Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Lído M.

(Jana M., 4. 2. 2009 7:48)

Víš co mě zcela přesvědčilo? Nejenom ohlasy všech hubnoucích, ale hlavně to, že tady není není ani náznak toho, že by ty kila nešly dolu! Prostě zhubne každý a je to vidět každý tři dny a to je na tom to supr!Dnes začínám pátý den a mám dole 2,6kg a dokonce jsem štíhlejší i o nějaký ten centimetr! Cítím se skvěle a jsem šťastná, že mě kamarádka poslala odkaz na tyto stránky!

Dostaly jste mě

(Lída M, 4. 2. 2009 7:04)

Fakt jste mě ,ženský, dostaly.Přes měsíc bojuji sama,odhodila jsem 7kg,ze 104kg na 97kg,včera jsem hledala na netu další inspirace a recepty a narazila jsem na stránky paní Evy. Samozřejmě jsem ji hned kontaktovala a chci to zkusit s vámi všemi.Z vašich ohlasů jsem nadšená.Všem moc fandím.L.

Vyřízeno a já vyřízená

(Eva, 3. 2. 2009 21:57)

Tak jsem odpověděla na všechny dotazy, co mi dnes přišly, zítra potvrdím, co mi dnes došlo,něco jsem poslala dnes, něco pošlu v pátek a zbytek po víkendu, manžel bude na služebce, tak budu mít víc času vše dodělat. Dnes se ale , kočky , omlouvám, jsem po tom cvičení ospalá , tak nabírám směr postel a zítra potrvdím, co dnes přišlo.E

Místo brambůrků

(Táňa K, 3. 2. 2009 16:36)

Evičko,ještě jsem Vám zapomněla napsat jednu věc která mi pomáhá zahnat chutě třeba na brambůrky. CHleba nakrájený na kostičky
nasucho opeču v troubě na teflonovém plechu jen slabě dozlatova a za tepla prosypu nějakým kořením. Je to úplně super třeba do zeleninového vývaru nebo k zelenině. Táňa

4 týdny za sebou

(Renča, 3. 2. 2009 11:46)

Ahoj spolubojovnice.Tak dnes mám za sebou 4týdny s jídelníčky paní Evy.Dole mám přesně 5kg.Včera si všimla 1.kamarádka,že jsem něco zhubla.Byl to úúúúúžasný pocit.Moc to potěšilo.Samozřejmě,že se ptala co dělám.Okamžitě jsem jí dala adresu na tyto stránky,vřele doporučila a chválila a chválila a chválila.Tak doufám,že tu byla Všechny se držme za týden jsem tu spět se svým komentářem.Renča

uz som dlhsie neprispela ....

(Anna,56r., 2. 2. 2009 23:09)

nie je den,aby som si neotvorila Evkinu stranu a neprecitala si vase prispevky.Vitam vsetky zacinajuce a cakajuce na jedalnicky. Fandim Vam a nemajte ziadne obavy!! Ja som zacala 6.1.09 a vobec nemenim jedalnicky, moja osobna skusenost je, ze nerobit si problemy a postupovat podla jedlanickov a ak vaha trcuje dva,tri dni postupovat podla rad, ktore dala Evka.Niekedy mam taku vnutornu nervozitu, ale to je moja slaba stranka, ked mam kopec prace, tak som mala tendenciu vyjedat kde co, tak teraz si daco malo podla rad Evky prehryznem a vacsinou vypijem salku cistej vody , a opat salku cistej vody a som v pohode. Myslim si,ze uz si s toutou mojou slabostou viem rady.Mam aj parny hrniec je to super pomocka.Cena cca do 600 sk. Je s dvoma nadstavcami.Su aj s troma, ked je vacsia rodina vyuzije sa aj s troma nadstavcami. Jedlo je chutne.Maso kuracie,alebo ryby mam pripravene v marinade, zelenina si uchova krasnu farbu a vsetky vitaminy, zemiaky su skutocne velmi chutne.Ryzu som tam este nepripravovala.Spokojna som aj s udrzbou.Uz som schudla 4 kg. 6.2. bude mesiac, tak uvediem prehlad ubytkov v menu: co je nove. Dievcata moc Vam fandim a moja rad je :staci dodrziavat jedalnicky, vazit si jedlo, skutocne jest do 3 hodin, a pit a pit.Vypijem denne cca 3 litre, väčšinou čistu vodu.Nie som vobec unavena.Kazdy den zjem tabletku multivitamin.zdravim vas anka

Poslední dlouhý email

(Eva, 2. 2. 2009 21:32)

Tam je vše, všechny potraviny jsou už váženy tepelně zpracované, ovoce se mění za jiné ovoce, jen banán je výživnější, zelenina za zeleninu, v jídelníčku jsou jí minimální potřebné porce, ale lze je navyšovat i trojnásobně, omáčka je vždy v ml bez masa a maso k ní 100 masa.Ještě si to pročtěte jednou.E

Lenka S.

(Jana, 2. 2. 2009 20:35)

Mě by to také zajímalo :-) Radši nejím nic navíc, než to co je v jídelníčku a ode dneška mám navíc ovoce, protože jsem byla totálně vyčerpaná. Měla jsem v jídelníčku napsané 120g rýže. Já chytrá jse msi odvážila 120g rýže - jenže po uvaření má mnohem větší hmotnost :-) A teď vůbec nevím, kdy si to tedy odměřovat. Jestli za syrova, nebo ve vařeném stavu. Pak by mě také zajímalo, jestli hmotnost omáčky se počítá i s masem, nebo se to jí bez masa...Hoky poradíte?

Zelenina

(Lenka S., 2. 2. 2009 12:18)

Ahojky děvčata, mám dotaz, a abych neotravovala Evičku, zkouším psát sem. Mohu zeleninu v jakém koli množství?? Nebo je množství nějak omezené? Vím, že ovocem bych přehánět neměla, ale jak se zeleninou?? Děkuji za info.

Agáta , 45let

(Agáta , 2. 2. 2009 10:57)

Přeji hezký den, paní Evo,

já už od 19. ledna válčím sama - a dál, ne úplně tak striktně jako první měsíc (vždycky si ale vyberu potravinu, kterou snad neublížím).
Pomaloučku to jde, mám další kilčo dole, ale teprve teď jsem se dostala na 65 kg, které jsem měla před tou mojí chřipkou.
Tak snad to nějak půjde dál. Elánu mám pořád dost, a ze sebe radost, že jsem těch ošklivých 13,7 kg odložila.
Cítím se fajn a ještě jednou moc a moooc děkuji, protože bez Vás a Vašich jíldelníčků bych to nedokázala.
Přeju všem hodně úspěchů nejen v hubnutí, ať se to všem povede, co si dali za cíl.
Evičko, mějte se krásně, na Vaše stránky ,,lezu ,, denně, nějak mě přirostly k srdci.

Helena Š - Agáta

Parní hrnec

(Eva, 2. 2. 2009 8:19)

Já o něm psala už níže, ale kvalitu nemůžu posoudit, protože mám nějaký levný, memka mi ho koupila na Plusu ve slevě a slouží moc dobře.

Monice a všem , kdo navyšují

(Eva, 2. 2. 2009 8:17)

Děvčata pokud se vám nechce vymýšlet nechte jídelníček, jak je a navyšujte si vrámci něho, nemusíte nic vymýšlet, jen když se vám bude chtít.E

Parní hrnec

(Simona, 2. 2. 2009 8:16)

Zdravím všechny HUBNULKY !!! Chci se zeptat jaké máte zkušennosti s parním hrncem, ráda bych si ho koupila, ale nabídka v obchodech je veliká a já nevím na co se zaměřit. Co je prostě důležité aby tam bylo a co ne.

Úspěšné hubnutí všem

(Monika J., 2. 2. 2009 7:56)

Zdravím všechna hubnoucí děvčata. Koukám, že je tady spoustu nových jmen a hlavně spokojených ohlasů. Já sama jsem s Evou hubla 4 měsíce a odhodila 9 kg. (8.9. váha 73,7 kg, dnes 64,4) Nyní se 5 týdnů stravuji podle svých jídelníčků, postupně navyšuji příjem kJ, abych si váhu udržela. Není to zrovna jednoduché, předem dané jídelníčky od Evy byly pohodlnější, ale na druhou stranu, tohle mě nutí přemýšlet nad tím, co jím a o to především jde. Ještě chci říct jednu věc, když jsem se rozhodla, že se sebou něco udělám, tak jsem měla obrovské štěstí, že jsem na netu narazila na Evu a ne na nějakého podvodníka, i když jsem samozřejmě ze začátku pochybnosti měla. I když se Eva brání, že má svoje mouchy, tak to máme všichni, ale ona nám pomohla a pomáhá abychom byly krásnější a spokojenější a za to jí děkuji. Přeji všem hubnoucím děvčatům, aby se dostaly na svoji vysněnou váhu a potom si ji dokázaly udržet a byly hezké a zdravé. M.

Janě M

(Eva, 1. 2. 2009 22:30)

Přidej mezijídlo dopoledne a ovoce 2 mandarinky dopoledne a 2 kiwi odpoledne při svačinách.E

jen tak....

(Olinka a mamka, 1. 2. 2009 21:06)

Ahojky,
tak máme za sebou 5 dní, z toho v sobotu ovocný den a v neděli mimořádný a váha jde dolů krásně!Nejsme tak unavené jako dřív, přemýšlíme nad jídlem, pohybem atd. Ve dvou se to lépe táhne!
Mějte se krásně!

ahoj

(Petra Ř., 1. 2. 2009 19:01)

ahojda všechny spolubojovnice - vítám i všechny nové. O parním hrnci už také přemýšlím - kamarádka mi říkala přesně to co tady psala Evička, že to i mnohem lépe chutná. Takže bych si ho chtěla také pořídit. Už hubnu podle paní Evičky třetí měsíc a je to super. Teď přemýšlím že vyzkouším opakování těch dnů - opravdu by mi to hodně usnadnilo práci:o)Tak všem přeju i dál hodně štěstí!!!!

únava

(Jana M., 1. 2. 2009 17:54)

Ahoj holky, mám za s sebou druhý den hubnutí a cítím se úplně bez energie, strašně unavená...Nevíte cím to je?

Mám ho

(Eva, 1. 2. 2009 13:31)

Mám ho a vařím v nem brambory a rýži a zeleninu, taky brokolici a květát, vaří tedy v páře a živiny i minerální látky zůstávají v potravině, má to všechno úplně jinou chuť než vymáchané ve vodě. také v tom dusím ryby, jiné maso jsem zatím nedělala, vše ochutím už do hrnce, dávám sůl a gr. koření.

Dotaz

(Dáša O, 1. 2. 2009 12:38)

Krásný sluníčkový den,přeji všem hubnulkám,je krásné číst si Vaše řádky,brzy se již zařadím mezi Vás.Chtěla jsem se zeptat,jestli někdo nemáte zkušenosti s vařením v parním hrnci,mám možnost si ho levně pořídit,děkuji za odpověď a VŠEM DRŽIM PALCE!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »