Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Věrka P 36 let

(Věrka P, 16. 2. 2009 17:00)

Věk 36let míry 112-88-113 váha 88kg
8.11 - 88kg
16.2 80.1
Okolí už si hodně všímá, že jsem pár kilo shodila, oblečení je mi hodně volné, kalhoty už mi padali,obléknu ty, co jsem měla před těhotenstvím. (měla jsem radost). Cítím se fajn, moc fajn. Hodně na nohách a na rukou pozoruji zeštíhlení, taky v pase. Manžel mi začal říkat "hubeňoure", ale to ještě hodně přehání. Jsem ráda, že se mi nikde neobjevují strie, možná je to tím, jak jde váha pomalu dolů, co já vím? Jinak ti, co mě neviděli delší dobu říkají, že jsem musela shodit tak 20kg a ono to přitom ještě není ani 10. ALe moc moc mě to těší. Tak hezky se to poslouchá!!!

Hana Š

(Hana Š, 16. 2. 2009 14:17)

Ještě k té návštěvě ve škole. No, všechny holky chtěly pochopitelně vědět, jak se to stalo, že je mě o kus míň.A já přijela v nových riflích, boty na podpadku, přiléhavé triko, dost dobře to vypadalo. Se takhle nechutně chválím, ale mně to dělá radost.
Včera jsem si dělala soukromou přehlídku oblečení uloženého hóóódně hluboko ve skříni.Kalhoty staré asi 7-8 let jsem oblíkla v poho, knoflík jsem musela zapošít, další kalhoty mi plandají a sukni z dob mé největší slávy sice oblíknu, zapnu, ale sednout si ještě nemůžu. Ale na tu taky dojde.
Na kila je to sice teprve 10 kg dolů, ale mám pocit, že se mi úplně mění tvar postavy.Necelých 90kg je děsná váha, ale já se vejdu do věcí, které jsem si kupovala, když jsem vážila o hodně hodně míň, tak nevím, čím to. Ale je velmi příjemné.Jsem ráda, že jsem našla stránky a pustila se do boje.
Zdravím Hana

Soutěž

(Eva, 16. 2. 2009 13:45)

V levém dlouhém sloupci najdete oddíl " Soutěže" , začala 1. soutěž o kvalitní nádobí na vaření s minimem tuku a slevy na jeho nákup.

Bude asi fotka

(Eva, 16. 2. 2009 13:36)

Od kamarádky jsem dostala koupit levně starší rifle, zhubla taky a tyhle jsou jí velké, no a já jsem přece jen starší, tak , světe div se, jsou mi, je jí 33 a ty rifle jsou spíš na mladé, ale moje ješitnost je velká, že jsem je dopnula, tak doufám donutím syna, aby mne v nich vyfotil a dám to do své galerie, E

Hana Š 41 let

(Hana Š, 16. 2. 2009 13:15)

1.den 5,1,2009 - 99
30,den 2,2,2009 91,9
Tak se zase hlásím s váhami. Byla jsem o víkendu ve škole a protože mě holky neviděly 2 měsíce, tak jsem jim připravila šok. Reakce byly velmi příjemné.
Přeji krásný týden.Hana

Dnes první den

(Ivana, 16. 2. 2009 12:46)

Ahoj ženy, předem Vás všechny zdravím a hromadně gratuluji těm, které už boj s kily ovládly a držím palečky těm, jako jsem já, které teprve začínají bojovat.
První den mi jde skvěle. Dalamánek mi snědl syn. zeleninu k obědu jsem spálila :-) Tak snad se v klidu odpoledne nasvačím :-))) Krásný den

Žanetce

(Eva, 16. 2. 2009 12:29)

Držím palečky, ať je děťátko zdravé.

Janičce (novomanželce)

(Agáta, 16. 2. 2009 12:25)

Teda Jani, jste skvělá, nejste si skoro podobná.
Moc Vám to sluší a určitě jste na sebe moc pyšná, co jste dokázala. Prostě s Evinýma radama se daří.
Moc Vám to přeju . Sama vím, jak se člověk cítí svobodněji bez té zátěže, v nových hadříkách. To jaro bude skvělé.

Děkuji

(Janča, staromanželka, 16. 2. 2009 12:25)

Děkuji za kladné ohlasy na mou osobu. Jsem ráda, že mne tak chválíte. Další odhodlání na sebe nenechá dlouho čekat. Už aby bylo hezky a já mohla vyrazit na nákupy. Koupila jsem si už nové lodičky na podpatku, tak si k nim musím ještě koupit nové, delší rifle, ať můžu dělat kočku. A pak ještě budu potřebovat nové plavky, protože ty staré jsou mi veeeelké přes obvod hrudníku. :D No jo, holt prsa jsou dolů s kilama. :D

pro Janču

(Krista K.52, 16. 2. 2009 11:51)

Janičko moc vám to sluší,jste šikulka pa Krista

Žanetce

(Janča, staromanželka, 16. 2. 2009 10:19)

Ahojky Žanetko, tak holčička, to je krásná zpráva, i když někdy nevím, zda i holky nejsou strašné lumpačky. :D Taky bych už brala mimčo, ale zatím nemáme zázemí, tak to musí počkat, ale to bě moc gratuluji a přeji všechno dobré, ať je všechno hlavně vpořádku a zase se na nás přijď podívat. Myslím, že všechny holky jsou skvělé a jde jim to.

Zdraví Vás těhule...

(Žaneta, 16. 2. 2009 9:00)

Ahoj holky, jdu Vás po dlouhé době pozdravit a pokochat se novými fotkami s rozdilnými kily!!! Je to fakt paráda, kolik z Vás u Evičky zhublo!!! Jen tak dál. Já se určitě po porodu znovu přidám. Momentálně jsem v 25. týdnu a přibrala jsem šest kilo, tak jsem zvědavá, kolik ještě naberu a kolik mi po porodu zůstane. Jo a nejspíš čekáme další holčičku!!! Tak držte pěstičky, ať nám všechno dobře dopadne a já Vám držím palečky při hubnutí!!!

Evi, děkuji

(Janča, staromanželka, 16. 2. 2009 7:56)

Moc děkuji Evičce, že mi sem hodila další moje fotky, i když ta jedna, jak tam jsem ještě při 93kg (mimo toho, že jsem měla hrozné vlasy, ale tohle byly jen takový domácí fotky jednoho letního dne, u našich na dvoře), tu bych raději neviděla, ale aspoň vidíte, jak jsem hrozně vypadala a nejhorší je to, že jsem se tak vůbec, ale vůbec neviděla. :( A ten ksichtík vedle mě, je můj nynější manžel, který mne vždy měl rád takovou , jaká jsem. Asi je slepý nebo co. :D

Poslala jsem Evě nové fotky,

(Janča, 16. 2. 2009 7:17)

Podívejte na novou fotogaslerii.

Lídě M.

(Agáta, 16. 2. 2009 7:16)

Lído, věř Evě, protože pro mě je to bohyně. Díky jejím radám a jídelníčkům jsem odložila 13 kg.
Cítím se skvěle, mám pořád elánu na rozdávání, a hlavně jsem moc spokojená.
Eva vždycky poradí, když se nedaří, prostě se s ní skvěle spolupracuje. Zkus a uvidíš, že budeš taky nadšená.

Ryby

(Eva, 16. 2. 2009 7:00)

Ještě bych ráda ocitovala názory dietoložky Moniky Divišové, které vyšly v jednom ženském časopise:
" Rybí maso je ve zdravém jídelníčku nezastupitelné, hlavně mořských ryb, ale ani ryby sladkovodní nejsou nezdravé, přinášejí našemu tělu netučné a lehce vstřebatelné bílkoviny. mOŘSKÉ RYBY POTOM TAKÉ NAVÍC OMEGA 3 MASTNÉ KYSELINY a vitamín D."
Pokud chcete kritizovat, tak odborně, prosím.

Soutěž

(Eva, 16. 2. 2009 6:19)

V levém dlouhém sloupci najdete oddíl " Soutěže" , začala 1. soutěž o kvalitní nádobí na vaření s minimem tuku a slevy na jeho nákup.

Jídelníček

(Eva, 16. 2. 2009 6:18)

Proč tedy některé celebrity jedí pouze ryby, protože jsou nezdravé? Počet Kj je podle aktivity a tělesných rozměrů, já jsem tedy včara moc akticní nebyla, jsem po chřipce, zelný salát a jemu podobné jsem měla v týdnu , je snad moje věc, co jím a Vy nepište v noci tajně.

sobotní jídelníček

(Jana M., 16. 2. 2009 5:15)

Milá Haničko, to jestli budete jíst podle paní Evy, je pouze Vaše svobodná volba. Pokud by jste si řádně přečetla všechny emaily a rady, pak jistě víte, že rybí maso můžete měnit za kuřecí....A jestli je v zimě nějaká zelenina nevhodná, tak o tom jsem v životě neslyšela! Moje malá dcera byla v lázních a držela redukční dietu a zeleninu mohla jíst v neomezeném množstí bez ohledu o jaký se jedná druh. Já sama držím dietu od 31.1. a mám dole necelých 5kg. Takže je jen na Vás, jak se rozhodnete...

Sobotní jídelníček

(Hanka, 16. 2. 2009 4:00)

5 689 kJ je paní Evo hodnota redukční nikoliv udržovací a jíst ryby třikrát denně je také dost velká odvaha, lepší by bylo zaměnit za jiný druh bílého masa, 820 g zeleniny, kterou právě uvádíte není také šťastný výběr, tato zelenina je v zimě nevhodná a množství přehnané. Když radíte za peníze, bylo by vhodné radit odborně. Hanka.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »