Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Míša V 2 30 let

(Míša V2, 9. 4. 2009 16:18)

Zdravím Vás Evo,
Tak jsem včerejším dnem tj.8.4. začala s vaším jídelníčkem. Zatím jsem nadšená, hlad se nedostavil, připadá mě, že ani není kdy by se měl dostavit. Chystám si misky s odváženým jídlem, které jsem si musela popsat, jelikož jsem to nedokázala za chvilku zozlišit co je snídaně co svačina.....Takže zatím žádný problém. Mějte se moc fajn

Kristě

(Jana V., 9. 4. 2009 15:54)

Koukla jsem na vaše fotky ve fotogalerii a taky moooc moc gratuluju!!! Jste opravdu šikulka! Držím Vám palce ve Vašem dalším hubnutí, já taky jedu dál :-). Je to paráda, když už máme za sebou takové výsledky....hned to jde ještě lépe :-) Držme se:-)
Příjemné dny Jana

JEDU DÁL

(Krista K. 52 let, 9. 4. 2009 11:10)

Zdravím všechný hubnulky,dnes je pro mě význámný den.Váha 104kg a zdrávotní problémy mě vyburcovalý k tomu abych napsala Evičce.Dnes mám 12-tý týden a HURÁÁÁÁÁ !!!!! - 20KG!!dole.Tímto děkuji Evičce za pomoc,podporu a rady!!!!Zárovenˇděkuji i vám všem za příspěvky a podporu,které velíce motivují.Ještě nekončím a jedu dál,úbytek mi nestačí chci víc!!!!!Cítím se výborně,okolí šokují(pozitívně)mám z toho radost,veškeré oblečení nenosítelné.Nevadí,alesponˇsi koupím nové:-))).Všem vám přeji krásné,zdrávé VELIKONOCE,pevnou vůlí a hodně trpělivostí při dalším zdolávání kil!!Pa Krista

Kristě

(Lída T, 9. 4. 2009 9:23)

Moc Tě obdivuji a ukazovala jsem Tvá fota své mamince, taky by něco takového v zájmu svého zdraví potřebovala, hodně štěstí.

Krista pro Lídku T.

(Krista K. 52 let, 9. 4. 2009 9:14)

Ahoj Líduško,moc děkují za gratulace a omlovám se že teprve tedˇ,ale objevila jsem je až včera:-))))Přeji ti hodně štěstíčka,zdravíčka a pohody,atˇse váha drží tam kde chceš!!!!!!!Pa Krista

Odpověď na choulostivý dotaz

(Eva, 9. 4. 2009 7:32)

Kolik může dělat obsah střev, brala jsem vlákninu a moc nepila, mám dnes zácpu, uvolní se, ale asi vážím víc.
Tak odpověď zní podle zkušeností s mojí vlastní váhou - může to dělat i půl kg.
Pomáhá opravdu hodně pít, zapojit pohyb a projímací čaj - několik šálků během dne a bude po problému.

Evě S

(Eva, 8. 4. 2009 23:03)

Tak to jsem ráda, že to všechno nebylo na nic.E

Eva S 42 let

(Eva S, 8. 4. 2009 23:03)

Dobrý den paní Evo,
předem se omlouvám, že jsem se neozvala dřív - Vaše jídelníčky jsem dostala už koncem října. Začala jsem s tím ale později a o Vánocích jsem to přerušila, včetně zapisování váhy. Přesto se mi podařilo zhubnout asi 7 kg. Jídelníčky jsem nedodržovala úplně přesně, ale přestala jsem sladit kávu a čaj a taky na chleba si mažu místo másla ten odtučnělý tvaroh. Obědy ze školní jídelny si nosím domů a jím jen malou porci. Jinak sleduji Vaše stránky i výsledky ostaních děvčat a přeju všem i nadále úspěchy v hubnutí a pevnou vůli, která mně dost chybí. Vaše metoda je dobrá a kdo jídelníčky dodržuje, určitě se mu podaří zhubnout. Ještě jednou děkuji za celé Vaše stránky a hlavně zajímavé recepty.
S pozdravem Eva S

Parní hrnec - hrníček taky bezva

(Eva, 8. 4. 2009 22:28)

Zatím jsem tady odpovídala na část dotazů a počítala jednu paní a v tom parním hrnci jsem si udělala filety z mořských ryb s kořením na gril.kuře a mraženou zeleninu. Zítra ráno, až to vychladne, přidám dvě pol.lžíce kuskusu a strouhaný sýr a mám oběd do práce a ještě rybí kus na večeři. Parní hrnec, pomalý hrnec a ta fritéza od Tefalu, kde se dělá bez tuku, jsou nyní u mne nejlepší, skoro jinak nevařím. Člověk to nastaví a nemusí se tím zabývat a po určité době je to hotové, to je pro mne důležité.

Adresy

(Eva, 8. 4. 2009 22:24)

Klidně mi holky napište na email a já Vám vzájemně přepošlu adresy.

Kristýně

(Eva, 8. 4. 2009 22:23)

Napiš recepr, dám si taky, kdž to není tučné, dá se to, jen sacharidy večer jen udržovací dávka, aby se neukládaly kolem pasu. Přečti si o cvičení, jak jsme si nyní psaly s \Milenou v její galerii.Jinak jsem založila celý oddíl o cvičení.
https://kgdolu.estranky.cz/clanky/cviky-na-vytvarovani-postavy

Milena(z fotogal.)42let,

(Ivetě a Lence, 8. 4. 2009 22:22)

Ahojky děvčata,vůbec nezoufejte,nejste v tom sami,já mívám taky šílené depky!Včera jsem zrovna měla den,mladšímu synovi trhali v nem.zub-rostl mu do dásně-no to byl zážitek,celou noc jsem nespala a dneska jsem byla jak mátoha!Ivet,jsme stejně staré-odkud jsi???Minulý týden jsem jela k lékaři do města a po cestě mi z auta vypadl výfuk.hrůza,všichni na mě koukali,jak na debila,co to tam vyvádím-nešlo to vůbec oddělat a já to táhla pořád za sebou-chtělo se mi brečet,ale pak jsem se vzchopila a řekla jsem si,že nebudu nikomu dělat šaška-stopla jsem auto a hodný pán(sám s tím měl co dělat)výfuk oddělal a dal mi ho do kufru-no co jiného s tím!Nemyslete,taky občas dietu poruším,honí mě šíleně mlsná a pak si to vyčítám,ále,jsme jenom lidi,né...tak holky,mi to dokážeme.....

To se vytříbí

(Eva, 8. 4. 2009 22:19)

Jo takových chvil jsem měla taky pár, Ivetko, přečti si oddíl 100 sobeckých rad - tam je jedna- Buďte trochu splachovací a je to svatá pravda. Citliví lidé to mají těžší vždy, všechno víc prožívají, moje práce mne už ale vyškolila.

nový jídýlko

(kristýna, 8. 4. 2009 22:18)

dobrý večer, tak sama za sebe musím uznat , dneska jsem si změnila sama jídel, ale sehnala jsem kusku , dala jsem tofu na cibulce a duš. zeleninu , trochu je to hmota , ale vážně vynikající , co na to Evi ,jde to na večeři v 17 hodin , i malinko - strašně nasytí a něco pro zasmání , cvičím každý den večer , ale nevážím se a moc se neměřím , když to dělám pravidelně mám depky a větší chutě a dneska jsem vzala našeho 50kg pejska a za tmy jsem šla běhat- jedinej sport který k smrti nesnáším::: a tak až potkáte ve tmě někoho funícího s rychlostí zabržděné střely - nesmějtese , jen co se proberu z komatu , směju se já.... ale jsem dobrá , sem se překonala , a na názor Lenči , tak něco podobného mám doma taky a stačí mu párkrát uvařit něco co fakt nerad a je u nás docela klid- z důvodu šetření rodiny...hnusný ,ale pro dobro rodinky a to Brno jsem psala já , kdo by se mnou šel na kolo nebo cvičit , ae holky jsme tak trochu zdaleka....

Lence

(Iveta,42 let, 8. 4. 2009 21:58)

Nezoufej,nejsi v tom sama,já mám depku jako vyšitou.Měla jsem takovou radost,že se udělalo krásně,ale bohužel jen do dneška,než si mě zase našla moje trápitelka-alergická rýma.Takže dnes mě ani sluníčko a kytky rozkvetlé před barákem,nenadchly,právě naopak.Včera taky psychoteror,mě zase vydeptala švagrová.A s ovládáním mám taky problémy.První měsíc v pohodě,ale ten druhej děs a běs.Tak držím palce,ať vydržíš,ale musím přiznat,že jsem ráda,že nemám takové problémy jen já.

Fotogalerie

(Eva, 8. 4. 2009 18:22)

Večer bude další, Milena zhubla perfektně zadek a stehna a změnila se doslova v holčičku, přijďte se kolem deváté podívat.

Děvčatům

(Eva, 8. 4. 2009 18:19)

Oli, mám nyní dost práce v zaměstnání, tak se pokusím do příštího týdne něco dojednat, s těmi kontrolami nebyl na nic čas.
Leni, takové období přijde asi na každého, úlety kompenzuj pohybem a letím ven chvíli běhat.Ten Tvůj muž je nějaký nelida,taky by mu mělo jít o Tvé zdraví.Někdy ani hezký byt spokojenost v rodině nezajistí, kdyby to stěhování mělo být vykoupené nějakými dlouhodobými útrapami, tak to zvaž, žijeme jen jednou a rubáš kapsy nemá.Však až budeš chodit do práce , tak by se to možná lépe realizovalo.E

Opět jsem tu za vámi)

(Lenička, 8. 4. 2009 11:44)

dobrý den všem) opět jsem se trochu ponořila do jídelníčku, i když tak úplně mi to pořád nejde, jsem lajdák , a můžu si za to sama)ale hubnu dál, jen jsem se opět neudržela na uzdě a po svých dnech jsem zas kolem 76kg.dělá mi potíž držet se jídelníčku a tak, trochu stres, manžel mi "vyhrožuje)" že pokud ted nevystačíme s mou mateřskou na nákupy jídla atd., prostě jen základní věci) tak se nebudeme moct přestěhovat a já z toho mám depku( chci to víc než co jiného)jenže já když jdu do obchodu, no znáte to)nekupuju moc věcí ale ráda do sekáče něco pro dceru, občas nějakou věc pro mne, manžela atd. vyždcky se něco najde)prostě jsem si ted zakázala chodit do těch obchodů častěji)je to ovšem těžký, protože jeden z nich je moje bývalé pracoviště před nástupem na mateřskou a je mi tam dobře)s holkama a tak)a halvně - manžel si nějak neuvědomuje kolik co stojí, no chlap)znáte to, ne?jinak venku svítí sluníčko a je dobře)dcerka spinká, čekám návštěvu,za chvíli si půjdu ohřát oběd, pohoda)se sluncem jde všechno líp)jo docela jsem se zhrozila při pohledu na můj graf váhy( nahoru, dolů, atd, jenže kdo jiný než já si musím říct, neblbni a dělěj něco)jídelníčky jsou fajn, snažím se držet aspon porce , když už ne přímo jídla určená...omlouvám se za dlouhé vylití srdíčka, kamarádky daleko a tady jsme taková velká rodina) jo někdo se tu ptal, jestli je tu někdo od brna, jsem přímo z brna.mail klidně u Evičky, které se moc omlouvám, že ten její jídelníček nedodržuji!jenže já jsem holt ted nějaká divná...asi na mě leze nějaký jaro, nebo co)Evi moc děkuju a přeju hodně poslušných lidiček)))víme všechny , že nikdo než my sami si neporučíme)pěkné sluníčkové jaro všem)))))))

Jen tak..

(Olinka, 8. 4. 2009 10:28)

Evi, bude nová soutěž? Jak se máte holky?Venku krásně...

Nápověda k soutěži

(Eva, 8. 4. 2009 6:09)

Ovoce a zelenina se tráví zhruba 2 hodiny.
Uhlovodany - mouka, rýže, brambory a chleba zhruba 3 hodiny.
Bílkoviny - maso, vejce a tučné sýry okolo 12 hodin.
To znamená, že musíme dělat mezery mezi jednotlivými jídly stejného druhu asi 2 až 3 hodiny.
Dochází ke snížení příjmu tuků na 30-35% v celkovém energetickém příjmu


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »