Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Aktivní sobota

(Eva, 20. 2. 2009 23:49)

snídaně Množství Energie
Rajčata 100g 103kJ
Chléb celozrnný 70g 516kJ
Tvaroh jihočeský odtučněný 40g 116kJ
Šunka kuřecí 30g 159kJ
Po snídani trochu pohybu, chůze do schodů, spinkolo, nebo malé dítě Vám rozproudí metabolismus.
dopolední svačinka Množství Energie
Pomeranče 150g 296kJ
Kiwi 60g 124kJ
Jogurt Activia Lehká & Fit Ananas 120g 265kJ
BOHUŽEL NÁKUPY NEBO DOMÁCÍ PRÁCE
oběd Množství Energie
Brambory vařené 100g 302kJ
Zeleninová směs Mochov 100g 265kJ
Sýr Camembert 30% t.v.s.zapečený na talířku v m.troubě 200g 1 758kJ
Trochu pohybu sport, lyže nebo vycházka nebo velký úklid.
odpolední svačinka Množství Energie
Paprika zelená 200g 130kJ
Sýr Cottage Cheese bílý (Tesco) 200g 840kJ
Chléb celozrnný 30g 221kJ
Do mácí laškování se psem, manželem nebo dětmi, no a příprava nějaké večeře i pro ně.
večeře Množství Energie
Salát šopský 250g 525kJ
Chléb celozrnný 40g 295kJ
Celkem 5 915kJ
Kdo má ještě sílu vyrazí za tancem, ale já budu asi aktivní se žehličkou, mám nějaký časový posun v domácích pracech.
Tak hurá, když to přežijeme, odpočinek bude třeba v neděli.

Pro Ivetu

(Dáša,36 let, 20. 2. 2009 23:19)

Ahojky,dnes mám za sebou druhý den,napsala jsem si Evičce o tvůj email,velice ráda písnu,děkuji.

Pro Evu

(Iveta,42 let, 20. 2. 2009 22:49)

Evi,máš to moc dobře vymyšlené.Obdivuju tě,jak to všechno zvládáš.Zatím jsem neměla chuť na sladké a to je fajn.Ne,že bych si nic nedala,to jo,ale dokážu se ovládnout.Ještě nedošlo ani na bebe sušenku.Co to je ta aktivní sobota a rybí týden?

Mám za sebou 3 dny a žiju

(Iveta,42 let, 20. 2. 2009 22:44)

Když jsem dostala jídelníček od Evy,říkala jsem si,že to nemůžu přežít.Jím ráda a těžko jsem se ovládala.Hlavně sladké mi dělalo problémy.Ale musím říct,že co dodržuju jídelníček,je to zatím v pohodě.Díky Evi.I když přiznávám,že když babička dělala palačinky,bylo pro mě těžké odmítnout.Ale musím si stále dávat mezijídla,abych neměla hlad.Jak ste na tom vy?Hned jak mi začala lést váha dolů,hned jsem se zašla podívat do obchodu,abych se měla na co těšit.Nosím všechno volné,aby nebyly vidět špeky a moc bych chtěla vypasované rifle a přiléhavé tričko.Jsem na mateřské,mám 4 děti.Pokud by mi někdo chtěl písnout na můj mejlík,budu ráda.Držím vám všem palce,je moc prima,že tohle všechno je.

Je to prima

(Iveta,42 let, 20. 2. 2009 22:24)

Ahoj všichni.Přidala jsem se k vám,protože chci na jaře vypadat taky dobře.Ráno jako první stoupnu na váhu a s napětím čekám.A ono je tam vždy méně.Paráda.

Zdena P 52 let

(Zdena P , 20. 2. 2009 21:29)

Snížilo se to !!!, dnes po ránu moje nová váha ukázala 124,2 kg (původně 127), včera večer jsem se zvážila prostě z nedočkavosti, protože jsem tu novou váhu dotáhla domů z obchodu, měla jsem na sobě docela těžké rifle.
Ráno jsem na tu váhu lezla snad 6x - nemohla jsem uvěřit - 124,2. Je to dobrý, od 7.2. téměř 3kg, to je senzace. Díky, zase se ozvu.
Zdena P

Martina F 39 let

(Martina F, 20. 2. 2009 18:43)

Mám dneska výročí, začínala jsem 20.10. s 98,8 kg a dneska je 20.2. a já mám 78,8 kg. Až mi bude líp vyrážím nakupovat oblečení. Zítra mám sraz s holkama, tak zjistím jak jsou na tom s hubnutím.
Ahoj, zdravím a posílám ty slíbené fotky. Měla jsem na nich asi 80,1 kg. Na stránkách jsem četla, že všichni leží s chřipkou. No tak já mám pro změnu zablokovanou páteř a límec na krku.

Zatím ahoj Martina

Ivana B 48 let konec prvního měsíce

(Ivana B, 20. 2. 2009 18:40)


19.1.2009 81,4 kg
19.2. 75,0
Nebýt Vášich stránek, tak by jsem nepatřila k těm šťastým děvčatům, co podle Vašich jídelníčků a rad shodila a shazují přebytečná kila. Jen ještě jednu informaci, před 3 týdny se připojil i manžel, chystám mu o něco větší porce, sice trochu hřeší, ale i tak shodil 4 kg. Je to fajn, když se můžem podporovat. Nevím jak dlouho vydrží, ale už teď se cítí líp.
Takže Dík Vám - dvakrát.

Snad se bude dařit i druhý měsíc, jinak se ozvu.

Hezký večer Ivana

Pomalý hrnec

(Zuzka, 20. 2. 2009 17:09)

Ahoj děvčata,v neděli jsem si přes net objednala pomalý hrnec a dnes už ho mám doma.To byl tedy fofr. Hned zítra vyzkouším a napíšu jak se mi dařilo.Vypadá úžasně a doufám že i jídlo bude mňamka.Pa Zuzka

Tuna

(Eva, 20. 2. 2009 14:05)

Tak jsem to dnes sečetla a i s výsledky Marušky M u všech , kdo zhubli , tak dohromady ze všech děvčat zmizelo víc než tuna, to je teda hmoty.

Soutěž

(Eva, 20. 2. 2009 14:03)

V levém dlouhém sloupci najdete oddíl " Soutěže" , začala 1. soutěž o kvalitní nádobí na vaření s minimem tuku a slevy na jeho nákup.

Nadšení

(Selket, 20. 2. 2009 10:43)

Ježišku... to jsou hezké stránky... to než všechno proberu tak umřu hlady... :-)))
Všem vám tady gratuluji a jdu do toho taky... ovšem nejprve se prokoušu všemi těmi zajímavými články... Děkuji Evulko za tyhle skvělé stránečky...

Hana Še.

(Hana Š, 20. 2. 2009 8:21)

Milá Evičko,
původní váha 99 (100,4 při úplném začátku)
20.2.2009 - 89
tak dnes je to pravých nefalšovaných 10 kilo dole.Od prosince je to tedy už 11,5, ale začala jsem znovu v lednu, tak od ledna je to skutečných 10 kilo tuku pryč. Není nikdo, kdo by si nevšiml a to je pro mě velká motivace pokračovat. Ne, že by mě napadlo to skončit. Mám to srovnané v hlavě, neberu to jako dietu, ale jako styl stravování a to se pak zvládá daleko líp.Ani chutě na něco nezdravého nemám, jednou jsem si dala v restauraci vepřový steak - a dobře mi tak, bylo mi těžko ještě ráno, takže nic takového.
A četla jsem na Vašich stránkách jakési pochybovačné maily, že určitý druh zeleniny je v tomto období nezdravý, že jíst ryby 3x týdně je nezdravé a takové ty další bláboly. Jsou to kecy, které nemají cenu.Nenašla jsem ostatně jedinou kritiku od někoho, kdo se do Vaší diety pustil, že by to nefungovalo.
Evi, moc díky, pokračuji - velkou motivací je pro mě jaro, až shodím kabát a půjdu nakoupit nové oblečení.Stávající fakt nemůžu nosit.
Přeji krásný víkend a omlouvám se za to spisovatelství, ale mám ze sebe velkou radost.
Ahoj Hana

Konec prvního měsíce

(Krista K. 52let, 19. 2. 2009 19:55)

Krásný večer všem hubnulkám,
proto že jsem ukončila prví měsíc chtěla jsem se s váma podělit o mou velkou radost.Za tuto dobu jsem zhubla neuvěřitelných 9,8kg.Chci vám říct,že se citím velice dobře,jsem si vědoma toho ,že další pokračování už nebude tak snadné.Ale budu bojovat! A co okolí,ruzně-někdo chvalí,někdo mlčí a doufám ,že tíše závidí:-))))))))Všem vám fandím!!!!A přeju hodně trpělivosti,není to vždy lehké.Zase někdy ahojky Krista

Eva H2 35 let

(Eva H2, 19. 2. 2009 17:19)

Dobrý den,
včera už jsem se nedostala k počítači, tak až dnes :
5.11. - 118,3 začátek
18.2. - 99,9 hurá je to pod sto
Celkově se cítím jako jiný člověk. Nejsem tolik unavená a hned zadýchaná - prostě pohyblivější a čilejší. Úspěch mám velký, všimli si toho snad úpně všichni............ A fotky: no já jsem ten človíček co se strašně nerad fotí, tak fotky nemám - uvidím jestli se k nějakým fotkám vůbec odhodlám.
Míry na začátku 5.11. 2008: prsa 128, pas 125, boky 135, stehno 72
Míry 18.2.2009: prsa 120, pas 110, boky 124, stehno 65

S přáním krásného zimního dne Eva H2

Ještě ke snídani

(Lucka Z,32 let, 19. 2. 2009 9:46)

Myslím,že bude pro mě pohodlnější něco zakousnout a letět do práce,než dřív vstávat brr.. :-)))

Nový recept

(Eva , 19. 2. 2009 8:47)

V oddíle "Zhubneme do jara - odlehčené receptíky a další rady"je nový recept:
- č. 23. Pangasius lidově pangas od Zuzanky z fotogalerie - 19.2.
Oddíl najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky.

Ještě ke snídani

(Eva, 19. 2. 2009 7:38)

Když si ničeho ani nekousnete a letíte do práce, zpomaluje se metabolismus, tělo spoří a vše, co jíte během dne ukládá mnohem víc do zásob.

Aktivní sobota

(Eva, 18. 2. 2009 22:56)

snídaně Množství Energie
Rajčata 100g 103kJ
Chléb celozrnný 70g 516kJ
Tvaroh jihočeský odtučněný 40g 116kJ
Šunka kuřecí 30g 159kJ
Po snídani trochu pohybu, chůze do schodů, spinkolo, nebo malé dítě Vám rozproudí metabolismus.
dopolední svačinka Množství Energie
Pomeranče 150g 296kJ
Kiwi 60g 124kJ
Jogurt Activia Lehká & Fit Ananas 120g 265kJ
oběd Množství Energie
Brambory vařené 100g 302kJ
Zeleninová směs Mochov 100g 265kJ
Sýr Camembert 30% t.v.s.zapečený na talířku v m.troubě 200g 1 758kJ
trocghu pohybu sport nebo vycházka nebo velký úklid
odpolední svačinka Množství Energie
Paprika zelená 200g 130kJ
Sýr Cottage Cheese bílý (Tesco) 200g 840kJ
Chléb celozrnný 30g 221kJ
večeře Množství Energie
Salát šopský 250g 525kJ
Chléb celozrnný 40g 295kJ
Celkem   5 915kJ

Lucii

(Helena Ś, 18. 2. 2009 20:45)

Lucko, já vstávám každý den ve 4,15 hod. a zvykla jsem si dělat každé ráno snídani podle jídelníčku.Do 7 hod. bych měla hlad jako vlk. Už mám 2 měsíce za sebou a třetí se udržuji. Je to moc fajn k dnešku jsem snížilaváhu o 13 kg. Držím palce.
Helena


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »