Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 31

Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

28 g syrové rýže = 100 uvařené,
37 g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
144 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 Janča zhubla skoro 17 kg a je z ní tedy krásná kočka

 

 

bez_jmena-225.jpg

 Olinka zhubla 11 kg a celá se proměnila

bez_jmena-52-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evka dala dolů 21 kg a užije si krásné jaro a léto

evicka.jpg

Prosím o strpení, mám asi 3 dny skluz

Odešlu vše postupně, nebojte.

 

 

 

 

 

 

 Jarní soutěž o ručně vyrobený šperk s krystalem Swarovski a o knihy

 

307586_454325541292607_1611340901_n.jpg

Petra Z zhubla 11 kg a dala dolů hlavně bříško

V pase -13 cm, boky -11 cm. Nedávno jsem si kupovala nové kalhoty o 2 čísla menší a i v plavkách se cítím lépe, je to super .

Martina zhubla 7 kg a má nyní krásnou postavu

 

pred-a-po-hubnuti.jpg

bez_jmena-72-.jpg

 

 

 

Při rychlých dotazech se dá večer zavolat.

 

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

 

 

bez_jmena-69-.jpg

Šárka zhubla 19 kg a je z ní kočka

 Paní Vladěnka dokázala , že i starší žena může být krásná

bez_jmena-70-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Martina zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

1.měsíc

(Katka H, 26. 1. 2013 19:03)

Váš jídelníček držím už 25den a mám -6,1kg. Cítím se opravdu senzačně, konečně nejsem zadýchaná po jakékoliv aktivitě.
Manžel jí solidárně se mnou, sice mu jídlo nevážím, sní si co chce, ale nemusím mu vařit zvlášť. Doufám, že se nám podaří přejít na takto vyváženou stravu.
Krásný den a
zatím moc děkuji Katka H

Začátek

(Světlana H., 26. 1. 2013 17:59)

Dobrý den, zasílám první váhy.
21.1. 132 Kg
24.1. 129.5 Kg
První den jsem měla hlad mezi snídaní a svačinou, druhý mezi svačinou a obědem, ale teď už se to srovnalo, bylo to asi než si tělo zvyklo na nějaký režim. Světlana H.

už kyne, první celokváskový žitno-celozrnný :-))

(Verča K., 25. 1. 2013 11:52)

tak mnou založený kvásek snad dopadl dobře :) teď ještě aby zvládl zvednout můj chlebík :-)) takhle pěkně si kyneme :-) https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536982_510396769005368_1446235671_n.jpg

Re: už kyne, první celokváskový žitno-celozrnný :-))

(Eva, 25. 1. 2013 12:57)

Pěknej

Re: už kyne, první celokváskový žitno-celozrnný :-))

(Verča K. , 25. 1. 2013 20:42)

tak a je na světě :-) https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/312412_510655668979478_1914339001_n.jpg chuť mňamózní - chudák váha ráno :-( a jen trochu splácnutý :-) to vypiluji a bude super :-)

Váha po 14-ti dnech

(Andrea B., 25. 1. 2013 12:57)

Dobrý den,
posílám váhu za cca 14 dnů.
Nakonec jsem začala na 81,5 kg (tak pěkné vánoce to byly),takže:
9.1. 81,5 kg
25.1. 77,5 kg

Moc děkuji
Ady

domácí chleba

(Verča K., 15. 1. 2013 18:26)

Ahojte všichni :-) chci se zeptat zda je tu někdo, kdo s dělá domácí chleba nějaký ten celezrný nebo prostě vhodný k dietě :-) pokud ano prosím receptík :-) díky Verča

Re: domácí chleba

(Táňa, 15. 1. 2013 20:37)

celozrnný chleba bez hnětení: 3 hrnky žitné chlebové mouky, 1-2 káv. lžičky soli, 2 rovné lžičky sušeného droždí, 2 lžičky mletého kmínu (možno přidat i různá semínka). Suchou hmotu promíchat v míse a přilít 1 a 1/2 (spíš méně, pokud je tužší těsto, lépe se s ním pracuje) studené vody, jenom zamíchat až se vsákne voda a nechat pod utěrkou kynout 8-12 hod. Těsto rukou na pomouč. vále roztáhnout na placku silnou 2-4 cm. Nechat 15 min. pod utěrkou kynout, těsto přeložíme na třetiny, zleva a prava doprostřed a shora a dola zase doprostřed, necháme 30 min. kynout, poté ještě dalších 30 min, ale to už si zapneme troubu na 230 st. a tu druhou půlhodinu necháme v troubě nahřát kastrol i s pokličkou, přendáme do horkého pekáčku, nahoru můžeme zase posypat nějakými semínky, pečeme pod pokličkou 30 min a pak ještě 15 min.bez pokličky. Necháme vychladnout na mřížce nebo pařáku. Studený rozčtvrtím a dám do mikroten.sáčku do mrazáku (do rezrvy) a pak jen večer dám z mrazáku do utěrky a do rána je fajn i křupavý. Jinak i ten, který máme hned ke konzumaci nechávám v utěrce.

Re: Re: domácí chleba

(Verča K,, 15. 1. 2013 21:29)

Děkuji, hned ho zkusím :-)

Re: Re: domácí chleba

(vera, 17. 1. 2013 11:24)

jen k tomu chlebu,dělám úplně stejný,jen jsem si to zjedodušila,je uplně zbytečné dávat těsto na vál a překládat,já ho jedoduše po těch klidě už 6 až 12 hodinách jen v míse promíchám,nechám ještě hodinu kynout a pa dám do té vyhřáté trouby.

Re: Re: domácí chleba

(Verča K. , 20. 1. 2013 16:16)

Hezký den, jen menší věcná :-) nezapoměla jsete napsat trochu cukru?! Do všech ostatních receptů na chléb jsem cukr dávala - ale nějak mi ten váš vůbec nekyne :-( už se kyne cca 7,5 hod a nic :-( děkuji

Re: Re: Re: domácí chleba

(Táňa, 20. 1. 2013 16:54)

žádný cukr nedávám, ale je pravda, že chléb je "hutnější" není takový "nadýchaný" jako prodává třeba Tesco celozrnný apod.

Re: Re: Re: Re: domácí chleba

(Eva, 20. 1. 2013 17:34)

Já dávám špetku cukru, jen aby se neřeklo a k vodě jdou přidat 2 lžíce piva, ale jen tak malinko.

Re: Re: Re: Re: domácí chleba

(Verča K., 20. 1. 2013 17:38)

no je v troubě tak uvidíme zítra až vystydne jaký bude :-)

Re: Re: Re: Re: Re: domácí chleba

(Mirka, 20. 1. 2013 17:39)

peču ho také a 2 lžíce piva dávám též

Re: Re: Re: Re: Re: domácí chleba

(Táňa, 21. 1. 2013 12:21)

tak pak napište, jak chleba dopadl a jak chutnal :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: domácí chleba

(Verča K., 21. 1. 2013 17:05)

Chleba byl dost hutný, ale celkem dobrý já teda raději nadýchaný ale nebylo to nejhorší, ale manžel se ofrňuje :-( no jo no chlap :-)
já dělám 250ml vlažné vody,2pl oleje, 1 kl soli, když mám žitnou mouku, tak dám 200g žitné a 300g pšeničné hladké mouky, když nemám žitnou, tak dám půl kila pšeničné hladké, 2kl cukru a třetinu kostky droždí, anebo polovinu balíčku sušeného droždí a dle chuti kmín či semínka :) a co myslíte šel by tento chléb když dám část celozrnné žitné a část celozrnné pšeničné či chlebovou žitnou?! děkuji za vaše rady

Re: Re: domácí chleba

(veru, 20. 1. 2013 19:59)

já teda dávám mouky půl na půl s lasicou moukou jinak je opavdu hutný.a bez cukru

Re: Re: Re: domácí chleba

(Eva, 20. 1. 2013 20:22)

Také mouku kombinuji, ale celozrnnou nikdy nevynechám, aby se sacharidy pomaleji vstřebávaly.

domácí chleba

(Zdenka, 21. 1. 2013 20:03)

Ahojky děvčata,
dostala jsem se sem na stránky o něco později, než plynula vaše diskuze o pečení chleba. Ale i tak zkusím přispět troškou zkušeností. Já si objednávám s kamarádkami různé druhy(celozrný, špaldový, wellnes, slunečnicový.....) chleba z níže uvedeného odkazu. Jsou levné, velice chutné. K přípravě stačí jen trocha vlažné vody. Zadělám jej v misce ručním hnětačem, nechám kynout v misce cca 1-1,5. Po té jej vyklopím na plech s pečícím papírem a peču cca 45min. Podle návodu jsou určeny do domácí pekárny, ale při tom jí není třeba...
http://www.bielmeier.cz/Chlebove-smesi/


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »