Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 31

Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

28 g syrové rýže = 100 uvařené,
37 g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
144 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 Janča zhubla skoro 17 kg a je z ní tedy krásná kočka

 

 

bez_jmena-225.jpg

 Olinka zhubla 11 kg a celá se proměnila

bez_jmena-52-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evka dala dolů 21 kg a užije si krásné jaro a léto

evicka.jpg

Prosím o strpení, mám asi 3 dny skluz

Odešlu vše postupně, nebojte.

 

 

 

 

 

 

 Jarní soutěž o ručně vyrobený šperk s krystalem Swarovski a o knihy

 

307586_454325541292607_1611340901_n.jpg

Petra Z zhubla 11 kg a dala dolů hlavně bříško

V pase -13 cm, boky -11 cm. Nedávno jsem si kupovala nové kalhoty o 2 čísla menší a i v plavkách se cítím lépe, je to super .

Martina zhubla 7 kg a má nyní krásnou postavu

 

pred-a-po-hubnuti.jpg

bez_jmena-72-.jpg

 

 

 

Při rychlých dotazech se dá večer zavolat.

 

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

 

 

bez_jmena-69-.jpg

Šárka zhubla 19 kg a je z ní kočka

 Paní Vladěnka dokázala , že i starší žena může být krásná

bez_jmena-70-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Martina zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

začátečník :-)

(Markéta R., 4. 4. 2013 11:26)

Dobrý den všem. Dnes mi přijde jídelníček!!Když tady vidím všechny ty úspěchy, tak mám z toho divný pocit kolem žaludku, že já budu jediná, která to nedokáže. Chci s kg navíc zatočit už jednou pro vždy. A také mám motivaci, že příští rok půjde dcera do tanečních a já bych také ráda vypadala k světu a ne tam přijít zase v kalhotách a volné halence. Aby se za mě nemusela stydět.

Re: začátečník :-)

(Yvonne Š., 4. 4. 2013 12:05)

Dobrý den paní Markéto,já jsem najela do 2 měsíce,každý den si tu čtu úspěchy děvčat a to je největší motivace.Já jsem se odhodlala do dvou dnů,když jsem objevila tyto stránky a nelituji.Vdávám dceru,tak chci taky vypadat lépe a výsledky jsou vidět.Ničeho se nebojte,je to strašně jednoduché,mám každý den vytištěný a přilepený na ledničce a jen odvažuji potraviny.Maturitu svých dcer jsem také odchodila v kalhotách a halence,ale už dost!Teď se cítím moc dobře i přes špatné počasí mám dobrou náladu.Držím palečky!

Re: začátečník :-)

(Elena H., 4. 4. 2013 12:48)

Dobrý de, Markétko.
Vůbec ničeho se nebojte, neřešte obavy, jestli to půjde, nebo ne. Jen si prostě každý den nachystejte jídlo dle jídelníčku, k tomu, aby jste se najedla, přeci nepotřebujete odvahu, jen si malinko upravit denní režim tak, aby na pravidelné jídlo čas byl. Přidejte nějaký pohyb, pokud to půjde, nemusíte zrovna do posilovny, stačí svižné procházky, do schodů raději pěšky, než výtahem, pár jednoduchých cviků na posílení břišního svalstva a stehen. K tomu přidejte radost z každého dne, kdy Vám bude lépe, než včera, radost z každého deka i centimetru, který ubyde. Opravdu neřešte, zda to půjde, nebo ne, prostě jezte a hlavně vydržte, jde to i v "pozdně středním věku", my, dříve narozené, jsme toho důkazem. A když si nebudete s něčím vědět rady, jsou tady tyto stránky, vždy někdo poradí ze své zkušenosti. Přeji pohodové hubnutí, od začátku až do vítězného konce. Po dvou měsících samozřejmě budete pokračovat v tom, co si osvojíte za ty dva měsíce, co je na všem nejlepší, vždy se můžete k jídelníčku vracet. Je to nejlepší investice do svého zdraví a sebevědomí, které jste mohla Vy i my udělat. Hezký den Vám i všem ostatním.

Re: začátečník :-)

(Dana, 4. 4. 2013 18:52)

Dobrý den,paní Markéto,úplně vám rozumím.Já mám za sebou synův maturitní ples a když jsem viděla fotografie ,bylo mi hrozně. 2.dubna jsem také začala jíst podle jídelníčku paní Evy.Bude mi 40 let a s váhou se potýkám skoro 20 let.Když vidím úspěchy Vás všech, začínám věřit,že to snad konečně také dokážu.Moc všem držím palce a už se těším ,až se budu moct podělit o své výsledky v hubnutí....Za dva roky maturuje moje dcera a já si řekla,že takhle tedy už ne! Myslím,že jsem ještě nikdy nenakupovala potraviny tak dlouho jako teď...ještě že mám tak trpělivou rodinu,protože jenom u jogurtů jsme se zdrželi přes půl hodiny.Hezký den

Re: začátečník :-)

(KvětušeP, 4. 4. 2013 20:05)

Plně Ti rozumím, ty pochyby mám taky, jsem zkažená všema(neúspěšnýma dietama), ale bude mně v červenci 5O a fakt nechci vypadat na 60:-))). Dnes jsem začala, můžem se podpořit. Holky tady jsou úžasný, motivují a o hlavní aktérce netřeba mluvit...Ta si může na hrudi udělat místo pro metál!.-)))

pomazánky ?!

(Verča K. , 4. 4. 2013 9:29)

Hezký den,našla jsem si pár receptů na pomazánky, myslím si že by šli použít i při deitě - ale, místo čeho je zaředit - místo šunky, sýra či za co je vyměnit samosřejmějen občas a s trochou změn :) jako míst másla ol. olej a tak :)
KVASNICOVÁ POMAZÁNKA S VEJCI
Komu nevadí kvasnice, tak určitě zkuste tuhle pomazánku.
Na dvou lžících másla osmahneme cibuli, přidáme 20 g strouhanky předem namočené ve 100 ml mléka, 100 g rozmačkaných kvasnic a dvě rozšlehaná vejce. Osolíme, opepříme a na mírném plameni mícháme, dokud pomazánka neztuhne. Odstavíme a vmícháme lžíci hořčice a sekanou petrželku.

POHANKOVÁ POMAZÁNKA
Tahle falešná škvarková pomazánka z pohanky je hotovej zázrak a oblizujou se po ní i škvarkožrouti .)
Dva hrnky vody přivedeme k varu, mírně osolíme a vsypeme 1 hrnek propláchnuté světlé pohanky. Ztlumíme var na minimum a vaříme 20 minut.
Velkou cibuli a 4 stroužky česneku nasekáme a osmažíme do zlatova na lžíci másla nebo oleje, přidáme k uvařené pohance, osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, přidáme lžíci hořčice a tři lžíce olivového oleje a rozmixujeme. Nakonec vmícháme dvě posekané nakládané okurky.
Nejlepší je na domácím chlebu ;)

LEHKÁ POMAZÁNKA Z ČERVENÉ ČOČKY
100 g čočky uvaříme v 250 ml vody na kaši, přidáme tři lžíce pohankových vloček, zamícháme, osolíme a odstavíme.
Do mísy najemno nastrouháme velkou mrkev, přidáme cibuli nakrájenou na malé kostičky, lžíci citrónové šťávy a prochladlou čočku. Na chlebu posypeme slunečnicovými semínky.

děkuji za rady :)

Re: pomazánky ?!

(Yvonne Š., 4. 4. 2013 10:49)

Hezký den, taky jsem dnes našla něco co mě zaujalo.Škoda,že mi časopis přišel do ruky až včera,hodilo by se to jako náhrada velikonoční nádivky,kterou miluji a letos jsem jí ani nedělala, abych odolala.
Buchta s bylinkami.
500g netučného tvarohu
50g šťovíku
50g čerstvé bazalky
50g pampeliškových listů
lžíce mléka
2vejce
špetka skořice,sůl,pepř

Bylinky omyjeme,nasekáme na drobno.Tvaroh vyšleháme s mlékem a vejci do hladka,přidáme bylinky,skořici,sůl a pepř.Směs narovnáme do formy na biskupský chlebíček a pečeme zhruba 30 min.při teplotě 180°C.Buchtu podáváme teplou i za studena.
Takže někdy vyzkouším.Dobrou chuť

Re: Re: pomazánky ?!

(Verča K., 4. 4. 2013 12:20)

no ono by vám to letos bylo asi stejně k ničemu :) u násje teda sníh nevím jak u vás :) ale šťovák ani pampelišky tu nemáme :-) jinka to zní dobře :)

Re: Re: Re: pomazánky ?!

(Yvonne Š., 4. 4. 2013 14:37)

No,u nás sníh není,je fakt,že to lupení by se nějaké našlo,ale dá se nahradit.Stejně teď jedu podle jídelníčku,ale myslím,až dojedu 2 měsíc,tak vyzkouším

mám jídelníček :-)

(Ilona, 3. 4. 2013 22:46)

tak ho mám, dceru jsem uprosila, aby se na dnešek k nám nastěhovala a počkala mi na pošťačku, protože jsem byla do večera v práci, nemohla jsem snést to pomyšlení, že budu čekat ještě do zítra, neź otevřou poštu a než si to všechno přečtu a nakoupím a ztratím zase jeden den.
A teď čtu a čtu, musí se mi to všechno do rána srovnat v hlavě a zítra začínám!!
Myslím, že zima už konečně vypadne a já chci být nachystaná na léto.Sice to nebude s mými nedbytečnými kily ještě to pravé, protože 43kg navíc je 43 kg, ( to je hrozný, to je pomalu jeden člověk navíc)
No ale prostě musím hned zítra, abych si mohla koupit nové, ale menší plavky. :-)
A hned ty staré hodím do koše!!!
A taky proto, abych už v očích vyhublé prodavačky nečetla vzkaz, ,,Ty jdi domu, na tebe nic nemáme ! "
A nebo jak řekl jeden vietnamský prodavač mé 110kilové známé, ty jsi moc velká!! No při 152 cm to byla opravdu trefa. Či myslel tím snad velikost jejího ducha?
No prostě mám snad 100 důvodů, proč to chci a navíc vaše úspěchy tady mi dodávají hroznou energii, abych ta svá sádlová zavazadla taky odložila, nikdy bych nevěřila, že něco takového se mi může stát.
Takže přeji vám všem, které jste jako já na startu, vykročení správnou nohou a co nejméně přešlapů. A pani Evičce moc děkuji za čas, který pro nás má a těm zkušeným a úspěšným tady děkuji za podporu.

Re: mám jídelníček :-)

(Eva, 3. 4. 2013 22:51)

Ilonko, ta paní, co byla se mnou tenkrát v televizi, je taky zdravotní sestra.

Re: mám jídelníček :-)

(Vendula, 4. 4. 2013 8:28)

Ilonko, napsala jste to MOC hezky!!!!!!!
Přeji hodně úspěchů!!!!!!! (Vám i sobě) :-)

Pokračují

(Marie, 4. 4. 2013 7:37)

Děkují za reakce.Pila sem reduktan,alemotala se mi po něm hlava.Ted se napiju acida nebo nejakého zakysaného napoje a je to lepší.

Výsledky

(Věra M7, 3. 4. 2013 23:10)

18.3.2013 99,5
2.4.2013 97,0

k jídelníčku

(Ilona, 3. 4. 2013 22:58)

Teda Evičko, musím se smát, to snad není možné, jídleníček vidím ted poprvé, zítra bych měla mít k obědu králíka a já si ho nic netušíc dnes v práci od kolegyně koupila, no mě ke startu fakt nic nechybí. :-)

Re: k jídelníčku

(Eva, 3. 4. 2013 23:01)

No prosím, ale maso za maso, šlo by to i bez něj, když je , je to fajn, je to jedno z nedietnějších mas.

Výsledky

(Irena S, 3. 4. 2013 21:27)

Snad je vše v pořádku.



Začátek -26.3. 2013 ---- 66.1kg

dnes --- 2.4. 2013 ---- 64.5 kg

Prosbička recepty

(Míša, 3. 4. 2013 21:16)

Ahojky holky,

dnes jsem začala taky s jídelníčkem od Evičky, mám dotaz na recepty na obedy, mužete mi poradit kde je nájdu, protože jsem koukala na recepty na CD a nejsou tam všechny, dekuji, hezký večer.

1.měsíc

(Marie K, 3. 4. 2013 20:54)

4.3.2013 77,0
2.4.2013 72,4

Výsledky

(Hana S, 3. 4. 2013 20:48)

Dobrý den paní Manďáková,

v sobotu jsem začala 5. týden zdravého jezení -- vážím 63,1 kg -- výchozí byla 67.

Je to zatím super - žádné chutě ani hlad -- a věřím, že budu dál úspěšná v nápravě těla.


Přeji vám hezký den, Hana S


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »