Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 24

Návštěvní kniha 24

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky dělat a ještě posílat, potřebuji někdy klid a soustředit se, snad vám to moc vadit nebude a nenaruší to komunikaci.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 
Psala jsem i pesný čas, protože někde jsem četla, že je vhodné držet půst přesně 12hodin před a 12hodin po fázi měsíce.

Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 

  sejmout.jpg

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

Pozdrav

(Darina CH, 25. 12. 2010 22:41)

DOBRY VEČER, PANI EVIČKO.
BALÍČEK OD VAS MĚ PŘIŠEL V PÚOŘÁDKU V ÚTERÝ, MOC VAM DĚKUJI A PO NOVÉM ROKU SE DO TOHO PUSTÍM.
TED MAM ALESPON ČAS SI VŠECHNO V KLIDU PROČÍST A POCHOPOIT PROGRAM. ZAČALA JSEM SI ČÍST VAŠI KNIHU A MUSÍM ŘÍCT ŽE MĚ OPRAVDU MOC ZAUJALA KONKRETNÉ TO JAK SE DÁ ZDRAVĚ PAPAT A KOMBINOVAT, ANIŽ BY SE TUK UKLÁDAL.UŽ SE MOC ,AŽ BUDU PO NOVEM ROKU DĚLAT DOBROU VĚC PRO MÉ TĚLÍČKO.
PANI EVKO, PŘEJI VÁM KOUZELNÉ VÁNOCE PLNÉ ZDRAVÍ,LÁSKY,RADOSTI A SPOKOJENOSTI.
NO A DO NOVÉHO ROKU MNOHO SPOKOJENYCH KLIENTŮ,POHODY A ÚSPĚCHŮ VE VAŠI PRÁCI.
S POZDRAVEM DARINA CH

Re: Pozdrav

(Eva, 25. 12. 2010 22:46)

Dájo, jak začnete, pište, zdravím a přeji také vše dobré.

BMI 26,26

(Marie H, 25. 12. 2010 22:36)

Datum Moje váha [kg]
1.10.2010 92,0
24.12.2010 79,5
Dobrý večer,
posílám poslední výsledky mého snažení. Já osobně jsem spokojená a odhodlaná ještě dospět k těm 75,- kg. Ty Vaše jídelníčky, rozpisy jak co funguje je opravu obsáhlé a vyčerpávající - smekám. Je vidět, že je vše poctivě připraveno a že tomu věnujete maximum. Je to skutečně chvályhodné, děkuji.
Přeji Vám hezké, klidné prožití Vánočních svátků a do Nového roku pevné zdraví a ať se Vám splní každičké Vaše přání. (a taky hodně klientek - což po Vánocích určitě bude).

Re: BMI 26,26

(Eva, 25. 12. 2010 22:45)

Maruško, moc děkuji, že jste si na mne vzpomněla, kdybyste chtěla, pište dál a napište ještě pas.E

přání a pozdrav

(Věra K, 25. 12. 2010 22:33)

Milá paní Evičko,

chtěla bych Vám k Vašemu svátku popřát hodně zdraví, štěstí, spokojenosti, pohody a pracovních úspěchů.
Měla jsem tu čest nečekaně Vás potkat osobně ve zlínském Makru. Byla jsem moc ráda za toto setkání, bylo příjemné si na chvíli popovídat.
Přeji Vám krásné vánoční svátky a do nového roku jen to nejlepší.

S pozdravem

Věra K

Re: přání a pozdrav

(Eva, 25. 12. 2010 22:44)

Děkuji za přání a také jsem se s Vámi cítila, jako bych Vás znala dlouho, je zajímavé, že s každou hubnulkou, jsme tak trochu přítelkyně.

Přání

(Pavla, 24. 12. 2010 15:39)

Dobrý den,chtěla bych vám popřát k svátku vše nejlepší a taky popřát hezké vánoční svátky plné klidu a pohody mějte se Pavla.

Krásné vánoce

(Elena, 24. 12. 2010 13:23)

Přeji Všem krásné vánoce, bohatého ježíška, hodně štěstí a zdraví v novém roce. Tobě Evi, vše nejlepší k svátku a hodně spokojených hubnulek jako jsem já.

Přání

(Marie M, 24. 12. 2010 13:09)

Vážená paní magistro,
dovolte mi, abych Vám touto cestou popřála příjemné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a do nového roku hodně zdraví, spokojenosti, rodinné a pracovní pohody. Marie

P.S. Kontrolu váhy pošlu příští týden, nějak jsem v tom předvánočním shonu nestíhala.

Přání

(Angelika Š, 24. 12. 2010 13:07)

Milá paní Evičko,
přeju Vám krásné prožití Vánoc s rodinou, hodně zdraví, štěstí a té Vaší báječné energie, také mnoho úspěchů a do nového roku především spokojenost , radost a optimismus.

Srdečně Angelika

Přání

(Eva K, 24. 12. 2010 13:03)

Přeji Vám příjemné prožití svátků vánočních a vše nejlepší do nového roku.
Moc děkuji za jídelníček a Vaše rady moc mi pomohly. Po novém roce se ozvu až se trochu zotavím po operaci. Mějte se moc hezky. Eva K

Přání

(Martina H, 24. 12. 2010 13:01)

Krásné Vánoce a spoustu dárků pod stromečkem přeje Martina a syn Kryštof

Přání

(Elena H, 24. 12. 2010 13:00)

Milá Evo,

přeji Vám i všem Vašim blízkým hezké vánoční svátky, do Nového roku zdraví, štěstí, pohodu nejen doma,
ale i v práci. Všechno nejlepší také k Vašemu svátku.
Doufám, že Vaše klientky budou stále spokojené, zdravé a štíhlé, nebo alespoň štíhlejší, než kdy vůbec
doufaly. Když pročítám Návštěvní knihu, mám radost za všechny, kterým se daří sundat nějaké to kilo i centimetry
dolů. Já už jsem sice dietu, kdy jsem se držela Vašeho jídelníčku, skončila, ale návyky zdravé životosprávy
naštěstí zůstaly, váha se drží stabilně kolem 52 kg. Pro mnohé nastanou zatěžkávací dny během vánočních
svátků, jsem zvědavá, jak přečkám já. Když bude zle, pomůže bílý den, nebo kysané zelí, však to znáte.

Mějte se hezky, ať je pro Vás rok 2011 rokem láskyplným a zásnubní prstýnek se změní ve snubní.

Elena H.

Přání

(Milada P, 24. 12. 2010 12:57)

Příjemné prožití vánočních svátků v rodinném kruhu,hodně zdraví a lásky Vám přeje Milada P.
Ještě Vám přeji také k svátku jen to nejlepší.
P.S.Na hubnutí najedu opravdu po vánočních svátcích,dám vědět,mějte se hezky .

Ještě doplněk

(Eva, 24. 12. 2010 12:45)

Zítra udělám novou fotogalerii a moc se omlouvám autorce fotek, že to nebylo už včera, ale také nějak nestíhám jako asi všichni.

Krásný Štědrý den

(Eva, 24. 12. 2010 9:18)

Na dárcích nezáleží, ale slavnostní nálada a přání od hodných lidí, společná láska v rodině, to je to , co chci já a přeji to i vám všem.
Moc děkuji za přání. Píšete, že dávám kus sebe, někdy jsou moje moje odpovědi na emailu krátké a věcné, ale věřte, že je to tím, že se snažím odpovědět všem, kdo žádají radu.
A já to dělám ráda, protože v mém povolání ve školství poslední dobou stále někoho do něčeho nutíme, děti se učit nechtějí, jen málo z nich má nějakou opravdovou snahu, jak se posunují do vyšších tříd, snaživých ubývá, do ředitelny za mnou nechodí rodiče, jejichž děti jsou hodné a chytré a rodiče se o ně pěkně starají, ale ten opačný druh lidí, kteří se o své děti moc nezajímají.
To, že pomáhám vám, abyste se dobře cítili a líbili se, že spolupracuji s lidmi, kteří něco chtějí a o něco usilují, je pro mne zdroj energie a krásného pocitu a já děkuji za to, že o moji pomoc a radu stojíte a moc si toho vážím.
Děkuji, to že člověk někoho potěší, je pocit, který mne naplňuje životní radostí.

Přání

(Alena R., 24. 12. 2010 7:51)

Milá Evo,
určitě nás bude dnes hodně, ale přesto si dovoluji Vám popřát všechno nejlepší k svátku, krásné vánoční svátky a v novém roce hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Současně bych Vám chtěla moc poděkovat za to, že nám pomáháte a dáváte nám kus sebe!!!

Přání a váhy

(Jana Č, 24. 12. 2010 5:56)

Dobrý den Evi,chtěla bych Vám popřát všechno nejlepší k dnešnímu svátku,hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka.Hezké vánoce a pěkný nový rok.A nám,všem hubnulkám ,hodně úspěchů a shozených kilogramů.
Moje váhy:22.11.-101,8kg
24.12.-96,8kg
Krásné svátky všem.
Jana Č.

Pozdrav z Floridy

(Lenka P, 23. 12. 2010 23:02)

Ahoj Evicko a hubnulky, zdravi Lenka co byla v breznu v Hrotovicich. Jsme u znamych v Orlandu jiz druhy tyden. behem roku jsem si drzela vahu, kterou jsem v lednu a unoru 2010 snizila o 8kg. mam ale vazne obavy ze az se vratime 31.12.,tak ze budu muset opet na jidelnicek najet. jsou zde odstrasujici jidla a jidelni rezim. ikdyz si varime doma, je tezke dohledat zdrave suroviny. vubec tu neni pravy celozrnny chleba, ji se tu jen bile pecivo jako nase rohliky ale rikaji tomu chleba. ve vsem je pridany cukr nebo sul, aby si lidi uz museli dochucovat. Maso, sunka a syry jsou pro nas drahe [sunka 1kg 1000kc]. Zelenina a ovoce vyjde trochu draz nez u nas, ale nikdo to tu z domacich neji. Kdyz vytahnu na verejnosti jablko pripadam si jako blbec. Mistni znaji jen jidlo na objednavku nebo z restaurace, varit neumi nikdo. Hned prvni dny se mi americani docela zprotivili, je to tak silene linej narod. tolik tlustejch lidi na ulici to je hnus. To by mela Evicka prace. A tak krasny zensky tu jsou, ale tech speku na sobe.
Snazim se jist dle zabehnutych pravidel abych nepribrala, ale nejde to zcela dodrzet, tak mi drzte at neletim zpet s kily navic. rano si chodime sice zabehat, denne hodne nachodime po atrakcich a parcich, ale asi to stacit nebude. tesim se uz na stary kolobeh cviceni v posilovne a zdraveho jidla, jak si clovek navykne moc to chybi.
Holky cvicte a jezte zdrave nemuze nas narod prece vydat jako tihle "hrdi amici". kdyz se zamyslim, tak si rikam ze jsme na tom my cesi moralne jeste moc dobre a pritom se za svou prislusnost mnohdy stydime.
Takze hrde do boje!
Hezke svatky preje
Lenka P.

Milá děvčata,

(Eva, 23. 12. 2010 22:57)

Děkuji za přání a přeji všem i jejich rodinám štěstí a zdraví a spoustu zábavy a dobré nálady do roku 2011, věřte, že se nikdy nic nejí tak horkého, jask se to uvaří, že někdy je lepší se vyspat a s někým poradit, potom se najde řešení každého problému, že dobrá vůle se jednou vrátí.
Važte si každé spokojené chvíle a dobré nálady, dokud jsme zdraví a dýcháme , vše se dá přežít, svět je krásný a žádné řešení není jediné, jen nespěchat a promyslet vše z různých stran.
Snažte si všechny práce usnadnit a urychlit, aby vám zbyl čas na záliby, ty posílí vaše duše a tu krásnější stránku v nich. Nikdy nedovolte, aby vás ovládly černé myšlenky, slunce vyjde každý den.
Omlouvám se, že reaguji opožděně, ale potřebovala jsem aspoň na pár hodin navštívit rodiče.
PS: 27.12. pošlu další jídelníčky.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

následující »