Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 23

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

Už dnes je kniha k dispozici, takže si mne  budete moci brát s sebou v knižní podobě i na chaty a chalupy, prostě za vámi vlezu všude i na nejmenší místnůstku, kdo tam čtete, cha, cha.
Text bude 215 stránek a 6 stran barevných fotografií.
Tak kde by ji potom chtěl, můžete psát předběžbé objednávky na emailu kniha.eva@seznam.cz

Prosím, pište do emailu své adresy, abych to nemusela hledat v papírech.

 

kniha.jpg

OBSAHUJE UCELENÝ POHLED NA ZDRAVOU STRAVU REALIZOVATELNOU Z NABÍDKY BĚŽNÝCH OBCHODŮ A JÍDELNÍČEK NA 5 DNÍ K VYZKOUŠENÍ A MNOHO ZDRAVÝCH RECEPTŮ, KTERÉ S DĚVČATY POUŽÍVÁME.

ALE JÍDELNÍČEK NA MÍRU TO NENÍ, TEN SE MUSÍ KAŽDÉMU UDĚLAT EXTRA.

Cena je 295 včetně poštovného a balného.  Už chystám ale druhý díl, o tom, jak se cítit mladší a vitálnější do co nejvyššího věku. 

 

sejmout.jpg  

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky Sportovní pomůcky, sportovní potřeby


 

Komentáře

Přehled komentářů

Tak 8. týdnů za mnou

(Eva G, 21. 11. 2010 19:34)

Dobrý večer paní Evo,
dnes končím osmý týden diety a zhubla jsem z počátečních 74,1 kg na 66,6 kg, tj. 7,5 kg.Jsem spokojená a cítím se dobře.Díky ještě jednou za Váš jídelníček a samozřejmě za to, že jste mi věnovala svůj čas.Za těch osm týdnů jsem si zvykla na stravovací režim, který mně vyhovuje. V mobilu mám upomínky na každé jídlo. Chci zhubnout ještě na 63 kg. Teď už to jde trošku pomaleji, ale já vytrvám. Budu pokračovat v jídelníčku /4-8 týden Vašeho jídelníčku/ ještě do vánoc. Mějte se moc hezky. Loučí se Eva G.

Re: Tak 8. týdnů za mnou

(Eva, 21. 11. 2010 19:38)

No , Evi,výsledek je pěkný, jak se dostanete na 63 nechcete dát fota? A co nyní Váš pas?

Re: Re: Tak 8. týdnů za mnou

(Eva G, 22. 11. 2010 12:19)

Jakmile dosáhnu váhy 63 kg, tak určitě končím. Nechci být hubená jak tyčka, vím, že v mém věku už to není hezké. Před 8 lety jsem vážila 57 kg a necítila jsem se nejlíp. Přeměřila jsem se a zjistila, že v pase mám o 7 cm méně , přes boky 6 cm a nejvíc jsem zhubla přes břicho 12 cm. V pase bych chtěla ještě nějaký ten cm dostat dolů. Eva

7.týden

(Šárka H, 21. 11. 2010 20:02)

Dobrý den,

jsou to už skoro dva měsíce co držím Vaši dietu která mi přinesla skvělý výsledek, vážím o devět kilo méně než na začátku, ačkoliv se musím přiznat že teď už pár dní jsem už jídelníček nedodržovala tolik jak bych měla, méně jsem se na to soustředila. Výsledek je to pro mě i tak úžasný, protože jsem v to už nedoufala. Mám na Vás ještě poslední prosbičku, je možné, že bych třeba cca za 14 dní zkusila celou dietu znovu od začátku, ale jen na ne více než tři neděle, možná méně, mohlo by se mi třeba takto podařit dostat se pod 70 kg?

Děkuji,

s pozdravem Šárka H.

Re: 7.týden

(Eva, 21. 11. 2010 20:26)

První měsíc je účinnější a dá se opakovat, moc gratuluji.Eva

Re: Re: 7.týden

(Eva, 22. 11. 2010 11:51)

Moc Vám za všechno děkuji,

mějte se hezky a přeji hodně štěstí!

Šárka H

tři týdny hubnutí

(Jiřina Ch, 22. 11. 2010 9:00)

Ahoj, tak mám tři týdny hubnutí a moje váha je: původní 105 kg, nyní 100,7, pas 109 cm =105 cm,boky 131cm=126cm,stehno 73cm=71cm. Je to úžasný mám o jedno čílo menší oblečení, kolegové koukaj a já jsem moc šťastná, že to opradvu jde. Evo moc děkuji za pomoc Jiřina

10týdnů-10kg

(Jana J, 22. 11. 2010 7:44)

Jupííííí. Můj vytýčený cíl, že zhubnu do vánoc 10kg se dnes stal skutečností. A to mám ještě měsíc fora:-)Začla jsem hubnout 12.9. a to s váhou 102,3, prsa 118cm, pas 120 cm, boky 123cm, stehno 70cm.Dnes po 10 týdnech mám dole 10,2kg prsa -8cm/ty si ráčím ponechat/, pas -15cm, boky -8cm, stehno -7cm.Nevím, jak rychle to půjde dál, tak další cíl si dám raději střízlivější abych ho mohla zvládnout. Evi, díky za vše. Vám ostatním hodně zdaru.

Re: 10týdnů-10kg

(Jana J2, 22. 11. 2010 7:45)

Někde se mi vytratila ta 2za J.

Motivace

(Eva, 21. 11. 2010 19:32)

Tři úrovně práce s hlavou:
1. Kdo už chce začít dostává se na první myšlenkovou úroveň zhubnout chce, uvědomuje si, že to bude dobré z více důvodů, zatím se bojí, jestli to bude únosné, co to bude obnášet , cena je důležitá, to chápu, jestli ho to nebude moc otravovat atd, atd. /Nultou úroveň popíši jen v závorce, protože pokud jste tady na stránce, tak už k ní nepatříte - Dokonce některé dámy mají ten způsob úvahy, že než by takovou službu využily a zkusily něco nového, raději zůstanou tlusté, přece by někdo na nich vydělal, práci druhého člověka nevidí. Tak tady je,myslím, zbytečné , aby uvažovaly nad nějakou postavou, raději doporučuji zakoupit velkou zástěru a tepláky s volnou gumou, však je levné a dorostou do ní za pár měsíců./

2. Další pokrok v úvahách přichází až po několika dnech nebo týdnech, docházím k tomu, že to zvládnu, když rodině budu vařit smažené, sobě něco šoupnu do trouby nebo na gril, nemusím sníst všechno, co jim vařím, dokonce mám uspokojení z toho, že jsem to kuře snědla pečené a ne smažené, do práce si nadělám malé svačinky a oběd v restauraci nebo jídelně částečně přizpůsobím programu. Ještě mám chutě a víkendy jsou pro mne za trest, mám strach z oslav a vybočení z pravidelnosti mi dělá problém. Ale už jste šikovná, už přemýšlíte nad dávkou, kterou tělo potřebuje na den, nad svojí pohybovou aktivitou, prostě jste už nad úrovní jedna o velký kus - úroveň dva

3. Už vím, že když je něco nezdravé a mám na to chuť ,nemohu se tím nacpat každý den, ale občas ano, ale musím zbytek svého jídelníčku ten den, popřípadě den následující přizpůsobit a ubrat si tuky nebo cukry jinde, vím, že nejošidnější jsou jednoduché tuky a živočišné tuky, když připravuji ostatním jídlo z vepřového, sobě ho udělám třeba stejné, ale bude z kuřete nebo z ryby, když peču buchtu, zvážím , zda mi stojí za to, abych ji jedla nebo ne, když vidím ostatní členy rodiny jíst k snídani hemenex, mám radost z půlky cel.rohlíku, plátku dr.šunky a plátku nízkotučného sýra a dvou kiwi, dělám něco pro své zdraví, však za chvíli si dám zase svačinku. Možná Vám to přijde už dost ujeté, ale je to pouze první stupeň radosti a brzy uvidíte proč - úroveň tři.

4. Nejen že jsem schopná hlavou zvládnout chutě, jsem schopná při té chuti zvolit náhradné řešení, které zasáhne moje tělo méně/ čokoláda - tuk + cukr oproti oplarce s ceeáliemi s minimen tuku nebo ovocnému fit nízkotučnému jogurtu, vše je sladké/. Hledám záměrně dietnější varianty stravy pro celou rodinu a už i oni je začínají jíst, tady je ta radost ještě větší, protože děláte něco i pro své blízké - úroveň čtyři.

Tak třeba mne odsuďte, ale musela jsem to tdy napsat, abyste si v duchu zapátrali v hlavičce, kde jste, jaký kus cesty jste už ušli.

No a vyhodnocení???

Nultá úroveň - zkouší třídenné diety z asáků a diví se, že zase tloustne, zástěra se bude hodit i do budoucna.

První úroveň - je nakročeno dobrým směrem, jen motivace je ještě asi slabší a přetvává strach z náročnosti, pokud půjde člověk dál, může zhubnout efektivně.

Druhá úroveň - chápání už započalo, jsme ochotné vložit do toho určitou energii, motivace je zatím vnější, hlavně vzhled a oblečení, chybí přesvědčení sebe sama, že nemusím sníst vše, co sní moje rodina, tady se už dá zhubnout dlouhodobě.

Třetí úroveň - už chápu, že nejsem otrok zdravé výživy, ale mohu si tak dobrovolně vylepšit zdraví a změna postavy přijde s tím. Mám vnitřní radost z toho, že jím zdravě a nepovažuji to za omezování, ale za svou přednost, mám z toho radost a mám radost i ze sportovních aktivit, pokud mi to zdraví nedovolí, tak se raduji aspoň z vycházek. Stres z nového způsobu žití a jídla mizí, jsem klidná a cítím se skvěle, tady dojde nejen k dlouhodobému zhubnutí, ale také k ozdravění organismu na delší dobu.

Čtvrtá úroveň - Všechno co u třetí a ještě radost, že si to vše mohu užívat s blízkými v rodině a popřípadě s kamarádkou, celoživotní udržení váhy i zdraví.

Tak Vám všem držím palečky, abyste došli aspoň na trojku, můj cíl je vás podporovat po celou dobu programu, abyste se tam dostali. Zdraví Eva

Re: Motivace

(Jana J, 22. 11. 2010 7:36)

Evi, krásně napsáno. Ve spoustě řádků vidím sama sebe. Díky Vám za všechno.

2. měsíc pryč

(Ivana, 21. 11. 2010 21:50)

Datum Moje váha [kg]
17.9.2010 118,5
21.11.2010 103,2
Dobrý den,

tak 15kg je dole :-) a dva měsíce uplynuly... psala jste, že po zhubnutí 15kg nastanou nějaké úpravy v jídelníčku, nejspíš snížit navýšení? Také vím, že už bych teď měla jet sama, ale vyhovuje mi posílat ty kontrolní váhy, protože mě to jistí nebo jak to vyjádřit . Chci pokračovat dál dokud se nedostanu na přijatelnou váhu, což je alespoň 75kg.

Re: 2. měsíc pryč

(Eva, 21. 11. 2010 21:55)

Výsledek je krásný, změny navýšení jsem psala už na email, jinak pište dál,E

????

(SILVIE, 21. 11. 2010 17:55)

KTERÝ DEN SI MÁM VYBRAT, KDYŽ MÁM NĚJAKOU STŘEVNÍ INFEKCI, NEBO CO TO JE? DR. U DĚTÍ RADÍ 1.DEN ČAJ ČERNÝ, 2.DEN ČAJ A BÍLÉ PEČIVO A 3. DEN BÍLÉ PEČIVO,ČAJ, KOŘENOVÁ ZELENINA-VÝVAR. JÁ TO VŽDY U SEBE ŘEŠÍM BANÁNY,SMECTOU, MŮŽU I TEĎ?
DÍKY ZA ODPOVĚĎ. :-D

Re: ????

(Eva, 21. 11. 2010 19:10)

Normálně pečivo a čaj a po nemoci pomalinku najíždět postuponě na jídelníček.

Tak jsem doma

(Eva, 21. 11. 2010 19:16)

Pokusím se během dvou dnů probrat všemi emaily, bylo to fajn, v pondělí pošlu některé slíbené jídelníčky.

uuuu-úúú :-)

(Soňa, 21. 11. 2010 8:22)

Dnes je úplněk!! :) Kdo vydrží očistu??? :)

Renče

(Eva , 19. 11. 2010 22:51)

Nebraň se tomu, taky jsem měla takové období, najdi tady v menu !Rybí týden" a dej si ho, kilča se budou vytrácet ještě rychleji.

Re: Renče

(Renča P., 20. 11. 2010 10:08)

Evičko,díky za odpověď,já se tomu nebráním,ono to ani nejde,chuťje veliká,takže postupuji dle Tvých rad.Přeji Vám tam v Luhačovicích hodně pohody a legrácek-ať si odpočinete od tech všedních starostí.Přeje Renča

Pozdrav

(Eva, 19. 11. 2010 22:54)

Je nás tady v luhačovicích 8 a moc vásím mám všechny zdravíme, zatím mám za sebou večerní vysvětlovačku o dietce a plán cvičení na zítra a dvě skleničky bílého vína a jdeme s Věrkou zalomit, po tom cestování a všem ostatním jsme unavené, na emaily odpovím průběžně v neděli večer a v pondělí, prosím o schovívavost, jídelníčky budu ve volných chvílích dělat, ale emaily už nezvládnu. Tak dobrou noc.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »