Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 24

Návštěvní kniha 24

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky dělat a ještě posílat, potřebuji někdy klid a soustředit se, snad vám to moc vadit nebude a nenaruší to komunikaci.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 
Psala jsem i pesný čas, protože někde jsem četla, že je vhodné držet půst přesně 12hodin před a 12hodin po fázi měsíce.

Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 

  sejmout.jpg

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Zacinam :-)

(Elena H., 18. 2. 2011 11:52)

Dobrý den, Kristino.
I já jsem bojovala s určitým nepochopením, proto jsem skoro 2 měsíce váhala, zda začít, či ne. Byly to 2 naprosto ztracené měsíce, nakonec jsem se odhodlala a vydržela, jsem ráda a vděčná paní Evě za jídelníček a hlavně za podporu a dobrou radu kdykoliv bylo potřeba. Je třeba vydržet první cca 2 týdny, po prvním shozeném kilu Vás to povzbudí, okolí si začne všímat a dokonce fandit. Setkáte se i se závistí, hlavně od těch, kteří mají hubnutí plnou pusu, ale pro zlepšení své tělesné kondice nemíní udělat zhola nic. Uvidíte, že se Vám zvedne i sebevědomí a nějaké hloupé řeči budete mít úplně na háku. Nenechte se ničím odradit, pravidelná a zdravá strava, dodržování pitného režimu a trochu toho pohybu nikomu neuškodilo, když si zvyknete, váha se Vám ani po skončení "diety" nebude radikálně měnit, pokud máte zdravý rozum ( a to většina z nás, kteří se na těchto stránkách setkáváme, má ), nebudete se chtít vrátit k původnímu stavu. Změní se Vám k lepšímu váha, tvar těla a celková pohoda, elán. Vím, o čem hovořím, jsem sice důchodkyně, ale dnes mi průkazku na důchodcovskou slevu ve vlaku kontrolují podle fotky ( velice úsměvné situace ), oblečení mám o 2 čísla menší ( dnes č.36 ), cizí lidé nevěří, že je mi 60. Vůbec se za to nestydím, vypadám skoro lépe, než před deseti lety. Je to pouze konstatování, ne moje ješitnost, to jen pro ty, kteří mají pochybnosti. Člověku píšícímu pod pseudonymem "daymon" (není patrno, zda se jedná o muže, či ženu) taky doporučuji, ať si přečte příspěvky diskutujících, pokud by u někoho dieta nefungovala, určitě by se ozval. Přeji Vám, Kristino, hezký den, vydržte, tělesná a duševní pohoda Vám bude odměnou. Tímto zdravím paní Evu , přeji hodně elánu, zdraví a ohleduplné klientky, které Vám dopřejí alespoň ve středu a o víkendu klid na sestavování jídelníčků pro nové adeptky. Hezký den všem. Elena H.

Re: Zacinam :-)

(Eva, 18. 2. 2011 12:28)

Začátky byly opravdu těžké, byla jsem sama a tlustá a všichni si mysleli, že to bude jen další marný pokus Evy - tuleně.
Manžel schovívavě mlčel, moje maminka mi nadávala, ať se sebou něco dělám, a zbytek lidí si myslel něco o obludě, to mne ale neodrazovalo a naopak jsem chtěla bojovat, nejdřív jsem brečela bezmocí, že nechci být nemocná a mít cukrovku, potom jsem dostala bojovnou náladu a dala jsem si tři měsíce na studium podstaty, jak se ukládají zássoby v tělech všežravců, pak jsem to spustila a břicho se vyfouklo a celulitida na stehnech a kolem kolen mizela, svět začal být hned hezčí.
Nejsem z těch , kteží by si nechali od někoho vnucovat nějaké názory, se kterými nesouhlasím, když mi někdo říkal něco proti, prostě jsem ho odbyla a jela dál. A výsledky zdraví mi potvrzovaly , že mám pravdu a můj pan doktor mi fandil.
Brala jsem to vážně, okolí se mi smálo, že jsem podivín, no a vidíte, kolik děvčat už tak také zhublo, ani v to už nedoufala.
Taky to trochu berte lehce jako soutěž s tělem, kdo zvítězí v čase, to víte, já všechny ty dny testovala na sobě, jestli účinkují a jestli ne a kolik je při nich hladina cukru v krvi, aby byla stabilní, abych se cítila dobře, byl to i zábava, lidem to už předkládám hotové, ale já jsem si to tedy užila.
Jen se nedejte, i zastavení váhy jde překonat, tělo jen odpočívá nebo je třeba přichlazené, ale vůli vám, děvčata, nesmí vzít nikdo.

Re: Zacinam :-)

(Silvie, 18. 2. 2011 13:50)

Ahoj Kristino,
tak musím napsat že s posměchem ani ne ale spíš s tím, že na co hubnout v našem věku /je mi 52/, to už se tak musí brát,že člověk nevypadá přece jako před 20-ti lety a tak. Já myslím že toto pravda není a nechci se s tím smířit, takže jsem do toho šla a tedˇ když mám 8 kilo dolů, tak tyto mé kamarádky dělají jakože nic, přestože to je už poznat, zkrátka nepochválí. Právě proto jsem si řekla že musím vytrvat a ukázat jim ......

Re: Re: Zacinam :-)

(Helena, 18. 2. 2011 16:21)

Když jsem si v práci v kuchyňce loupala 3 kiwi, tak mi kolega 33.let, 180 cm a 136 kg říkal : áááá zdravá výživa. Já mu říkám : ano a taky trochu hubnutí. A ten trouba mi řekl, že v mém věku už je to zbytečný, že mám 3.děti a roky. Tak mě naprdnul. Bude mi 43.roků, ještě se necítím stará. Nejmladší dcera bude mít v květnu 4. roky a já s ní chci běhat u nás po louce a ne se dívat, jak se honí jenom s tatínkem. Rodina mi fandí a cizím jsem nic neříkala.
Ale až sundáme v dubnu bundy, tak budou všichni koukat, že ,,holky,,?

Re: Re: Re: Zacinam :-)

(Lenka, 18. 2. 2011 17:10)

To teda budou Heli, a ten chytrej kolega bude doslova čumět :-)) hodně úspěchů Lenka

Re: Zacinam :-)

(Vlaďka R., 18. 2. 2011 14:38)

Zdravím Kristino,
člověk se s nepochopením a závistí potká téměř vždy a všude.I já jsem měla pocity, že je lepší podlehnout tlaju okolí ale není to správné.Uvedu Vám příklad: Dodržovala jsem jídelníček 2 týden a měli jsme rodinnou oslavu a já z pocitu asi abych nevybočovala jsem si spolu s rodinou dala k obětu také řízek a br.salát(malý).Jako bych měla pocit, že je snad naštvu když si ten řízek nedám-nechápu proč.Člověk také musí zabojovat sám se sebou.Situace se opakovala asi za 14 dní a zatímco se všichni ládovali smaženým kuřetem já si už v pohodě dala špenát s vajíčke a bramborem.Takže je potřeba hlavně si to srovnat ve své hlavě.Fakt je ten, že příliš moc "kamarádek" mě také nechválí a jen říkají, Ty se máš , ty máš pevnou vůli , tu my nemáme-ono je to mnohem pohodlnější.Tak držím palce, přeji pevnou vůli

Re: Zacinam :-)

(Lenka K., 18. 2. 2011 21:26)

Dobry vecer Kristino,
nenech se zviklat a vydrz. Opravdu vysledek stoji za to. Ja hubnu uz podruhe, loni jsem sundala 10kg a ted bych jeste 6 rada dala dolu. Ja jsem se nastesti se zavisti nesetkala. V manzelovi jsem mela velikanskou podporu, asi tu nejvetsi a vsechny moje kamaradky me podporovaly, kdyz jsem si k nim na navstevu nosila svoje krabicky se svacinou, nikdy mi nenutily svoje dortiky a zakusky a sdilely se mnou moje uspechy, chvalily a povzbuzovaly a verim, ze nektere i zavidely. Ale kdyz jsem temto o svem hubnuti vypravela, tak se osivaly, ze by si musely pro sebe varit a chystat si to jidlo. Takze ja hubnu a ony bohuzel dal tloustnou a mam je tak rada a nemuzu jim pomoci, protoze ony nechteji. Tak se jen mohu chlubit postavickou a citit se dobre, ze si mohu vzit to obepnute tricko. Ted jsem mela preventivni prohlidku a mam vse super. Tak jsem rada, ze jsem vydrzela, protoze to zdravi a ten prijemny pocit, ze jako mama od dvou malych deti zase vypadam trochu k svetu, stoji za to. A kdyz jsem zacala mit pochybnosti nebo jsem si myslela, ze to vzdam, zacetla jsem se do techto stranek, na nich jsem byla uplne zavisla a cetla jsem nekolikrat denne a stale dokola jsem si prohlizela fotky hubnulek.
Opravdu preju pevne nervy a ver, ze kdyz se to podarilo vsem zde, tak se to podari i tobe. Hezky vecer, Lenka

Čekatelka

(Zdenka H., 18. 2. 2011 18:31)

Dobrý večer paní Evičko, jsem čekatelka na jídelníček, ale nechtěla jsem čekání trávit dosavadním způsobem baštění a tak jsem začala od minulé středy jíst podle rad, které jsem vyčetla na Vašich stránkách a ejhle! první krůčky se objevily:
9.2. 72,1kg pas 92cm BF 50,1% BW 34,3% BM 24%
13.2. 70,4kg pas 90cm BF 36,8% BW 43,4% BM 32,5%
16.2. 69,9kg pas 89cm BF 36,5% BW 43,6% BM 32,6%
18.2. 69,6kg pas 87cm BF 36,3% BW 43,7% BM 32,7%
Zatím mám silné rezervy ve cvičení, ale až přijdou jídelníčky od Vás, tak najedu se všímvšudy. Už se těším, zvlášť když pročítám úspěchy hubnulek, je to úžasné. Děkuji za naději, že dáme jo-jo efektu na frak !

Re: Čekatelka

(Eva , 18. 2. 2011 19:01)

Dobré.E

Dotaz

(Nová hubnulka, 18. 2. 2011 18:42)

Dobrý den,
mám menší dotaz co se týče mé váhy je poněkud nějaká zvláštní .
Ve středu ráno jsem se vážila měla jsem 77,5 kg poté jsem se vážila ten stejný den,ale večer a měla jsem 76,5.
Ve čtvrtek ráno jsem se zvážit zapoměla,ale večer jsem se zvážila a měla jsem 79,8.A dnes ráno jsem měla opět 76,5.
Tak tohle teda vážně nechápu, buď máme váhu která si váži jak chce nebo nevím, co si o tom myslíte? Ten jídelníček dodržuji od středy.
Děkuji za odpověď

Re: Dotaz

(Eva, 18. 2. 2011 19:00)

Abyste pochopili, proč stále říkám dost pij, pokud tělo nedostane jeden den dost tekutin, brání se a šetří, zadržuje je okamžitě následující den na horší časy. Pokud pít začnete trvá mu asi 5 hodin než rozpozná, že sucho už nehrozí a potom začne uvolňovat nahromaděnou vodu z tkání a ještě čůráte, část té vypité. Takže se lítá na Wc častěji. Když to vydržíte dva dny a nahromaděná vody z tkání odejde, nejen , že vážíte méně, ale taky chození na záchod se upraví, jen si to nepokazit a pít ptavidelně a dost.

jidelnicek

(PETRA, 18. 2. 2011 14:19)

Dobry den,chtela bych se zeptat jak dlouho trva dodani jidelnicku.Dekuji

Re: jidelnicek

(Eva, 18. 2. 2011 18:09)

Čekací doba je nyní 12 dnů od chvíle, když dostanu vše potřebné od Vás, omlouvám se za ni, ale snažím se vyhovět tak nějak všem, kdo slušně napíší a mají skutečný zájem.
Co jsem se domlouvala , tak stanovím termín, na kdy klientka vše pošle a nyní jsem dávala termíny na 28.2.+ čekací doba. jsem jenom člověk, tak holt při takovém zájmu musím vše dělat postupně, nikdo není důležitější než druhý, pěkně po řadě.

jogurty

(Renča v, 16. 2. 2011 8:07)

Ahoj holky, chci se vás zeptat, jsou u vás k dostání nějaké aktivie FIT?U nás ne, tak si kupuju klasickou, ale dávám si ji jen dopoledne.Napadlo mně-co tak to smíchat s odtučněným jogurtem 1:1?

Re: jogurty

(Eva, 16. 2. 2011 8:45)

V takovém případě nějaký méně tučný bílý jogurt půlka a půkla activie.

Re: jogurty

(Šárka B., 16. 2. 2011 9:00)

Já sehnala v Tesku poslední 3 ananasový, od té doby nikde nic, tak jsem koukala, že je dost podobná Jogobella Light, ale ne celý kelímek, jen 100g za 120g Activie. Takže my zhruba třetina kelímku zbyde a to řeším tak, že to buď někdo doma dojí a nebo zbyde prostě do druhého dne.
Já nemůžu sehnat ani Yoplait košík, tak taky hledám vždycky jogurt s podobnými hodnotami.

Re: Re: jogurty

(Šárka B., 16. 2. 2011 9:09)

Záleží na tom, jaké máš navýšení, mě třeba ta Jogobella vychází akorát, takže nemusím dopíjet mlékem. Kdyby něco zbylo, tak to někdo dojí.

Re: Re: jogurty

(Lenka, 16. 2. 2011 9:47)

Ahoj holky, jogurty jaksi nejsou takové co jsou v jídelníčku, jen Activia ananas, běžně v Albertu, jinačí jsem nesehnala co se týká těch 0,1% košík Yoplait jako by se pod zem propadl, a tak vybírám taky jiné přibližných hodnot, ať se nám všem daří. Pěkný den

Re: Re: Re: jogurty

(Renča, 16. 2. 2011 10:35)

JO,dik , ale ještě ja sem to spletla, míchám to s odtučněným tvarohem, a váha pomalu klesá.Teda až na ty noční, to vždy vyleze-minulý týden skoro o 2kilča,myslela jsem že mně picne, ale dnes už jsem spokojeně na svém, tedy myslim že váha už zase klesá.To je asi jedno, když je to bez tuku.Nebo ne?

Re: Re: Re: Re: jogurty

(Lenka, 16. 2. 2011 12:09)

Renčo, nejsem odborník, ale myslím že jestli odtučněný jogurt nebo tvaroh je jedno :-) ale fakticky ten Activia fit ananas maj v Albertu pořád, nestalo se mi že by někdy neměli, v ostatních mám zkušenost že jsem běžně nesehnala :-)) ať se ti daří, možná ten výkyv byla i nějaká reakce na nachlazení, hlavně že se ti to už srovnalo, pěkný den a plno úspěchů, Lenka


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

následující »