Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Moje cvičení

(Eva, 22. 6. 2009 21:29)

Já nejdřív vydržela na strojích tak deset minut, pak po týdnu patnáct, nejvíc mne baví ten Cross trenažér, nyní vydržím v kuse asi 40minut, ale chce to trénovat.
To se pak potím a utírám se u toho a piju vodu.

Nevadí..

(Olinka 25, 22. 6. 2009 21:23)

Evi, nezlobíme se. Já cvičila jen celkem 30 minut, s přestávkami po 100 krocích.Celkem asi 1200 kroků na začátek..

Mám toho dost

(Eva, 22. 6. 2009 21:20)

Přijela jsem dnes později a nyní počítám, jen to nepřežeň s cvičením, ať Tě zítra nebolí stehna, po cvičení je dobré svalečky i protáhnout, zdravím všechny a musím děvčatům nachystat jídelníky, tak se dnes moc neúčastním, nezlobte se.

Gratulace

(Eva, 22. 6. 2009 21:18)

Gratuluji všem k úspěchům.

Dvě kamarádky

(Věra a Marie, 22. 6. 2009 21:17)

Dobrý den úbytek váhy za 4 týdny Věra 9,30kg , Marie 7,50 kg . Věra W
Píšu za sebe centimetry oh o 8cm,op 9 cm, os 6cm okolí doby břicho pryč i pry v obličeji je to vidět chci začít chodit do posilovny abych zpevnila břicho jinak se cítím skvěle .Věra

Evi, kdepak jsi?

(Olinka 25, 22. 6. 2009 21:15)

Evi, zdravím, jak se máš celý den? Málo času s koncem školního roku?

Kristýně

(Olinka 25, 22. 6. 2009 21:14)

Ten bílý den mě teda moc neprohnal, ale na každého to účinkuje jinak, jinak jsem si teda s mamkou libovala..

jen tak...

(Olinka 25, 22. 6. 2009 21:12)

Tak mám za sebou bílý den, zítra ZD a pak také mim. a ještě dáme ovocný (máme třešně).Žehlení, k tomu šlapání na stepperu, paráda :-). Ještě mám týden volno a od 1.7. jdu do své první práce :-).

jen tak

(Andrea N., 22. 6. 2009 21:02)

Tak hlásím, že sluníčko není nikde !!!! Přijela jsem zrovna z Hradce a celou cestu pršelo, hnus. Jinak bílej den super taky mi dost vyhovuje tak jsem zvědavá na ten zázrak na digošce, ale zítra ještě jedu ten zeleninovej den a pak MD to budou výsledku :-))) Teda Olinko ty si nějaká akční, ráno žehlíš pak šlapeš :-))), ale jinak s tebou souhlasím taky bych si dala bílej týden :-))) tak se na tom stepru neznič :-)))

BÍLÝ DEN

(KRISTÝNA, 22. 6. 2009 20:51)

TAK TO SI MUSÍTE NAPSART EVIČCE A ONA VÁS NAVEDE DÁL , ALE FUNGUJE OPRAVDU BRAVŮRNĚ , TAK ČTU O STEPRU , JÁ ZASE K NAROZKÁM ORBITREK... JSEM ZVĚDAVÁ , MÁ BÝT UŽ NĚJAKEJ LEPŠÍ , PRVNÍ MI VYDRŽEL ROK A POHOŘEL- LEVNĚJŠÍ Z GLOBU , ALE POTÍM SE NA NĚM AŽ DOST... TO VŽDYCKY OBDIVUJU SVÝHO MANŽELA , ŽE SE MNOU JEŠTĚ POŘÁD JE , TAKOVOU KRÁSU NEBESKOU... NA ZAČÁTKU JSEM MUSELA BÝT SAMA V MÍSTNOST , TEĎ UŽ TO TAKOVÁ HRŮZA NENÍ , TAK JDU ZASE DÁT ZADEK DO POHYBU , JESTLI NEZAČNE BÝT BLAZE .. ASI SEŽERU ČOKOLÁDU... POTŘEBUJI SE JÍT POŘÁDNĚ VYVENČIT SE PSEM A NEMŮŽUUU, POŠKETE PROSÍM TROCHU SLUNÍČKA

Bílý den

(Jiřina Benešová, 22. 6. 2009 18:16)

Ahoj můžete mě někdo napsat co je to ten bílý den nikde jsem to nenašla.Děkuji předem.Váha se mě nějak nehýbe mám pořád mezi 75-73kg.Snažím se všemozně.Mám nějaké zdravotní problémy.

pro paní Evu

(Kamila, 22. 6. 2009 17:29)

Tak Vám opět po týdnu píšu,mám další kilo dole a cítím se skvěle (tak nějak lehčí).Musím říct,že mne mile překvapilo když jsem se po těch 14 dnech změřila na cm je toho dole dost(ted už to určitě nevzdám a vydržím až do konce).Moc Vám děkuji
Pro porovnání na začátku váha 80kg,prsa 108,pas 101,boky109,stehna 64.Po 14 dnech váha 78,prsa 104,pas 98,boky 104,stehna 61.Zatím se mějte moc hezky a zase se ozvu

Stepper

(Olinka 25, 22. 6. 2009 17:19)

Tak na něm s přestávkami šlapu celé odpoledne, je to znát, stehýnka bolí :-). Počasí je hnus, to je tedy léto..

Pett

(Olinka 25, 22. 6. 2009 12:57)

Bílej den je super!!Já bych si dala klidně bílý týden, ale tělo by mělo málo sacharidů...
Mám tento:
http://www.insportline.cz/316/stepper-insportline-mini-s-drzadlem

Byl k němu i dárek, posilovač rukou, ten se také hodí.

.. ještě jednou

(Pett, 22. 6. 2009 12:39)

jinak dneská mám taky bílej den - a zítra zeleninovej a pak MD - to jsem zvědavá o kolik se mi to pohne:o))Ona mi váha taky nějak stávkuje, ale už docela dlouho:o)Ale ten bílej den mně přijde úplně skvělej - vůbec nemám hlad a chutná mě to:o)Olinko a jakej sis koupila stepper - já o něm taky přemýšlím - mám rotoped ale stepper mně přijde lepší!!!

ahojda

(Pett, 22. 6. 2009 12:36)

Ahoj všichni, tak nejdřív chválím všechny z nových fotek, všem vám to moc sluší - máte za sebou kus práce ale báječný výsledky!!!Vaše fotky jsou vždycky motivace:o)Já sem s Evičkou zhubla už přes deset kilo, ale nemám odvahu sem fotečky posat -tak možná až se dostanu na váhu jakou chci, tak se odhodlám:o)

Dárek je doma!

(Olinka 25, 22. 6. 2009 11:56)

Hlásím, že dárek za státnice dorazil!Stepper je po hodině práce sestaven!!!Můžu si nastavit i výšku kroku, počítá to kalorie, atd. No, teď se bude chudáček mít, my mu s mamkou dáme!

Poděkování

(Máša S., 22.06.2009 , 22. 6. 2009 11:16)

Dobrý den, hubnu od 14. dubna 2009 a zatím mám dole 5,7 kg. Jde to pomalu, ale jistě dolů. Jsem Vám, paní Evo, nesmírně vděčná za to, že jste mi poskytla ty nejdůležitější informace k tomu, abych bez hladovění směřovala ke štíhlé postavě. Není až tak důležité, jak rychle toho dosáhnu;
hlavní principy stravování už mám tak zažité, že je mi hned jasné, co bude, když sním něčeho víc než je třeba, nebo nějaké jídlo, o kterém vím, že je tam například smetana, nebo něco jiného tučného. Už to chápe i moje rodina, tak mě spíše napomínají,
když například mlsně hledím na pekáč se žemlovkou (včera večer), a dcera varovně zvedá prst a říká: "Mami,nejez to - zítra budeš litovat!" Tak takhle to u nás funguje. Zatím je dole 5,7 kg, ale vím jistě, že to půjde dál dolů, i když třeba
pomalu. A rozhodně to nevzdám.
Máša

Andrejka

(Irena 32 let, 22. 6. 2009 11:15)

Děkuji

Ivetce

(Andrea N., 22. 6. 2009 10:46)

Ivetko díky moc za povzbuzení :-))) někdy mě ta váha fakt dostává, ale jak říkáš třeba se jednou zapomene a my ji přelstíme :-))), ještě že se tady holky máme a můžeme se podporovat, bejt v tom sama tak už s tím určitě dávno seknu a je ze mě zase buřt :-)))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »