Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 24

Návštěvní kniha 24

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky dělat a ještě posílat, potřebuji někdy klid a soustředit se, snad vám to moc vadit nebude a nenaruší to komunikaci.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 
Psala jsem i pesný čas, protože někde jsem četla, že je vhodné držet půst přesně 12hodin před a 12hodin po fázi měsíce.

Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 

  sejmout.jpg

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

Radost

(Lenča, 24. 2. 2011 5:01)

Ahojky holky, musím se s vámi podělit o radost že jsem dnes opět našla na váze menší čísilko a to i když jsem nemocná, bojuji zdárně tak snad už budu zdravotně v pořádku a budu si moci ten svůj nový režim i užívat, necvičím, teď nesmím žádnou fyzickou zátěž, ale až vyzdravím tak chci pomalinku zařadit do pravidelného užívání orbitrek,mějte se všechny krásně, vykročte do dnešního dne tou správnou nohou a ať se vám ukazují také krásná čísilka, zdraví Lenča

Jen tak

(Lenka K., 23. 2. 2011 13:41)

Zdravím všechna děvčata,
dětičky spinkají, tak si tu jen tak čtu vaše příspěvky. Jsem na těchto stránkách úplně závislá, jak dám děti spát, hned si čtu. Vaše příspěvky mě strašně povzbuzují. Je super vědět, že v hubnutí nejste sami. Já letos držím od 10.1. no zatím mám dole jen 3kg (loni to šlo rychleji - ubylo 10). Ale loni jsem začala na jaře a chodila jsem běhat, teď v zimě zatím nesportuji ani nemám s dětma moc čas, ale za měsíc už snad vyběhnu. Teď mám 63 a můj cíl je dát dolu ještě aspoň 6kg. Jak píšete všechny, občas nějaká krize, ale včera jsem pekla pro manžela bábovku a ani jsem nezobla, ani chuť není. Držím včera a dnes mimořádný den, protže mi váha moc dolů nešla a tak nějak jsem se pořád motala dokola, plus minus půl kg. No budeme na jaře prostě všechny krásné. Všechny se držte, moc vám fandím a pište, ať mám co číst :-)))
Zdravím Lenka

Re: Jen tak

(Šárka B., 23. 2. 2011 14:18)

Ahoj, to je jak když píšeš za mě. Já tady taky furt slídím a pročítám, teda když mám čas, přesně když mi to děti dovolí. Jsme na tom podobně, já začínala 24.1. na 68,5, teď mám 63,5. Včera byl bílý den, tak se to zas trochu pohlo. Jinak mě taky poslední týden váha dost zlobila. Já už jsem spokojená teď, ale když dám 60 nebo 59 budu šťastná jak blecha. Hlavně si myslím, že už konečně moje hlava ví co a jak a bude se tím řídit i do budoucna. Už se těším na léto, že budou mít děti mladou štíhlou maminku, i když těm mým raubířům je to asi zatím jedno :) Odkud Lenko jsi?

Re: Re: Jen tak

(Lenka K., 23. 2. 2011 20:31)

Ahoj Šárko,
díky za mailika. Dětičky jsme už uložili (manžel má ranní, tak se taky podílí), mám kluky - jednomu budou v květnu 4 roky a menšímu je zítra 19 měsíců. No je to mazec, než je naženu do postele. Jsem z Podkrkonoší, kousek od Vrchlabí. No já začínala loni na skoro 75kg a za 3 měsíce to bylo 65, byla jsem šťastná jako blecha, protože Eviny stránky jsem objevila náhodou a do té doby to byl boj s váhou. Po porodech mi váha nechtela jít dolů, pak zjistili, že mi první porod spustil štítnou žlázu, ale beru léky a tak se zhubnout podařilo.
Teď doufám, že se dostanu pod 63, s tím bojuju skoro 2 týdny a těch 60 nebo 59 (pětka na začátku by byla krásná-to jsem měla naposledy, když jsem poznala manžela) by bylo fajn. Je pravda, že vytahané břicho mě trápí, ale mám od manžela slíbenou plastiku. Chtěla jsem to ke 40. narozeninám. Tak musím ještě 5 let počkat, i když možná půjdu dřív, až se přestanu tahat s dětma. Já měla oba kluky 4,5kg porodní váhu a břicho jsem měla jako slonice.
Jídelníčky jsou super, viď? No prostě tyhle stránky miluju.
Teď jdu žehlit. Tobě i všem ostatním hubnulkám přeju pěkný večer.
Odkud jsi ty?

Re: Re: Re: Jen tak

(Šárka B., 23. 2. 2011 21:15)

Ježiš, jak to čtu, to je jak když to píšu já :) Taky 2 kluky ( 5 + 15 mesíců). Dokonce mám i tu štítnou žlázu jako ty po prvním porodu, beru Euthyrox. Po tom druhým porodu, jsem něco schodila, ale váha začala stávkovat na 70kg. Takže nějakých 6 kg navrch proti normálu. Já jsem teda pod 60 měla naposled někdy na škole. Pak jsem náhodou objevila Evu, začala jsem tak trochu po vánocích sama, to jsem dala dolů 1,5kg a pak už s jídelníčkem. Jsem moc ráda, že jsem to tu objevila. Moc Evě děkuju, za to, že se o to všechno s námi podělila a poradila. Jídelníčky mi docela vyhovují, až na pár drobností, ale ty se dají měnit, tak žádný problém. Já mám teda taky to břicho trochu povislý, ale zas to není tak hrozný, myslím, že pár měsíců posilování a bude to dobrý. To břicho jde prostě nejhůř. Já bych teda pod kudlu dobrovolně nešla, to radši budu makat. Měla bych strach a taky si nedovedu představit ten pooperační klid se 2 dětmi. A taky těch peněz co to stojí. Já jsem od Kolína. Jestli chceš, tak písni někdy na mail, ať tu nezabíráme místo :)
sarka.breckova@volny.cz

Re: Re: Jen tak

(DARČA, 23. 2. 2011 21:49)

AHOJ ŠARKO JA S VAMI HUBNU OD 3.1.ZAČATEK VAHY BYL 56,5 BĚHEM JEDNOHO MĚSÍCE JSEM SHODILA NA 53,2.TED JSME BYLI TYDEN NA HORACH A LÍTAM MEZI 54-55.CHTĚLA JSEM SE TĚ ZEPTAT NA TEN BÍLÍ DEN JE MĚ JASNÉ CO SE JÍ ALE ZAJÍMALO BY MĚ JAKE PORCE SI SI CHYSTALA MYSLÍM GRAMÁŽOVĚ.ROZHOUPALA SE TI PO TOM VAHA.JA SE V TOM PLACAM A NEVÍM SI UŽ RADY.NECHCI OTRAVOVAT EVKU KVŮLI KAŽDE PRKOTINĚ URČITĚ MA TOHO VÍC NEŽ DOST.DRŽÍM VAM HOLKY TAKY PALCE AT SE VÁM DAŘÍ V DIETCE.

Re: Re: Re: Jen tak

(Šárka B., 23. 2. 2011 22:28)

U toho bílýho dne by měl být příjem max. 5000kj a z toho jsem vycházela, ono teda při těch potravinách co se jedí, jsem teda byla ráda, že jsem se dostala na nějakých 3000kj. Tvarohy jsem dala 2x, vždycky tu celou vaničku a pak 3x po jednom jogurtu 150g. No a večer ještě po cvičení jsem slupla přes 100g cottage sýru. A k tomu všemu celý den hromady zeleniny, hlavně červený kapie. Tak snad jsem to udělala dobře. Taky se mi nechce s každou prkotinou otravovat Evu, tak je fajn, že si můžem předat rady i tady. No přežila jsem a váha ráno ukazovala o 0,5 kg míň. Takže super. Dneska jedu ten zelinový a pak ještě 2 mimořádný a jsem zvědavá co to udělá.
Ty kila navrch po horách, nemůže to být třeba nárůst svalové hmoty? Jestli jsi lyžovala, tak to můžeš mít taky ve stehnech. Neboj, ono se to zase pohne. Jsme holt pořád netrpělivý. Ale já jsem vždycky tak ráno nadšená z každého deka :)

Re: Re: Re: Re: Jen tak

(Šárka B., 23. 2. 2011 22:32)

Samozřejmě ztraceného deka :)
Teď mě tak napadlo, doufám, že jsem něco nevyslepičila, co jsem neměla. Aby se Evička pak nezlobila. Ale kdo s námi dietu nedrží, tak stejně neví o co jde a nám hubnulkám by ho Eva stejně napsala, ne? Tak snad se nic nestalo.

Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak

(Eva, 23. 2. 2011 22:43)

Jen bych chtěla podotknout, že tento den se používá , když nezabírají mimořádné a pohyb, dá se použít tak dvakrát do měsíce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak

(DARČA, 23. 2. 2011 22:49)

EVI ZDRAVÍ VAS DÍK ZA REAKCI A PTAM SE JEŠTĚ VAS NEDALO BY SE V TEN BÍLY DEN PÍT JEN MLÍKO.TO BYCH ZVLÁDLA MOŽNÁ LÍP NEŽ TO MNOŽSTVÍ TVAROHU.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak

(Eva, 23. 2. 2011 22:58)

Jde to i kefír také sýry, přece moc nezávisí na tom, co to je, jen aby to byly nízkotučné bílkoviny. Tvaroh a kefír zasytí nejlíp.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak

(DARČA, 23. 2. 2011 23:03)

EVIČKO DĚKUJI VÍM ŽE JE STŘEDA TAK PROTO JSEM TO ŘEŠILA SE ŠÁRKOU.1 TVAROH ZA DEN DÁM ALE VÍC DO SEBE ASI NEVNUTÍM.TAK VAM MOC DĚKUJI ŽE SEM NAHLÍŽÍTE A RADÍTE NAM JAK POSTUPOVAT.PŘEJI DOBROU NOC

Re: Re: Re: Re: Jen tak

(DARČA, 23. 2. 2011 22:45)

ŠARI DIK ZA ODPOVĚD VÍM ŽE ZA DEN BY TO MĚLO BÝT DO 5000KJ ALE NEBYLA JSEM SI JISTA ZDA TO ROZLOŽIT CELKOVĚ DO CELEHO DNE NEBO DOPOLEDNE SNÍS VÍCE PORCÍ A ODPOLEDNE MÍN.LYŽOVALA JSEM A NACHLAZENA JSEM TAKE PĚKNĚ.TAK DOUFAM ŽE TEN BÍLY DEN PŘEŽIJU TAKY MOC TVAROH NEMUSÍM ALE PŘEMŮŽU SE.ČETLA JSEM SI TU I NĚJAKE RECEPTÍKY NA OCHUCENÍ TAK UVIDÍME.JSI HODNA ŽE SE NAM TADY TAK VĚNUJEŠ A ODEPISUJEŠ SKORO VŠEM.HLAVNĚ TO POVZBUZENÍ OD TEBE CHYTNE ZA SRDÍČKO A JDE TO PAK LÍP.JE VIDĚT ŽE JSI UPŘIMNÁ TAK TI PŘEJI TAKY KRASNE VYSLEDKY A BUDU SE TĚŠIT ZASE NA TVE RADY.

Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak

(Šárka B., 23. 2. 2011 23:34)

Já sem jukám, jak mám chvilku, co nového a tak. Mě moc radit nepřísluší, jedu teprve 5tý týden, ale kolikrát to tu člověk vyčte, tak ať se nemusí furt Evka otravovat. Já to s tím rozvržením vlastně ani moc neřešila, ani mě to nenapadlo. Děsila jsem se jak to vydržím, a nakonec to tak hrozné nebylo. Na příště vím, že se může ten sýr a kefír, to půjde mnohem líp. Tak držím moc palce a určitě dej pak vědět, jak to dopadlo. Mažu spát.
Evi, díky za doplňující informace.

Začínám

(Ivana K4, 23. 2. 2011 21:17)

Ahojte holky, taky už mám 2 dny jídelníček od Evičky, pořád v tom studuju, pročítám , chtěla bych to mít nastudované, abych mohla od pondělí začít a nedělala chyby.... Jak dlouho vám trvalo, než jste si všechno přečetly a měly ve všem jasno? :-) Nejprve jsem si pročítala zhruba měsíc vše tady na stránkách, až jsem si také napsala o jídelníček, takže se ve mě perou 2 pocity - už to chápu/už to z toho magořím... :-)))

Re: Začínám

(Šárka B., 23. 2. 2011 21:38)

Jo jo, taky si někdy mylsím, že to chápu a pak zjistím, že magořím :) Knížku a instrukce jsem zhltla strašně rychle, ale stejně si některé věci čtu pořád dokola. Je fajn, že když si něčím nejsi jistá, můžeš se sem podívat, popř. se s někým poradit, abys ty zbytečné chyby nedělala. Ty 2 měsíce se chyb nebojím, jedu vlastně podle danného jídelníčku, a výměny jídel jsou mi jasné. Horší to bude potom, až to nebudu mít napsané kolik čeho, tak jsem zvědavá jak skloubím sacharidy, bílkoviny atd. Ale nějak to snad půjde. Stejně se budu asi ze začátku držet jídelníčku jako takové berličky. Dneska mě manžel načapal, jak stojím u otevřené lednice, v ruce 2 bílé nížkotučné jogurty a civím na ně. Když jsem řekla, že porovnávám hodnoty, kolik čeho mají, tak jenom zakroutil hlavou, vzal si svýho smetanovýho Floriana a zmizel k telce.

Re: Re: Začínám

(Eva, 23. 2. 2011 21:47)

Někdo si dává jídelníček na týden na lednici a výměny potravin trvale.
Ten Florian na noc je fujky, cukr z něj otevře tvorbu inzulinu ve větším množství a ten začne do buněk ukládat tuk z té smetanové části, mám vyzkoušené, že tuk u jogurtů do 3%.

Re: Re: Začínám

(Ivana K4, 23. 2. 2011 22:04)

Po těch 2 měsících si myslím to budeme mít tak "zakodované" v hlavě, že konečně budeme vědět co a jak :-) Na to se moc těším.....a s tím jídelníčkem na lednici je to super nápad! Musím udělat seznam a nákup a taky doplnit potřebný počet krabiček a hurá do toho. Už nyní se řídím všebecnými radami Evičky a od poloviny ledna jsem dala dolů přes 6 kilo, podle jídelníčku to půjde jak po másle (teda margarínu :-)

Re: Re: Re: Začínám

(Šárka B., 23. 2. 2011 22:14)

Já si ho vytisknu vždycky na 4 dny dopředu, rovnou vypočítám navýšení a dám ho na tu lednici. Vždycky jen mrknu a vím.
Ten Florian byl odpoledne k sváče. Ale i tak, no ale vysvětlujte to chlapovi. Každopádně díky za info. On má tu výhodu, že v práci maká a tak toho spálí až dost :)
6 kilo to je super.

Je středa

(Eva, 23. 2. 2011 21:57)

Já ty emaily fakt vymažu, zítra bych to už nedohnala,E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

následující »