Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 24

Návštěvní kniha 24

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky dělat a ještě posílat, potřebuji někdy klid a soustředit se, snad vám to moc vadit nebude a nenaruší to komunikaci.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 
Psala jsem i pesný čas, protože někde jsem četla, že je vhodné držet půst přesně 12hodin před a 12hodin po fázi měsíce.

Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 

  sejmout.jpg

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

2.týden

(Eva F, 10. 1. 2011 10:40)

Dobrý den, píšu,že dietka, já ji nazývám "plíživá" funguje i na mě, za 14 dní mám dole 2,2 kg a to zatím musím přiznat,že vkládám i mezijídla,ikdyž čím dál méně :-) takže věřím že ke svým 55 nám si "daruji" 10 kg špeku dolů, už se těším. Přeji hezký den. Eva

Začátek

(Petra K, 9. 1. 2011 22:20)

Dobré odpoledne paní Evo,

v příloze zasílám váhy za první týden diety.
Mám dole 3 kg.

- to co jsem přibrala za vánoce je pryč a zvykám si na nový jídelníček,
- se skladbou jsem spokojená - je to dostupné, není to namáhavé na shánění
- jídla ve velké množství, že to kolikrát mám problém spíše snít, než bych měla nedostatek
- snažím se dodržovat - ohodnotila bych to na 98 %
Zatím moc a moc děkuji, jsem spokojená, nevidím, žádné výrazné problémy.
Webové stránky jsou mě velkou podporu.

Začátek

(Jitka G, 9. 1. 2011 22:07)

Dobrý večer posílám váhy.
3.1.2011 80.40
9.1.2011 79,1
Zatím mi to jde docela dobře ani nemám hlad, takže nenavyšuji jen zeleninu a trochu víc bílého jogurtu. Cvičím pravidelně a tak doufám, že se mi podaří zhubnout než se svleču do plavek. Díky Jitka G.

Pár bezva výsledků

(Jana N, 9. 1. 2011 21:51)

Dobrý večěr ta končím třetí měsíc hubnutí a posílám Vám několik údajů o mém snažení.Na začátku 116pas teď 95cm,140boky teď120cm a stehna 79 , teď 62cma váha 111kg a teď 86,9kg.Jsem moc spokojená a už si toho všímá mé okolí tak tím je to ještě lepší a motivuje mě to dále.Jinak o vánocích jsem si trochu cukroví dala to jsem neodolala.To je vidět podle tabulky.S pozdravem Jana N

Dotázek

(Renča P., 7. 1. 2011 9:24)

Dobré ráno Evičko,

zaslechla jsem,že už se nebude vyrábět Activia svěží a fit,tak jsem se chtěla zeptat,který jogurt je tomuto nejpodobnější.

Díky Renča

P.S. tak už se váha zase hýbe a pokračuji....

Re: Dotázek

(katka m, 7. 1. 2011 19:41)

tak to by mne taky zajímalo...

Re: Re: Dotázek

(Lucie, 8. 1. 2011 17:11)

dobrý den, taky bych se chtěla připojit k dotazu. v obchodech jsem v poslední době našla jen activii ananasovou, čím je tedy vhodné tento jogurt nahradit? děkuji za odpověd

Re: Re: Re: Dotázek

(Renča P., 9. 1. 2011 9:01)

podle toho co jsem zaslechla,tak už právě tu ananasovou jen doprodávají,jiné už nejsou a nebudou-takže komu chutná,tak si jich kupte víc.Renča

Re: Re: Re: Re: Dotázek

(Ája, 9. 1. 2011 15:42)

Mně v obchodě zase řekli,že se bude vyrábět zase až v létě,tak nevim...

Re: Re: Re: Re: Re: Dotázek

(Eva, 9. 1. 2011 20:47)

Tak u activie záleží jen aby byla ochucená, ale jakou příchutí je úplně jedno - viz.strana 2 nahoře.

Výsledky

(Alena R., 9. 1. 2011 17:20)

Milá Evo,
minulý týden jsem se neozvala, protože moje váha zůstala stát na 76,5 a já se styděla, že že jsem psala o tom, že nemám chutě a jak to jde v pohodě atd. Doufala jsem, že po dalším týdnu to bude lepší, ale nevím - pořád to kolísá. Je to ale mojí vinou, jakmile poruším a zobnu něco navíc, tak druhý den je to ihned znát, váha jde nahoru. Už asi nejsem tak zapálená, nebo mi do hlavy vlezla ta shozená kila a moje samochvála, nevím. Jediným kladem na tom je zjištění, že těmi prohřešky si to kazím a můžu si za to sama. Ale abych si jen nenadávala, tak hlásím váhu k 9. 1. :
75,5 kg
míry:
prsa 104
pas 84
boky 101
stehna 61
lýtka 39
ruka 31
Vím, že je to dobré, ale opravdu můžu říct, že když jsem si dala chlebíček a nebo zbytky cukroví, tak jsem neviděla ani tuk a ani cukr. Rady nepomohly.Ale co Naopak jsem si říkala, jo, tak si dám tuk, no a co:-) . Je to prostě věc myšlení, vím to moc dobře. Máte to v knížce i tady na stránkách moc dobře napsáno.Přitom vím, co chci a s čím jsem začínala. Tak uvidím, co budu psát za týden. Snad je to jen krize. Nejdříve jsem si myslela, že Vám napíšu na mail,že s tím nebudu otravovat tady, ale potom jsem si řekla, že na tom takhle určitě nebudu sama, a že tím třeba někomu pomůžu. Příštích 14 dní mám volno, které plánuji strávit sportem a dodržováním jídelníčku.
Už se těším a také se těším na Vaši odpověď.

Re: Výsledky

(SILVIE M., 9. 1. 2011 19:40)

MILÁ ALENKO,

JAKO KDYBY JSTE PSALA ZA MĚ. JEN JÁ NENAŠLA ODVAHU TO TAKHLE POPSAT. MATERIÁLY NASTUDOVANÉ, V HLAVĚ JASNO,... ALE JAK SE ZDÁ, TA HLAVA NEMÁ AŽ TAK JASNO JAK JSEM SI MYSLELA. DÍKY, ŽE JSTE TO DALA SEM A NE DO MAILU. NECÍTÍM SE TAK BLBĚ, ŽE JSEM SELHALA JEN JÁ,ALE ŽE SE TO MŮŽE STÁT KOMUKOLIV, TO SAMOZŘEJMĚ NENÍ ŽÁDNÁ OMLUVA MÉHO SELHÁNÍ, ALE ČLOVĚK TAK NĚJAK NENÍ V TOM SÁM. DÍKY. VŠEM HUBNULKÁM KRÁSNÝ NOVÝ TÝDEN. SILVIE M.

Re: Re: Výsledky

(Eva, 9. 1. 2011 20:45)

Odpovídám opožděně, měla jsem toho moc, každý i já má dny a týdny, kdy váha stagnuje, v té chvíli je dobré si udělat rekapitulaci pohybu a jídla a měření svalové hmoty, já se stále snažím dostat na 66 , ale tuk je na hranici ženy v mém věku a svalová hmota nad normálem, tak to už nechávám plynout, každé tělo potřebuje vydechnout, jezte zdravě, hýbejte se, udělejte si měření tuku a svalů a vody a chvíli čekejte, nejsme stroje.

Zprávy z bojiště

(Katka M, 6. 1. 2011 19:29)

Vážená paní Evo,
konečně se po nějaké době opět ozývám, váha šla dolů pomaleji, ale na to, že byly svátky, jsem celkem spokojená:
1.11.2010 97,1
27.12.2010 89,9
28.12.2010 89,6
29.12.2010 89,4
30.12.2010 89,3
31.12.2010 90,7
1.1.2011 90,4
2.1.2011 90,4
3.1.2011 89,4
4.1.2011 89,1

Přikládám dva recepty na naše oblíbené krémové zeleninové polévky, není to nic světoborného, ale jsou jednoduché, chutné a "hubené" :

Zelená polévka
Povaříme celou brokolici v troše vody(čím míň, tím líp, zředit lze později) s kostkou zeleninového bujónu, když je měkká, rozmixujeme, vrátíme na sporák, pokud je polévka moc hustá, zředíme vodou. Vsypeme mražený hrášek(má hezčí barvu a tvar než konzervovaný), který už necháme v polévce jen prohřát. Hrášek plní roli jakési vložky do polévky, aby bylo do čeho kousnout.

Červená polévka
Povaříme v troše osolené vody několik oloupaných bulv červené řepy s kořenovou zeleninou, vyjmeme mrkev a zbytek opět rozmixujeme. Mrkev, nakrájenou na plátky, vrátíme do polévky a podle chuti okořeníme pepřem a solí.

Tak to je vše, přeji hodně zdraví do letošního roku!
S pozdravem
Katka M.

Re: Zprávy z bojiště

(katka m, 9. 1. 2011 20:29)

jé, já sem teď koukla a omlouvám se, recept na Červenou polívku je neúplný - chybí na začátku přidat bujón, to teda hlavně. potom taky lze tu kořenovou zeleninu hodit na osmaženou cibulku(tím ale trochu přibudou tuky :) ), přidat trochu loupaných rajčat z konzervy a povařit ve vývaru nějaké celerové listy(mám je v mrazničce) a na konci vyndat. Tak snad někdo nevařil tu holovariantu, to by mne asi hnal :)

Prosbička

(Ája, 6. 1. 2011 16:27)

Ahoj Evi,mám takovou prosbu.Chtěla bych si už konečně koupit domácí pekárnu,ale mám strach abych po doma pečeném chlebu nezačala zase přibírat.Samozřejmě že bych si dělala celozrnný.Koukala jsem do ,,DOMÁCÍCH POMOCNÍKŮ´´ale nic moc jsem tam nenašla,tak bych chtěla vědět,jaké s tím máš zkušenosti,nebo i ostatní co hubly.Ze začátku bych asi kupovala hotové směsy,než bych třeba někde objevila nějaké recepty.Díky moc za radu :-)

Re: Prosbička

(Eva, 6. 1. 2011 19:24)

Směsi na celozrnné chleby jsou a určitě budou dobré jako kupované chleby, no a tecept na domácí celozrnné těsto jistě na netu najdeš, jen do toho. Navíc takový chlebíček není nutné ani mazat.

Re: Prosbička

(Helena, 7. 1. 2011 10:03)

Ájo, no to záleží... Šlyším kolem spoustu chvály, ale...Měla jsem tu možnost si pekárnu půjčit od kamarádky a vyzkoušet (protože jsem o ni taky dlouho, dlouho uvažovala). Neříkám, že to je špatné. Vlastní chlebík, je vlastní chlebík. Ale já mám pocit, že v pekárně je ten chleba v podstatě pořád stejný a ještě ke všemu s dírou po metličce (případně se dvěma):o))) Mám ráda chleba s pěknou kůrkou a toho v pekárně zas tak nedocílíš. No, další pro mě špatnou stránkou je ta doba pečení 3 hodiny (jasně že se dá nastavit automatický start, přesto ale...). Když budu mít chuť na domácí chléb, tak si ho zadělám raz dva a upeču v troubě. A v obchodech je dneska obrovský výběr. Co se ceny týče...levněji asi vyjde jen nějaký ten obyčejnější bez semínek a jakmile začneš experimentovat s ingrediencemi, cena naroste. A kdo by jedl pořád ten stejný chleba. No prostě, já jsem pekárnu s díky kamarádce vrátila a kupovat ji nebudu. Stejně by to za chvíli byl další krám (dosti objemný), který bych nepoužila, jak je rok dlouhý. Mimochodem...i ta kamarádka ji vytáhla ze skříně s tím, že už v ní vůbec nepeče. Takže díky tomu jsem ušetřila korunky. Pochopitelně, tohle je můj vlastní názor a moje zkušenost.

Re: Re: Prosbička

(Jana J2, 8. 1. 2011 13:15)

U nás je pekárna stále v provozu. Chleba už rok nekupuji. ano, doba pečení je dlouhá. ale musí se tam započítat i to kynutí. Pokud se metličky vytáhnou, tak tam nejsou takové díry. Pekárna neslouží jen k pečení chleba. Peču v ní i kuře, zapékám těstoviny, brambpry, prostě všechno možné. Máme oblíbené 3 chleby a 1 z toho se u nás peče nejčastěji. Směsi nekupuji, jsou drahé. Mouku na chleba makupujeme ve mlýně.

Re: Prosbička

(Jarka Z, 7. 1. 2011 18:12)

Pekárnu mám a používám jí na všechno možný receptů je na intrnetu hromada a hlavně podle mého když se s ní naučíte pracovat tak je to bomba . V nabídce obchodů není zrovna výběr v celozrném pečivu a tady si uděláte jakékoli pečivo a přísady si určíte sama letos jsem dělala vánoční buchtu jen s přídavkem medu a susšným ovocem . to je na dlouho zkrátka víte co jíte a suroviny si určíte sama nejíte nic o čem nevíte co v tom je a taková ovesná kaše nebo jáhlová sekaná je z ní supr


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

následující »