Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Dietní zobání místo brambůrků

(Eva, 22. 3. 2009 11:34)

Něco dietnějšího na nedělní odpoledne a k televizi večer.
Těsto:

* 270 g jemné celozrnné špaldové mouky
* 200 ml mléka
* 70 g slunečnicového oleje
* 40 g jemné špaldové mouky na vyvalování
Náplň, eidam 20%.krůtí šunka, koření, těsto vyválíme, poklademe sýrem a šunkou srolujeme, ruličku potom nakrájíme na cm silná kolečky a ta poklademe na pečící papír, před pečením poprášíme kořením podle chuti, podáváme na talíři se zeleninou.

Andrea K 29 let

(Andrea K, 22. 3. 2009 10:53)

5.1.2009 68,9
22.3.2009 58,2
Nám to trošku déle trvá než dáme fotky do počítače,tak je to se zpožděním a teď jsem se ještě nefotila.

začátek prsa 94cm

břicho 96cm

boky 106cm
po 8 týdnech prsa 91cm

břicho 82cm

boky 98cm
teď po 11.ti týdnech prsa 87cm

břicho 75cm

boky 97cm

Okolí chválí,jak jsem hezky zhubla,hlavně břicho,ššlo dolů a ššatník pořád stejný,jen si více utahuji pásek na kalhotách,jinak v kalhotách už nejsem tak narvaná a jsou trochu volnějšší.

Nedělní krůtí prsíčka na Moravance

(Eva, 22. 3. 2009 7:49)

Tak chcete u toho dělat milion jiných věcí a přitom mít dobré a dietní masíčko k obědu, jde to dát dohromady. Tak velký kus krůtích prsou necháme na 2 lžících ol.oleje zatáhnout na pánvi, aby nám šťáva zůstala uvnitř, je to pořádný špoalek masa, tak opatrně, no a můžeme jej péct v pomalém hrnci nebo v pečícím sáčku, to podle vašich možností, maso osolíme a poprášíme kořením podle chuti vaší rodiny, ale ne moc, v případě uzavženého pečení není potřeba tolik ochucovadel. Do sáčku nebo do pomalého hrnce přidáme jednu Moravanku i s vovou z ní a rozetřené 4 stroužky česneku, sáček uzavřeme a pečeme nebo pomalý hrnec dáme na nejvyšší výkon a pečeme. Před podáváním maso nakrájíme na tenoučké plátky, které jakoby na talíři nařasíme a na to položíme volské oko dělané bez tuku v mik.troubě, podávám s vařenými brambory a jakoukoli variantou zelného salátu, dobrou chuť , letím vařit.

Potraviny ze soboty

(Eva, 21. 3. 2009 23:17)

Kiwi - vysoký obsah C vitamínu, dva kusy dají denní dávku, látky udržující mladistvý vzhled kůže, vitamín E - antioxidant, draslík - obrana proti vysokému krevnímu tlaku, nespavosti a únavě, podporuje komplexně trávení a snižuje hladinu cholesterolu.
Pomeranč - zase vitamin C, látky chránící před ucpáváním tepen, zase ovlivňuje hladinu škodlivého cholesterolu, limonen - látka s protirakovinnými účinky, vláknina na trávení.
jablko - odstraňuje z těla odpadní látky, podporuje trávení , dává tělu také vitamin C a hydratuje pleť.
Rajče - lykopen . protirakovinné účinky, vitamin C a beta - karoten, železo.
Zelí - vitamíny C a A, vláknina, vápník.
Mrkrv - vitamin A, látky působící proti nemocem srdce, napomáhá detoxikaci a podporuje svěží vzhled pleti.
kuřecí maso - cenné bílkoviny k regeneraci buněk, selen jako prevence vrásek, lesk vlasů, železo , zinek na nehty a vlasy, vitamín B6 chránící srdce.
jogurt - udržení správné kyselosti ve střevech, bílkoviny a vápník, vitamín B na bervový systém.
Dnes byl tedy opravdu zdravý den.

Jen tak

(Eva, 21. 3. 2009 19:40)

Nechci nikoho urazit nebo se ho dotknout, ale podle reakcí některých děvčat, co mi píší, mám někdy pocit, než začnou v klidu hubnout, že svoje nebohé tělo doslova nesnášejí, je to omyl, naše bytí je jen spojení biologického materiálu a vědomí, bojuje v nás stále rozum a pudy ve všech oblastech žití. Co se týká jídla, pudově máme tendenci sníst všechno, na co přijdeme a snažíme se vytvářet zásoby na horší časy, to je dědictví z dob dávno minulých, z naší živočišné podstaty, rozum už chápe, že žijeme v době, kdy to není třeba, kdy nenastane čas , abychom přirozenou cestou tyto zásoby vypotřebovali. Mějte s tím svým biologickým základem trpělivost, naše myšlení je ovládnutelné rychleji, tělo potřebuje čas, režim a péči, pak se nám to stokrát vrátí dobrým zdravím a životním elánem. Zatím ostatní budou zvládat cukrovku a operace kloubů, vy budete plně žít a cestovat, užívat v klidu života. Každý je svého štěstí strůjcem.
Cíle si dávejte reálné a nezoufejte, když tělo zadrží jeden den víc vody nebo nejdete na WC a vážíte o trošku víc, živá hmota není stroj.
Možná je škoda, že se děti ve školách učí o každé rostlině a nerostu, ale udržení lidského organismu při zdraví se věnuje jen hodina týdně v některých ročnících.

Pavle

(Eva, 21. 3. 2009 12:51)

Je tam bílá nebo ochucená Fit nebo normální, příchutě si každý vybírá sám, E

Pro Evičku

(Pavla F, 21. 3. 2009 12:02)

Evičko mám dotaz... prosím vás kterou aktivii máte v jídelničku G namysli??? Aktivia s vlakninou mussly, jahodová mussly, mají ve 120 g 470 Kj, activia sladká bílá má kelímek taky 440 Kj, pak už vím jen o linie a fit ta má ještě mín. asi o polovinu, a pak už vím jen o dobfé ráno cerealie... ale to je Yoplé.. kelímek 190 g 760Kj.. ale v jídelníčku mám activia budíček s vlakninou 120g /619 Kj.. a at hledám jak hledám nemůžu jí v obchodě najít... A cornflaky do jogurtu asi přidávat nedooručujete???

Pro Irenu

(Luci, 21. 3. 2009 9:21)

Iri, malý má 18 měsíců. Vím, že děti jedí 5x denně, ale on třeba jí s menšími rozestupy, ráno snídá kolem osmé, protože snídá jen s tatínkem :o) Pak kolem deseti má svačinku, ale třeba ovoce nebo něco menšího, protože kolem půl dvanácté dvanácté už obědvá většinou polívku a druhé dostává po vzbuzení. Někdy mi spí hodinu, někdy tři a půl. Tudíž u nás se rozhodně nemůžu řídit podle něj. Navíc kromě toho pracuju, takže občas musím jíst u práce, jinak se to nedá. Ale včera jsem si to opravdu hlídala, říkala jsem manželovi, v sedm musíme být doma, v 19:15 mám večeři :o) Dá se to, ale musí se to hlídat.

Začala jsem i více sledovat to pití, mám tu na stole otevřenou vodu a pořád chodím popíjet. Dneska už mám skoro půl litru, vodu a čajík. Uvidíme, doufám, že se to pohne.

Nevím, jestli na vině není i MS, že se to nějak brzdí, protože se cítím nafouklá a bolí mě břicho jako blázen.

Jdu se věnovat domácím pracem a spálit kalorie :o)

Přeji všem moc krásný den!!!

Zdravá sobota

(Eva, 21. 3. 2009 6:42)

20 minut před jídlem sklenice vody s citronovou šťávou , kdo snese lepší je vlažná.Ráno si v tomto období berte vždy multivitamín a Cetebe.
Snídaně - smíchaná aktivie bílá s aktivií Fit jahoda, malá hrstička celozrnných lupínků Fit, nakrájené dvě kiwi, šťáva z mrkve, jablka a kousku celeru - nemusí být, do svačinky dva šálky kopřivového čaje.
asi 1600Kj
Nakrájíme si nadrobno zelí, nastrouháme do toho podle množství zelí nejemno jednu nebo dvě mrkve a jedno jablko, oloupaný pomeranč nakrájíme na kousky a zamícháme, pokud někdo dělá pro celou rodinu pomeranče přidá, zakápneme citronovou šťávou, na velkou mísu dávám pol. lžíci ol.oleje a půl pol.lžíce moučkového cukru a špetku soli.Zakryjeme a šup do lednice.
Svačina - 300g vyrobeného salátu, kdo nemá potřebu, ani nemusí pečivo, sacharidy jsou obsaženy také. Do oběda si dáme dva hrnéčky čaje, jeden projímací a jeden dle chuti, pokud můžete i tři.Šťáva z mrkve, jablka a kousku celeru - nemusí být
asi 700 Kj
Oběd - podušená prsíčka s kořením a troškou sójovky, před dokončením přidáme půl pomeranče na plátky a deset namočených rozinek, přidáme jeden vařený brambor a trochu toho našeho salátku.
Asi 2000Kj
Do svačinky nějaký čajík dle chuti a šálek kopřivového.
Svačinka - 300g vyrobeného salátu, kdo nemá potřebu, ani nemusí pečivo, sacharidy jsou obsaženy také. Do večeře si dáme dva hrnečky čaje dle chuti, pokud můžete i tři.Šťáva z mrkve, jablka a kousku celeru - nemusí být
asi 700 Kj
Večeře - jedno celozrn. pečivo namazané tlustě ochuceným nízkotučným tvarohem, cibulka, česnek, červ paprika, prostě tím, co máte rádi a co byste eventuelně mohli použím i pro další strávníky doma.
No a nějakou zeleninu, já si dám nejraději k tomu pečivu ta malá rajčátka, ale vy dle své chuti.Asi 1000 - 1200 Kj
Večer pokud nepijeme bílé víno, tak zase třeba meduňkový čaj. Pokud zasedáte k televizi, nachystejte si na talířek nízkotučný sýr, ovoce a zeleninu, předejdete tak konzumaci oříšků a brambůrků.
No a nezapomeňte, že dobře se cítí ten, kdo se hýbe, ať je to sport nebo práce, tělo je přizpůsobené pohybu ne přílišnému klidu.

Tak jedeme

(Eva, 21. 3. 2009 6:16)

No venku mráz, obloha zatažená, jaro začalo, jen v kalendáři a ještě nejméně 14 dní nebude nikde vidět. Máme jen dvě možnosti, buď mít z toho špatnou náladu a cítit se unavené nebo začít řádit ve vlastním těle i v domácnosti, pokrátí se tak čekání na teplo, budeme se cítit plné síly a doma bude hotovo a b udeme moci vyrazit na sluníčko a na vycházky, tak já si tedy vybírám tu druhou variantu, ať je unavený někdo jiný, dnes začínám,pak ať to frčí.

zdravim vas

(Anka D.56r., 20. 3. 2009 23:03)

Denne čitam vaše prispevky.Vitam medzi nami všetky začinajuce a možem Vam potvrdit, že ste sa spravne rozhodli, ked ste s nami začali.Vysledok sa 100 % dostavi.Aj mna vaha neposluchala, ale je nutne dodržat rady od Evky, a rozbehne sa to!Je velkou vyhodou, že sa tu spoločne podporujeme, aj sa dozvieme vseliake zaujimavosti,sme na jednej lodi, mame spolocny ciel" DOBRE VYZERAŤ"! tak Vam fandim a vitam Vas co najskor v menu Co je nove, az sa podelite o radost ako sa VAM DOBRE DARI!!.dnes som pochvalila niektore dievčata v fotogalerii,dosiahli skvele vysledky, zmena je užasna!! Mate motivaciu! S Evkou je velmi dobe chudnut, mame jedalnicky,nie sme hladne, treba piť 2-3l denne a pohyb!!! Kila sa budu rychlo roztapat!!!Krasny vikend všetkym! Anka.

Tak dobrou noc

(Eva, 20. 3. 2009 22:34)

Končím s počítáním, byla jsem odpoledne po práci na cestách, zítra rozepíši nejen jídelníček, ale i účinky konzumovaných potravin na tělo, pěkné sny, zase jsme jaru a létu o den blíž, věčně zima být nemůže.

Luci

(Irena 32 let, 20. 3. 2009 19:19)

A jak staré máš dítě?Jestli už normálně baští,tak je to právě výhoda.Vždyť oni jedí taky 5krát denně.Já mám děti 6,3,a necelé 2 roky a baštíme společně.Jen já něco jiného:)))

Slohová práce

(Lucka Z,32 let, 20. 3. 2009 19:15)

Ahoj,tak to je skvěle napsaná slohovka :-))) Náramně mě pobavila a je fakt ze života...

Slohová práce žáka ZŠ

(Anička Č, 20. 3. 2009 16:36)

Slohová práce žáka ZŠ na téma: Moji rodiče.

Rodiče se dělí na dvě části: matku a otce.

Matka se ještě rozděluje na ženu v domácnosti a v zaměstnání.

Doma se potom ještě skládá z manželky, matky, kuchařky, uklízečky, pradleny, zásobovačky, účetní, vychovatelky.... ostatní si nepamatuji, ale máma toho umí vyjmenovat víc, jako např. služka, otrok a jiné .

Matka se vyznačuje tím, že se zázračně nachází na více místech najednou, umí v jedné chvíli myslet na sto věcí, přičemž deset věcí dělá současně.
Vidím na vlastní oči, jak po návratu z práce dá vařit vodu na sporák , zatímco zadělá na buchty. Přitom jí běží pračka, do které chodí vyměňovat prádlo, mně vymýšlí věty oznamovací, tázací a rozkazovací a naší Olinku zkouší z velké násobilky. Ve volném čase stačí i vyžehlit . Že potom přebalí malého Karlíka a udělá mu Sunar s krupicí si ani nevšimnu.

Dvě oči mi na to nestačí. Když potom zasedneme k večeři, všechno je připravené na stole, já mám na teplákách zašité nové díry , Olina má umyté vlasy a prádlo visí na balkoně.

Potají si mámu prohlížím. Máma má opravdu jen dvě ruce a přece, když přijde domů z práce má v jedné velkou a malou kabelku, v druhé dvě síťovky s nákupem a v třetí.... ne, vždyť jsem už povídal, že má jen dvě ruce, ale nese i Karlíka ve fusaku.


Otec se neskládá ani nerozděluje.

Nachází se v zaměstnání a doma, ale doma ho najdete málokdy. Kromě snídání a večeření, když sedí u stolu, vyskytuje se obyčejně v křesle nebo na gauči a bývá zakrytý novinami.

Zanechává po sobě vždy totožné stopy: rozevřené a převrácené noviny a cigaretový popel, někdy i v popelníku. Na rozdíl od mámy, i když má taky dvě ruce, přichází domu s rukama prázdnýma. Jestli umí násobilku nevím, ale
psát asi neumí, protože mi ještě žákovskou knížku nikdy nepodepsal. A ani není prozkoumané, proč patří do skupiny rodičů, když na rodičovské sdružení vůbec nechodí. Jak umýt auto  ještě nezkoušel

Pan učitel povídal, abychom se při psaní tohoto úkolu zamysleli nad prací svých rodičů. Ve škole přidělují žáka, který řádně nepracuje a neučí se, dobrému a snaživému žákovi, aby se od něj něco naučil . Tak si myslím, že při svatbě přidělují muže ženám, aby je ženy něčemu dobrému naučily a měly na ně dobrý vliv.

Mojí mámě se to zatím bohužel nepodařilo.

Také začínám

(Luci, 20. 3. 2009 15:08)

Ahojte všichni,

také už mám jídelníčky od paní Evy a začala jsem v pondělí. Váha mi neuvěřitelně skáče, jeden den i kilo víc a co zde nečtu, jak strašně důležité je pít. Ano, to je to, na co jsem zapomněla. Proto to možná ještě nemá žádný výsledek. Další jídlo mám za hodinku, tak už se těším.

Chtěla bych se zeptat, jakou pijete kávu? Já mám moc moc ráda to Café Latte od Jacobs, dávám si do toho mléko a jenom trošku medu nebo třtinového cukru. Nevím, jestli v tomto také netkví problém.

Největší problém pro mě zatím byl dodržet ty časy. S malým dítětem ubíhá čas tak nějak jinak a najednou se mrknu na hodiny a třeba jsem už dávno propásla hodinu, co mám jíst. Takže takhle by to taky nešlo. Musím to fakt hlídat, už jsem zvážila, že si vždycky nastavím budík. :o)))

A to aprílové počasí venku mi na pohodě a klidu moc nepřidá, sotva obleču dítě, že půjdeme ven, tak tam buď začne sněžit nebo pršet. :o(

Moc Vám blahopřeji k Vašim úbytkům a těším se, že za pár týdnů sem budu takhle vesele psát i já!!!

Luci.

Slávce

(Eva, 20. 3. 2009 14:14)

Při mlsné slupni jednu Bebe s cereáliemi a zapij, jo děti, to je kapitola sama pro sebe, já vlastně děti nemám, ale kluky, to musí být v člověku kus vojáka, aby to ustál.Večer jsem bývala milá maminka na mazlení a ve dne generál.

Tak mám za sebou první měsíc

(slávka 31let, 20. 3. 2009 13:49)

A už je to měsíc, co jsem začala hubnout za pomoci Evičky. Počáteční váha: 20.2. 70.8kg
20.3. 65.5kg
Míry pás -8cm
boky -5.5cm
stehna - 5 cm
nad kolenem - 3cm
paže -3cm
lýtko -2 cm
Tak a jedeme na další měsíc i když jsem ještě nezmákla jídelníčky z prvního, díky pár MD a ovocným dnům.Od včera mám nějakou krizi, honí mne mlsná, a to je pokaždé, když už to začne být vidět a začnu být spokojená, tak mi v hlavě sepne nějaký špatný čudlík a já si to začnu kazit, taky pro to mi asi od včera ta váha zase poskočila o 0.20dkg nahoru. Proto jsem jsem zašla , abych se zase navnadila.Jsem cvok. A taky v poslední době se moje děti nechovají jako děti, ale jako obyvatelé zoo a já jsem z nich už mírně řečeno na prášky. Jdu si uvařit čajík a za odměnu asi skočím na rotoped.Držím všem palečky.

Irče

(Eva, 20. 3. 2009 13:39)

No to jsou aspoň zprávy před víkendem, tak ať se všem vydaří a mají hodně radosti ze sebe i z rodin.

Evě

(Irena, 20. 3. 2009 12:30)

P.S.Kdo si hlavně všímá,je manžílek:))který je nadšený a moc mě podporuje.Hlavně v tom cvičení,chi....skoro každý večer krmí a ukládá 3 malé děti sám:)))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »