Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 Ve všední pravcovní dny po 16.30, jsem v práci.

 

Ve středu  a o víkendech neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky a pracuji také v domácnosti.

 

Všem, kterým jsem něco umazala , se omlouvám, ale už se to vyřešilo a komentáře se mohou zase vkládat v pohodě, místa je dostatek.E

V levém sloupci na stránce čtvrtý odkaz je FOTOALBUM, máčkněte na něj a otevřou se vám fotogalerie všech děvčat, která byla ochotná dát svá fota před a po zhubnutí. Za toto jim moc děkuji a všem gratuluji k proměně z baculky na štíhlou dámu. Bez mých galerií je jich 59 a večer přidám další skoro každý den. Všichni fota nedají, to je jasné, je to zcela dobrovolné.

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

 

Obrazek

Ještě jedna fotka, která mne úpně šokovala, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

 

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Už se vyřešil.

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

Návštěvní kniha 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 - pouze na čtení, pokračujte v Návštěvní knize 7. Najdete ji v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed, chce to v klidu projít odkazy.

 

Také jsem založila Coje nového 6? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Něco na salátky

(Eva, 5. 4. 2009 22:30)



Francouzský dresink
0,5dl vody,20g ol.oleje, 25g hořčice,13g/1/2lžíce/octa,10g cukru, sůl, pepř.
Když přidáš česnek, máš zase jinou zálivku. Nebo kečup a chuť je zase jiná.Nebo pažitku.

Jogurtový dresink
1 bílý jogurt,1 lžička ol. oleje, 1 lžička cukru,trochu citron. šťávy, sůl, sekaná zelená nať.

Americký dresink
2 bílé jogurty, 0,5dl vody, 50g kečupu, 1 lžíčka octa, 1 lžíčka cukru, špetka soli.

Skoro do všech salátů dávám čerstvou bazalku nebo cibulku jarní, nebo řeřichu.

neděle

(kristýna, 5. 4. 2009 22:05)

holky moc zdravím , dneska byla první grilovačka na objídek a máma mi protekčně udělala úžasnej salát ke kuřecímu a na večeři jogurt , pohyb byl , bylo krásně , taky chci napsat k fotkám , krásaopravdu , půjdu mrknout na další dna a jíd. lístek a jdeme spokojeně spát , a na dotaz na prášky , taky občas jím psylium -tablety vláknina a je to super , když přetáhnu mezi jídlama kvůli práci , nesežeru hladná i talíř.... -obrazně haha , ale někdy to mohlo i tak vypadat... a prosím hubne tu i někdo z okolí brna???

Trvale zhubnout - nestačí prášky

(Eva, 5. 4. 2009 21:09)

No něco tam nebezpečného musí být, je to přece na předpis, s tímhle - Lindaxou žádnou zkušenost nemám, tak nemohu nic dodat.

...

(Olinka, 5. 4. 2009 18:15)

Já nevěřím ničemu, brala jsem Herbalife a shodila tedy asi 12kg za půl roku, ale taky za 20tisíc!!A pak vše nabrala zpět..Pak jsem zkusila Xenical, taky hnus fialovej, po něm jsem neshodila skoro nic a ještě ty nežádoucí účinky, nebudu popisovat...Teď s Evičkou jsem spokojená!Vždy jsem chtěla zhubnout přirozenou formou, úpravou stravy a pohybem..

lindaxa

(Jana, 5. 4. 2009 17:00)

Já jsem jednou vyzkoušela adipex,ale v půlce jsem začala dost špinit a když jsem to měla dostat tak se zpožděním asi týden.tak jsem zas plašila s těhotenským testem.Je pravda,že jsem sundala za jediný měsíc 10kg,ale taky jsem to pěkně rychle nabrala zpět.Pak když jsem začala jíst zdravě a hubeněji moje tělo stávkovalo a nepustilo ani půl kg týdně:A dost dlouho trvalo než se vše dalo do pořádku.Já tedy prášky na hubnutí nechci už ani vidět.Jana

Nikče

(Jana V., 5. 4. 2009 16:14)

...taky nemám zkušenost, ale mrkla jsem do googlu a posílám odkaz
http://www.lekarna.cz/lindaxa-15-30x15mg-tobolky/
...je tam uvedeno různých nežádoucích účinků až hrůza!!! A tak mě napadá...co tak prášky přestat brát a zkusit to jako my?

Nevím

(Eva, 5. 4. 2009 15:51)

Já jsem to nikdy nebrala, tak nevím, snad některá z děvčat.

:-(

(Nikca, 5. 4. 2009 15:39)

Dobrý den chtěla jsem se zeptat používám prášky na hubnutí Lindaxu 15 a nedostala sjem menstruaci je to těmi práškami že se mi oddálila poradtě prosím nevvim co mám dělat :-( děkuji předem

Můj dnešní oběd

(Dáša, 5. 4. 2009 14:54)

komentáře: Můj dnešní oběd, ostatné to měli z kuřecích medailonků se slaninou, já z ryby, jinak stejné a vařený brambor a zelný salát.
Rybí filé zapečení se sýrem a zeleninou
Rybí filé 100g dáme do zapékací misky, obsypeme mraženou nebo čerstvou zeleninou ( hrášek, kukuřice, mrkev, fazolové lusky ) osolíme, opepříme a dáme péct, po 15 - 20 minutách, nastrouháme 50g cihly 30% a dopečeme. Můžeme přidat trochu kečupu. Přeji dobrou chuť, je to rychlé a dietní.

Lídě

(Jana V., 5. 4. 2009 11:30)

Taky mám za sebou rozvod, takže vím o čem píšeš...Letos to budou 4 roky a vyrovnávala jsem se s tím do loňska.I pár kg přibylo. Ale je třeba mít se ráda...pečovat o sebe...To právě teď děláme a je to super!!! :-)

způsob života

(Lída T, 5. 4. 2009 11:16)

Taky jsem to tak pojala, navíc mi to pomohlo překonat depku po rozvodu, myslela jsem na něco, co mělo smysl a dny ubíhaly a bolest byla menší, no a potom přišel nový vztah, myslím , že mi tahle akce s hubnutím ušetřila moc bezesných proplakaných nocí a vrátila mne do života.

všem děvčatům z fotogalerie

(Jana V., 5. 4. 2009 11:08)

....konečně jsem se dostala k tomu, abych vám napsala, že vám moc moc moc gratuluji k úspěchu !!!! Přeji vám i nadále pevnou vůli a hodně chuti do dalšího hubnutí :-) Já to beru jako nový životní styl...už by mi to moje krabičkování - chystání papání na další den - opravdu chybělo :-) ...A jedu dál :-) Před 3 měsíci bych považovala za neskutečné shodit 12 kg (momentálně bez 10 dkg) :-)))...Evičko velké díky!!! Vyjít teď ven v tom krásném počasí jen v tričku a riflích je opravdu paráda...Děvčata, držme se !!! :-)

Neděle

(Lída T, 5. 4. 2009 9:43)

Já peču k obědu kuřátko, dětem dám s nádivkou , vrátí se před obědem od bývalého, sobě dám vařený brambor, taky bude nějaká zelenina, jinak jsem si dala dnes ovocný den a odpoledne hurá někam ven.

Ahoj Evi

(Zlatka, 5. 4. 2009 8:24)

Tak dnes budeme grilovat, rodině jsem nachystala ražniči z vepřového a sobě z kuřecího se zeleninkou a bez slaniny, udělám ještě ze "Salátů hubnoucí ženy" nějaký salátek a upekla jsem v domácí pekárně cereální česnekový chlebík, rychlý skoro letní oběd. Přeju všem děvčatům pěknou neděli.

Trochu jsem předělala oddíl o cvičení

(Eva, 4. 4. 2009 23:05)

Trochu jsem předělala oddíl o cvičení
https://kgdolu.estranky.cz/clanky/cviky-na-vytvarovani-postavy

Výměny pro nováčky

(Eva, 4. 4. 2009 21:02)

Je možné opakovat i dva dny po sobě , kvůli nákupům a jde to také pěkně.

Ještě výměny v jídelníčku
-zelenina za zeleninu a během dne možno porce navýšit a 2/3 proti jídelníčku
-ovoce za ovoce , ale množství zachovat
- bílé maso za bílé maso nebo nízkotučný sýr, bílé maso - kuře, pangas nebo jiná ryba, krůta a králík, veget. mění za sójové maso -nebo šmakoun/ množství dodržet/
-bílkovina za jinou nízkotučnou bílkovinu / nízkotučný tvaroh za nízkotučný jogurt nebo sýr/
- já někdy nesehnala celozrn, pečivo, ale je lepší, dalamánek a kmínový chleba jím nahraďte, nepředělávala jsem ty dny, kde se vyskytl

Fotky

(Pavlína Š, 4. 4. 2009 20:49)

Slibuji,že fotky dodám až budu kousek pod 80 kg takže ještě tak 7 kg :-))

Blanka M

(Blanka M, 4. 4. 2009 20:43)

Dobrý večer paní Evo,
právě jsem se vrátila z projížďky na kole a chtěla jsem Vám poděkovat za to, co děláte. Nehladovět - jíst a přitom hubnout - to by mě ani ve snu nenapadlo, že je něco takového možné. Od prvního vážení v pondělí uplynulo 6 dní a mám váhu 79,9. Tedy 2kg dole. Tento týden to bylo obtížné i z toho důvodu, že jsme byli na dvou rodinných oslavách. Vše bylo až po 17.hod. Tak jsem prostě řekla, že po páté již nejím. Neměla jsem hlad to bylo fajn, ale chuť si něco ďobnou byla veliká - moje maminka i sestra jsou dobré kuchařky. Radost z toho, že jsem odolala a pochvala od manžela, který mě podporuje byla velká a co potom ranní ubytek na váze - to je vzpruha.

Stehna

(Eva, 4. 4. 2009 20:14)

Já si je měřila vždy trochu níž v tom nejširším místě.

Stehna

(Jana, 4. 4. 2009 20:10)

Ahoj holky prosím vás kde se vlastně měří obvod stehen?Těsně u rozkroku nebo uprostřed stehen?Já mám u rozkroku 61cm a to je asi na 168cm výšky dost ne?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96

následující »