Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Ahoj děvčata, mám doma malý úspěch

(Eva, 19. 4. 2009 10:48)

Podařilo se mi do mladšího syna nalít hrnek kozího mléka a do staršího hrnek čistícího čaje.

DEN PO SRAZU

(kristýna, 19. 4. 2009 10:47)

TAK DÁMY , SUPER VRÁTILA JSEM SE VEČER, PROTOŽE JSEM MUSELA VLAKEM DOMŮ , BYLA JSEM JEN SPOKOJENÁ , DALA JSEM SI BÍLÉ VÍNKO, POKECALY JSME S HOLKAMA , BYLO NÁS TAM TEDY MÍŇ , ALE I TAK PO 8 LETECH ČLOVĚK KOUKÁ, NĚKTERÝ HOLKY CO BYLY UŽ NA ŠKOLE PŘI TĚLA , TO DALY NÁDHERNĚ DOLŮ A JEDNA NAŠE NJVĚTŠÍ HUBEŇOURKA MÁ TAKY ASI 30KG NAHORU - PRÝ STRES JE SVIŇA VĚC... TO ZNÁME VŠECHNY, ŽE , FAKT JSEM SI TO UŽILA , PO LÉTĚ SE SEJDEME MNA NOČNÍ PAŘBU I SE SPANÍM V BRNĚ A DO TÉ DOBY , MUSÍM NA SOBĚ JEŠTĚ POŘÁDNĚ ZAMAKAT... , PŘEU STRAŠNĚ SUPER NEDĚLI , PŮJDEME TEĎ NA PROCHÁZKU-DĚTIČKY JSOU K NEUDRŽENÍ A PAK JDEME NA KOLO , U NÁS SVÍTÍ KRÁSNĚ SLUNÍČKO , -ZA OKNEM , STRAŠNĚ TO LÁKÁ... A DÍKY ZA OPTÁNÍ A TÁTOVI DEJTE POŘÁDNEJ ASPIRIN A VODU. TYHLE STAVY NEZÁVIDÍM...

ahoj

(Lenička, 19. 4. 2009 10:36)

čau holky)tak my měly skvělou noc)malá se v noci v 1 vzbudila a nespala do skoro půl třetí, a to pak jěště spala v mé posteli, první skoro celou noc v mé posteli( jinak ji nezvykám)jenže víte jak se spí když z jedné strany do vás strká manža a z drhé kontrolujete abyste nezalehly mimi)tedy ono mimi- dost se roztahuje na to že má jen rok a půl)jsem spala na polštářku asi 15 krát 15 a ještě jsem byla ráda)taky světlo muselo být do té půl třtí dokud pořádně nezabrala( asi nějaký sny nebo co, pak jak spalal se smála jak lečo)a zničehonic zas knučela, jak když ji někdo ubližuje, no skvělá noc jak říkám) dnes se jěště snažím dostat z té mé nemoci,no mám přes týden rýmu a kašlu trošku, jinak ok ale jsem jak přejetá parním válcem, malá měla ted antb, od včera konec tak jsem zvědavá jestli se to nevrátí(měla to samý co já, jen víc kašle(jinak mě čeká žehleníčko, klasicky trochu ulkidit a taky být trochu s manželem , když je konečně doma)jinak furt práce, nějaký pochůzky a tak)znáte to, občas bych potřebovala pomalu fotku, aby ho dcera znala líp)ale ne, není to tak zlý, jen mi to tak připadá, protože jsem poslední dny utahaná víc než jindy)ted prdelka malá spí a manže kouká na formulky tak je klid, mám dnes druhý den jídelníčku, začla jsem od znova...podruhé...a po neprospané noci váha ukazuje stejně jako včera, což mne nepřekvapuje, to už jsem si taky vypozorovala(jinak to ted dělám systémeme dva dn\y první den a ted budu dva dny druhý den jídelníčku. snad to pochopíte) Evi není v tom tedy problém?zkoušely jste to psaly že ok, tak snad....jo a Ivi-psala jsem ti mailíka, tak pak napiš, pokud už jsi to neudělala, já vlastně ještě nekoukala,táhlo mě to spíš sem)krásnou neděli a sorry za dlouhý písi písi) lenička

Kluci zamala

(Eva, 19. 4. 2009 10:05)

Když byli malí, dala jsem jim někdy napít a vyčůrat a ještě je strčila k sobě pod peřinu, někdy zabrali znova i na hodinu.

Neděle

(Eva, 19. 4. 2009 10:04)

Tak já už také vařím, sobě peču rybu a chlapům kuřecí, na tom kuřecí šiunku na kostičky a cibuli a zasypané strouhaným eidamem, večer taky grilujeme, budu si dělat asi ražniči ze zbytků toho kuřecího masa a hermelín Figura v alobalu, to nebude žádná bomba. Ne sypání kůry se chystám odpoledne, jinak máme vše zatravněno.Při tom dělání jídelníčků už teda nestíhám nic dalšího kromě práce a domácnosti a buzerace mých tří chlapů.

Hubnulky,stávat

(Iveta,42 let, 19. 4. 2009 9:30)

Já taky musela.Oči mi sice nechtěly koukat,ale mojeho synátora to nezajímalo.Spát jsem šla v jednu a budíček v 6.15,no nic moc.Musím se pochlubit,včera na oslavě jsem byla vzorová.Z nabízeného dortu jsem snědla málo přes půlku,kapučínka jen půlku malého hrnečku a tři celozrné jednohubky.Váha dnes ráno o 30 míň,ale pořád ještě o 30 víc.Ty skoky mě zničí.Celotýdenní snaha je pryč během chvilky,aniž bych hřešila.A dneska oběd u babičky.Dnes se z toho nevyvleču,jdeme přát k narozeninám.A večer grilovačka.Tak jsem zvědavá zítra na váhu.Tak su tu krásnou neděli užijte.Já budu makat na zahrádce.

Ještě dodatek předešlému

(Eva, 19. 4. 2009 7:23)

Když bych chtěla být hodně důsledná, vyčlenila bych si doma krabici a dávala si do ní třeba týden obaly od všeho co jsem jedla a co obal nemá bych si napsla na list papíru, maso červené červeně, maso bílé otanžově atd. pro přehled to není špatné.
Váš rozbor by měl odpovědět na tyhle otázky:
1. Kolikrát za den jím a s jakou pravidelností.
2. Kolikrát za den strčím do úst něco jen kvůli své ps.labilitě?
3. Mám každý den zeleninu a ovoce?
4. Kolik jím červeného masa a uzenin z něj?
5. Jím celozrnné pečivo nebo preferuji bílé a sladké s přidruženým obsahem tuku?
6. Jak často jím ryby, které nejsou v oleji?
7. Kolik energie z prázdných Kj ze sladkého přijímám, jak často svému tělo způsobuji výkyvy krevního cukru?
8. Kolik tuku jím přímo a kolik skrytého ve smetanových výrobcích a věcech z červených mas, jakou si tím způsobuji nadměrnou zátěž trávicímu ústrojí?
9. Kolik piji a co piji, kolik vypiji minerálky a kolik kvalitních čajů?
10. Existuje souvislost v zapisovaných pocitech mezi těžším a tušným jídlem a mámi pocity únavy?
11. Kolik pohybu tělu dám na rozvoj svalové hnoty, která dobře spaluje a zrychluje tak metabolismus, zpomalený metabolismus souvisí u většiny lidí s ochabnutím svalové hmoty a u starších žen s její přeměnou na tukovou tkáň.
Závěr:
Tak a když si odpovíte, zjistíte možná proč si nechat udělat vyvážený jídelníček, proč se někdy cítíte pod psa a budete mít rádi své tělo za to, že i při příjmu ne docela vhodné stravy funguje celkem dobře.
Proč si myslíte, že mi většina děvčat, když začnou držet jídelníček, po určité době píše, že si připadají plné energie a dostávají chuť na pohyb?

Pro nové lidičky

(Eva, 18. 4. 2009 22:07)

Jak zjistím, že třeba nejím moc vhodně a zdravě?
Zapisuj si deníček - asi 14 dní, prostě si piš do jedné kolonky co jíš a kolik asi, vedle kdy to jíš a své pocity před a po jídle. také si zaznamenávej činnost.Př.:
16.00 zákusek a káva - jsem ráda, že jsem doma
17.00 - vycházka se psem půl hodiny a půl hodiny doma vaření večeře.
18.00 - dva rohlíky se salámem a kousek čokolády - zase jsem se rozčílila, nikdo doma nic beze mne neudělá
Pak si vyřaď z jídelníčku pro zajímavost vše nezdrabvé, bílé pěčivo a sladkosti - Co zbylo?
Taky si můžeš uvědomit kolikrát za den jsi měla fyziologický opravdový hlad a kolikrát byl emocionální nebo že zrovna byla hodina, kdy se jíst má a jedí všichni.
Pak si také můžeš tady na stránce najet do tabulek potravin a orientačně si vypočítat jeden den příjem potravy a proti tomu jsou tu i tabulky činností, takže výdej energie, no a uvidíš, jestli se stravuješ dobře.

Kristýně.

(Iveta,42 let, 18. 4. 2009 21:34)

Tak jak bylo na srazu.Můj taťka byl taky a měla jsem dost práce ho dostat domů.Taky bych šla se s někým srazit,ale u nás to nikdo nedělá.Dřív bych se tam nehrnula,ale teď bych se šla předvést.

nádhera

(Milena(42let,z fotog.), 18. 4. 2009 21:33)

Ahojda Ivet!Teda já úplně zírám,jaká jsi kočka a to bylo pořád,že hřešíš.....Moc Ti to sluší,jsi fakt kooooočka!Psala jsem Ti sms a Ty nic....???

Monice

(Iveta,42 let, 18. 4. 2009 21:27)

Neboj Moni,to taky zvládneš.Já byla velký pesimista,pořád jsm frfňala a mám po dvou měsících dole 9 kg.

Janě M

(Eva, 18. 4. 2009 20:42)

Hele, to abych si je odkoupila ne? Tak teda zase povinně ztloustnout a rychle, cha, cha.A jak se cítíš, já byla jako obláček a chodí se mi tak lehce.

Evě

(Jana M., 18. 4. 2009 20:40)

Ještě jsem zapomněla.....moje míry jsou nyní 87 - 70 - 87

Nedávno jsem se fotila, tak pošlu fotku

Evě

(Jana M., 18. 4. 2009 20:38)

Teda Evi začala jsem chodit pravidelně plavat a už se vůbec nestydím do plavek!!! To je poprvé po deseti letech :o)))

Váha 56kg
prsa - 9cm
pas - 14cm
boky - 20cm
stehna - 9cm

-doufám, že jsem hubla správně a neztrácela hlavně svalovou hmotu.

Jen teď měsíc před svatbou mám takový malinkatý problé....Koupené šaty mě jsou o dvě čísla větší a nejdou už ani přešít!!!!!

A já jsme pořád nevěřila tomu, že zhubnu toli :o)))

Vizážistka

(Eva, 18. 4. 2009 18:48)

Tak tahle paní mne namalovala úplně jinak než minulá, udělala mi jemně růžové stíny s béžovou jako základ a jemnou šedou obkroužila oči, já bych se tak nikdy nenamalovala, když jsem měla jedno oko namalované, bylo to druhé proti němu malé, no a potom jsem je měla moc pěkné a výrazné, je fakt dobré občas udělat změnu, nějaké takové stíny doma mám , tak to musím natrénovat, ve všední den ráno je to frk - frk a letím do práce, tak budu trénovat o víkendech. Paní je šikovná.
A vůbec všimli jste si, když prohlížíte ty fotogalerie, kolik krásy se skrývá v každé ženě, když o sebe začne dbát, prokoukly všechny moc.

Sobotní den

(Eva, 18. 4. 2009 18:27)

Raději mi napiš o ten email na můj, bude to rychlejší, jak tqm půjdu, tak na to nezapomenu.
Já se právě vrátila z místa mého minulého zaměstnání, ženy tam měly takový den - babinec, kdy poseděly, měly pozvaného maséra, kosmetičku, pedikérku, nehty a vizážistku a kolovaly mezi nimi a jinak si povídaly, bylo to fajn, však se pro jednou rodinka nezblázní, tak jdu dělat večeři.
Emaily vyřídím během 20 - 22 hodin. Přeji pěkný zbytek soboty.

díky

(Lenička, 18. 4. 2009 15:53)

děkuji za vložený test) jen jsem zjistila, že nevím, jestli je dobře že mi vyšlo 21 bodů, když mám pořád nadváhu v podstatě asi 15 kilo(i když vím, že stejně asi vysněné váhy úplně nedosáhnu, tu jsem neměla už ani v pubertě, uvidíme) v osmé třídě jsem měla 58 kilo, pak už jen víc a víc( což při mé "výšce!"156 cm je dost i tak) ted mám 74 a jdu níž)z 81 to jde i tak) jestli můžu Evi přepošlete můj mailík Ivetě, ráda bych s ní zkonzultovala) tu alergii a co jí to vlastně pomohlo) jsem lenkakopeckova1) díky za vše a mějte se dámy, já zrovna barvím nějaké oblečeníčko do lepších barviček, aby bylo veseleji)papa lenička

testík...

(Milena(42let,z fotog.), 18. 4. 2009 15:47)

Ahojky všem hubnulkám!Taky jsem si udělala testík-36 bodíků!No není to tak špatný!O velikonocích jsem hřešila,jak už jsem zde psala a tak ted´zase sekám dobrotu a ono to jde zase pomalu dolů-tak sláva!!Marodím s tím ošklivě podvrtnutým kotníkem,takže pohybu moc není,ale pak to hned napravím!!!Já mít Evičku doma za zády,tak už je ze mě "modelka"!Mončo,to jsi dobrá-4 kg dole,gratuluji!A
Kristýnce přeji,at´se jí sraz vydaří!Mně čeká sraz ze základky v červnu!Tak děvčátka,mějte se krásně-u nás ve Vých.čechách ted´vysvitlo sluníčko,tak je hned lepší nálada a to dopoledne pršelo!

sobota

(kristýna, 18. 4. 2009 12:35)

tak máme uklizeno, hodila jsem se do gala a valím na sraz , padne bílé vínko, možná salát a spokojeně za mýma beruškama... všem super víkend
a jak jste na tom s testem , já jak jinak než nespokojenost max.

Omluva

(Monika 45let, 18. 4. 2009 11:18)

omlouvám se za překlepy....děkuji


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »