Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 31

Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

28 g syrové rýže = 100 uvařené,
37 g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
144 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 Janča zhubla skoro 17 kg a je z ní tedy krásná kočka

 

 

bez_jmena-225.jpg

 Olinka zhubla 11 kg a celá se proměnila

bez_jmena-52-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evka dala dolů 21 kg a užije si krásné jaro a léto

evicka.jpg

Prosím o strpení, mám asi 3 dny skluz

Odešlu vše postupně, nebojte.

 

 

 

 

 

 

 Jarní soutěž o ručně vyrobený šperk s krystalem Swarovski a o knihy

 

307586_454325541292607_1611340901_n.jpg

Petra Z zhubla 11 kg a dala dolů hlavně bříško

V pase -13 cm, boky -11 cm. Nedávno jsem si kupovala nové kalhoty o 2 čísla menší a i v plavkách se cítím lépe, je to super .

Martina zhubla 7 kg a má nyní krásnou postavu

 

pred-a-po-hubnuti.jpg

bez_jmena-72-.jpg

 

 

 

Při rychlých dotazech se dá večer zavolat.

 

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

 

 

bez_jmena-69-.jpg

Šárka zhubla 19 kg a je z ní kočka

 Paní Vladěnka dokázala , že i starší žena může být krásná

bez_jmena-70-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Martina zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Re: vánoční závazek

(Eva, 21. 12. 2012 8:51)

Dneska jsem nezapomněla vlézt na váhu, včera ráno jo, tak teda za 16 dní 1,3 kg, není to moc, ale cítím se dobře, hřích byl včera, kamarádka měla dobré cukroví, tak jsem ho ochutnala, ale po rámnu naštěstí na váze nic navíc, běhala jsem večer 30 minut, tak se zase potvrdilo, že po hříchu nenaříkat, ale hodit zadkem, za první týden dole 3/4 kg a nyní dohromady 1,3, tak to je dobré.
Dneska začínám šťávový den a pohankový obídek se šmakounem - jak jsem psala na FB v načí skupině a tak to bude do Štědrého dne.
Štědrý den v dtetní variantě najdete , děvčata, ve složce mimoř. dnů pod ŠD.

Re: vánoční závazek

(Lenka, 21. 12. 2012 15:04)

No mě se taky moc nedaří, tento týden jsem necvičila, nebyl čas, ale v práci je to samý cukroví, tak člověk trochu ochutná. Váha mi stále skáče +- 1 kg, tak uvidím po vánocích. Do silvestra se budu hlídat, abych to moc nepřehnala, cvičení moc nebude, možná jednou bazén, možná nějaká procházka. Určitě chci začít v lednu dietu prvním měsícem a cvičením a snad to zas půjde dolů. Snad je víc kterým se podařilo před vánoci něco zhubnout, než těch jako já, že jim to nejde. Možná nám tady i Evička poradí něco nového co by nám mohlo pomoci. Všem pěkné vánoce!

Pro paní Petru

(Veronika D., 20. 12. 2012 13:54)

Dobrý večer, všem hubnulkám a hubňákům :)
Hlásím se po téměř 6ti měsících co jsem začala žít jinak-lépe.A stravovat se podle zásad stravování Evičky.Mám dole téměř 14kg.Váha jde dolů tak nějak sama.Ustálila se na 60-61kg a cítím se skvěle.Nakupuji velikosti 36-38 což je úžasné :) Chci vám všem popřát,abyste se dostali na vysněnou váhu a říct,že to opravdu má cenu!Já jsem celoživotní dietářka,ale tohle je jediná věc,která mi opravdu dlouhodobě a doufám,že už napořád pomohla získat hezčí a atraktivnější postavu.Takže vzhůru do toho!!!!!A na Vánocce se držte :)

PRO PANÍ PETRU : Petí vážím 168cm :)

Re: Pro paní Petru

(Eva, 20. 12. 2012 16:25)

Měříte, že jo.

Přání

(Alena R., 20. 12. 2012 11:11)

Milá Evo,
přeji Vám krásné a pohodové vánoční svátky a v novém roce hodně zdraví a štěstí. Hubla jsem s Vámi před dvěma lety a stále se držím. Pomohla jste později i mé dceři a mnoha mým známým, kterým na Vás dávám kontakty. Na Vaše stránky ráda zajdu i teď a čtu si diskuse. Je úžasné, jak se nám věnujete a dokážete nás povzbudit a vyhecovat. Když jsem s Vámi hubla, tak jsem tím byla doslova posedlá a myslím, že v tom je Váš (a hlavně náš) úspěch. Mít na koho se obrátit a vidět, že v tom nejsem sama. Nepřestává mě překvapovat, že v dnešní době se najde člověk, který se dokáže věnovat a pomoci cizím lidem. Jsem ráda, že jsem na Vaše stránky narazila. Mnohokrát Vám děkuji, že jste.

Re: Přání

(Eva, 20. 12. 2012 12:25)

Alenko, moc dík přeju zdraví a štěstí, to já hecuju i takhle večer, běhám úterý, středa a čtvrtek u pořadu, Zhubni a přiber, jsem taková šílená povaha, mám radost, když mocje práce přináší radost i ostatním lidem, to je lepší smysl než někoho do něčeho nutit ve škole.

vánoční pozdrav

(Monika, 20. 12. 2012 8:36)

Tak jsem vám paní Evo chtěla i já moc, moc poděkovat s vaším jídelníčkem jsem začínala na 122,4 kg dne 25.6 .2012 a k dnešnímu dni mám dole -23,5kg uf konečně jsem pod tou zatrolenou stovkou !!!!Teď už to jde ztuha byla jsem několikrát nastydlá (chytám od dítěte ze školky) a taky trošku nervičky -jsme s manželem teď oba bez práce .Chtěla jsem vám ještě jednou poděkovat že zase vypadám trochu jako člověk, v pase jsem zhubla -18 cm a přes každé stehno -11cm , je to bezva pocit netahat to sádlo s sebou přeji vám krásné vánoce mnoho zdraví a štěstí do nového roku a všem hubňulkám plno úspěšně zhubnutých kil a já se ozvu jak se "dostanu" na tu svoji vysněnou osmdesátku se srdečným pozdravem Monika

Re: vánoční pozdrav

(Eva, 20. 12. 2012 9:00)

Teda, to mám radost, nenechte se odradit, ani tím, že jste bez práce, sezónní zelenina, jablka a pomeranče nejsou tak drahé a chůlebík cel.jde upéct doma, lepší trošinka kvalitní šunky než kopec špatné - barvivo a mouka, věřte, že i práce se lépe shání, když zaměstnavatel vidí akční a pěknou ženu, než unavenou dámu. Přeji hodně zdraví a štěstí při řešení všech problémů v roce 2013. je už taková doba, že se máme všichni s čím potýkat, moc zdravím a ozvěte se zase.

Začátek

(Petra D, 19. 12. 2012 20:37)

Dobrý večer,
Mám za sebou první týden diety. Úbytek 1,6 kg. V pase 2 cm. Uff, je to dřina, ale nic není zadarmo, ze?
Dokonce jsem absolvovala firemní večírek s rautem. Vybírala jsem si ryby, které mimochodem byly vynikajici. Výsledek, ani deko navíc :0).
Uvidime jak to půjde dál, dnes mám nic moc náladu, propadam myšlenkám, ze to nezvládnu :0(.
Snad mně to přejde.
Zatím se mějte, zase se ozvu.
Petra D

Re: Začátek

(Eva, 19. 12. 2012 20:37)

Peťko, je to radost, tělu děláte dobře a 1,6 s oslavou je krásné.

Výsledky

(Dagmar S, 19. 12. 2012 19:39)

Dobrý den,

chtěla bych Vám poděkovat - podařilo se mi za ty 2 měsíce shodit 6 kg tam, kde jsem chtěla a možná to ještě trochu půjde.

Tak moc díky, přeji Vám krásné Vánoce, hlavně zdraví a pohodu.

Dagmar S

Začátek

(Pavla H, 19. 12. 2012 19:38)

3.12.2012 92,0
18.12.2012 90,6
měřeno 3.12.2012 pas 107
měřeno 17.12.2012 pas 104

3.měsíc

(Ingrid, 17. 12. 2012 21:29)

Dobrý den paní Evo,



17.9. jsem s Vaší pomocí začala hubnout. Začínala jsem s váhou 86,5 kg. Dnes 17.12. mi váha ukazuje 74,2 kg.

Cítím se skvěle, vyměňuji pomalu šatník a do nového roku si dávám ještě předsevzetí dostat se pod sedmdesátku :-). Moc Vám děkuji.

Přeji Vám a všem Vašim hubnulkám pohodové prožití vánočních svátků a do nového roku hlavně zdraví.

Re: 3.měsíc

(Eva, 17. 12. 2012 21:31)

Teda to je bezvadné, doufám, že i okolí kladně hodnotí, moc gratuluji a co fotečky, nechcete dát, nenutím, jen se prostě ptám.E

Re: Re: 3.měsíc

(Ingrid, 19. 12. 2012 18:34)

Okolí chválí . Fotečky pošlu až zdolám ještě tu sedmdesátku. I

Výsledky

(Dana N, 19. 12. 2012 18:11)

Dobrý den,

posílám váhy.
22.10.2012 91,3
18.12.2012 85,5
Musím přiznat, že teď to pro mě bylo dost těžké, protože jsem slavila narozeniny.

Tak je to také na váze vidět.

Zdravím a snažím se dál.



Dana N

Pozdrav a přání

(Lucie H, 19. 12. 2012 18:06)

Krásný a příjemný předvánoční čas paní Evo,

tento mail píšu, hlavně kuli poděkování za Vás a Vaši práci. Je to už pár měsíců co jsem Vás zkontaktovala s prosbou o vytvoření jídelníčku. Onoho dne 3.7. 2012 se proměnil můj život k lepšímu, alespoň co se stravovacích návyků týče. Když jsem se měřila, abych Vám poslala čísílka, tak vypadaly takto: váha 77kg, výška 174cm, hrudník 94cm, přes prsa 100, v pase 85cm a přes boky 105cm. Dnes jsou ony míry takovéto: váha 70kg, hrudník 84cm, přes prsa 98cm, v pase 78cm a přes boky 99cm.
Tabulku raději nezasílám, nedokážu být natolik důsledná, aby Vám o něčem vypověděla, dokázala jsem se držet pouze prvních 10 dnů, pak to prostě nešlo, jak něco musím a je to pevně daný, tak je to pro mě naprosto nepřekonatelný, což je asi škoda hlavně pro mě. Každopádně jsem svůj boj s tukovými buňkami nevzdala a šla na ně s pomocí vašeho jídelníčku (který jsem nedržela striktně) a publikace, kterou jsem si od Vás zakoupila po svém. K tomu dvakrát v týdnu do posilky a párkrát v měsíci do bazénu, když to čas dovolí. Jde to sice trochu pomaleji (cca 1kg za měsíc), ale s pohodou na těle i na duši.
Zasílám i fotografie, na kterých je snad i ten rozdíl trochu patrný. Pokusím se ještě o pár kilogramů, co pude to pude, uvidíme :o).

Ještě jednou moc děkuji, s přáním pěkných Vánoc a Nového roku

Lucie H

Re: Pozdrav a přání

(Eva, 19. 12. 2012 18:08)

Moc děkuji za pěkný pozdrav, to mám radost, že jídelníček nevyzněl naprázdno a přinest úspěch a dobré pocity, postatné jste určitě pochopila , také přeji klidné svátky a zdraví a štěstí do roku 2013 a dejte, prosím o sobě ještě vědět.Eva

Výsledky

(Štěpánka S, 18. 12. 2012 23:29)

17.11.2012 83,4
18.12.2012 78,4

Výsledky

(Věra Ž, 18. 12. 2012 23:09)

24.9.2012 78,0
17.12.2012 72,4


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »