Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Martině

(Olinka 25, 11. 3. 2009 20:49)

Ano, funguje to i ze 106kg při mých 168cm..dnes jsem byla na 98,2..hlavně jdou centimetry, což je lepší.Já jsem z těch 115 na 103,5 zhubla sama úpravou stravy, ale dál to nešlo, zasekla jsem se a celý rok 2008 to bylo 103,5 s malými výkyvy.V lednu 2009 jsem měla 108kg, to už chtěla jít na bandáž žaludku a byla odhodlaná tam volat a v tom jsem brouzdáním po netu narazila na stránky Evičky a 28.1.začala se 106...už nikdy nechci mít trojmístné číslo na váze!!a ta devítka na kraji je hned hezčí..je to boj na dlouhou trať, ale já třeba už někdy v 15 letech měla kolem 97kg, takže když se dostanu na váhu začínající 8 budu happy...

Alena J po 62 dnech

(Alena J 45 let, 11. 3. 2009 20:40)

Alena, 45 let, 1.1.2008, 102-87-109, 79,8
12.3.2009 71,3 23,72
k dnešnímu dni míry: 97 - 85 - 105
Zdravím,
ozývám se po dlouhé době a zasílám moji tabulku.
Tak když jsem se tak podívala na celou tabulku a změřila se, tak jsem zjistila, jako laik, že co se týká kil jsem spokojená , že jde váha pomalu dolů. Ale u mě je to vše zatím o změně stravy. Co se týká pohybu tak jsem začala chodit (4 km denně, od 2.1. jsem nebyla 5x), ale k úbytku cm třeba v pase to nestačí. Občas jsem si zacvičila posilovací cviky na břicho, ale zřejmě pokud z toho neudělám povinnost tak se cm neprojeví.
Přesto Vám za všechno hrozně moc děkuju, pochopila jsem spousta věcí, budu pokračovat dále a určitě se Vám budu ozývat.
Dále sleduji Vaše stránky a zapojuji se do soutěže - výbornej nápad.
Pokud by jste uskutečnily nějaký sraz příznivců Vaší osoby - ráda se zúčastním

Mějte se moc fajn a jste super ženská

Alena J

Martině

(Milena, 11. 3. 2009 20:36)

Marti,k té Tvé kolegyni...taky jsem měla v práci takovou,přišla s tím,že super dieta..za 4.dny 4kila dole...hlad,hlad-jeden den pila jenom mléko-jo zhubla,ale kdyby jsi ji viděla tedˇ- nejmínˇ25kg nadváhy-jojo efekt jako blázen! Já sice nemám tak velkou nadváhu 68,1/166 cm,ale když jsem se vdávala,měla jsem 58kg.Chci být hezká,v létě budeme mít sraz ze střední,tak se těším,jak se pěkně obléknu!Měj se krásně-jo a Evička říkala,že z vyšší nadváhy jdou kila rychleji dolů,alesponˇzezačátku,to já na sobě budu muset zamakat víc!Ahojda!

Olince i Mileně

(Martina, 11. 3. 2009 20:25)

Holky fakt to jde i z takové strašné váhy???No aspoň kousek dolů to jít musí! Já se už na sebe taky nemůžu dívat a zase nevěřím nějakým takový dietám jako je tukožroutská polívka atd. Kolegyně v práci to držela a po pár týdnech je kulatější než předtím.

Martině

(Olinka, 11. 3. 2009 20:19)

To věřím,vše bude dobré.Teď budeš myslet jen na dietku a na to, co budeš papkat následující den!
Já měla v září 2007 115kg, nedávno jsem se viděla na fotkách z této doby a to je hnus, nemůžu se na sebe dívat...
Tak se měj krásně, a ať se daří.

Martině

(Milena, 11. 3. 2009 20:17)

Martinko,hubnutí s Evičkou je i zábavné,když kukneš doleva i se pobavíš!Je pravda,že je lepší se soustředit na něco jiného,než se trápit!Věř mi,vím o čem mluvím...mám těžce nemocného syna(zjištěno ve 3.letech-nyní 12let) a musím se někdy moc přemáhat,abych stále na to nemyslela a nebrečela.Moc mi pomáhá můj manžel i kamarádky!Nyní jsem se "zabrala" i do hubnutí,protože chci prostě vypadat "šik"!Je to někdy těžké na tom světě,ale mi ženské jsme velké bojovnice,takže s chutí do toho a moc,moc Tě zdravím....

Olince :)

(Martina, 11. 3. 2009 20:07)

Díky, moc mě tvůj vzkaz povzbudil a navnadil...Moc se těším až mi příjdou jídelníčky. Momentálně jsem taky doma, přišla jsem o miminko, takže se zotavuji po kyretáži,tak se chci soustředit i na něco jiného...

OLINCE

(Petra Ř, 11. 3. 2009 19:56)

Olinko brzičko se uzdrav!!!!!Já sem měla nedávno nějakou chřipku a byla sem doma 3 týdny:o(Byla to hrozná otrava - takže přeju hlavně brzké uzdravení

nakupování

(Petra Ř., 11. 3. 2009 19:54)

ahojda všichni - dneska jsem byla nakupovat, nakoupila sem si nějaká trička a košili - měla jsem hroznou radost:o)Dřív jsem se oblékala hodně do čené a tmavých barek - no a teď sem si nakoupila krásné veselé barvičky - holky to je Vám další motivace:o)Hned mám zase větší chuť pokračovat. Příští týden máme slučák se školou, tak jsem moc zvědavá jaké budou odezvy:o)

Zuzance

(Olinka, 11. 3. 2009 19:39)

Ahojky!
Děkuji za zprávičku,potěšila mne:-).Ležení už mi po prvním dni nebaví,ale musím vydržet.Díky bohu netrpím na horečky,jen mi není celkově dobře.Dnes jsem do sebe nalila asi dva litry čaje,ani jídlo mi nechutná.Snad bude brzy dobře.pa

stepper

(Milena, 11. 3. 2009 18:57)

Ahojky všechny hubnulky!!!Zdravím Evičko!Stepper dnes dorazil!Synátor přijel před hodinou z karate a tak jsem ho hned zaměstnala sestavením "stroje"!Vypadá dobře a už se těším,jak to večer u telky zkusím!!!Tak,kilíčka,těšte se...!

VENKU HNUSNĚ A MY SE CHYSTÁME NA JARO

(Eva, 11. 3. 2009 17:31)

VENKU HNUSNĚ A MY SE CHYSTÁME NA JARO, taky mi to počasí nedělá dobře, jsem u rodičů na Vysočině a je to tady děs, ráno padal celé dopoledne sníh ve formě fujavice a nyní změna, prší se sněhem, já chci jaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky jezte dietně a představujte si ty letní šatičky v menších velikostech, to nám zvedne náladu.
ještě odpovědi na dotazy:
Dotaz! Proč nehubnu stále stejně rychle?
No, tělo zatížené větší nadváhou se zásob zbavuje rychleji, jak se blíží do optimální váhy, je třeba ho občas probudit a znovu nastartovat výkyvem příjmu některých živin. Těchto kroků máme šest, ale většinou končíme u třetího, protože se to holkám pak rozběhne zase dál. Já sama jsem z 94 na 74 zhubla celkem asi dost brzy, ale na 68 jsem se pak dostávala dalšího půl roku, je fakt, že jsem zapojila cvičení a svalová hmota mi zase váhu trochu navyšovala. Když se dívám na fotky z minulého léta, jsem sice zhublá, ale připadám si proti tomu dnešnímu tělu nějak rozbácaná, to cvičení fakt tělo zpevní, nemusí být nijak moc náročné, ale trochu pravidelnoti se vyplatí.

Olince

(Zuzka, 11. 3. 2009 17:19)

Ahoj Olinko, ať se brzy uzdravíš a vůbec nebuď smutná. Venku je ošklivo a váha určitě nevyleze extrémně vysoko.To zvládneš !!!!!!!!!!!Já jsem taky trochu nastydlá,celá rodina posmrkává,dnes jsem doma jsou jarní prázdniny tak máme málo dětí ve školce.Trochu uklízím,vařím, peru, žehlím a docela Ti závidím, že můžeš hajat v postýlce.Tak se měj a poť se.Ahoj Zuzka

Jen tak..

(Olinka, 11. 3. 2009 16:05)

Ahoj holky,
jak se máte? Je tady dneska nějaké mrtvo.Já mám ode dneška anginu a antibiotika, k tomu ms, fakt super kombinace:-(.Ale od včera váha klesla.Teď si dávám tři mim.dny.Budu se snažit ležet a potit se,tak snad váha nepoleze nahoru.

Nová spolubojovnice

(Dana, 11. 3. 2009 10:22)

Dobrý den,
včera jsem se spojila s paní Evičkou a nyní čekám na materiály.Mám z toho veliké obavy, ale vidím že jste tady prima parta a doufám, že mě mezi sebe přijmete.Tak Vás všechny pěkně zdravím :-).
Pro informaci má váha je 94/174 a můj prní cíl je -14 kg

Odkaz na tu fritézu.

(Eva, 11. 3. 2009 9:44)

http://fritezy.elektromedia.cz/tefal-fz700038/

Moji rodiče.

(Eva, 11. 3. 2009 9:40)

Jsem u nich na návštěvě a hádejte jaký oběd byl? Pečené kurčo v pytlíku, hranolky bez tuku v té fritéze, co je vyfocená v dietních nápadech a potom tatarka, no a já se zhrozila, že je to něco ne pro mne, bližší průzkum ukázal pro 4 lidi jedna lžíce tatarky, dvě lžíce odtučněného tvarohu, tři lžíce bílého nízkotučného jogurtu, šplíchanec sójovky, trocha soli a trochy lisovaného česneku, krájená najemno cibulka. No paráda, vidíte, jak jsem zblbla i ty svoje staroušky, děda váží 77kg a cítí se výborně.

Pánev

(Olinka, 11. 3. 2009 8:38)

Super, už se na ní s mamkou moc těšíme, bude to taková odměna za naše shozená kila :-)

Výhry

(Eva, 10. 3. 2009 19:45)

Oli, zítra pan Liška posílá tu pánev a další děvčata by měla emaily dostat kódy na slevy při tom nákupu nádobí.E

Nové cvičení

(Eva, 10. 3. 2009 19:43)

Už víte, že jezdívám na spin kole, dnes jsem zkoušela radu od jedné známé, dala jsem si vedle stolek a jela 5 minut na tu střídavou zátěž a 5 minut na nižší a v rukou jsem měla činky a ohýbala lokty, pohybovala jsem činkami nahoru a dolů, pak položit a zase 5 minut střídavá zátěž a zase na nižší s činkami v rukou, byl to mazec, byla jsem tedy zničená stejně, ale navíc jsem měla dobře procvičené i ruce, tak holky, držte se, večer odpovím na zbytek emailů, dnes jsem poslala zase pár dopisů, zítra je Jirka doma, odpadly mu přednášky a jde jen do knihovny, tak zase aspoň tři lidi udělá, zdravím,hlavně, když vám váhy stojí druhý den, pište a nenechte to ustálit, to se pak blbě rozhýbává. E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »