Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Tak jo

(Eva, 4. 4. 2009 19:32)

No do fotek nenutím, kdo dá, ten dá, třeba až budeš ještě "menší", tak dáš s radostí, radost z oblečení je u všech, já jásám i u nadčasových věcí, které jsem nevyhodila a nyní je obléknu.

Evě k hadříkům a fotkám

(Pavlína Š, 4. 4. 2009 19:00)

Na fotku si zatím netroufám,fotím se po 5 kg.Před zrcadlem dobrý ,ale na fotkách jsem ještě pořád dost tlustá. Koupila jsem si nový svetr a už ne XL,ale pohodové L a kalhoty ze lnu na léto jsem zkusila 44 a dělaly mi boule na břichu tak jsem bez zkoušení vzala 42,že do nich do léta zhodím a doma jsem je oblíkla,jsou obtažený ,ale v klidu jsem je zapla,takže v létě v pohodě :-)). Mám z toho velkou radost a už si nepřipadám jako velryba i v těch výlohách je to lepší :-))

Pobyt venku

(Eva, 4. 4. 2009 18:51)

Jistě to znáte, přijdete domů a za chvíli se rozvine zvýšená chuť k jídlu, prostě se na čerstvém vzduchu při pohybu rychleji uvolňují ze svalů energetické zásoby a tělo mrška , ne aby si je doplnilo z vlastních zdrojů, první co udělá, vyšle rozkaz k jídlu a to by nám mohlo všechno zhatit a otrávit nás v našem úsilí. Musíme tomu předejít, mějte doma nachystané nějaké ovoce, po příchodu domů si dejte jeden kus a kdo na to trpí více může zapít několik kapslí lepikolu a uvařte si dva hrnky čaje. Jděte něco dělat a čaj po chvíli vypijte a teprve nyní, když tělo už má cukrem z ovoce zvýšenou opět hladinu cukru v krvi a v žaludku se usadila vlíknina povzbuzená čajem , se dejte do jídla. NEBUDETE HLTAT A NEPŘEJÍTE SE A TA POTVŮRKA BUDE MUSET TROCHU SÁHNOUT DO VLASTNÍCH ZÁSOB.

Pangas

(Olinka a mamka, 4. 4. 2009 18:42)

Je vážně výborný, měly jsme ho dnes k obědu a lahoda!!!

Jen tak..

(Olinka a mamka, 4. 4. 2009 18:35)

Ahojky,
tak já byla dnes do 15hod. doma u diplomky a pak vyrazila na zahradu za mamkou zahradničit. Venku bylo tak krásně. Nachytaly jsme první bronz. Jinak váha, já dnes 94,8kg a mamka 81,6kg. Od včera žádná změna. Dnes máme ovocný den.Mějte se!

příspěvek

(Dáša, 4. 4. 2009 18:15)

Hledala jsem na netu něco o této rybě a fakt je ještě dietnější než kuře.
Pangasius je ideální dietní bílkovina téměř bez tuku a má vynikající chuť.

Ahoj holky

(Lída T, 4. 4. 2009 15:56)

Kdo mne tu trochu zná, píši a ostatní nové zdravím. Váhu držím. Od rána jsme byli s dětmi a s přítelem na vyjížďce na kolech a zrovna v tom sportovním úboru jsme je vykládali u bývalého a jeho přítelkyně, myslela jsem , že mu oči vylezou z důlků, jak mne obhlížel, vždy mne viděl jen v bundách a najednou zjistil, že zadek i stehna jsou skoro pryč, bylo to teda zadostiučinění.

Jdu ven a večr budu pokračovat

(Eva, 4. 4. 2009 15:22)

Pavli, gratuluji a co fotky? A co okolí a co šaty?
No a já mažu ven, umývat na dvůr plastový nábytek po zimě a večer budu zase počítat, zdravím, děvčata, pěkný víkend.

Pavla Š 38 let

(Pavla Š, 4. 4. 2009 14:49)

Dobrý den paní Evo,
dnes končím dva měsíce,ale pokračuji v hubnutí dále,cíl je 73 kg tak doufám ,že ho dosáhnu.Po 9 týdnech mám 9 kg dole v což jsem ani nedoufalaa spousta cm ubylo ,cítím se perfektně a lehce ,ve čtvrtek jsem opět začala s pohybem takže to určitě půjde rychleji .Děkuji moc za vedení a i nadále se budu ozývat jak jsem na tom jen ne tak často ať máte čas i na ostatní hubnulky .Přeji krásný jarní den,Pavlína Š.
Posílám míry a váhy

Výchozí váha 95kg,výška 171cm
Začátek hubnutí 1.2.2009
Datum Váha
29.3. 86,5
30.3. 87
31.3. 86
1.4. 87,3
2.4. 87,2
3.4. 86,4
4.4. 86


Výška 171 cm 1.2.2009 4.4.2009
prsa 102 cm 97cm
pas 95 cm 88 cm
zadek 112 cm 105 cm
boky 109 cm 103 cm
hrudník 90 cm 86 cm
paže 39 cm 36 cm
stehno 61 cm 57 cm

Sobota proti jarní únavě.

(Eva, 4. 4. 2009 7:19)

Sobota proti jarní únavě.
Snídaně - smícháme jeden bílý a jeden ochucený nízkotučný jogurt, chuť bude mnohem jemnější, do toho si nakrájíme na kousky 3 KIWI, kdo chce může přihodit hrtičku celozrnných lupínků, do svačiny vypijeme kávu a mlékem a 3 hrnky zeleného čaje, ten nás probere a pomůže metabolismu nastartovat. - 1100kj
Svačinka - jeden pomeranč, jedno kiwi a menší mrkev - 600Kj
Do oběda si vypijeme tři šálky detoxikujícího čaje nebo čaje kopřivového.
Oběd- to bude harmonie, pokud máte rybičku můžete ji dělat s bramborem v parním hrnci, pěkně si ji nakořenit dle sebe a před koncem na ni do hrnce položit třeva plátek sýra. Pokud máte kuřecí buď duste, nebo pečte/ nejprve zakryté a teprve před koncem odkrýt, aby maso bylo šťavnaté, nebo v tom sášku, jak tu kdysi psala Oli/. Masa uděláme víc, budeme potřebovat kousek k večeři.
Kdo si vyzkouší kus kus, nebude litovat, návod je na krabici a doporučuji do vody přidat sójovou omáčku, má potom lepší chuť. Špenát uděláme klasicky s trochou mléka, pokud budete mít listy, bude to ještě lepší.
Na talíř se dá trochu špenátu, na to se položí maso, z jedné strany se rozloží kuskus a z druhé krájené rajče a paprika a mňam. Kus masa si uschováme k večeři.
2600Kj
Do svačivky zase vypijeme dva šálky šípkového čaje, ten dodá emergii.
Svačinka - šťáva z jednoho pomeranče , jablka a mrkve - 600Kj
Do večeře vypijeme zase dva šálky ovocného čaje.
Večeře - naůícháme na špejli papriku, malá rajčítka, kousky masa od oběda, plátky salátové okurky, pokořeníme podle chuti a zapečeme, možno posypat i troškou sýra, jíme s celozrnným pečivem, ela jen troškou je večer, tak pozor na nadměrnou konzumci sacharidů.1300Kj
No a trocha zeleniny se hodí nakrájená třeba i k telce, večer vypijeme dva šálky meduňkového čaje.
Celý den se snažíme hýbat a vyjít i ven na jarní sluníčko.

Všem děvčatům

(Eva, 3. 4. 2009 22:41)

Než půjdu spát ještě taková vzpomínka, na kterou mne nyní dostalo dopisování s jednou z vás. Vzpomínám si, že to poslední léto před zhubnutím jsem se nejen nechutně potila, ale taky měla stehna, která drhla o sebe a já je musela natírat pleťovým mlékem, aby se neodřela, no děs , běs, nyní je mi z toho úplně na zvracení, jaký jsem byla cvalda.

Květce

(Eva, 3. 4. 2009 21:15)

Ty fotky by jistě nepotěšily jenom mne, však víš, že to potěší vždy všchny spolubojovnice za léto štíhlejší.

Tak končím počítámí a jdu za mužíkem

(Eva, 3. 4. 2009 21:13)

Moc vám , děvčata , gratuluji, všechny rady a jídelníčky by byly na nic, kdybyste nebyly šikulky, zítra bude zajímavá sobota, ráno vložím jídelníček než pojedu na nákup.E

jarní radost

(květa 45, 3. 4. 2009 20:41)

Ahojky všeh spoluhubnulkám, tak zase po delší době píši. Včera jsem spončila 2 měsíc mám dole 10 kg, což je superrrrrrr.Začínala jsem na váze 87,9 a ted 77,8.velký dík patří Evičce za to,že je, že tak dobře radí a umí sestavit perfektní jídelníčky.Každý nový rok jsem si říkala, že s tou váhou budu muset něco dělat, ale uběhl jeden měsíc druhý a najednou bylo léto a zas nic. letos jsem náhodou objevila tyto stránky a jsem za to moc ráda, protože ted, když konečně dorazilo jaro tak odrazily ty zbytečné kilča. Už jsem si pořídila i něco nového do šatníku,samozřejmě trochu menšího.ještě bych ráda dostala dolů 5 kg, tak mě držte palec. každý den chodím pročítat tÿto stránky, je to velká motivace. zdravím všechny přeji krásné jaro plné sluníčka a dobré pohody. Evičce ještě jednou velký dík a určitě se ještě ozvu.snad dodám i nějaká fota

jdeme se hnout

(kristýna, 3. 4. 2009 20:31)

tak holky jdu cvičit , sice pozdě ale přeci , dneska jsem hlídala 5 dětiček , čutali jsme a blbnuly , daly dvě procházky do lesa , kila se zatím hejbaj , 18,04, mame sraz ze školy a chtělabych být úoně krásná, le to je fakt brzo , ale když zvládnu tak 5 kg, hned se mě tam poběží líp a jakse u vás projevuje strach se vidět po strašně dlouhé době s někým , kdy jste byly ještě hubený a pak to šlo sakryš nahru??? moc pěkný večer kristýna

Hurááá

(Jana M., 3. 4. 2009 18:01)

Teda holky, já mám takovou radost! Dnes jsem si koupila nové kalhoty - až bude čas, tak se vyfotím :o)A jeden prodavač mě řekl, že jsem se úplně změnila k nepoznání!!! Dietu už třetí den nedržím a pořád hubnu. Určitě holky vydržte, tak jak to říká Evička! Stojí to za to potěšení!!!

receptím, když se nechce moc vařit

(Vlasta - něco lehkého na jaro, 3. 4. 2009 11:49)

Kuskus na tisíc způsobů
Začněme kuskusem, nic jednoduššího a rychlejšího se totiž uvařit ani nedá. Stačí na pánvi rozpálit trošku olivového oleje, přidat jemně nakrájenou cibulku a česnek, na kostky nakrájený okurek nebo cuketu, klidně i rajčata nebo na plátky nakrájenou kuřecí či krůtí šunku.

A pokud zrovna neoplýváme čerstvou zeleninou z obchodu, můžeme přinejhorším použít i zeleninu mraženou, odpadne nám krájení.

Jen zalít vodou

Osmahlou směs stačí zalít horkou vodou, chvíli podusit, osolit, okořenit (stačí pepř a bazalka nebo provensálské bylinky),a zasypat kuskusem. Počkat, než kuskus všechnu vodu vsákne, ochutnat, jestli ještě není moc tvrdý, a případně vodu postupně dolít. Na talíři stačí směs posypat sýrem a podávat. Jednoduchý recept, který je za čtvrt hodinky hotový!

Všem

(Olinka, 3. 4. 2009 10:15)

Evi, máš úplnou pravdu, taky se vidím ve výkladních skříních štíhlejší!Je to krásný pocit. Dnes super den, váha ukázala po projímavém čajíku 94,5kg!!!Takovou váhu jsem neměla snad tisíc let (tedy ano, před šesti lety po Herbalifu)....A mamka dnes 81,6kg!

Všem

(Eva, 3. 4. 2009 10:06)

Ráno jsem to jedné z vás psala a platí to pro všechny.
Vytrvejte,děvčata, stojí to za to, když jdu po městě a vidím se ve výkladních skříních, divím se, že ta štíhlá silueta je moje, ta tlustá Eva někam zmizela a já šílím i po roce blahem.

Nákup na sobotu

(Eva, 3. 4. 2009 10:04)

Vanička kiwi, nějaké dva, tři pomeranče, barevná paprika a mrňavá rajčátka - na Tesku mají slevu, brokolice nebo květák, kuskus - zbyde ještě na milion dávek, jeden nízkotučný bílý a jeden ochucený jogurt, nějaká mrkev a jablíčko a kousek cel.pečiva, kuřecí maso, nebo pangas nebo odvážnější lososí filet, mtažené špenátové listy, ale jde i běžný mražený špenát, salátová okurka, gril. koření a troška mléka.
Uvidíme jaké hostiny z toho vykouzlíme.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »