Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 25

 

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

  sejmout.jpg

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

 

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 Soňa:

  Dny očisty
  KVĚTEN
podle Měsíce:
3.5. 08:51, 10.5. 22:33, 17.5. 13:09, 23.5. 20:52
dny hladu:
13.5. a 27.5.
 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

Jdu balit

(Eva, 3. 4. 2011 20:55)

Musím udělané jídelníčky dát do obálek, aby zítra šly, tak jdu na to, pááááááááááááááá

Tak tedy sportem k nehybnosti, chy, chy

(Eva, 3. 4. 2011 20:53)

Včera jsem byla dvě hodinky v posilce a dnes odpoledne 30 km na kole a po té zimě a chřipce jsem zjistila, že tedy forma se musí dohonit. Jsem nějak celá namožená, ramena, břicho nohy i ruce, jo, jo, získat zase formu jaká byla na podzim bude asi fuška.
Tak se mi moc nechechtejte, budu se snažit zase rozhýbat.

Zdravím hubnulky a dávám do placu, co zkoušela děvčata z Jihlavy

(Eva, 3. 4. 2011 20:44)

Zkoušela bílkovinný den s vynecháním sacharidů, aby to splnilo výkyv a rozhýbání metabolismu:
snídaně 2 nízkotučné bílé jogurty, svačina nízkotučný tvaroh ve vaničce s pažitkou a česnekem - půlka balení,
oběd - zeleninová polévka bez zásmažky, druhé jídlo špenát a dvě volská oka nebo zeleninový salát s jogurtovou zálivkou, sýrem a sekanými bílky nebo šmakounem.
Svačiba druhá půlka tvarohu naslano, večeře - sýr Cottage a hooodně zeleninky k němu.
Tak co říkáte?

konec 7.týdne jídelníčku

(Helena č., 3. 4. 2011 11:04)

úbytek - 10,8 kg, - 9 cm prsa, - 12 cm pas, - 12 cm spodní bříško, - 9 cm boky a - 7 cm přes stehna :-)))))) .
Kalhoty mám o 2. vel menší, trika a podprsenku už jsem taky vyměnila. Chtěla bych dát dolů ještě 10 kg (na ideální váhu), tak toho moc nekupuji, bude mě to nakupování čekat ještě jednou :-))))) .
Jídelníček je fain. Jen mám strach, až schodím na tu mojí ideální váhu, jak si budu sama sestavovat jídelníček. Teď to mám pěkně ,,nalinkované, dané porce, suroviny,, a pak to bude už jenom na mě.....
V červnu máme zaplacenou dovolenou s plnou penzí, výběz ze 3.jídel, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.


Re: konec 7.týdne jídelníčku

(Lenka, 3. 4. 2011 11:46)

jo to jo ,taky mě to trochu děsí ,ale vím ,že mě to baví a že to chci nejen na krátkou dobu Lenka

Re: Re: konec 7.týdne jídelníčku

(Mirka H., 3. 4. 2011 14:04)

Já mám dole skoro 12 kilo a ještě 9 potřebuji dát dolu na ideální váhu. Taky se bojím,co bude potom....A v červnu jedeme na dovolenou s all inclusive,tak to bude taky zajímavé...

Re: Re: Re: konec 7.týdne jídelníčku

(Helena č., 3. 4. 2011 20:03)

Strava s all inclusive ale dává možnosti si jídelníček upravit podle sebe. Ale já mám jídla daná, s tím moc čarovat nejde :-((( . Držím palečky, aby to dobře dopadlo. Oběma :-)))) .

Znovu dieta

(Veronika H., 3. 4. 2011 19:51)

Držela jsem tuto dietu asi 12 dní, ale bohužel mám slabou vůli a přestala jsem:-( Tento víkend jsem zas jedla všechno co jsem viděla. Ale vaše články mě vždy povzbudí, tak zítra zase začínám odzačátku držet tuto dietu a doufám že to vydržím :-) Tak hodnoty váhy a míry Vám asi pošlu pak až za 14 dní, jo? A všem přeji hodně štěstí a silné vůle v hubnutí :-)

Jen vydržet...

(hajdule, 3. 4. 2011 19:04)

Chtěla bych všem co vytrvávají a mají úspěch pogratulovat a popřát hodně další pevné vůle. Já držela dietu do vánoc shodila jsem celkem 15 kilo a cítím se bezvadně.Manžel mě jen chválil..to taky dodá sebevědomí.Teď je duben mám sice asi 2 kg zpátky ale do léta to zvládnu shodit, vím totiž díky paní Evičce jak na to...A vůbec i moje problematická kůže byla o mnoho zdravější,takže i proto půjdu do toho klidně znova.Všem moc držím palce a pište ať to všichni vědí,že to jde.. Svaťa H.

1.měsíc

(Soňa H, 2. 4. 2011 21:15)

Začátek:
4. 3. Váha 70,7 Prsa 96 pas 83 boky 105 stehno 55
1.4. váha 67,6 prsa 91 pas 74 boky 103 stehno 53

2.týden

(Šárka, 2. 4. 2011 20:11)

Dobrý podvečer paní Evo, chtěla jsem se zeptat. Můžu vyměnit hermelín za eidam 30%? Díky
Jinak po 14 dnech jídelníčku, mám dole 8 kg. Nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale já se
cítím fajn. Začínají mi být volné kalhoty, což je super. Navíc netrpím vůbec hladem, což mě
těší. I chutě se dají zvládnout. Zatím díky Ś.

Re: 2.týden

(Eva, 2. 4. 2011 20:20)

Ano, dá se to klidně vyměnit a zdravím.

Prosba

(Jája, 2. 4. 2011 19:38)

Dobrý den paní Evo,
psala jsem vám asi 3x na staré emaily, včera si zde přečetla, že byly nějaké problémy, tak jsem napsala na ten nový, ale i tak mi před chvílí přišla zpráva o nedoručitelnosti mého emailu, takže technika stále asi zlobí.
Chtěla bych vás moc poprosit o pomoc při hubnutí, tedy o sestavení 2 měsíčního jídelníčku.
Napište mi prosím, co mám udělat, co vyplnit, jak postupovat atd.
Děkuji a přeji hezký večer.
jajax@centrum.cz

Pochvala

(Šárka P., 2. 4. 2011 16:29)

Hezkou sobotu paní Evě i všem hubnulkám. Můj muž moc velkým zastáncem zdravého jídelníčku nebyl a nebyl moc nadšený, že jsem se na to dala, hlavně mi nevěřil, že u toho vydržím. Včera, skoro po 9-ti týdnech stravování dle jídelníčku paní Evy mě pochválil, že jsem vytrvala. Pravdou je, že mi občas koupí nějakou zeleninu nebo ananas, ale ta včerejší pochvala byla nade vše. Dnes mi váha ukázala 67,4kg a skoro takovou váhu jsem měla naposledy před sedmi lety a to jsem poctivě chodila na spinning a měla zdravá záda. Tím bych chtěla paní Evě moc poděkovat a všem hubnulkám držím palečky při boji s nadbytečnými kily. Já ještě budu bojovat, protože potřebuji dolů aspoň 6kg. Mějte se všechny sluníčkově. Šárka

Re: Pochvala

(Eva, 2. 4. 2011 16:52)

Nevím, Šárko, zda to půjde i 6 kg dál, to nevím, ale určitě něco jo a léto bude příjemnější a v menších šatech.

40 dní s dietou

(Pavla D, 2. 4. 2011 9:11)

Dobrý den paní Evo,

dnes je to 40 den diety a já mám na váze vysněnou 5!!! Hurá!!!! Posledních 14 dní jsem se v tom nějak plácala, sem tam jsem nevydržela a ujedla nějakou tu fidorku atd. A pořád jsem se držela na 60kg a kousek a neuměla jsem se pohnout z místa. Jsem ve stresu ze školy, pomalu nám začíná zkouškové období a k tomu to naše dvouleté divoké batole řádí jak černá ruka a její nejčastější odpověď je nyní na vše NE!!! Takže zkouška nervů na všech frontách. Alespoň, že už je tak krásně, sluníčko umí povzbudit :). Také jsem se dočetla tady v návštěvní knize o nedodržování navyšování a o následcích a částečně to bude také můj případ. Kdykoliv jsem přes den zhřešila, tak jsem si porce nenavyšovala a tento týden navyšuju opravdu poctivě, fidorky jsem zavrhla a když zhřeším, tak balíčkem Bebe, něco sladkého ke kávě musím zakousnout. A ono se to krásně hýbe (klepu na dřevo :)) a k tomu mám ještě M.
Snad se dopracuji k těm vysněným 56kg jako za mlada :). Jde to pomalu, ale jde to. Mějte se moc krásně a užívejte krásné jarní dny, s pozdravem Pavla D
20.2.2011 63,5
31.3.2011 59,6

Re: 40 dní s dietou

(Eva, 2. 4. 2011 9:14)

Pavli, podle BMI už jste štíhlá jako víla, málo jídla vede zase k ukládání zásob, tak raději dejte pohyb.
Vy toho tedy zvládáte, dietu, dítě, školu, to by ani mužský nedokázal.
Pavli, na takové batole si doma vzpomínám, vždy jsem ho šoupla do koupelny s tím, že se zlým chlapečkem, co neposlouchá, maminka nebude a byl jako beránek, rychle přilezl a byl jak mílius, bojuje každé schopné dítě s osobností, jak ho obratně zkrotíte, už bude relativní pokoj, ale jednou za měsíc to na mne zkoušel asi do 15 let a potřeboval vyčistit žaludek, nyní je z něj praktický a celkem schopný mladý muž. Moje zkušenost je, že po 20 jsou z nich celkem normální lidi.

Re: Re: 40 dní s dietou

(Pavla D., 2. 4. 2011 14:22)

Paní Evo, tak koupelnu jsem ještě nezkoušela :) ale k tomu asi brzy dojde, jelikož si pěkně staví hlavičku (znamení býk), takže se asi máme na co těšit. Pohyb mám 1x týdně (zumbu), jít vícekrát se mi bohužel nepodaří. A studujících maminek je určitě mezi námi více :). Děkuji a hezký den, Pavla.

Re: Re: Re: 40 dní s dietou

(Eva, 2. 4. 2011 16:51)

Ale nedovírat dveře, jen přivřít, aby mohl přijít pokorně k mamince. Právě jsme dneska byli společně v posilce, můj mladší syn a moje kamarádka a já a v duchu, když jsem viděla jak cvičí a s trpělivostí ukazuje mámě, který cvik na co je, tak jsem si hned vzpomněla, jak se jako malý vztekával a na Vás.

naše milé orgány si umírněnou stravou odpočívají a pohybem se chrání

(Eva, 2. 4. 2011 10:01)

1.Naše srdce si snížením hmotnosti o deset % odpočine a vydrží déle bíét bez nemocí. Je třeba si stanovit tepovou frekvenci na své tělo a sportovat v ní minimálně dvakrát za týden půl hodiny, lépe i vícekrát. Ale nepřekračovat, potom se neslalují tuky a srdce se zbytečně zatěžuje.
2. Slezina a slinivka budou lépe řídit metabolismus sacharidů, když se budeme hýbat, pohyb vyčerpá sacharidové zásoby ve svalech a játrech a zrychluje vytvoření nových zásob z potravy a tím i metabolismis cukrů v těle urychluje. Stoupá citlivost tkání na inzulin, slinivka ho nemusí produkovat tolik a neopotřebí se tak, navebek se cítíme svěžejší a chráníme se před cukrovkou.
Někdy je fajn rýžový den, to je den, kdy se jí celý den zelenina s vyřenou rýží po 150 g na jednu dávku. 5 dávek za den.
3. Ledviny a čištění těla od splodin souvisí, dopoledne trvejte na svém - vypít litr tekutin bez cukru, vyplaví se splodiny za noc a zase budete mít lepší pocity. Nejlepší podle čínské medicíny je mít na stole hrnky nebo sklenice a upíjet každou chvíli dva loky.
Tak hupky, dupky, pěkný víkend je před námi a možnosti pohybu nedozírné, užijte si to.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »