Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 24

Návštěvní kniha 24

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky dělat a ještě posílat, potřebuji někdy klid a soustředit se, snad vám to moc vadit nebude a nenaruší to komunikaci.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 
Psala jsem i pesný čas, protože někde jsem četla, že je vhodné držet půst přesně 12hodin před a 12hodin po fázi měsíce.

Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 

  sejmout.jpg

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

relax

(Jana J2, 22. 2. 2011 16:32)

Tak jsem odvezla dceru do lázní do Klimkovic, zítra ještě maminku na vyšetření a snad už zbyde i chvilka pro můj relax a odpočinek. Mám naplánováno ve čtvrtek ranní plavání. Na to se fakt moc těším.Řeknu vám kočky, že dnes bylo kolem Mošnova pěkně nasněženo. Až jsem se zděsila. A to jsem té mé kočce nedala oteplené kalhoty. Ještě že tam kamarádka zítra veze syna, tak jí je doveze.

Velký dík, Evi.

(Zdenka, 22. 2. 2011 15:16)

Vloni jsem touhle dobou začínala s Eviným režimem,ale nebyla jsem důsledná,pořád mě zrazovaly myšlenky,že to se mnou přece není tak zlé, že až od zítřka, že to pak vysportuju...nic jsem samozřejmě nedodržela a kynula dál.Letos se mi v hlavě něco přepnulo a docela mě to měření a vážení baví,ani nemám krize, a tak mám od začátku roku dole 5 kg.Cvičení už mám v programu napevno, nechci se vrátit zpátky do "líného období".Moc mi taky pomáhá pročíst Vaše postřehy a zkušenosti...Evi děkuju!

Váhy a pocity

(Iveta K, 21. 2. 2011 12:59)

Datum Moje váha [kg]
21.1.2011 119,0
21.2.2011 111,8

Opravdu netrpím - pravdou je, že 100% se jídelníčkem neřídím - vzhledem k tomu, že máme s manželem společnou lednici, bývá občas pokušení si oblíbené jídlo, které konzumuje partner, alespoń ochutnat. Faktem je, že po ochutnání mi většinou moc nejede (což mě na druhou stranu trošku těší).
Cítím se dobře, odpadla únava po víkendových těžkých obědech a občas mírně vytáčím svého muže nadmírou energie.

Re: Váhy a pocity

(Hana G., 22. 2. 2011 13:08)

Iveto,
moc vám gratuluji. Já jsem ve stejné váh.kategorii, ale s bohužel trochu menšími výsledky. Jídelníček dodržuji, ale nejspíš celoživotním dietařením, mám tak zhuntované tělíčko, že se musí nejdříve vzpamatovat. Je to ale přesto moc fajn pocit. Přeji mnoho dalších úspěchů. H.

Těším se

(Zdenka H., 22. 2. 2011 13:06)

Je mi moc příjemné pročítat všechny komentáře, které děvčata posíláte. V některých se poznávám, z některých si opisuji rady do svého "hubnoucího" sešitu a s obdivem sleduji vaše úbytky na váze. Já se k vám připojím asi už příští týden a už se moc těším. Zatím se jen snažím upravit příjem stravy podle vyčtených rad,něco jsem shodila, ale je znát, že jídelníček "ušitý na tělo" je zkrátka to pravé. Děkuji náhodě, která mě přivedla na Eviny stránky a dala mi naději, že trvale zhubnu.

Náledí

(Šárka P., 22. 2. 2011 12:59)

Ahojte děvčata, tak jsem dnes zhřešila jak jsem mohla. Ráno jsem totiž uklouzla na náledí, natloukla jsem si kostrč, k tomu mám vyhřezlou ploténku, takže bolest je dost velká. Dopoledne jsem si vzala jeden čokoládový bonbón na nervy a teď jsem snědla 2 kousky pizzy (to je neomluvitelné). K tomu všemu ještě zobu brufén. Je mi z toho nanic. Dávejte si pozor na skrytý led po sněhem, je zrádný. Tak hezký den všem Šárka

Re: Náledí

(Eva, 22. 2. 2011 13:05)

To bude i nějaký otok, tak se ráno na váze nelekej.

Začátek

(Marie V, 22. 2. 2011 12:21)

14.2. - 74,6
21.2. - 73,6
Zdravím a posílám úbytek váhy za první týden. Jsem nadšená!!!!!!!!!!!!! Jedu přesně dle vašeho jídelníčku.Zatím žádný problém.
Díky Marie

Výsledky

(Eva D, 22. 2. 2011 11:54)

Dobrý den Eví .
Po týdnu Vám hlásím s velikou spokojeností výsledky. Konečně se to po 14 dnech rozhýbalo.Dala jsem býlí a mimořádný a pak jsem střihla ovocný a výsledkem se teď pochlubím.
10.1.2011 94,0
14.2 - 88,1 kg
21.2 - 86,5 kg
Jsem moc spokojená a chvála se sype ze všech stran . Děkuji. Eva D

Tak jsem zase s váma

(Lenka V, 22. 2. 2011 7:55)

A doufám, že tentokrát to zvládnu. Začala jsem vloni v lednu a společnými silami s Evičkou se mi podařilo dát dolu 18 kg. No a pak přišly Vánoce a silvestr a j prostě měla v hlavě , ne to co nám vtlouká Eva: žádné přejídání a mlsání nám nestojí za to , ale přesně naopak: teď si dám do nosu, vždyťˇ vím jak to dát zase dolǔ, jenže se to se mnou táhlo až do teď. Vždycky jsem začala s jídelníčkem a ta mrcha hlava mk našeptala : však co, ještě si dej však to pujde dolu. Dokonce jsem se pro jistotu přestala vážit ! No ale v neděli jsem se rozhodla, že takhle to dál nejde! A vrhla jsem se na to znova!!! Dneska je to třetí den, a ještě jsem nezhřešila. Ono totiž když jsem na tu váhu vlezla, s hrǔzou jsem zjistila, že mám 7! Kg nahoře. Mazec co? Takže Evi a holky jsem v tom s Váma a začínám na 87kg. Teda dneska už ne:-), dneska 86,7. Držte mi prosím palce, ať už nejsem tak blbá. :-).

Re: Tak jsem zase s váma

(Jaroslava D, 22. 2. 2011 10:20)

Tak v tomhle se úplně poznávám.taky jsem tak dopadla,v létě jsem zhubla s Evičkou 8kg,potom s podzimem jak jsme se začali víc oblékat jsem jaksi ztratila motivaci a začala hřešit čím dál víc s tím,že už vím jak na přibraná kila.Naštěstí jsem se nevykrmila na původní váhu,ale včas jsem se zarazila a k nešnímu dni vážím 76,8kg,je to o 6kg méně než co jsem v začátku vážila. můj cíl je dostat se na 68-70kg.V sobotu jsem byla na oslavě,hřešila jsem dost,ale byla pořád v kole,tančila jsem hodně a druhý den jsem zaznamenala úbytek na váze,což mě dost překvapilo a taky potěšilo.Když jsem se dívala na některé moje vrstevnice,na ty jejich pneumatiky kolem pasu,tak jsem si říkala,že udělám všechno pro to,abych tak nikdy nevypadala.Delší dobu jsem se tu do diskuze nezapojila,ale na stránky chodím každý den a se zájmem si pročítám příspěvky hubnoucích děvčat.Takže holky držme se,ať se na jaře z bund a kabátů vyloupnou krásné a zdravé kočky.

Re: Re: Tak jsem zase s váma

(Lenča, 22. 2. 2011 10:27)

Tak tak Jaroslavo, nejen že na jaře sundáme zimí pneu, ale nebudeme nosit ani ty letní, necháme je našim plechovým miláčkům :-) Pěkný den a plno úspěchů všem!

Také zajímaví otázky a odpovědi i pro ostatní

(Jarmila P, 22. 2. 2011 9:30)

Evi, ještě mě napadlo:
1) můžu přehazovat dny? Takže bych měla dny z jídelníčku ne v pořadí 1-2-3-4-5 ALE např. 1-3-2-5-4??? Nebo má jejich posloupnost právě svůj velký význam? - v prvním měsíci má význam, pak už to není tolik důležité, v prvním měsíci se snažíme uklidnit nadprodukci inzulinu a ukládání zásob.
2) A ještě: pokud bude zítra váha "stát" nebo bude vyšší, mám už dát mimořádný den? Minulé dva dny to šlo nahoru...
Začínám z toho být trošku nervozní...
Odpověď :
A)Je třeba nejdříve vyloučit , 6e tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

Re: Také zajímaví otázky a odpovědi i pro ostatní

(Lenča, 22. 2. 2011 10:22)

Ahojky Jarmilo, děkuji že jsi se s náma podělila o informace, někdy nás zaskočí relativně banální záležitosti a nevíme jak přesně dál a navíc opakování je matka moudrosti, že? Přeji ti plno úspěchů při boji s kilečkama :-) Pěkný den Lenča

Pokroky

(Lenka V3, 22. 2. 2011 10:22)

Dobrý den paní Evo,
dlouho jsem se nezvala,ale na dietu jsem se nevykašlala. Naopak ,vše je v pořádku a tak jsem Vás nechtěla zbytečně obtěžovat.Práce máte jistě dost.Váha mi jde hezky dolů,žádné extra problémy nenastaly a když, tak mám vaši knížku,která mě navede do klidu protože ,, naše tělo není stroj".Dolů dám tak 1kg za týden a chut na sladké není v takové míře jako byla.
Je to zvláštní pocit,když vidím čokoládu nebo moji oblíbenou horalku,oči vidí a hlava říká,že to bylo dobré,ale žádná chutová reakce,že to musím sníst.Je to báječný pocit sama si umět určit jestli to sním či nikoliv.Nebýt otrokem sladké vášně.
pon: 31.1. 82.4kg
nedě. 6.2. 81.5kg
pon. 7.2. 81.8kg
nedě 13.2. .80.90kg
pon. 14.2. 80.80kg
nedě. 20.2. 79.80kg

Úbytek je hezky poznat na oblečení,už zapnu kalhoty,které jsem sice oblékla,ale nezapla.
Moc se těším na další týdny,na úbytky na váze.
Hodně spokojených klientek Vám přeje Lenka

Výsledky

(Hana G, 22. 2. 2011 9:24)

Posílám další vážení

10.1.2011 119,4
21.2.2011 113,2
Tak snad to půjde dál.
Díky


Hana G

Moje dotazy na jídla a odpovědi, snad se bude hodit i vám ostatním

(Alena T, 22. 2. 2011 8:56)

Dobrý den,po prostudování jídelníčku mám nějaké dotazy.
1) polévka gulášová - není mi jasné z jakých ingrediencí ji uvařit. - jako běžnou , hovězí maso, brambor, cibule, sladká paprika pepř a trochu soli, zahustit jen voda a trocha cel.mouky, nebo z pytlíku bez glutamátů

2) kuřecí maso na špízu - čím prokládat kuřecí maso? Tím , co je u toho napsáno, cibule, zeleninka

3) koprová omáčka - chybí mi ingredience. normální, jak běžná ale místo smetany jen mléko, mouka byla normální

4) kuře s nádivkou - co dát do nádivky? cel.pečivo, vajíčko, trochu mléka na pokapání pečiva, majoránku sůl pepř, máslo nedávám z bílků šlehám sníh

:-)

(Jana J2, 19. 2. 2011 17:39)

Tak jsem se dívala, jak krásně všechny hubnete. Jen já se v tom poslední dobou nějak moc plácám. Jako na houpačce.Nemůžu se hnout z místa. Asi to ale bude tím, že jsou stále nějaké problémy. Od 1.12 mám stále nemocné děti, 2x maminku v nemocnici. Tak si říkám, že snad už bude líp. Ale stačí se podívat v obyváku na gauč, je tam schoulené jedno moje koťátko a má zase 38,6.On, který spí maximálně 8hod. denně teď spí 14-16hodin. Děti by neměly být nemocné.

Re: :-)

(Eva, 19. 2. 2011 17:45)

Neměly by stonat, děťátka, ale z toho vyrostou, čestné slovo, pak jsou zdravé jako řípy a zase přijdou rošády se školami , s dívkami, se životem, to je ještě horší, o tom něco vím už také, dneska mne z toho bolí u srdce, každý věk má svoje.
Naštěstí dělám jídelníčky a nemám čas moc myslet na jiné věci.

Re: Re: :-)

(Helena, 19. 2. 2011 18:11)

Tak o tom vím své :-)))) , dcera 22.let, syn 14. let a dcera 3,5 roku. Nejhorší je to se synem, ach ta puberta :-)))) .


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

následující »