Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Kuřátko..

(Olinka, 7. 3. 2009 13:34)

Máš to na emailu vyfocené...

Zítra

(Eva, 7. 3. 2009 13:31)

Tak asi vyšlu nějakou spojku do města,je to kousek, aby ty pytlik koupila, jak se to přesně jmenuje?
Mohla bych to udělat zítra k obědu.

Kuřátko už jinak dělat nebudeme.....

(Olinka, 7. 3. 2009 13:28)

Ahojky!
Teda Evi, to byla lahoda!!To se nedá popsat, jakou to kuřátko mělo lahodnou chuť.Pekly jsme vykostěná kuřecí stehna, masíčko nebylo vysušené, bylo krásně měkké a šťavnaté. Pytlík jsme nepropíchly, to by podle mne nebylo ono, on se po vyndání z trouby sám vyfoukne. Myslím, že i kuřecí prsíčka, králík i vepřová kotleta by byla ňamka.

Vida

(Eva, 7. 3. 2009 12:02)

No prostě člověk se stále učí.

Sáček na pečení

(Pavlína Š., 7. 3. 2009 11:58)

Ty sáčky se dají koupit zvlášť třeba v Albertu a kuře se v nich dělá bez tuku a vody,naporcované jsem ho jen osolila a zavázala sáček,nahoře ho trochu propíchala a pekla jen na mřížce v toubě a i jinak suchá prsíčka chutnají skvělě šťavnatě doporučuji všem vyzkoušet a šťávička je taky jedna báseň.

Evičce

(Olinka, 7. 3. 2009 10:45)

Je to velká podpora, opravdu to hodně pomůže..pak napíši, jak nám to moc chutnalo :-). Jdu dělat na diplomce :-(...

Vy se máte

(Eva, 7. 3. 2009 10:41)

Vy se teda s mamkou máte, že se takhle podporujete, já na to byla hrozně sama.

Kuře

(Eva, 7. 3. 2009 10:40)

Tak to je zajímavé, to pak napiš.

Evičce

(Olinka, 7. 3. 2009 10:38)

Tady se nedává vůbec nic, ani voda ani smetana..peče se to ve vlastní šťávě :-).Jen dáš kuře do pytlíku (součást balení), posypeš kořením a uzavřeš a šup do trouby..

Bylo to vždy od této značky vše dobré

(Eva, 7. 3. 2009 10:36)

Nedávala jsem smetanu , ale mléko a tady se dává jenom voda nebo co, já to pak taky někdy vyzkouším.

Sobotní obídek..

(Olinka, 7. 3. 2009 10:25)

Ahojky holky!
Máme dnes ovocný den a rozhodly jsme se s mamkou udělat novinku od Maggi-nápady, šťavnaté kuře s česnekem a bylinkami, jak se peče kuře s kořením v sáčku (běží na to reklama v tv), je to absolutně bez tuku, tak pak napíšeme, jak nám to chutnalo!
Ale těšíme se moc!

Olinka:
28.1.09 106kg
7.3.09 98,7kg

mamka:
28.1.09 93,8kg
7.3.09 85,5kg

Ještě detoxikace

(Eva, 7. 3. 2009 9:45)

Týden piji kromě jiných čajů střídavě kopřivový a urologický a projímací čaj na pročištění těla, vždy dva hrnky od každého za den.
Svačinky o víkendu kolem Velikonoc, který je delší nahradím ovocnými a zeleninovými šťávami z osšťavňovače, E

Pořádek ve stříni

(Eva, 7. 3. 2009 8:27)

Pořádek ve skříni, tak po roce jsem se odhodlala ty velké věci vyházet, odpoledne se vyfotím ve svých bývalých kalhotách a poletí do popelnice.

Italská sobota za slejváku v Čechách

(Eva, 7. 3. 2009 6:53)

snídaně Množství přibližně
Sýr Mozzarella light 50g 359kJ
Chléb celozrnný 50g 369kJ
Rajčata 100g – 2 kusy nebo 6 maličkých 103kJ
No a domácí práce , já byla celý týden hodně v práci a měli jsme tu kotrolu, tak musím dohnat, co se dá. Začínám pít střídavě kopřivový a urologický a projímací čaj na pročištění těla.
svačinka Množství Energie
Rajčata 50g – 1 kus 52kJ
Mandarinky 160g – 2 kusy 315kJ
Zase domácí práce a pak příprava jídla, jeden syn se mnou rybu a manžel s druhým raději s mletým dušeným hovězím masem, to se dusilo v pomalém hrnci, bez mojí účasti a zbyde ještě na nedělní večeři pro ně.
oběd Množství Energie
Kečup jemný 30g 151kJ
Sýr Eidam 30% t.v.s. 50g strouhaný 543kJ
Losos 100g dušený 845kJ
Těstoviny nevaječné 100g vařených 1 377kJ
Relax, tady je hnusně, tak doma, když Itálie, tak Itálie, masky z olivového oleje na obličej a vlasy, kolem očí od Lorealu medová maska/dobré i na noc místo očního krému, vyzkoušejte/ a čtu knížku ITALSKÉ PRÁZDNINY.
odpolední svačinka Množství Energie
Paprika červená 150g – celá 182kJ
Chléb celozrnný 50g 369kJ
Chvéli komunikuji s rodinou, chvíli žehlím, chvíli cvičím.
Snědeno - večeře Množství Energie
Jogurt Activia Lehká jahoda 120g 278kJ
Tvaroh bylinkový nízkotučný 100g 308kJ
Jogurt Activia bílá – není celá , vše smíchat dohromady na misku ŇAMKY A TROCHU VYCHLADIT
No a celovečerní program s rodinkou, možná také víno z Itálie, máme doma nějaký jejicj šampus,plány na neděli, plány na další týden jednotlivých členů a společné plánované akce atd.
Kolik čeho Bílkoviny Sacharidy Tuky Cholesterol
Celkem  5 368kJ 74,80g 154,92g 38,98g 0mg

Díky

(Eva, 7. 3. 2009 6:41)

Díky, Irčo, já fakt zpevňuji, ještě jsem si říkala, ža bych mohla udělat spinkolo těch 20 minut, pak relax na míči, pak zase třeba co vydžím na ekliptikalu a zase na míči na břicho a pak chvíli steppr, třeba jen deset minutek, no a sestavu opakovat obden a dvakrát v týdnu, když mám čas jezdím na společné cvičení, jinak holky já po tom včerejším fofru 66,7 a v pase o cm méně, ten pas dotáhnout na hodnotu před narozením dětí jje asi největší oříšek.

Jak na cvičení

(Irena, 7. 3. 2009 0:37)

Dobrý večer.
No to prostě záleží co od toho chcete.Vy už pouze zpevňujete svaly.
Kdežto při hubnutí by měla být zátěž co nejmenší.Já třeba jezdím na tom rotopedu,mám to na nejlehčí zátěž a jedu v tempu cca 50min.Spálím u toho tak 450kalorií.

Potraviny

(Eva, 6. 3. 2009 22:45)

je to možná divné doporučení, ale když volíte mezi drůbeží šunkou a drůnežím párkem, dejte raději plátek šunky, ne zauzenou, jen dušenou, v párku je moc emulgátorů, které působí na trávení negativně, jedna z nejhorších kombinací je dát si dvě nožičky párku ráno, já si občas dala, ale jen jednu nožku a to tak jednou za měsíc, nyní je nejím vůbec, rozhodla jsem si nedávat do těla další chemii, takže v jídelníčku ho jednou nebo max.dvakrát najdete a vyměňte jej za jinou bílkovinu, zdravější.

Dotazy na 100% ovocné šťávy

(Eva, 6. 3. 2009 22:39)

děvčata, jsou zdravé a pijte je, ale mějte na paměti, že nejen doplní vitamíny, ale nesou sebou i sacharidy, mají dost Kj. Taková velká sklenice je pro tělo jako vydatná svačina, ale proteče žaludkem a co pak, jednoduché sacharidy vyšroubují hladinu cukru v krvi nahoru a rychle zase klesne,chybí zde vláknina, která, když sníme celé ovoce, tento skok brzdí , probudí další chutě na jídlo, Raději si je zřeďte a doplňte takovou svačinku kouskem celozrnného pečiva, aby trochu zpomalilo následný rychlý pokles krevního cukru a nedostaly jste potom hlad.

Jak na cvičení

(Eva, 6. 3. 2009 22:27)

Tak já jsem byla a možná jsem máčka, někdo píše, že na rotopedu nebo spinkole jede hodinu, tak já se přiznám, že toho po 17 minutách musím nechat a chvilku odpočívat a jdu zase, jedu dvě minuty jako po rovině a pak vyšší zátěž 2 minuty do kopce.
Na stepperu jsem taky střídala rachlost, ale výšku nášlapu nechala větší stále.
No a nyní mi , poraďte, jak mám cvičit na tom ekliptikalu, já to zkouším a je to jaksi pomalé, jak rychle jezdíte?Střídáte zátěž a co je ještě u toho důležité vědět a dělat?

odkaz

(Eva, 6. 3. 2009 21:28)

http://www.aukro.cz/item569509130_stepper_olpran_fitness_st_mc_004_puv_cena_1_990.html


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »