Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 32

Návštěvní kniha 32

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

40 g syrové rýže = 100 uvařené,
40g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
145 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

Tohle mi napsala včera další šikulka a jsem na ni hrdá, prostě budeme , holky, na léto krásné a basta:
Fotky před foceny 1.5.2013 (váha 97kg, pas 102cm, boky 118cm, lýtka 47cm, stehno 72cm, paže 37cm), fotky po dneska (váha 81kg, pas 85cm, boky 105cm, lýtka 43cm, stehno 61cm, paže 32cm). Použijte kteroukoliv, jen upozorňuji, že ještě není konec a jedu dáááál:-) Mockrát vám za nové sebevědomí děkuji!!!

 

bez_jmena-79-.jpg

 

Paní Šárka s námi zhubla 22 kg

bez_jmena-78-.jpg

Vendulka zhubla 5 kg a hned se jí postava vytvarovala

 srovnani.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bez_jmena-83-.jpg

 

Helenka zhubla 8,5 kg a neuvěřitelně omládla

bez_jmena-81-.jpg

 Při dotazech pokud se nedovoláte, pošlete sms a já Vás vytočím, jak budu mít čas.

Sylvie zhubla o 31 kg a byla krásná nevěsta

 

bez_jmena-90-.jpg

 Katka P:

  - přesně po 5 měsících mám dole 29,5kg, na míry pas -29cm, boky -26cm, lýtka -8cm, stehna -19cm, paže -9cm.

bez_jmena-93-.jpg

Paní Lenka dala dolů pěknou řádku kg a je z ní kočka

bez_jmena.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivanka zhubla po 1. i 2. těhotenství s námi , je krásná maminka

ivanka-srovnani.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 6.3. - Některé emaily nechávám na zítra , prostě už nemůžu, uf.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: nejde to a nejde :(

(bobina, 6. 8. 2013 14:58)

Když jsem držela jídelníček poprvé,bylo to zcela bez problémů,zhubla jsem 15 kg,ale zase jsem se dostala zpět k odpolednímu žraní,nemám co dělat...bojuju..

Re: Re: nejde to a nejde :(

(Šikulka, 8. 8. 2013 6:33)

A co zeleninka,tu po ruce nemáte,nebo na vás nezabírá???Ono je to doopravdy v hlavě,protože rozdíl je v tom,jestli CHCI ZHUBNOUT nebo CHTĚLA BYCH (POKUSÍM SE) ZHUBNOUT. Je totiž pravdivé jedno staré přísloví "CHTĚL BYCH-neznamená nic,CHCI- dělá divy!!!"
Když nemáte co dělat,tak proč nevzít hůlky a jít ne procházku,nebo si jen zacvičit -pokud jste ve fázi,že se vám tyto činnosti zdají být moc namáhavé k dosažení méně oběmné postavy,tak ještě nejste rozhodnutá doopravdy s váhou něco dělat.já vím,to horko je zničující a jsme vyčerpaní ,ale dát si sprchu a chvíli fungovat.Jinak taky co by mohlo pomoct.....co nekoupím,nesním!!! jasně že se musí nakoupit pro rodinu,pokud se nepřidala k nám se stejným stylem jídla.Mám v ledničce svoje poličky,kde mám potraviny které mohu,a stále hodně zeleninky,rajčata, okurky, papriku a podobně.V ostatních poličkách mají potraviny ostatní členové rodiny,tavené sýry,tvrdé sýra s vyšším obsahem tuku,uzeninu a podobně....ty poličky musí být a jsou pro mě úplné tabu.
Já jsem momentálně asi v polovině hubnutí,mám dole 16kg za 3 měsíce a ještě chci tolik zhodit.2 měsíce jsem dodržovala jídelníček a měsíc jedu podle sebe (tedy podle vštípených pravidel paní EVY) a váha jde stále dolů.
Přeji všem hodně štěstí a hlavně pevnou vůli.Musíme přečkat ty horka a zase to půjde o něco líp,tělo nebude tak zadržovat vodu.

Re: Re: Re: nejde to a nejde :(

(Milada, 8. 8. 2013 9:49)

Moc pěkně napsáno i mě to pomohlo. Váha dolů moc nejde, jelikož jsem na začátku léčby štítné žlázy a tělo je ještě rozházené, ale jedu dál podle jídelníčku a třeba se mi časem podaří těch vytoužených 5 kg dát dolů. Já taky bojovala sama se sebou a CHTĚLA jsem zhubnout, chvilku to trvalo než jsem si to v hlavě urovnala a teď už vím že CHCI zhubnout a věřím, že se to podaří. Při nejhorším dělám něco pro sebe a cítím se skvěle, ikdyž mám dole za měsíc jen asi 1,5kg. Dřív jsem z toho měla depky, ráno vlezu na váhu a ono nic, nebo dokonce víc kg než předešlý den i přes to, že dodržuju jídelníček. Ale teď se snažím nebrát jako tragédii, ale jako fakt, že jsme začínala s normální BMI + štítná žláza s zkrátka to bude trvat dýl a chce to trpělivost. Však ten špek na břiše taky nenaskočil za měsíc či dva. A tyhle stránky mě hodně pomáhají.

Re: Re: Re: nejde to a nejde :(

(LUCIE, 8. 8. 2013 12:22)

Uplně.se ve vás vidím taky mi to muselo takhle dojit a jsem strááášně spokojená.Takže děvčata neklesejte na mysli,jde mi to taky pomaleji ale jde a to je to duležité.Zdravím pani Evu a moc děkuji.

Re: nejde to a nejde :(

(Adriana, 7. 8. 2013 20:39)

Paní Natálie, úplně vám rozumím, já jsem poprvé jídelníček zvládla levou zadní, ted´už po třetí začínám a stydím se, celý den výborně a večer konec....zkusím ten banán, co radí paní Eva, ale je mi to moc líto....přeji všem už trochu ochlazení a hodně úspěchu...snad to dáme.....

Re: nejde to a nejde :(

(Táňa, 8. 8. 2013 8:06)

Na mě fungovalo hlavně přepnout hlavu a neříkat si že něco nesmím jíst - můžu přece všechno Eva mi nic nezakazuje - ale já to jíst NECHCI. A pokud jsem opravdu dodržela Evin jídelníček, mlsná mě nehonila (ZÁZRAK). Zapojte hlavu a NELITUJTE SE a žádné achichouvej já jsem strašná a nezvládám to... to je k ničemu, nikdo jiný to za vás nevyřeší, je to jen váš boj! Nikdo jiný s Vaším tělem nic neudělá, je jen a jen Vaše a je skvělé - dá se říct, že je to snad jediná věc na světě, kterou můžeme svým způsobem sami ovlivnit, tak hurá do toho, nachystejte si jídlo podle jídelníčku na celý den, přesně krabičky nebo hromádky, pytlíčky, jak je potřeba a jede se! Mně rodina taky nepodporuje, musím jíst jinak než zbytek mančaftu, ale jde to, už si za ty dva roky zvykli

Moje velká radost

(Hana, 8. 8. 2013 9:21)

Jak tu čtu od vás ostatních, vše je opravdu v hlavě, váha se točila na místě ,přes veškeré rady paní Evi, se nehýbala,tak jsem si nakonec řekla,no o co jde, jím zdravě,hlad nemám, spíš mám problém celé porce do sebe dostat, chuť na sladké vůbec žádné, těch 5 kg dole mě moc těší a nechala jsem to asi 14 dní a dnes jsem stoupla na váhu a celé kg zase dole. A to jako plno z vás pro rodinu vařím a peču normálně. Hned mě to zvedlo náladu a chuť nadále pokračovat, jsem stále ještě v nadváze. Moc vás zdravím a přeji také další úbytky váhy.

Re: Moje velká radost

(Milada, 8. 8. 2013 9:57)

Dobrý den Haničko, taky si říkám, že je to v hlavě a na tu váhu stoupat nebudu, jen 3x týdně abych se nestresovala a budu dodržovat jídelníček, hlavně že jím zdravě a cítím se líp a chuť na sladké taky není. Držím palce.

Antikoncepce

(LUCIE, 6. 8. 2013 16:52)

Evo prosím vás potřebuji poradit,do ted jsem nebrala žádnou anikoncepci ,od ledna mám dole šestnáct kg,ted jsem si nechala píchnout Depo proveru a každy mi straší,že po ní určitě ztloustnu.Měla jsem silné a nepravidelné měsíčky.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti nechci tloustnout,ale ještě hubnout?děkuji Lucka

Re: Antikoncepce

(simona, 6. 8. 2013 18:22)

já jí beru dva roky,sestra 5let a ani jedna jsme nepřibraly....

Re: Re: Antikoncepce

(lucka, 6. 8. 2013 20:43)

Diky za odpověd.taky si myslím,že je to asi více v hlavě.díky

Re: Antikoncepce

(Katka Pf., 6. 8. 2013 21:24)

Já už taky téměř dva roky.. a nemyslím si, že by to mělo vliv:-)

Re: Antikoncepce

(Táňa, 7. 8. 2013 16:46)

Byla jsem na depo proveře skoro 15 let, než jsem dorazila do přechodu, na váhu určite vliv nemá, a pokud se dodržuje Evin režim, můžete být 100% v klidu

1. meta

(Jirka K, 5. 8. 2013 21:00)

Dobrý den,
Posílám Vám informaci jak napředuje moje hubnutí.
3.6. jsem měl váhu 100,2 kg ale ke dni začátku stravy podle Vašeho jídelníčku jsem měl
1.7. 95,2 kg a ke dnešnímu dni
5.8. mám 87,9 kg.
Čili z váhy 100,2kg, ke které jste stavěli jídelníček mi ubudlo celkově 12,3 kg, takže za 3-5 dnů budu mít úbytek 13kg.

Re: 1. meta

(Jirka K, 6. 8. 2013 22:19)

míry a tuk
Takže:
Stehno z 61 na 56 cm
Pas z 105 na 100 cm
Břicho ze 122 na 111 cm
Tuk z 35 na 29,8 %
Voda z 54 na 59 %

Pozdrav po čase

(Petra V, 6. 8. 2013 22:02)

Dobrý večer,
uplně jsem se zapoměla ozvat, byla jsem na dovolený a pak v jednom kole. Chci Vám dát vědět že jsem díky Vám shodila
úžasných 9kg.

1.měsíc

(Markéta R., 5. 8. 2013 22:13)

1.7.2013 110,6
5.8.2013 106,6
Dobrý den Evo,
posílám Vám váhový úbytek za první měsíc, minulý týden jsem se nevážila , byla jsem na dovolené každý den jsme měly aqua aerobic , zvážila jsem se až dnes ráno

2.měsíc

(Zuzana P, 5. 8. 2013 22:08)

1.6.2013 1.7.2013 1.8.2013

PAS 106 102 98
BŘICHO 116 112 109
BOKY 122 118 113
STEHNO 71 69 65
VÁHA 92kg 84,5kg 81kg
S pozdravem Zuzana P

Re: 2.měsíc

(Eva, 5. 8. 2013 22:10)

Zuzko, paráda, mám radost a bříško se zmenšilo dooost, to je vidět na fotkách, přece taková pěkná holka nebude jako kulička.

Výsledky

(Ivana S, 5. 8. 2013 22:06)

20.7.2013 83,0
5.8.2013 77,0
Dobrý den,

opět posílám další kontrolu váhy, i po náročném víkendu pod stanem, kdy jsem trochu lajdačila váha zůstala, takže jsem moc spokojená. Ivana


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150

následující »