Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 25

 

 Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

UPOZORNĚ

Ve středu a o víkendech neodpovídám na emaily a je zbytečné mi psát , v tyto dny mi nepište na email, v ostatní dny klidně pište bez omezení. Děkuji za pochopení. Nemyslím to nijak zle, ale když mám v klidu ty jídelníčky.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 48 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

  sejmout.jpg

 

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

 

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy/mgr-mandakova-svaskova-eva-2010-12-03-00-00-00

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně - větší fota v mojí a Lenčiné fotogalerii zítra a Lence V také moc děkuji za podporu nás obou

www.ceskatelevize.cz

 Soňa:

  Dny očisty
  KVĚTEN
podle Měsíce:
3.5. 08:51, 10.5. 22:33, 17.5. 13:09, 23.5. 20:52
dny hladu:
13.5. a 27.5.
 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje zhubnutí navždy

Komentáře

Přehled komentářů

Re: ZKLAMÁNÍ

(Eva, 11. 6. 2011 22:45)

Tohle je teda útok konkurence, protože jídelníčky se tboří nezávosle na sobě, generuji je ze zdravých potravin se zohledněním parametrů, věku, toho jaké diety kdo držel a jaké má asi pohybové vytížení, podobné by mohly někdy být ale stejné jistě ne. Jen když někdo chce dva lidi kombinovaný základ za jednu cenu a skládají se, pak dá jen polovinu nákladů a mají společný základ a jiné velikosti porcí, ale to si domlouváme předem.

Re: Re: ZKLAMÁNÍ

(bobina, 13. 6. 2011 15:07)

...a vyprdněte se na ni, závidí že hubneme....

Re: ZKLAMÁNÍ

(Eva, 11. 6. 2011 22:46)

Chyby nikomu kontrolovat nebudu, nejsem policajt na pravopisné chyby.

Re: ZKLAMÁNÍ

(Hanka, 12. 6. 2011 17:21)

Milá Katko, Vy osobně máte jen v první větě čtyři interpunkční chyby, takže bych se na Vašem místě zdržela (minimálně!) korektorských soudů ...

Re: ZKLAMÁNÍ

(Elena F, 12. 6. 2011 19:35)

Nedá se nic dělat, ale musím reagovat a klidně mi zkontrolujte všechny chyby ,,milá Katko" !! Já sama jsem podle Evina jídelníčku zhubla za 9 měsíců 40kg a nemyslím, že by to bylo málo. Moje sestra 35kg a každá s jiným jidelníčkem podotýkám s jídelníčkem od Evči. Ještě, že závist nebolí, musíte být hodně nešťastná co? A nemyslím, že by cena za jídelníček byla nějak vysoká.

Re: ZKLAMÁNÍ

(Iva K4, 12. 6. 2011 20:01)

Katko, nevím co Vás vedlo k napsání tohoto příspěvku, který je plný narážek. Ohledně chyb na webu - já také když píšu na počítači, tak dělám překlepy, někdy je počítač opraví, někdy ne - myslím si, že to nemá s profesí paní Evy nic společného. "Prací" s námi tráví hodně ze svého volného času, a "bohužel" se jí někdy do textu vloudí překlep. Ale o tom snad její stránky nejsou. Pokud by všechny jídelníčky byly stené, jak tvrdíte, tak si já dovolím tvrdit, že by určitě všem "nefungovaly" a většina z nás by žádné váhové úbytky neměla. K Vaší přípomínce, že jsou jídelníčky nelogické - tak si prosím prostudujte nějakou knížku resp. literaturu ohledně zdravého životního stylu např. uvedenou na stránkách STOBu. Možná se budete divit..... Jestliže se Vám zdá, že za svou práci s hubnulkami nedostává paní Eva málo, tak si to vše nastudujte sama, staňte se výživovou specialistkou a předveďte se.... Píšete, že paní Evu bráníte na diskuzích i mezi lidmi, a jak, vždyť tady píšete pravý opak.

Re: ZKLAMÁNÍ

(darča, 12. 6. 2011 20:51)

Chtěla bych taky reagovat na tohle stvoření ,které jsem vůbec nepochopila co vlastně chce!Milá Kateřino nikdo vás nenutil aby jste se pouštěla do diety a předem jste se mohla sama rozhodnout jestli tuhle !směšnou! částku hpdláte investvat do vašeho zdraveho stravování.Zamyslela jste se vůbec nad tím co jste sem napsala?Je to jen holá závist jak píšou holky nic víc.Ja osobně si myslím že by stálo zato alespon pro vaše klidné svědomí se Evce omluvit pokud jste teda alespon trošku inteligentní!A v druhé řadě si pořádně přečtěte každá své papíry určitě zjistíte že se liší!A chyby co jsem udělala v tomhle textu mě můžete klidně vypsat a zveřejnit jsem totiž slovenské narodnosti,jsem nato patřičně hrdá ale určitě ne tak dokonalá nebo nejdokonalejší na světě tak jako vy jak v pravopisu tak v těch vašich chytých názorech.Měla by jste se chytnout trošičku za srdce!Můj názor Darča

Re: ZKLAMÁNÍ

(Silvie, 13. 6. 2011 7:34)

Vůbec nechápu, co jste tady napsala. Pokud jste Evě věřila jak píšete a nezhubla, je problém ve Vás. Já jsem za 3 měsíce zhubla 17 kg bez problémů, bez hladu. Jídelníček asi nemá každý stejný, co tady pročítám příspěvky a různé dotazy ,objevily se v jídel.holkám jídla, která já jsem například vůbec neměla. A cena za sestavený jídelníček se mi vůbec nezdá nepřiměřená, naopak. A chyby v pravopise ? Bych vůbec neřešila, nepodstatné....

Re: ZKLAMÁNÍ

(Libuše Nermuťová, 13. 6. 2011 8:07)

Ráda bych napsala vážená paní nebo slečno, ale to mi bohužel k Vám nesedí. Neuznávám a odsuzuji takto psané pomluvy. Kdo Vám dal právo, brát někomu naději, že se z toho svého začarovaného kruhu, marného boje s kily dostane? Nejsme žádné stádo ovcí a každá z nás žádá paní Evu dobrovolně. Také osočujete zelinářku na tržnici, že Vám prodala stejné rajče, jako předešlé zákaznici? Nejsem žádná obhajovatelka paní Evičky, hubnu úspěšně podle jejího jídelníčku a to je pro mě důležité! Pokaždé mi ihned odpoví a to ji stojí také čas. Sešlla se nás na této stránce směsice žen, různého věku a vzdělání. Jsme tady i takové, co jsme i víc jak čtyřicet let venku ze školy. Máme jen dělnické povolání, nepíšeme zrovna pravopisně. Ale jedno máme společné, nejsme zákeřné! Tak prosím, nevstupujte mezi nás! A pokud už musíte, tak pod celým jménem a adresou, ať víme, s kým máme tu čest.

Re: ZKLAMÁNÍ

(Šárka P., 13. 6. 2011 10:34)

Dobrý den, jsem zděšená, co to tady čtu. Vím, že závist je hrozná, ale co je moc, je moc. Kateřino připadá mi, že jste zlá a zatrpklá žena, jinak byste tohle vůbec nemohla napsat. Moc mě to rozčílilo, protože paní Eva mi pomohla, jako nikdo jiný. Zhubla jsem dle jejího jídelníčku, stouplo mi sebevědomí a celkově se lépe cítím. A určitě jste nedostaly totožný jídelníček, s paní Evou hubne i má sestřenka a jídelníček má jiný. Jo, a také hubne úspěšně. Vůbec nelituji těch peněz, které jsem investovala, opravdu to stálo za to.

Re: ZKLAMÁNÍ

(bobina, 13. 6. 2011 14:30)

Nevím jestli paní K. neúspěšně hubla a proto závidí nám všem úspěchy, ty co mají v hlavě pořádek nemůže snad ani naštvat, vždycky se najde někdo...my co se účastníme přeměny životního stylu za EVOU stojíme, chyby nechyby, ministři jsou na tom za ty prachy co berou teda hůř...včera ani neuměl přečíst co měl napsáno..Evi klídek nejhorší jsou srážky s blbcema

Re: ZKLAMÁNÍ

(Helena č., 13. 6. 2011 16:09)

Paní Katko, až Vám budou chodit desítky a možná stovky dotazů denně na email a vy budete odepisovat, tak taky nebudete po sobě všechno 5x číst a opravovat chyby. Např. já když píšu opravdu rychle, také mám chyby a hlavně mě to nebaví vše znova číst.
Co se týče jídelníčku od paní Evičky, tak nemáte pravdu, kamarádka má spoustu jiných jídel než já. A ta tisícovka, co jsem do jídelníčku investovala se mi vrátila v podobě ,,nového,, těla a zaplacené částky rozhodně nelituji. Jiná kamarádka drží dietu dr. Staňkové druhý měsíc a už jí to stálo téměř 5.tis (s těmi jejich pytlíčky a tyčinkami). Mě kromě jídelníčku žádná investice nečekala, protože vařím z běžných surovin, co jsem kupovala běžně i před ,,dietkou,,.
Ale co, vše je tady vlastně anonymní, tak proč nebýt jedovatý a zlý, že ?

Re: VÝZVA PRO KATEŘINU-ZKLAMÁNÍ

(darča, 13. 6. 2011 22:01)

PROČ TED NEREAGUJETE KATEŘINO NA TOLIK OHLASŮ CO JSME TU PRO VÁS ZANECHALI MY POCTIVÉ HUBNULKY?
UŽ SE VÁM TO KONEČNĚ SROVNÁVA V HLAVĚ JESTLI NE TAK DRŽÍM PALCE.
EVI MYSLÍM ŽE NÁS 99,9% ŠTASTNYCH HOLEK ,KTERYM JSTE UKAZALA CESTU TÍM SPRÁVNYM SMĚREM,VÁM URČITĚ DĚLÁME RADOST A JSME TU PRO VÁS TAK JAKO VY PRO NÁS.

Re: ZKLAMÁNÍ-reakce

(majka, 14. 6. 2011 0:32)

Zdravím vás Katko. Musím se p. Evy zastat. Moje setra má úplně jiný jídelníček. Začala o 5 týdnů dřív než já a tím mě inspirovala, když jsem viděla jak se mi mění před očima. Původně jsem chtěla, abychom se o její jídelníček podělili (finačně) ale vysvětlila mi, že je lepší podle míry a věku atd. Pak mi to přišlo. Já mám více jídla a jiné jídlo! Já mám "pestřejší" a víc jídla než ona - je sice mladší, ale měla větší nadváhu než já.
Mějte se hezky a ať se vám daří hubnout. majka

Re: ZKLAMÁNÍ

(Hela, 14. 6. 2011 9:02)

Musím se usmát, že zrovna Vy, Katko, hodnotíte pravopisné chyby, jenom čárek ve větách Vám tam chybí osm, jakoby Vám nic neříkaly spojky, souvětí atd.Takže pozor na to, když někoho kritizujete, suďte, až sama budete bez chyby....a ta NÉ malá částka? I když to zde asi nepřiznáte, tak si povrtejte ve svém svědomí, kolik jste už do různých diet a koktejlů a různých osvědčených rad vrazila financí, pochybuji, že s paní Evou je to první pokus a rozdíl...myslím, že ta řada úspěšných žen v levém sloupci mluví sama za sebe.

Re: Re: ZKLAMÁNÍ

(Pavlína F., 14. 6. 2011 11:16)

Myslím, že se anonymní KATKA už neozve, bude se vnitřně užírat a dál kynout a kynout. K zhubnutí je totiž potřeba i vnitřní pohoda, hubnout se musí s radostí:)
Přeji úspěšným hubnulkám i Evičce krásné léto v štíhlém těle:)


Re: ZKLAMÁNÍ

(Jindra T., 15. 6. 2011 13:57)

Každý má právo napsat svůj názor. Pochopitelně jsem při paní Evě, protože mi moc pomohla a pomáhá dál. Za 2 měsíce mám dole teprve 9 kg, ale jsem šťastná, spokojená a pořád jedu dál. Asi by to nebylo v pořádku, když by každý jenom chválil. Život je už takový. Já jsem šťastná, že jsem na paní Evu "narazila" a co napsala Katka jsem už zapomněla. Evičko, jste SUPER, děkuji Vám!!!

Re: Re: ZKLAMÁNÍ

(Zlatka, 15. 6. 2011 15:09)

Jenže já si myslím, že to nebyl názor, ale pomluva závistivce.

Re: ZKLAMÁNÍ

(Jarka Z, 16. 6. 2011 0:17)

Ale Katko , moje překlepy a pravopisné chyby jsou moje jurčitě neuberou na významu slov . Na tehle stránkách jsem si našla bezvadnou kamarádku a to co vám mi takky vrtalo hlavou "což jestli jsem nevyhodila peníze . a hle nevyhodila zhubla jsem a pokud držím pokyny a jídelníček tak hubnu . určitě jste si všimla toho pokud a věřím že to pokud platí i u vás . A pozor kamarádka má ÚPLNĚ JINÝ JÍDELNÍČEK NEŽ JÁ . Docela se EV2 divím že jí stojíte za to na vás reagovat

Ještě k paní Katce

(Administrátor, 15. 6. 2011 11:17)

Nemyslete si, že anonymita internetu je dokonalá, podle IP adresy jsem schopen lehce dohledat o koho se jedná. A z ní je jasné , že žádná ze zákaznic nejste.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »