Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Evě

(Dana L., 8. 6. 2009 14:47)

Vůli mám, ale depky, když to nešlo dolů řešil kdo? No přece Eva:-) Kdo měl tu první největší vůli? Zase Eva:-) Od koho to člověk pochytil? Zase Eva:-)

Daně

(Eva, 8. 6. 2009 14:37)

Jo takovou vůli bych chtěla mít, já jen 26, cha ,cha.

Nudle

(Eva, 8. 6. 2009 14:36)

Je to jedno které, sacharidy obsahují obojí, ostatní odpovím večer, jo?

Daně

(Andrea N., 8. 6. 2009 14:14)

Teda paní Dano, velká gratulace koukala jsem na vaše fotečky, kde jste měla dole 22 kg a o těch dalších 5 kg musíte bejt ještě krásnější, moc gratuluju je to opravdu velká změna. Je vidět vaše velký odhodlání a pevná vůle. Držím pěstičky a přeju hodně zdraví ať si to kolo a hlavně ten dobrej pocit můžete pořádně vychutnat :-)))

Evče

(Kmoška, 8. 6. 2009 13:23)

Jo, zapomněla jsem se zeptat, mám v jídelníčku čínské nudle, můžou to být ty skleněné, tuším, že rýžové? Nebo to mají být ty krouceninky nažloutlé? děkuji

Daně

(Kmoška, 8. 6. 2009 13:20)

Tyjo!!! Smekám. Já tedy začínala na větší váze, ale taky se dočkám. Za týden odlétám s babincem(mamka, ságra, neteře a teta)do Bulharska na dovču. Poprvé v životě k moři a poprvé letadlem!!! Po pádu aerbasu mi není dvakrát do juchání. Tak ještě musí nějaké to kilčo zmizet. Nebudu sice jak modelka, ale už sama pro sebe se budu cítit líp, s vědomím, že nejsem jak hrošice.

po víkendu

(Lenka B., 8. 6. 2009 12:56)

Ahoj,tak čtu,jaké jste šikulky šikovné,i to,že nejsem sama,která víkendy nevydrží.Jen mi štve,že dolů to jde po dekách,ale nahoru po víkendu skoro kilo navrch.
Byl kousek koláče u tety a knedlo-vepřo-zelo u dědy k obědu. Dobře mi tak.Také jsem se dočetla,když jsou míry mínus sto váha,tak to dolů moc nechce.To je i můj případ.Mám 168cm a 66 kg.

Nejen Irence

(Dana L, 48 let, 175 cm, 8. 6. 2009 12:47)

Hubnu s Evičkou od 13. 1. Zprávu podávám vždy v úterý. Zatím jsem ze 105,5 dala dolů 27 kg, doufám, že zítra se ukáže už i něco více :-). Chci jen napsat, že až do doby ne moc minulé, jsem se s pozitivním ohlasem u nikoho nic moc nedočkala. Hlavně ne u ženských. Chválit začali až kolegové. Myslím si, že to určitě bylo vidět, ale nikdo nic. Docela to člověka mrzí, ale říkám si, že hubnu pro sebe. Doma mám perfekt podporu, tady na www si píšu s jednou zpřízněnou duší, navzájem si sdělujeme váhu, úbytek a podporujeme se. Jedna kolegyně mě podporuje celou dobu. Nikdy se nezapoměla zeptat na váhu. Sama je štíhlá. Taková podpora navíc je super. Těď už si jídelníček sestavuji sama, řídím se přístupem Evy, neustále se hrabu ve flora.cz, zjišťuji, co můžu a co ne. Cítím se skvěle. Neměla jsem choutky, ani na sladké, ani na uzeniny. Samozřejmě jsem zhřešila, ale hned jsem to řešila dávkou cvičení nebo mim dnem. I teď si dám vínko, ale musím říct, že vše s mírou. Od začátku diety jsem cvičila, teď jezdíme na kole. Napsala jsem teď, ale bohužel po třech týdnech jedeme s manželem na kolo. Dva týdny jsem byla nastydlá, týden bylo šeredně, tak doufám, že dnes počasí vyjde. Držím všem pěsti.

jo

(Lenička, 8. 6. 2009 12:37)

a já večer tv neuvidím, jdu se topit na ten vodní aerobic, tak to je tedy blbý...no koukejte a pak poinformujete) já už mám vytepovanou jednu místnost, ted ještě obývák s fleky od různé rozpatlané papu mé dcerunky a bude to hlavní za mnou)už aby) vkleče a jednou rukou ponevadž levou mi to nejde tak dobře to docela bolí..)ale je to výdej takže ok)

Lídě T

(Irena 32 let, 8. 6. 2009 12:12)

Dík.Jdu si ho hned udělat na večer.Jedu s dětma na plavání a v 18h přijíždím hladová jak vlk:))

večer

(Irena 32 let, 8. 6. 2009 12:10)

...hm,tak z toho nic nebude.Koukám,že na Nově dávají seriál o veterinářích,tak to budou u TV dřepět děti:))

Kmošce

(Irena 32 let, 8. 6. 2009 12:08)

Gratuluji k úbytku a ke kondici.
Zkusím to večer stihnout,abych se jukla.Ale mám před tím stepaerobic a podle počasí bych tam chtěla jet na kole.Takže přijedu hotovson a asi to zkouknu na gauči s jogurtem v ruce:))

Okolí

(Irena 32 let, 8. 6. 2009 12:04)

No mě to mrzí jenom od přátel.Já kolem sebe moc tlustých lidí nemám,naopak.Takže o závisti to asi není.jenom mi pak vždycky projede hlavou,jestli jsem jim lhostejná!?
Zase na druhou stranu se třeba někdo bojí aby tou poznámkou neurazil...že by upozornil na dřívější tloušťku.
Ale těch pochval slyším taky dost.Až už je mi to trapné,protože já se stydím zato,že jsem to nechala dojít až na těch 105,5.

dík

(Kmoška, 8. 6. 2009 12:00)

díky moc za slova podpory. Večer se přidávám k hromadnému cvičení při Souboji. Nejsem si jista, že to vydržím tu hoďku, ale že se budu hejbat, to teda budu!! Tak se přidejte všici!!!!!!!!!!!!!!A ještě k tomu jak se cítím. Po fyzické stránce se to nedá srovnat proti tomu jak mi bylo před 10kg. Ufuněná, unavená, ospalá, protivná, bez nálady. Teď? nejsem líná si doběhnout, podat, vydržet déle cvičit, nejsem ochrápaná, spíš mám opačný problém, stal se ze mně nespavec. Dříve jsem už v 8 večer měla půlnoc, ale teď to jistí tak 1-2 hodina ráno. To mi lehce vadí, že nejsem vyspalá, ale jinak se cítím výborně.Nožky neotékají a utíkají skoro samy, nefuním a hlavně se šílěně nepotím v ksichtě jako dřív. Já nemohla doma ani vytřít, abych nebyla slitá potem. Tak to pro ty Váhavky, fakt je bez těch kil líp. Když si vyrovnám 10kg pytlíků mouky, tak to je pryč. V rukou bych to tahat nechtěla.

Lída T nyní 27 let

(Lída T, 8. 6. 2009 11:48)

Já , když jsem sama doma a děti jsou u bývalého, dělávám zase tenhle salát.
Zeleninový salát s tuňákem
Ten salát je úplně jednoduchý: vem všechnu zeleninu jakou máte doma - hlavně rajčata, salátové okurky, papriky, čínské zelía sterilovanou kukuřici tak polévkovou lžíci.
A úplně nahoru doprostřed dám tuňáka z konzervy - asi 80g v rajčatové šťávě a to rovnoměrně dozdobím nakrájeným uvařeným bílkem z několika vajec.

závíst

(Andrea N., 8. 6. 2009 11:35)

Souhlasím s tím, že je to opravdu závist a nic jinýho. Sleduju lidi co jsem dlouho neviděla a je na nich vidět jak si mě měřej a prohlížej, ale nezmíněj se ani slovíčkem natož aby pochválili. Ale naštěstí mám kolem sebe i plno lidí, kteří chválej a ptaj se jak jsem to dokázala a to moc potěší. Tak se pěkně vykašleme na ty nepřející, my sami přece moc dobře víme co jsme dokázali a ještě dokážeme a důležitý je jak dobře se cítíme my :-))). Taky se musím přiznat, že jsem o víkendu zhřešila, měli jsme oslavu a v neděli mi to váha pěkně spočítala. Ale nasadila jsem dva MD Evča poradila i jinak tak si myslím, že to bude zase v poho. Ani jsem si to moc nevyčítala, držím se už skoro třetí měsíc a tělo občas nějakej ten šok potřebuje aby mělo co dělat :-))) a nezlenivělo. Přidávám se k výzvě ohledně těžké váhy, minulej týden mě taky vyhnala na stroj tak to asi zavedu jako pravidlo. Tak se všichni držte a nenechte se otrávit záviscema co by ve skrytu duše chtěli bejt jako my tady a třeba je tu nakonec i potkáme jenom potřebujou svůj čas

Jak to dtžím nyní já

(Zlatka, 8. 6. 2009 11:28)

JÍDLO
1. po 17. hodině sacharidy jen po 25g a dlouhé a hodně zeleniny a pití
2. každou středu zeleninový den podle Eva, však víte jaký
3. nejím tučný jogurt ani tvaroh, nejím sádlo a máslo a vepřové maso
4. denně vypiji 3 litry vody a ovocných čajů, před každým jídlem sklenici vody
5. každý čtvrtý týden dám dva rybí dny
POHYB
1. každý den 30 minut rychlé chůze
2. v pondělí a ve čtvrtek na cvičení
3. o víkendu alespoň plavání nebo vycházka
4. nejezdím už zásadně výtahem
5. když mám čas, vystoupím z městské dopravy o stanici dřív a jdu pěšky
6. všechno doma si podávám sama, nikoho z rodiny neotravuji slovy :"Přines mi, prosím......"
Evi, já jsem se obrátila o 180 stupňů a nohy mi neotékají, tlak mi paní doktorka naměřila mnohem nižší.

Kmošce

(Eva, 8. 6. 2009 11:13)

Možná by ráda byla jako Ty, jen se stydí zeptat, tak to maskuje hrubostí.Já vždycky věřím v to hezčí v lidech.

Pro Irenku a Kmošku

(Jana Z, 8. 6. 2009 11:08)

Holky, blahopřeji k úbytkum a když někdo neumí pochválit, tak holt se to nenaučí nebo že by závist? Hlavně, že se cítíte fit a v pohodě a bude to lepší. Vydržte a Kmoško, mít silnou vůli každý neumí-takže chválím MOC

reakce okolí

(Kmoška, 8. 6. 2009 10:53)

no je fakt,že si lidé moc nevšímají. my měli včera taky dětský den. Holky, co mě vidí často tak ještě nic nepozorují, přitom je 10 kg fuč. Když mne manžel chválil, že ani jahodový knedl jsem si nedala, tak většina obdivovala pevnou vůli. To moc potěší a povzbudí. Jedna mě ale šokla, to už jsi shodila 10kg a vypadáš takhle? No to moc povzbuzující nebylo. Ale co, já se tam dohrabu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »