Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 31

Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

28 g syrové rýže = 100 uvařené,
37 g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
144 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 Janča zhubla skoro 17 kg a je z ní tedy krásná kočka

 

 

bez_jmena-225.jpg

 Olinka zhubla 11 kg a celá se proměnila

bez_jmena-52-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evka dala dolů 21 kg a užije si krásné jaro a léto

evicka.jpg

Prosím o strpení, mám asi 3 dny skluz

Odešlu vše postupně, nebojte.

 

 

 

 

 

 

 Jarní soutěž o ručně vyrobený šperk s krystalem Swarovski a o knihy

 

307586_454325541292607_1611340901_n.jpg

Petra Z zhubla 11 kg a dala dolů hlavně bříško

V pase -13 cm, boky -11 cm. Nedávno jsem si kupovala nové kalhoty o 2 čísla menší a i v plavkách se cítím lépe, je to super .

Martina zhubla 7 kg a má nyní krásnou postavu

 

pred-a-po-hubnuti.jpg

bez_jmena-72-.jpg

 

 

 

Při rychlých dotazech se dá večer zavolat.

 

Tak už je to 100 stran a já načínám novou knihu 32

 

 

bez_jmena-69-.jpg

Šárka zhubla 19 kg a je z ní kočka

 Paní Vladěnka dokázala , že i starší žena může být krásná

bez_jmena-70-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Martina zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: Re: jak vydržet

(Verča K. , 22. 3. 2013 12:39)

jj myslím si, že by tě měl manžel podporovat je ti nejblíže a je s tebou nejčastěji - se mnou manžel jí to co já :) a dokonce když jsem po dlouhé době zase vytáhla ty menší a hezčí trička mi řekl, že mě v létě nepustí bez dozoru ven :) mám velká prsa a ráda nosím velké výstřihy - je pškné když začne lehce žárlit :) aspoň vím, že o městojí a že se mu to taky více líbí, že jsem se dala na hubnutí :) holky žádné výmluvi a poctivě se věnovat jídlo a sportu jak je napsáno od Evičky :-) bude léto a my všechny budem kočky :) tak hlavu vzhůru a s chutí do toho :)

Re: Re: jak vydržet

(Iva M.(1980), 20. 3. 2013 11:14)

Zdravím Ivi a souhlasím s Vaším názorem - sebevědomí je velká věc , pokud někdo váží více a rodině to jakoby nevadí, je to ještě horší - sama mám pořád bohužel přes sto kg, i když z jídelníčkem od paní Evy už mám tři kg dole,ale začínám pořád znovu - jednou mi do toho vleze nemoc, podruhé nějaká akce,pak zase nervičky - starám se o nemocného tatínka a není to lehké....jsou to pořád ale nějaké jakoby výmluvy...ale pokud by někdo chtěl, můžem se podpořit vzájemně po mailu a třeba to bude zase o kousek lepší :)

Re: jak vydržet

(MartinaLiš., 21. 3. 2013 12:04)

já jsem třeba po některých velmi dobrých kamarádech rozhlásila, že sem změnila životní styl a hubnu, takže za prvé, mě nikdo z nich nenutí jít na pizzu a za druhé nechci být před nima za slabocha, co to při první příležitosti vzdá...a navíc, narozdíl od dřívějška mě DOOPRAVDY podporuje partner, což je asi nejdůležitější. Dokonce je ve většině případů ochotný se mnou obědvat moje jídlo a tak mě "neotravuje" vařením a čucháním nějakých kalorických bomb.
třeba by pomohlo něco takového...

a asi to chce mít taky doopravdický cíl, nejen zdraví nebo shozený počet kil, ale něco, na čem ti opravdu záleží. Pro mě je to to, že tak jak vypadám teď bych s malým nešla k vodě ani za boha - no a přece ho neochudím o léto, ne??? :)

Re: Re: jak vydržet

(Jana K., 21. 3. 2013 17:42)

U mne je na prvním místě motivace zdraví. Jsem už ve věku (65 let), kdy můžu pokazit během krátké doby hodně, ale napravuje se to podstatně déle, než když jsem byla mladá. Ráda bych se udržela aspoň v takové formě jakou mám teď. Manžel zatím mlčí, jen pokukuje po očku, cítím to :-D Zato já se musím ovládat, abych do něho nerejpla, když provozuje v noci bílej sex :-) Nedokážu to, tak poslední dobou aspoň chodím do kuchyně se jako napít, když vím, že se právě láduje a to už mu začíná vadit :-) Spíš mám pocit, že je mu trapně přede mnou :-) Takže asi vytrvám, ať mu aspoň odbourám ten požitek z jídla tím, že musí sledovat, jestli se zas neobjevím :-)

Re: Re: Re: jak vydržet

(Elena H., 21. 3. 2013 20:12)

Zdravím, Jarko.
U mne to samé, jelikož jsem jen o necelé tři roky mladší, než Vy, snažím se, abych byla pokud možno co nejdéle v dobré kondici. Máme malá vnoučátka ( 4,5r. + 2,5r., 4r. + 6 měsíců ), sice později cca o jednu generaci, než v ostatních rodinách, ale o to více si toho vážíme. Ráda bych, aby děti měly babičku, co si s nimi občas zaskotačí a netrefí ji u toho šlak. :-) Neměla jsem sice výchozí váhu tak vysokou, jako třeba Jana77, ale i 8 kg je víc než dost, hlavně když hrozí cukrovka, vysoký cholesterol, nebo vysoký tlak, který se během roku vyšplhal z nízkého na pro mne neuvěřitelných 156/128. Tady přeci není o čem uvažovat, jestli vydržím 2 měsíce jíst zdravě, nebo si později budu píchat inzulín, pokud mě mezi tím opravdu neraní mrtvice. Malinko mi tyto diskuze o tom, jak je "těžké" vydržet připomínají moji spolužačku, která si posteskla, že prý se mám, když jsem tak štíhlá, ale ona by si sladké a přejídání vším možným nemohla odepřít, protože by se prý necítila tak spokojená, jako je teď. Tlustá, funící, ale spokojená. Na toto téma už jsme nikdy spolu nehovořily a je mi to upřímně jedno. Dospělý člověk musí vědět, co chce. Fňukat, nebo něco málo se sebou udělat. Vždyť jíst zdravě není za trest, je to tak malinko, co člověk může pro sebe a určitě i pro ty druhé, které má rád ( třeba děti, nebo vnoučátka ) udělat. My už toho tolik před sebou nemáme, ale každý rok navíc v pohodě je dobrý. A i v 65 může být člověk plný energie, hezky se oblékat a mít prostě radost z každého dne. Přeji všem věkovým kategoriím hezký večer, těm, co vvytrvají, ať mají ze sebe radost.

Re: Re: Re: Re: jak vydržet

(Elena H., 21. 3. 2013 20:14)

Patřilo to samozřejmě Janě K. :-)

Re: Re: Re: Re: Re: jak vydržet

(Jana K., 22. 3. 2013 10:50)

Zdravím paní Eleno H. :-)
tak ta vnoučata Vám závidím, ale samozřejmě přeji :-) Já mám dvě dospělé děti, obě už žijí ve svém, ale vnoučat jsem se zatím nedočkala. Tajně ještě doufám, ale už to neřeším. Je to jejich život a já jim do něho nemíním zasahovat.
Také se setkávám s podobnými ohlasy známých na to, že je vidět, že hubnu, ale ony jsou spokojené a nerady by odepíraly to, co jim chutná. Je fakt, že člověk by se neměl do ničeho nutit, ale myslím si, že je to spíš jejich obranná póza. Vždycky se dá začít se sebou něco dělat, ale musí se chtít. Je dobré mít nějakou zdravou motivaci. Já jsem se léta podceňovala, že nemám pevnou vůli, pořád jsem hledala nějakou výmluvu, proč to nebo to nejde, nebo to nevydržím a najednou jsem například zjistila, že jde přestat po čtyřiceti letech kouřit a bez jakýchkoli abstinenčních příznaků. Dodnes to nějak nechápu a už jsou to dva roky, kdy nekouřím a vůbec:-) Manžel kouří a mne přesto opravdu nepopadla chuť si zakouřit. Pokleslé sebevědomí začalo růst, začala jsem být na sebe hrdá a hodně mne to nabudilo do dalších akcí. Sice šla váha dost nahoru až do mírné obezity, ale už se vracím pomalu na tu původní. Ještě bych chtěla shodit aspoň 5 - 6 kilo. Potom se uvidí, jak se mi to odrazí v obličeji, jestli budu pokračovat v hubnutí. :-) Chodím i ke kosmetičce, nerada bych vypadala starší, ikdyž mladá už taká nejsem :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jak vydržet

(Elena H., 22. 3. 2013 11:51)

Dobrý den, Jano K.
Taky máme poněkud odrostlé syny ( 41, 38 ), takže jsme opravdu rádi, že vnoučátka máme. První vnučka se narodila 2 měsíce před mým odchodem do důchodu, pak se během čtyř let narodili tři kluci. Určitě se taky dočkáte, jen dnes jaksi mladí s dětmi nespěchají a když už se k tomu odhodlají, tak to třeba jaksi nejde tak dobře, jako za našich mladých let. Hodně žen a děvčat tady píše o sebevědomí, taky jsem ze začátku váhala, ale chce to fakt vydržet prvních 14 dnů, radost z toho, že je mi celkově dobře a ještě hubnu takovým nenásilným způsobem, to je prostě paráda. Sebevědomí jsem potřebovala, když jsem ve 47 letech přišla o práci, chodila rok ode dveří ke dveřím a připadala jsem si opravdu jako žebrák. Raději jsem šla uklízet a ejhle, během měsíce jsem našla práci, která mě velice bavila až do důchodu. Nejsem žádný superhrdina, jen jsem tím chtěla říct, že prostě o život nejde a to, že se budu snažit změnit způsob stravování, není přeci za trest. Jídelníček paní Evy tak, jak je sestavený, je přímo luxus podaný až pod nos, tak proč toho nevyužít, jsou to jen dva měsíce !!! Můj muž má také rád řízečky, také se tvářil nedůvěřivě, co že si to denně připravuji k jídlu. Po 14 dnech, změnil názor, řízečky jsou sice stále jeho oblíbeným jídlem, ale i on si nenápadně upravil jídelníček - více zeleniny, místo bílého pečiva celozrnný chleba. Má to štěstí, že jeho metabolizmus pracuje dobře, navíc je zvyklý pravidelně jíst, jeho postava je stejná ( tedy stejně štíhlá ), jako když jsme se brali. Každý to štěstí nemá, ale když tomu jde malinko pomoct, tak proč ne. Přeji Vám, Jani, hezký den, všem ostatním, které zavítají na tyto stránky, úspěšné zvládání boje s kily navíc ( kdyby jste chtěla mrknout do fotogalerie, jsem tam před a po hubnutí cca před 2 lety ). Zdravím taktéž Evičku.

Pozdrav po čase

(Šárka , 21. 3. 2013 22:23)

Dobrý den Paní Evičko chtěla bych vám moc poděkovat za sestavení jídelníčku a tím pomohla ke snížení váhy.Moc se omlouvám ,že jsem moc nekomunikovala,ale moc jsem jsem si nevěřila!Moje hubnutí s vámi začalo.V červnu roku 2010 kdy moje váha byla na nějakých 90kilech a ted mám 71kg a snažím se dál i když jidelníček moc už nedržím daří se mi pravidelnou stravou,množstvím jídla a hlavně svačinama v práci z jídelníčku udržet váhu a naopak jí pomalinku pořád snižovat,ještě bych trochu chtěla,mám nějakých 19kg dole zatím.Jde to pomalinku ,ale zase si to udržuju .
Dřív jsem držela samé hladovky ,prášky atd. a byl akorát jojo efekt a na tohle ,už nedám fakt dopustit.Slyším okolo jen samou chválu na mojí osobu a to pěkně pozvedne sebevědomí :-).Jsem ráda moc,že jsem to zkusila a šla do toho a poprvé v životě i oblékla šaty ,kterým jsem se vždy vyhýbala.Opravdu moc děkuji za to ,že jste pomohla a pomáháte druhým stím co děláte!Přikládám do emailu foto před a ted aktuálni.S pozdravem Šárka

Re: Pozdrav po čase

(Eva, 21. 3. 2013 22:25)

Už se na to koukám. Ty jo, jste krásná, úplně jiná žena a moc gratuluji, to mám upřímnou radost a také děkuji, že jste si na mne vzpomněla, to víte, každý úspěch potěší, dává to smysl mému snažení. A co fota, mohu je děvčatům ukázat???

Re: Re: Pozdrav po čase

(Šárka, 22. 3. 2013 10:15)

Já taky moc děkuji za pochvalu.Tohle vždy potěší a motivuje.Klidně fota použijte ted, už se nestydím za to jak vypadám a jak jsem to zvládla .Ještě jednou moc děkuju!

Re: Re: Re: Pozdrav po čase

(Eva, 22. 3. 2013 10:16)

Tak to moc děkuju, kdybyste chtěla nějaká dodat ještě , dám, na stránky až v pondělí, takže, můžete vybrat před hubnutím a třeba i nafotit ještě něco aktuálního a také napsat svůj komentář do fotogalerie, udělám ji co nejhezčí.

začínám

(Jana P2, 21. 3. 2013 22:21)

Dobrý den,

CD přišlo v pořádku. Papíry mám pročteny, zatím rozumím všemu, nemám na Vás žádné otázky. Začínat budu už v pátek 22.3.



Zatím moc děkuji.

S pozdravem

Jana P

"Super den"

(Gábina K., 21. 3. 2013 17:55)

Zdravím - tedy dnes jsou zde jen samé super příspěvky ! Také mám takové myšlenky a plány, už jsem se odstartovala, ale dnes jsem se tedy opravdu na sebe nakrkla. Nikdy mi nevadilo zkoušení oblečení v kabince, ale dnes, kdy jsem neoblékla ani jedy kalhoty v jarních barvách v CAčku ve velikosti, kterou nosím, a viděla jsem ten 3D pohled v zrcadlech :-) Však já si je koupím ve výprodeji až si zmenším tělíčko... Přeji všem úspěšné jaro !!!!

Re: "Super den"

(Eva, 21. 3. 2013 21:49)

Také se strašně těším z jara, vytáhnu kousky, co jsem si koupila po zhubnutí, ozdobím barevnou šálkou nebo doplňkem a vyrazím za sluncem, s tím novým tělem je to všechno nějak veselejší.

začátek

(Verča a Taťána, 21. 3. 2013 21:31)

Dobrý den, posílám vám výsledky našeho snažení po 14 dnech.

Taťána - váha 100 kg teď 96 kg
- pas 110 - teď 108
- boky 123 - 120
- stehno 80 - 73
Čím můžu nahradit kysané zelí v ovocném dni?

Veronika - váha 74 - 72,4

První výsledek

(Jarka, 3. 3. 2013 17:42)

Ahoj ženy!Musím se s vámi podělit o zkušenost s dietou.Po x pokusech zhubnout jsem to vzdala,vůbec jsem tomu už nevěřila.Vždycky jsem vynechávala veškeré pečivo a snížila příjem na 5000 kj za den,fungovalo to pár dní a pak nic,nikdy jsem nevydržela a vzdala jsem to.Výsledkem bylo zvýšení váhy ještě víc než před pokusem.Tohle je ale bomba!!!Žádný hlad,žádná nutnost mezijídel,a už vůbec luxování lednice v nočních hodinách.Konečně jsem pochopila,proč chleba,i když jen 20g.Začala jsem 25.2. s váhou 98,6kg a po týdnu mám první výsledky,je to 95,8kg.Jím poctivě všechno,co mám předepsáno a navíc jsem plná elánu,chodím na procházky s pejskem,cvičím,i když kvůli kloubům jen cviky vleže,a hlavně se mi začal zlepšovat krevní cukr,tím i spotřeba inzulínu klesla.Přitom vůbec nemívám hypoglykemie jako dřív při hladovění.Je to fakt super a moc děkuji,že existujete.Dík!!!!!

Re: První výsledek

(Nikol K., 21. 3. 2013 15:41)

Ahoj Jarko, držím Vám palečky. Já začínám od 4.4. a moc se na to těším. Děkuji Vám za příspěvek, dodáváte mi už předem naději, protože já jsem zrovna ten typ, který bud hladověl, nebo jedl jen maso se zeleninou a přílohy jen párkrát v roce. Tělo je asi vyhladovělé a jsem zvědavá, jak na to zareaguje po 17 letech nesprávných diet. Doufám, že ručička na váze půjde dolů. Drž te se!!!

okukuju

(MartinaLiš., 21. 3. 2013 11:55)

Tak tu jen nakukuju :) a zkoumám, jestli tu náhodou nenajdu nějaký zajímavý tip na velikonoční pohoštění :)

Jinak po 10ti dnech jídelníčku a denního 30min. cvičení (jillian michaels, jestli znáte) mám dole 3kg a 3cm v pase a 3 na břiše, při cvičení už cítím, že vydržím víc a cítím se super....

jen tedy včerejší porce obědové koprovky a pak svačinového zavináče mi dala pořádně zabrat - taková halda :D se nedalo sníst...


Jo a jen mám takový drobný dotaz - jak je to se cvičením? se spinkáním malýho mi to vychází tak, že si odcvičím a pak je hned čas na svačinu - je to dobře, najíst se do cca 10minut od cvičení? nebo je to jedno, nebo mám nechat dýl pauzu? ale pak mi to zase nevychází s rozestupem mezi jídly...

Výsledky

(Marcela O, 20. 3. 2013 23:59)

Teď mám tedy 77kg což je celkem zatím 7,5 kg váhy dolů za 7 týdnů.Což tedy dělá asi kilo za týden.



Já jem tedy zatím spokojená.všechno oblečení je mi velké.těch 7 kilo je už znát.



Tady jsou jěště mé míry



11.2.2013 14.3.2013



Prsa --- 109 Prsa ---103

Pas ---- 98 Pas ---- 93

Břicho---104 Břicho ----100

Boky-----104 Boky -----101

Stehno---63 Stehbo ---60

Stehno nad kolenem---42 Stehbo nad kolenem ---40



S pozdravem



Marcela O


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »