Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 23

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

Už dnes je kniha k dispozici, takže si mne  budete moci brát s sebou v knižní podobě i na chaty a chalupy, prostě za vámi vlezu všude i na nejmenší místnůstku, kdo tam čtete, cha, cha.
Text bude 215 stránek a 6 stran barevných fotografií.
Tak kde by ji potom chtěl, můžete psát předběžbé objednávky na emailu kniha.eva@seznam.cz

Prosím, pište do emailu své adresy, abych to nemusela hledat v papírech.

 

kniha.jpg

OBSAHUJE UCELENÝ POHLED NA ZDRAVOU STRAVU REALIZOVATELNOU Z NABÍDKY BĚŽNÝCH OBCHODŮ A JÍDELNÍČEK NA 5 DNÍ K VYZKOUŠENÍ A MNOHO ZDRAVÝCH RECEPTŮ, KTERÉ S DĚVČATY POUŽÍVÁME.

ALE JÍDELNÍČEK NA MÍRU TO NENÍ, TEN SE MUSÍ KAŽDÉMU UDĚLAT EXTRA.

Cena je 295 včetně poštovného a balného.  Už chystám ale druhý díl, o tom, jak se cítit mladší a vitálnější do co nejvyššího věku. 

 

sejmout.jpg  

Ověřovací odkaz na stránku VZP:

 

Náhledy fotografií ze složky Sportovní pomůcky, sportovní potřeby


 

Komentáře

Přehled komentářů

Motivace, sebevědomí a ta "HLAVA"

(Pavlína, 24. 11. 2010 11:59)

Milá Evičko a moje milé kolegyně v hubnutí, doufám, že nevadí, že vás oslovuju tak důvěrně, ale považuji Vás za své přítelkyně i když se neznáme. Dlouho jsem tady na stránkách nebyla a teď vidím, že hodně řešíte srovnat si to v hlavě. Mám úplně stejný problém, který se netýká jenom hubnutí. Hrozně nízké sebevědomí, dominantní manžel, pocit, že všechno je zbytečné a marné. Přitom na první pohled je vše O.K. – mám krásnou práci, dvě úžasné děti, pár lidí kolem sebe, kteří mě mají rádi a já mám ráda je…. Ale toho pocitu, že to není ono, se pořád nemůžu zbavit. Teda až donedávna, asi půl roku zpět, kdy jsem na tom začala velice intenzivně pracovat, díky svojí kamarádce, která prožívala asi před třemi lety úplně podobné pocity. V našem případě se to týká hlavně vztahů, manželství a poměrů v rodině, ale to sem nepatří a nerada bych vás s tím zatěžovala. Ale s hubnutím to velice úzce souvisí. Já mám třeba jídelníček od paní Evy asi od dubna, a ani jednou se mi nepodařilo ho držet víc, jak 14 dní, i když jsem se po něm cítila výborně a úplně mě nadchnul. Něco jsem sice dala dolů, ale má představa je někde jinde. Musela jsem ale přijít na to, že motivace je sice dobrá věc, ale nestačí. Pokud řeším problémy nějakou berličkou jako jídlo, alkohol nebo cigarety tak to asi nebude O.K. Samozřejmě přišla fáze obrovského zklamání sama sebou, vztek, že nic neumím a nedokážu, to už je za mnou a vím, že je to jinak. Problémy se pochopitelně nevyřešily a já jsem cítila ještě hůř. Takže jsem si řekla: takto teda ne!!! Začala jsem studovat knihy paní Jordánové o sebelásce a sebevědomí, Barbary DeAngelis – Tajemství života, která by každá žena měla znát…… a taky objevila další úžasné stránky, kromě stránek paní Evy ( Vaše úvahy o motivaci jsou taky moooc výživné), http://www.silna-zena.cz/, kde jsem úplně náhodou našla krásnou myšlenku: "Bohyně se nesnaží, ale dovolí druhým, aby se snažili o ni. " Ten den jsem se úplně necítila dobře, ale tohle mě dostalo, jako kdyby se mi rozsvítilo. Jasně, pokud se neustále zabývám myšlenkami typu, že je všechno stojí za ……. starou belu, tak nikdy nemůžu působit pozitivně. Jak na okolí, tak sama na sebe. A pochopila jsem, že změnu můžu udělat pouze a jenom já, nikdo to za mě neudělá. To je právě v té hlavě!!!!! Něco už o tom vím, jsem dva roky abstinující alkoholička, a věřte, že to je opravdu boj, tuhle bitvu vyhrát…. A absolutní výhra to není….. Takže pokud tyto moje řádky aspoň jedné z vás pomohou, budu moc ráda. Pokud byste chtěly diskutovat dále, ničemu se nebráním, ale asi na mailu. Nerada bych si tady zakládala vlastní blog a Evičce tady dělala nepořádek v jejím systému.
Evi, Vám se moc omlouvám, jestli jsem tady zabrousila na nějaké nevhodné téma, ale třeba to k něčemu bude. Pokud máte Vy nebo některá z kolegyň nějaké připomínky nebo dotazy, pište na p.hanuskova@centrum.cz Ráda odpovím. A věřte paní Evě, že ten problém je opravdu ve vaší hlavě, a ty úžasné jídelníčky vám velice radikálně pomohou ho vyřešit. Dělám chytrou… , sama ještě krásná a hubená nejsem, ale věřím tomu, že do jara budu sexy krasavice Pavlína

Start

(Milena, 24. 11. 2010 11:31)

Ahoj, tak dneska jsem začala. Doufám, že vyděržaju a půjde mi to tak dobře jako většině z vás. :-)

odkaz na ložní prádlo

(Pavlína, 24. 11. 2010 11:12)

Dobrý den Evi, před časem jste tady uvedla odkaz na e-shop s ložním prádlem za úžasné ceny. Chtěla bych poprosit znovu. Vůbec si nepamatuju, co to bylo za firmu a něco bych chtěla pro Ježíška objednat :-) A ještě, jestli to není velký problém, ten eliptical, který používáte. Díky moc apřeji krásný zimní den Vám i všem ostatním :-) Pavlína

mimořádné dny???

(JANA K, 24. 11. 2010 9:03)

Dobrý den paní EVo, vašemu jídelníčku jsem se za žačala věnovat minulý pátek 19.11 do toho přišla MS chci se jen zeptat zařadím mimořádné tři dny i po tuto dobu mohu navyšovat o ty procenta co jste mi doporučila, nebo musím jídelníček strikně dodržet podle stanovené gramáže??? Moc děkuji za odpověd výsledky pošlu v pátek. Mějte se moc hezky a ještě jednou děkuji za odpověď. Jana Kar.

Re: mimořádné dny???

(Eva, 24. 11. 2010 9:17)

Navyšovat mim. dny jen při hladu mezijídly.

Re: Re: mimořádné dny???

(JanaK, 24. 11. 2010 9:24)

Mockrát děkuji za odpověď.Ozvu se v pátek jak to vypadá po prvním týdnu.Jen mě opravdu překvapilo, že mě nehoní mlsná na sladké, nepamatuji si, že bych kdy byla 6dní bez sladkého a teď mi to vůbec nepřijde, je to opravdu paráda.JanaK

Je to moc pěkné to tu číst

(Eva, 24. 11. 2010 6:57)

Určitě si také přečtěte, recepty na zdravější Vánoce a nedejte se strhnout tradicí vyžraných českých Vánoc, plných tuku a cukru a alkoholu, vyrazte raději plavat, na vycházky, tančit nebo cvičit, kvůli pár dnům přece nebudeme jako koule, berte Vánoce jako možnost pro aktivitu a Silvestr jako příležitost k tanci a pohybu. Některé své příbuzné ráda uvidím a potěším se s nimi, něco jim nabídnu, ale chci, aby to bylo spíš o setkání než zase o jídle. Některé zvyky v naší zemi jsou přehnané.
Vaříme zdravě 2 - dietní Vánoce - najdete v menu na levé straně stránky ve sloupci.

Moje pokroky

(Jana D2, 23. 11. 2010 21:52)

Datum Moje váha [kg]
17.10.2010 99,0
23.11.2010 88,6
Dobrý den Evi,

posílám Vám v příloze kontrolu váhy.
Jsem naprosto unešená z toho, jak Váš jídelníček funguje!!! Jsem zvědavá, jestli budu schopná se dostat na 72kg, které jsem naposledy měla někdy na základní škole :-)
Ale už teď jsem sama se sebou moc spokojená (ale samozřejmě pokračuji).
Jakmile budu mít možnost, tak se nechám vyfotit a fotku Vám pošlu.
Jsem hrozně ráda, že jsem natrefila na Vaše webovky!

Krásný den

Jana D

Začátek

(Jana D, 23. 11. 2010 20:49)

Dobrý večer Evo,

Chtěla jsem Vám napsat, že včera jsem začala držet dietu, kterou jsem od Vás dostala.Zatím to jde dobře žádný hlad nepociťuji.Nejvíc mě překvapilo, že včerejší váha byla 92,6 a dnešní už 91,1, vážím se ráno než jdu do práce.
Jídlo si vždy přípravím do mističek na další den a o to to je snažší.

Přeji hezký večer
Jana D

Už to došlo

(Radana B, 23. 11. 2010 20:05)

Dobrý večer,
potvrzuji došlé CD. Vše je v pořádku, tak začínám. Zatím nemám žádné otázky, vše je pěkně vysvětleno, popsáno.
Pěkný večer.

Rozhodnutí

(Janča, 23. 11. 2010 15:21)

Dobrý den,zdravím všechny "hubnulky".Já jsem nová,začínám od včerejška 22.11. a jsem moc ráda,že jsem se k tomu odhodlala a taky,že jsem našla tyhle stránky.Jste tady moc fajn a paní Eva taky.Když si tady čtu tak mi je hned líp,že v tom nejsem sama.Třeba jak psala Katka M. tak to je jako by psala o mně,úplně jsem se tam poznala a půjdu se podívat po tý knížce,protože můj velký problém je taky stres.
Všem tady držím palce,aby jsme to zvládly a byly jsme spokojené.
Janča

děkuji všem za pěkné výsledky a něco pro Katky

(Eva, 22. 11. 2010 20:04)

Děvčata a co jsem měla říkat já, když jsem ty dny testovala a snažila se vytvořit něco logického? Nejlépe se cítím po cvičení.

Re: děkuji všem za pěkné výsledky a něco pro Katky

(katka m, 23. 11. 2010 10:21)

máte pravdu, paní Evo, taky se cítím po cvičení super, ale průšvih nastává, když už nejsem schopna se ani k němu dokopat :)

Pozdrav po čase

(Eva S, 23. 11. 2010 9:06)

Ahoj Evinko,moc tě zdravím!
K dietě: 56kg z půcodních 60kg,73cm v pase z 86cm ! Jsem moc spokojená.Teď s tím počasím jsem samozřejmě ubrala na vycházkách,psovi se taky nechce do zimy,ale aspoň každý den 1/4 hoĎky cvičím a cítím se dobře.Kdyby tak nebyly ty Vánoce,to bude průšvih-jako každoročně,jak ty říkáš,tlačenka na nožičkách. Těch 86 v pase bych nerada.Tak zůstávej plna dobré nálady a zdravá,já se Ti před svátky ozvu,jak jsem na
tom.Abych nezapomněla:jídelníček od tebe trošku obměňuji a ještě mám na dalších 14 dní-pohoda.

Pozdrav po čase a dotaz

(Pavla Š2, 22. 11. 2010 20:40)

Dobrý den Evo,
posílám pozdrav . Hubla jsem s Vámi na jaře (úspěšně) a váhu si stále držím. Chtěla bych zaslat jídelníček pro svoji maminku.
Konečná váha je 67,6 (z 76,9).
Velikost oblečení byla téměř o dvě velikosti menší.

Re: Pozdrav po čase a dotaz

(Eva, 22. 11. 2010 20:42)

Tak jo, ale nějak sepište prohlášení a na něj napište doručovací adresu tu Vaši. Jinak vše máte, že jo?

Rozhodnutí

(Katka K3, 22. 11. 2010 20:21)

Dobrý večer, Evo,
20.9.2010 101,2
22.11.2010 90,0
Rozhodla jsem se ještě pokračovat měsícem č. 1 dokud nebudu mít celkový úbytek 12 kg, potom bych nejspíše zvolila fázi udržování cca na 1-2 měsíce, a potom bych nadále chtěla ještě něco zhubnout.

Katka

5.týden

(Lenka K2, 22. 11. 2010 20:02)

Dobrý večer,
posílám přehled váhy. Po pěti týdnech mám dole 6kg, což je moc fajn.
Přeji příjemný den.
Lenka

Zprávy z bojiště

(Skorosousedky, 22. 11. 2010 17:24)

Dobrý den. Na začátku jsem vážila 76,5 kg nyní 68 kg a dcera 84 a nyní 76,
Někdy nestíhám dodržet tu dobu 3 hodin,ale snažím se. Cítím se dobře a
taková lehčí.

Pokračování

(Jarka Š, 22. 11. 2010 17:10)

10.11.2010 85,0
22.11.2010 81,2
Dobrý den, posílám moji váhu. Jde mi pomaloučku dolů, mám obrovskou radost. Jsem také spokojená s tím, že jsem zvládla sobotní oslavu padesátin a věděla jsem, co si mohu dát. Moc Vám děkuji a „jedu dál“. Snad i Vy jste s mým poklesem váhy spokojená. Zdravím Vás a přeji báječný večer. Jarka Š


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »