Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 32

Návštěvní kniha 32

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

Gramáže od Helenky Č z fotogalerie

40 g syrové rýže = 100 uvařené,
40g těstovin syrových = 100 uvařených,
35 g syrové čočky = 100 uvařené,
145 g masa syrového = 100 vařené (pečené),
ryba 161 syrová = 100 pečené ,
brambory jsou stejně.

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

Tohle mi napsala včera další šikulka a jsem na ni hrdá, prostě budeme , holky, na léto krásné a basta:
Fotky před foceny 1.5.2013 (váha 97kg, pas 102cm, boky 118cm, lýtka 47cm, stehno 72cm, paže 37cm), fotky po dneska (váha 81kg, pas 85cm, boky 105cm, lýtka 43cm, stehno 61cm, paže 32cm). Použijte kteroukoliv, jen upozorňuji, že ještě není konec a jedu dáááál:-) Mockrát vám za nové sebevědomí děkuji!!!

 

bez_jmena-79-.jpg

 

Paní Šárka s námi zhubla 22 kg

bez_jmena-78-.jpg

Vendulka zhubla 5 kg a hned se jí postava vytvarovala

 srovnani.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bez_jmena-83-.jpg

 

Helenka zhubla 8,5 kg a neuvěřitelně omládla

bez_jmena-81-.jpg

 Při dotazech pokud se nedovoláte, pošlete sms a já Vás vytočím, jak budu mít čas.

Sylvie zhubla o 31 kg a byla krásná nevěsta

 

bez_jmena-90-.jpg

 Katka P:

  - přesně po 5 měsících mám dole 29,5kg, na míry pas -29cm, boky -26cm, lýtka -8cm, stehna -19cm, paže -9cm.

bez_jmena-93-.jpg

Paní Lenka dala dolů pěknou řádku kg a je z ní kočka

bez_jmena.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ivanka zhubla po 1. i 2. těhotenství s námi , je krásná maminka

ivanka-srovnani.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 6.3. - Některé emaily nechávám na zítra , prostě už nemůžu, uf.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: Opět a zase

(Pett, 21. 5. 2013 19:55)

Jééé, tak to děkuji, ve dvou se to lépe táhne. Můj mail je marcetta1@seznam.cz , budu se těšit.

Holky zkuste neco delat samy ...

(Denny, 21. 5. 2013 12:17)

Vsechny hubnulky vas zdravim,ale jak to tady ctu,tak je mi z Vas smutno... nehodlam se tu p.Evy zastavat, nebo ji branit,to myslim zvlada s gracii sama moc dobre ale jak tady chapu tak jde o konzultace,holky co porad chcete konzultovat? Eva je taky jeden clovek,opravdu si potradne prectete vsechny podklady a zkuste si na papirek na lednici treba psat veci kterym moc nerozumite a pak vetsi seznam odeslete a myslim ze odpoved dostanete,ale verim ze nekdy jsou to dotazy na masly.Eva za vas hubnout nebude,to fakt jen vy samy,a neni to zase tak tezky,myslim ze navod a opakuji navod jsme dostaly vsechny,a ted je jen na nas jak se k tomu postavime,je uplne jedno jestli si date kefir,mleko nebo bily jogurt ke svacine ( to je jen muj nazor) hlavne ze telo svacinu dostane,a jede se dal.Eva je jen clovek a ja bych tohohle konicka delat nechtela,jezte pravidelne,cvicte,chodte na prochazky,hrajte si s detma,delejte i domaci prace s vedomim ze jde o pohyb ktery vam pomuze a ono to pujde.neni co moc porad konzultovat.prijde mi to ze kdyz vam vaha stoji tak za to proste muze Eva,ze kdyz vaha kolisa,zase Eva,necemu nerozumite,zase Eva,nerozumite tomu jak se najist? chcete opravdu tak presnej navod?nema vam Eva jeste treba volat jestli uz jste svacily,jesti jste uz byly kakat?jestli uz jste se zacly hybat kdyz chcete hubnout nebo co chcete,potrebujete vodit za rucicku a kdyz se vam to nedari tak je Eva ta co to slibila a propaguje a ted vam neodpovedela na dotaz uz dvakrat za sebou jestli banan oloupat nez ho snite a tak jste dotceny.pane boze,devcata,neblbnete.dnes jsem nemela chut rano na snidani co jsem mela psanou a tak jsem si ji prohodila se svacinou,myslite ze hned otravuju evu? ne.nepride mi ze zvladate zmenu stravovani,vy co konzultujete jste dietarky a co budete delat az jidelnicek uplyne,kdyz i v tomhle se placate,pak prijde ten hrozivy jojo efekt,za ktery nebude moc nikdo jiny nez Eva. ach jo. jezte a hejbejte se,nepitvejte se v tom tak :)

Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(??????, 21. 5. 2013 12:52)

Milá paní, nevím jestli všechny dotazy které paní Eva dostává s vámi konzultuje, protože to množství různých dotazů co jste napsala jste buď četla, a nebo jste je řešila sama a tady si hrajete na paní důležitou. Myslím že žádná z nás tady není tak "blbá" že si neporadí s tím aby si vyměnila maso za maso atd., ale řeší že když třeba vše dělá jak se má a nejde to tak snad má právo na nějakou konzultaci nebo ne? a když se jí dostane odpovědi že každý jsme jiný - tak to jsem si mohla zodpovědět i sama. Pani Evu uznávám, děkuji jí, ale snad svůj názor můžu napsat a zkonzultovat to tady - víc hlav víc ví. Jo kakat chodím pravidelně!!!!

Re: Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(Denny, 21. 5. 2013 13:17)

ja se vam jen snazim rict ze ty kila co na sobe mame a nam nedaly takovou praci je nabrat a ted chceme zit jinak,chceme vypadat jinak tak resime kazdych 100 g nahoru 100 g dolu,ty kila jsme nabiraly mesice.roky,ted jime podle jidelnicku mesic,dva,dele ci mene a dav tri dny i tyden stojime na vaze i kdyz vse delame jak pani eva rekla tak se divime proc a chceme ted hned odpoved proc to nejde dal,proc proc proc,??? jakou radu ocekavate,kdyz rekne co rekne udelate to? ona sama nekdy nevi proc vam vaha stoji,tak jak vam muze dat odpoved? vy sama znate sve telo nejlip,tak jak muzete chtit odpoved po nekom kdo vam dal jen navod jak jist a hubnout.zbytek je fakt na nas.vsechny to chceme,tak se tady hned nerozcilujme.nemyslim to zle,koukam narozdil od vas,tak si piste dal co pisete,konzultujte o vsem moznem.omlouvam se jestli jsem se vas dotkla.nekdy to neni o tom ze vaha 5 dni stoji,ale jak se citime,jak se nam spi,jak se menime pro okoli,ale kdyz budete hned po ranu vstekla,s vetou fakt skvely,vaha uz tyden stoji a to jim presne do poslednihi drobku jak Eva rekla tak je mi to lito,ja taky stojim na vaze,ale obliknu dziny co sundam ze susaku aniz bych delala deset drepu aby se vytahly ,a ten pocit je mnohem lepsi nez ach muj boze porad tolik,proc to nejde,proc proc proc,rychle psat Eve,ja sama to nevim ale ona to bude vedevt urcite.nejsem s pani Evou v kontaktu tak jak si myslite,nevim co ji kdo pise,jen se to tu dokola opakuje :o

Re: Re: Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(Dana, 21. 5. 2013 13:30)

Asi v mnohém Vám dávám za pravdu že je to o hlavě a psych. pohodě. Na druhé straně ale zase pochopme ty ostatní všude v materiálech paní Eva píše dotazovat se, volat, psát a nenechávat si to pro sebe...řešení se vždy najde! tak se tomu nedivme, že se chce někdo poradit a přijít společně na to proč to nejde! Fakt se nemusí řešit věci které jsou popsány, nebo zodpovězeny - já sama "bojuji" skoro dva měsíce a dotazy jsem psala 3, tak si myslím že to není zas až tak moc. Tady nebojujeme za paní Evu, nebo proti ní, ale za sebe abychom nasbíraly co nejvíc zkušeností, rad atd. Tak pěkný den nalaďme se pozitivně!!!!

Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(Elena F., 21. 5. 2013 13:03)

Jo, jo taky se vším souhlasím a nechápu proč paní skovává svůj názor za otazníky. Pod svůj názor se snad podepíšu ne?

Re: Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(Elena F., 21. 5. 2013 13:05)

Souhlasím s článkem paní Denny!!

Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(Ilona, 21. 5. 2013 18:20)

Souhlasím s Denny a máme to fakt každá ve svých rukách, jedeš podle jídelníčku, občas to skočí nahoru a pak zas dolu, ale na oblečení to fakt je vidět. Mizí mi zadek, břicho, pomalu i stehna, pásek u kalhot o dírku dál, ne opačně. Podprsenka přes obvod přestává škrtit, co člověk může chtít víc.
O dovolené v půlce 2. měsíce jsem si nahodila bílý den a dny z toho spalovacího plánu, protože přesně po prvním měsíci mi to nevyšlo a teď jsem měla čas i na cvičení a fakt leze váha dolů.

Re: Re: Holky zkuste neco delat samy ...

(Pett, 21. 5. 2013 19:49)

Proč se tu vlastně rozjela taková válka o to, jestli někdo potřebuje poradit víc a někdo méně? Není snad věcí dotazující se hubnulky a paní Evy, aby si vymezily, co ano a co už je nad rámec? Opírat se tu do někoho, kdo potřebuje třeba i vodit za ručičku, není Vaše věc, paní Eva není nesvéprávná, aby musela mít tiskového mluvčího. Také jsem začala teprve včera a chci shodit, ale takové jedy tady v diskusi jsem opravdu nečekala a nevrhají dobré světlo ani na stránky, ani na chatující. A to jsou prý obézní lidi pohodoví....:-( Až budu potřebovat radu, abych se snad bála zeptat, abych nebyla taky pranýřována. Každý nemá čas pročítat miliony příspěvků v návštěvních knihách právě proto, že.... pracujeme, hýbeme se a staráme se o rodiny.

Holky zkuste něco delat samy

(Marie, 21. 5. 2013 13:41)

Dobrý den.Pročítam tady vaše názory.Dívate se někdo na pořad co davaj na Markíze o hubnuti?Ti co maj těch sto-dvěste kilo tak to je problém a ne těch 5-10kg co mate vy

Re: Holky zkuste něco delat samy

(Jana, 21. 5. 2013 18:29)

No my to právě řešíme když máme nadváhu těch 5-10kg a ne až máme těch 200 jak píšeš (samozdřejmě s vyjímkou nemocných lidí):)

dotaz

(Jitka, 20. 5. 2013 21:20)

Prosím o sdělení:jsem v polovině jídelníčku ale dotazy jsou zbytečné,odpovědi se nedočkám.Připadá mi,že konzultace 2x za týden je utopie.Nyní čekám na přepočet po 10 kg úbytku a stále nic.Jaké máte zkušenosti s konzultacemi 2x za týden? Děkuji.

Re: dotaz

(Eva, 20. 5. 2013 23:10)

Nevím, zda mi to došlo, ale skoro všechno mám odpovězené jen kgdolu111 z dneška ne, dokonce i něco z víkendu jsem odpověděla, ve středu a o víkendu na emaily neodpovídám, ale to píši i tady na stránkách, jinak pokud někdo potřebuje něco akutně, večer zavolá mezi 19,30 a 20,30

Re: dotaz

(Jana, 21. 5. 2013 7:55)

Taky mám takovou zkušenost: odpověď strohá, a někdy ani nevím co tím paní myslí, rada velice žádná, takže stejně se s tím musím poprat sama. Určitě tak jak komunikaci popisuje v úvodních materiálech tak tak to teda opravdu nefunguje!!! Její častá odpověď zní - každý jsme jiný a každému to jde jinak.... To byla moje zkušenost!

Re: Re: dotaz

(Pavla D., 21. 5. 2013 8:51)

Take mne tahle stroha komunikace dost mrzi. Mailem jsem mela slibeny jidelnicek mezi 16-18/5 a kdyz se slusne zeptam,kdy ho mohu ocekavat,neni mi jasne a primo odpovezeno:( pouze info,ze ma na to pani Eva 15 dnu,coz jsem si mohla precist jiz mnohokrat na netu i v mailu. Navic tech 15 dnu tak vychazi. Ale rada bych treba dostala odpoved - pracuji na vas... Tento tyden zaslu ... - cokoliv presnejsiho. Skoda:( dekuji pavla

Re: dotaz

(Marcela T., 21. 5. 2013 10:37)

Tiež som mala tú skúsenosť - bohužiaľ. Je pravda, že potom som p. Eve radšej zatelefonovala, ale nejakej rady som sa nedočkala. S vetou "každý sme iný" a pod. mi bohužiaľ nestačila. Jedálniček mi p. Eva vypracovala na dosiahnutie a udržanie 75 kg. Pôvodná váha bola 84 kg. Po 4 kg dolu som sa zastavila a nedalo sa s tým už podľa p. Evy nič extra robiť - možno ešte 1 kg kardio cvičením. BMI som mala stále okolo 25, takže extra chudá som určite nebola. To mi ale nestačilo a vrhla som sa na to sama po získaní nejakých tých info na nete. Dnes mám po 3 mesiacoch iného stravovania, vrátane Evkinho jedálneho lístka, 76 kg a cítim sa fajn. Za jedno ale p. Eve ďakujem, určite mi naštartovala môj metabolizmus, to sa musí uznať. Ale ak raz píšem, že poskytoujem rady 2 x týždenne, tak sa to snažím aj dodržať. A tiež by sme možno uvítali trošku rozšírenejšie odpovede, nie také strohé. Ono ide asi kvantita na úkor kvality.... Ale ako som napísala, ďakujem za naštartovanie metabolizmu.

Re: Re: dotaz

(Dana, 21. 5. 2013 11:45)

Mám to přesně tak zastavila jsem se a ne a ne se to hnout po všech těch mim. dnech i ovocném a starovacím týdnu se motám pořád plus mínus. Nomohla byste mi napsat čím jste se opět nastarovala? Myslím jakým stravováním? Jestli budete ochotna napíšu email. Díky

Re: Re: Re: dotaz

(Marcela T., 21. 5. 2013 16:06)

ok, napíšte mail a ozvem sa

Re: Re: Re: Re: dotaz

(Dana, 21. 5. 2013 16:57)

dd126@seznam.cz - pro Marcelku Děkuji.

Re: dotaz

(Ilona, 21. 5. 2013 18:04)

já nevím, mě teda Evička odpoví pokaždé, to došlo k nějaké chybě


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150

následující »