé dievčence,dnes mám veľký deň,pred 11 mesiacmi -v júli 2011 sa začali u mňa dni zázrakov.S pomocou a veľkou podporou Evky som začala ,,užívať" jej jedálniček a k dnešnému dňu som dala dúfam navždy,, adios "30-im kilám.Som neskutočne šťastná a nesmierne vďačná .Nikdy by som ani vo sne neverila,že sa mi to podarí a že si budem s takou ľahkosťou užívať života.Je to paráda,super ,bomba.Za to 1000 ráz ďakujem Evke .Dnes mám necelých 72kg z počiatočných 102kg a pas mám 87cm z počiatočných 118cm.Je to pre mňa ako sen,ešte pár kíl a som ,,doma".Verím ,že sa mi to podarí.Ide to pomaličky, občas to blbne ,stagnuje,aj mierne stúpne ale výsledok za pár dní je vždy nižší a tak je to fajn.Želám všetkým ,ktoré sa dali na ,,vojnu" veľa šťastia a stratených kíl.Evka a Vám velikánsky dík za kolosálny objav v oblasti chudnutia.To je na NOBELA. Pekný zbytok večera želá Milka

Re: Hurááá

(Katka, 22. 6. 2012 5:58)

Gratuluji Vám Milko, jste šikulka! A souhlasím s Nobelovou cenou! Nechápu, jak to Evička tak všechno vymyslela! Evi, děkujeme, že jste!

Re: Re: Hurááá

(Eva, 22. 6. 2012 7:28)

To teda gratuluji a jsem pyšná, že máme další spolubojovnici, která pochopila podstatu a byla trpělivá, že ji neodradily drobná zastavení váhy a vytrvala. Jste hodná, že jste si vzpomněla s výsledky a přeju, Mili, mnoho zdraví a krásné léto. Takže nyní jste "kočiča" i Vy, co?

Re: Re: Re: Hurááá

(Milka , 22. 6. 2012 8:01)

Evka,Katka- ďakujem za gratuláciu a ,,ocenenie". Velmi dobre sa to číta, je to pohladkanie po ,,našom ženskom egu .Viete Evka,ja sa stále držím hesla ,,trpezlivosť ruže prináša".No a keď si už neviem rady ,tak vtedy Vaše rady a podpora sú na nezaplatenie.Známi sa za mnou obzerajú ,niektorí pochvalne obdivujú,a niektoré baby závidia a niektoré sú hnusné a hovoria že som asi chorá , no ony sú ale pohodlné niečo robiť zo svojou ,,úžasnou"váhou atd...No ja a si zatial užívam ako sa len dá a teším sa z nového života a to vďaka Vám Evka a na zlosť im.Až budem mať nejakú normálnu fotku tak pošlem na porovnanie.A určite nie len ja, ale aj ostatné dievčence tu, ktoré to nevzdali sú v našom,,klube kočíc" .Tak držím palce všetkím bojovníčkam aj bojovníkom,ktorích pomaly pribúda.Tak všetko dobré a veľa trpezlivosti želá Milka

Re: Re: Re: Re: Hurááá

(Eva, 23. 6. 2012 7:35)

Tak to se taky těším.

Re: Hurááá

(Hanka T., 22. 6. 2012 8:32)

Šikovná holka, ta Milka :-) Gratuluju a těšíme se na ty fotky!! ;-)

díky za help!

(Lenka, 22. 6. 2012 10:18)

Holky moc Vám děkuji za rady. Jste opravdu jediné kterým se můžu svěřit a nechat si poradit. Byla jsem dva dny dost zaneprázdněná, nestihla jsem reagovat, jen jsem rady četla a snažila se vzchopit.
Když jsem na jaře cítila že zůstanu doma občas sama, tak jsem si pořídila pejska-fenku (na podzim nám umřela 12letá fenečka), právě jako mou záchranu před samotou, ale trochu jsem si naběhla. Nemohla jsem právě ten měsíc co měla 2-3měsíce nikam, poněvadž se pořád musela krmit a trvalo než si zvykla být sama. Tím jsem přerušila tu posilku a nyní v těch vedrech se mi tam těžko vrací, není tam klima. Myslela jsem, že budeme chodit nadlouhé procházky, ouha, s malými psy se moc nesmí kvůli kloubům, ale přesto s ní každý večer chodím na 30-45min. Myslím, že ty procházky se manželovi zrovna hodily, protože se mohl zatím zdejchnout za kamarády. Se mnou byl jen jednou, pracuje manuelně i 12h na živnost, tak jej v dobré víře nechci večer procházkou obtěžovat. Ale je to pryč, už to není s fenečkou tak náročné, chodím se k ní opravdu pomazlit, odreagovat a někdy vybrečet.
Se samotou bojuji už hodně dlouho, myslím, že je to co mě ničí. V práci jsem sama, synáčci mají své zájmy a manžel v práci, u počítače nebo s kamarády. S kamarádkou bych vše lépe snášela,vykecala bych se, ulevila si při kávě, nebyla bych na manžela tak fixovaná a nevyčítala mu jeho záliby. Jenže se mi nějak nedaří najít v blízkosti spřízněnou duši. Jednu duši jsem sice našla, ale bohužel její režim dne je tak naprosto rozdílný od mého, že se nemáme možnost vidět častěji než po cca 3.měsících. Ona pracující v oblasti péče o ženskou krásu je z města a má volné večery (její manžel má bar). Já z vesnice jezdím pracovat do města tak do 16h., pak nákup, dříve posilka a v 18h doma večeře, domácnost aj., nelze se už navečer do města vrátit. Snažila jsem se proniknout do "místní komunity žen" ale nějak to nejde. Vypisovat nezdary nebudu, to by bylo na dlouho.
Co se za uplynulé 3 dny stalo, mě moc neuklidnilo. Manžel na prodloužený víkend s chlapy na motorce sice nejede. Ale základní spor to neřeší. Stalo se tak po domluvě staršího syna, který manželovi řekl, že se mu nelíbí že furt brečím a že chce aby jsme se domluvili a trávili volný čas zase spolu. Nic se nedomluvilo, žádná debata neproběhla, jen to odřekl kamarádům a nic víc. Má představa byla jiná. Rozhovor o pravidlech kdy, kdo, kam a s kým, budu muset zase iniciovat já, ale to jsem nechtěla. Měl by to podle mě udělat on aby to nebylo jako že dávám podmínky neustále já. Nechci být fúrie, která vše zakazuje, klidně jet mohl, kdyby se domluvil a slíbil, že mi to vynahradí společnou dovolenou či výletem. Asi je to pod chlapskou úroveň, tohle dokáže jen ženská obětující se rodině.
Zkoušela jsem se i zařadit mezi ty motorkáře a jednou (asi 3 týdny zpět) jsem navrhla, že za určitých podmínek se přemůžu a pojedu zkusit se ním na motorce projet. Odpověď: Kšefty nedělám! a tím to skončilo. Naštvalo mě, že jsem jen blbý kšeft. Kde se v něm bere ta bezohlednost mě zaráží. Byl vždy tak milý a pozorný. Ale 20let manželství je znát. 60-letá sousedka mi řekla buď ráda, že to není 18-ka ale jen motorka a kamarádi, tak se tím snažím řídit. Co zbývá?
Šárko, jsem z olomouckého kraje.

Re: díky za help!

(Eva, 23. 6. 2012 7:34)

No já takhle měla docela pitomý vztah s původním mužem a jiné ženy se taky časem začaly objevovat, řekněme si, že celková životní situace se uklidnila až po 38 roce, no od té doby, co se týká partnerství, je to dobré.

výlet

(Jana Z., 22. 6. 2012 12:00)

Ahoj holky,
potřebuju poradit. V neděli máme jít s přítelem na celodenní výlet a já mám podle rozpisu bílý den. Co s tím? Mám něco přidat, nebo bílý den úplně vynechat.... dík za radu

Re: výlet

(Dagmar, 22. 6. 2012 12:23)

Jani, já mám zkušenost, že bílý den mě mírně projímá, tak na výlet nic moc. Brát si sebou v těchto teplých dnech jogurty do batohu, to je asi taky blbost. Jde bílý jogurtový nápoj, ale ten zase teplý není moc k pití...takže spíš bych ten bílý den dala jindy...na výlet ideální celozr.pečivo, zelenina, ovoce. Toť moje zkušenost z výletů na hory. Přeju prima výlet a krásné počasí.

Re: Re: výlet

(Eva, 23. 6. 2012 7:31)

Souhlas naprostý.

sojové maso

(Květa Š., 21. 6. 2012 11:52)

Paní Evo, někde na vašich sránkách jsem si přečetla, že až 2x týdně se může maso nahradit sojovým masem.V jakém množství?Celý sáček má 100 g, že?Tak kolik z toho mám uvařit?Díky za radu.

Re: sojové maso

(Hanak, 21. 6. 2012 17:06)

Dobrý den,tutéž otázku jsem taky dávala paní Evičce,tak jestli můžu odpovědět...ze 100g soj.kostek suchých budete mít asi300 až350g povařených jakkdy,někdy jsem uvařila půl pytlíku ,ale dá se to i zmrazit´a chutově to zůstane stejné.

Re: Re: sojové maso

(Květa Š., 22. 6. 2012 8:30)

Hanah, díky za radu!Je hezké, že si navzájem radíme.

Re: Re: Re: sojové maso

(Jana S., 22. 6. 2012 12:38)

Zdravím hubňulky,
já teď ulítávám na tomto jídle - na kapce oleje osmažím cibuli, přidám pokrájenou papriku a rajčata (je to základ jako na lečo), sůl, pepř, malinko zhřeším troškou kečupu - a pak do toho dám Ďobáčky - sojové maso - hotové - okořeněné (150g - cca 36,--Kč). K tomu celozrnný chlebík, rýži, brambory - jak kdy.
A pak - když mě honí mlsná, tak místo čokolády jsem si oblíbila čokoládový kefír...ta chuť čokolády tam je a je to zdravější (no, ale čokoládu na posezení taky dokážu slupnout:-) ).
Já už se jídelníčku nedržím, jen zásad. Dnes jsem vytáhla kalhoty velikosti "S" - a vešla jsem se do nich. Takže mám fakt radost.
Hezký víkend všem

Re: Re: Re: Re: sojové maso

(Eva, 23. 6. 2012 7:30)

Tak gratuluji k udržování a přemýšlení nad papáním.

pro Lenku-help

(Šárka Š., 22. 6. 2012 16:24)

Ahoj,jen píšu že jsem taky olomoucký kraj,ale jiná šárka...No a ti chlapi,můj třeba je denně!!večer v hospodě,je to tak vlastně od začátku co spolu bydlíme,je tam i alkohol ikdyž ted má abstinenční období.Nebudu se tu dlouho vypisovat proč s ním jsem doted(je v tom nízké sebevědomí mé a taky předsudky před 20lety,když jste nebyla vdaná ve 20 tak jste byla divná no a vše souvisí se vším-samota večer se zajídá a několik let je několik let jak tu píšou holky najít si koníček kamarádky sebe samu jen bych se opakovala...začala jsem studovat,mám práci co mě baví,děti už mě tak nepotřebují a já se věnuji sama sobě,někdy to taky nejde taky mám sama pro sebe spoustu výmluv,ale to na moji zodpovědnost už.No prostě jaké si to holky uděláme takové to budem mít ted už to vím taky,co jsem se nabrečela sama doma...A to my nikdy neměli žádné společné koníčky,když se trávil čas nebo dovolená tak jen s dětmi.Jen pozor na to 18tky jsou i na motorkách a bývají to veselé holky!!!

Dvojí účinek

(Verča M, 22. 6. 2012 7:49)

Dobrý den. Díky vašemu programu se mi podařilo zhubnout o 6, 7 kg. Ovšem se mi také podařilo otěhotnět.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77

následující »