Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Pro Zlatku.

(Iveta,42 let, 12. 4. 2009 20:56)

Teda to jsi šikulka.Jak dlouho hubneš:A kolik si schodila?

Pěkné Velikonoce

(Zlatka, 12. 4. 2009 13:29)

Také si užívám slunka a pohybu, váha se drží, no jeden zákuseček byl, ale nic se nestalo, procházka ho zahnala, při grilování jsem si na jehlu napíchala zeleninu a dala si k tomu jeden dělaný v alobalu na grilu Hermelín Figura s jogurtovou kulturou, bylo to mňam a černé svědomí se nekonalo, jaru a hubnutí zdar, už mám doma první letní šaty velikosti 44, to je skok, mívala jsem minulé léto 52.

Hezké velikonoce

(Irena, 12. 4. 2009 9:42)

Ahoj děvčata!
Přišla jsem popřát krásné velikonoce,všichni si je užijte v tom krásném počasí.
My pořád někde výletujeme a nebo "řádíme"na zahradě.
Beran i copy napečené,za chvíli jdeme barvit vajíčka a pak tradá k přátelům.Bude nás tam plno..i s dětma.Večer grilovačka,tak mám naloženo masíčko a pro sebe kuřecí a lilek.
Já jsem k dnešku o 15kg lehčí.
Tak ještě jednou,hezké svátky.Irena

"hasiči"

(Milena, 12. 4. 2009 9:42)

Hele Evi,že by ti hasiči smýšleli stejně....???A kde myslíš,že je ted´ten můj-v hasičárně!Je tam skoro pořád,včera přišel až v 9.večer!Opravují ted´totiž auto a jak mi stále říká-hoří jim termín-koncem dubna má jít auto do lakovny!Jo,jo,to jsou starosti....tak jdu teda vařit!Pa,pa

Mileně

(Eva, 12. 4. 2009 9:35)

Hele nejsi moje dvojče? Můj muž je taky velitel hasičů, no a včera jsme se domlouvali, že mi dá na dvůr pod přístřešek starý rotoped, který jsme chtěli kdysi prodat, abych mohla v létě šlapat venku, budu ho přikrývat igelitem.

"velikonoce"

(Milena, 12. 4. 2009 9:30)

Ahojky děvčata,tak se zase hlásím-dnes ráno váha rovných 65kg!!!Evi,stepper je ted´chudák opuštěný,protože jsem stále venku a něco kutím(manžel si ze mě dělá blázny,jestli ho nechci ven na zahradu?? to by soused asi koukal!!),ale myslím,že pohybu mám dost.Včera jsem vyprala všechny zimní bundy a čepice a dnes pokračuji prádlem dalším.Upekla jsem synům šlehačkovou bábovku,a taky jsem si půl kousku dala-byla vážně mooooc dobrá!Dneska kuchtím svíčkovou s knedlíkem a já mám od včerejška pangase na rajčatech.Půjdu obarvit vajíčka a udělat pomazánku na jednohubky pro koledníky.Taky upeču pařížské řezy-vždycky se na velikonoce po nich jen zapráší-přijdou chlapi-hasiči(můj muž je totiž velitel hasičů) a tak zase bude veselo!Tak děvčátka,přeji vám všem moooooc krásné velikonoce a pěkně si je užijte!!!P.S.Už tu dlouho nebyla Ivetka!!!Ivet,ozvi se.....

Zmrzka

(Eva, 12. 4. 2009 9:11)

Já ji jedla dva kopečky ococné místo odpol.svačinky nebo jeden kopeček jen tak navíc.

Evičce

(Pavla F, 12. 4. 2009 8:49)

Ahoj Evičko.. musím ti moc poděkovat za radu.. protože jsem hřešila tak jsem začla znovu prním měsíce...Zase se mi to konečně začlo hýbat a jsem na 110,4 kg.. Začátek byl 16.3 s 114,5/114,9/, já osobně jsem si všimla že z velikosti 40 nosím už ted 38/pružné)/ a protože jsem začala zase mít volné i ty 38 tak jsem si včera koupila 38 ale nepružící nové kalhoty... tak uvidíme kdy je obleču.. přes boky a nohy jsou mi Ok ale přes bříško mi chybí pár cm.... a nechci se do nich rvát.. (pak to zapnu a vypadám jak mišelin) radši počkám.. Evičko prosím tě... občas přidávám mim. svčinky.. protože když třeba ryji na zahrádce.. tak jsem jaksi nabuzená je mi super.. ale za hodku až dvě jsem tak unavená že si musím něco menšího dát... Chtěla bych se zeptat... vím že zeleniny mohu neomezené množství.. ovoce max. do odpoledne.. ale mohu když jsou takové vedra zmzlinu??? nemyslím takovou tu umělou smetanovou.. přeslazenou. ale vodovou...Včera bylo vedro tak jsem neodolala a dala si citronovou vodovou... myslím jeden kopeček ne krabici... jo a abych nezapoměla.. včera jsem vypila 2 kávy bez kofeinu.. dva čaje, 2x neperlivou vodu...ale večer přes to jsem mněla hroznou žízen.. a chut na něco sladkého vypila jsem celou láhev min..s pom. příchutí. neva???

Kristě

(Pavla F, 12. 4. 2009 8:37)

Ahpj Kristi, vidím že máš podobné problémy jako já, týden jsem se tu neukázala.. ale mám zahrádku,... tak se snažím "spalovat" okopáváním a rytím.... a daří se mi.. Nemám manžela.. ale přítele.. a taky mně tlačí abych dokázala uživit naší rodinku z mateřské.. prto jsem obětovala trávníček.. a přeryla půl zahrady a nasadím papriky.. cukety.. rajčata.. no vše co půjde aby člověk trošku ušetřil. Ještě mám malé miminko 4,5 měs. a díky bohu za mateřské mléko.. jinak bych se chodila asi pást místo zeleniny.. nebo bych přešla zpět na omáčky... a nechala si o hubnutí zdát. Končím první měsíc.. mám dole 4,5 kg.. ale dost mi to skáče. ale za to mně překvapila velikost oblečení.. o 2 čísla mín... koupila jsem si minule pondělí kalhoty ( a už je mám zas volné přes zadek a nohy) včera jsem si šla koupit zase nové..ale preventivně o číslo menší radši...

Všem , co daly fota

(Věra, 12. 4. 2009 7:36)

Gratuluji, teprve nyní jsem si dala práci a prošla všechny fotky, jste moc šikovné a já už taky čekám na jídelníček.

Zdravím děvčata

(Eva, 11. 4. 2009 22:38)

Jsem sice s manželem v obýváku, ale občas nahlédnu, to pivo nic moc, já ho pila jen místo svačiny výjiměčně a zmrzku taky třeba místo odpolední sváči.
Jinak já jsem tak piclá, že mi vadí i reklamy na brambůrky a čokolády v telce, připadá mi to k divákům tedy nefér.

všem hubnulkám)

(Lenička, 11. 4. 2009 22:12)

ahojki všechny)četla jsem ted diskuzi abych zvěděla novinky)úžasný co se tu všechno děje) jsem ráda, že tu můžu také být)dnes jsme byli s manželem i dcerou na procházce,výletě... asi tři hodiny jsme se procházeli po Mariánském údolí, kdo znáte Brno)je tak krásně) sluníčko a pohoda)dietu jsem snad moc neporušila, jen jsem bohužel neodolala troše piva, uvidíme zítra)jinak jsem jen chtěla říct-nevím jak to kdo máte, ale já jsem na tom tak, že když si občas něco dám navíc, neprojeví se to tolik, jako když se zapomenu najíst včas, nebo nedejbože nepiju(to to pak je mazec(takže opravdu radím, jezte pravidelně, občas když už tak zhřešte a netrapte se,jak už tu bylo řečeno jsme jen lidi)jinak děkuji Evičce, že tu je)přeji všem veselé a krásné Velikonoce a at nás moc nebolí zadečky v pondělí)trochu toho sneseme, však je to kvůli našemu zdraví)jo a k těm nákupům,všimla jsem si jak někteří lidé divně koukají, když si nesu plný koš ovoce, zeleniny)už dlouho jsem se dívala jaký bludy lidi kupují, občas se z toho chce až zvracet...tak se mějte všechny krásně a užijte svátky jak kdo chcete, hlavně pohodu a sluníčko i v srdci)zas někdy)děkuju všem co reagovali na můj minulý příspěvek za podporu)

vatáhla jsem i kamarádku

(kristýna, 11. 4. 2009 21:57)

taky strašně zase zdravím , tak dneska jsem vytáhla kamarádku na projížku na kolech, vzaly jsme smečku prcků a ujeli asi 4 km, byla to pohodička proložená procházkou, je fakt nádherně... jo, a zase velkej nákup a Evi máte pravdu , člověku se vevnitř ani nechce být , vracela jsem se obtěškána zeleninou a ovocem , trochu jsem vybočovala , ale rozhodně to těší , tak holky moc zdravím , chci ještě mrknout na fotky a zítra barvit vajíčka atd... ahoj kristýna

Nová fota

(Eva, 11. 4. 2009 19:59)

Založila jsem novou fotogalerii Janičce B, moc jí to sluší. Nemusí už nic schovávat a může si užívat letního oblečení bez omezení.

Gril

(Eva, 11. 4. 2009 18:05)

Taky rilujeme, chlapci mají ražniči z vepčového a já z rybky a ze zeleniny.

Gril

(Darja, 11. 4. 2009 16:54)

Evičko, všechno, jsem nachystala podle rad, oslava se vydařila, ještě sedíme, jen v rychlosti píšu, že dámy byly nadšené grilovanými špízy z kuřecího masa a zeleniny a pánové se naplnili tou grilovanou krkovicí, pánům jsem dala brambůrky a děvčatům mísu krájené zeleniny, prostě pohoda, užívejte jara a já zase letím ven na dvorek za nimi.

Také přeji klidné Velikonoce

(Eva, 11. 4. 2009 15:34)

Už jsem doma, koupili jsme ve Zlíně jen nejnutnější, v tom pěkném počasí se člověku nechce být uvnitř, tak jsem se kolem dívala, holky, tak polovina žen kolem čtyřicítky je dost při těle, je to jako lavina. V těch kabátech to nebylo tak vidět.

krásné velikonoce

(Květa 44 let, 11. 4. 2009 10:49)

Ahojky všem hubnulkám, tak vám musím napsat jak jsem včera řádila s úklidem. měla jsem dovču a tak to lítalo,čistila jsem okna..... Super bylo, že jsem se při tom vůbec nezapotila, tak jako dřív,práce šla krásně od ruky a ještě zbyl elán na předvečerní "vejšla" s hůlkama. prostě paráda, když se ta kilča odloží. Jinak přeji všem krásné sluníčkové velikonoce a držme se pa

Lítací sobota před svátky

(Eva - udržovací sobota ne na hubnutí, 11. 4. 2009 6:56)

snídaně
Chléb celozrnný 50g 350kJ
Rajčata 100g 103kJ
Šunka kuřecí 40g 212kJ
Flora light 20g 248kJ

dopolední svačinka
Kiwi 2 kusy 248kJ
Jogert Activia bílá sladká 120g 440kJ

oběd
Zeleninová směs papriky a rajčata 100g 300kJ
Vejce 2 kusy a vše vdělané jako lečo 722kJ
Chléb celozrnný 50g 370kJ

odpolední svačinka
Chléb celozrnný 50g 370kJ
Paprika zelená 100g 65kJ
Okurky salátové 100g 67kJ

večeře
Activia nápoj - jahoda & kiwi 390g 1 326kJ
Chléb celozrnný 50g 370kJ
Sýr Žervé s bylinkami 50g 360kJ

Odpověď na dotaz

(Eva, 10. 4. 2009 23:57)

Pro náhlý hlad

* jogurt s obsahem tuku v sušině do 2 procent
* čerstvá zelenina v téměř neomezeném množství
* mražená zeleninová směs pro přípravu salátu nebo rychlé polévky
* mražená treska nebo krůtí maso pro přípravu rychlé večeře
* jahody nebo bobulové ovoce (například rybíz)nebo rajčata


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »