Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Pett

(Eva, 25. 6. 2009 21:22)

To nemám vyzkoušené.E

Markétě

(Eva, 25. 6. 2009 21:21)

Napiš mi na email.

Kristýnce

(Věra, 25. 6. 2009 21:20)

Čím Tě měřili? Já se chystám změřit do lékárny, ale mám navíc sklerozu, tak když jdu přes město, tak na to vždy zapomenu. To by mi taky moc radost neudělali. Byl to ale důvěryhodný přístroj? Když si změřím tuk doma na váze, tak mi píše fatale, ale pořád chodím do práce,tak mrtvá asi nejsem, i když se tak někdy cítím.

Dobrý večer!

(Markéta, 25. 6. 2009 21:19)

Ahoj všichni,
ráda bych se k Vám přidala. Jste všechny úžasné, klobouk dolů!Dnes mám za sebou první den podle jídelníčků paní Evy a už se moc těším na úspěchy :-). Mám 86 kg a 170cm. Je mi 34 let a mám dvě malé dětičky.
Irenko, jsem přesvědčena o tom, že správné hubnutí znamená ztrácet pouze tuk..nikoli aktivní hmotu.

Ivetce a ostatním

(Věra, 25. 6. 2009 21:09)

Ivetko, já jsem v hubnutí opravdu přeborník. Pamatuji si, že ještě v družině mi učitelka řekla, jak pěkně jsem zhubla. A to už je několi desítek let.A co mám literatury! Nyní ale opravdu konečně hubnu proto, že poctivě jím a to my, co rádí jíme, umíme ocenit.Hlavně musíme vydržet a pomáhat jedná druhé, aspoň slovní podporou. Snad se někdy také potkáme.Moc bych chtěla na podzim opět do Bystrého, ale vím, že některé to mají daleko.Také bychom mohly udělat výlet se cvičením do toho teplíčka.Ale to chce ještě trochu na sobě zapracovat, tak až tak za rok.Může to být dobrá motivace. My, co se blížíme do věku, kdy hormony přestávají řádně pracovat, to opravdu vidíme prvně na váze, musíme být ve střehu. A pokud je dostaneme v tabletách, tak přibereme. Nepřiberou možná ty, které neměly nikdy s váhou potíže. Ale těžko přesvědčovat gynekologa - muže.
Záplavy sleduji pokaždé když příjdou.To je opravdu hrůza a neštěstí. Snad to už ustane. Hezký večer!

Jablonec

(Jiřka 54let, 25. 6. 2009 21:06)

Zdravím všechny holky z Jablonce.Já jsem sice z Lbc,ale Jablonec taky znám,bydleli jsme několik let na Bedřichově.
Ty povodně jsou hrůza.O Liberci se říká,že je všude do kopce,ale zaplať pánbu za to,tady snad nic takového nehrozí.
S Evičkou mám za sebou druhý měsíc(celkem dole 12,5kg) a od pondělí jedu opáčko,ještě mnoho kil mám zbytečných.

Erro

(Irena 32 let, 25. 6. 2009 20:41)

Tak se taky přidej.Popravdě,já nikdy ani moc hubnout nezkoušela.Jenom v mládí a to jsem měla cca 10kg nadváhu.Pak přišly děti(máme 3 7,4 a 2 roky)mezi těhu jsem občas něco zkusila,ale po pár dnech se na to vykašlala.Až te´d v lednu jsem si řekla,buď teď a nebo nikdy...Naštěstí jsem narazila na Evičku,která mi to pomohla rozjet.Když jsou úspěchy,tak se hubne mnohem snáž.

Erro

(Irena 32 let, 25. 6. 2009 20:40)

Tak se taky přidej.Popravdě,já nikdy ani moc hubnout nezkoušela.Jenom v mládí a to jsem měla cca 10kg nadváhu.Pak přišly děti(máme 3 7,4 a 2 roky)mezi těhu jsem občas něco zkusila,ale po pár dnech se na to vykašlala.Až te´d v lednu jsem si řekla,buď teď a nebo nikdy...Naštěstí jsem narazila na Evičku,která mi to pomohla rozjet.Když jsou úspěchy,tak se hubne mnohem snáž.

pro Marcelu

(Erra, 25. 6. 2009 20:28)

Je to tak jak píšeš.Ono samotné se hubne špatně.Když najednou dojde síla,nápady,je potřeba se s někým poradit,postěžovat si a i se podělit o tu radost,když se najednou čísílko na váze pohne směrem dolů. Holky já Vám tady tak závidím,že ani nevíte jak :-))

Pett

(Olinka 25, 25. 6. 2009 20:24)

Ahojda, já už ani 3 MD na začátku MS nedávám, tělo zhubne samo, co nabralo, ale teď dáme s mamkou po třech normálních dnech zase celé kolečko, těším se na bílý den :-)).Já zase nemusím moc zel.den...na víkend nevím, asi odpočinek, užiju si poslední volné dny jako student :-))

Marcelce

(Irena 32 let, 25. 6. 2009 20:18)

Taky se připojuji s přáním.Hodně schozených kg:))

Kristýně

(Irena 32 let, 25. 6. 2009 20:16)

A můžu se zeptat na ty hodnoty??On i hubený člověk může mít v těle hodně tuku.Nejhorší je právě ten skytý.A taky hubnout neznamená ztrácet tuk.Můžeš ztrácet svaly a ty jsou těžší.Ale to by jsi se musela špatně stravovat.

Ahoj všichni

(Irena 32 let, 25. 6. 2009 20:13)

Teda Evi,koukám na novou fotku.Moc Ti to tam sekne!!

No ty záplavy je hrůza,já teda nejsem moc v obraze.Zprávy nesleduji,noviny nekupuji,tak zahlédnu jenom trochu.Snad už bude líp.Těch lidí mi je líto.

pro Erru

(Marcela, 25. 6. 2009 20:10)

Napiš Evě, je to skvělé, a mě ted ještě pomohlo dopisování s děvčaty,ale musaíš si uvědomit že pokud chceš zhubnout je to dieta na pořád, i ti alkoholici to mají jednodušší pít alkohol nemusíš ,ale jíst ano. Já jsem zhubla několikrat i o 25 kg ale jak jsem se rozjedla špatně se vrací zpět. Je to prostě neustálý boj sama se sebou.Musíš mít proč se chceš hubnout a moc chtít!

ahojda

(Pett, 25. 6. 2009 20:04)

ahojda všechny hubnulky, moc vás všechny zdravím. Tak po velkém úspěchu sem si dnes zopakovala bílej den - je fak super, moc mně vyhovuje, zato zítra MD bude horší???Evi mohla bych tyhle tři dny dát i první tři dny MS????Místo třech mimořádnejch????No a co všichni chystáte na blížící se víkend???Já sem tak hrozně ráda, že je zítra pátek:o)))Už se těším až se v sobotu trošku vyspím:o)NO a doufám, že bude lepší počásko aby se dalo něco podniknout:o)

Nevím kde začít...

(Erra, 25. 6. 2009 19:26)

Hezký den všem tady.Náhodou jsem narazila na tuto stránku a docela mě uchvátily Vaše úspěchy.Moooc gratuluju.Mě se to nikdy nepodařilo :-(

pozdrav

(Marcela, 25. 6. 2009 16:29)

Díky vám všem za přaní k narozeninám. K těm hormonálním léčbám já jsem 7 let měla hormonální substituci na přechod 5 let to bylo v pohodě a za ty 2 roky jsem přibrala 10kg pak další a schazuji to velmi obtížně i když doktoři říkají ,že to po lécích není a kamaradka pěkně přibrala i po antikoncepci hlídejte si to,také jsem se pozdě dozvěděla ,že po přechodu se má ubrat přísun jídla i když jak jsem již psala jen těžko seš to kočíruje. Ještě se musím pochlubit zase mám 30dkg dole! Pro Ivetu tel.724965926 pošli mi imeilovou adresu.Zdavím a držím palce !

zdravím

(kristýna, 25. 6. 2009 15:19)

mi byllíme u potoka , ale díky bohu nás to nepotkalo, minulá vlna nám vzala zahradu, taky nic zásadního , když jsem to dneska ráno viděla v telce šel mi mráz po zádech....
jo byla jsem se dneska vážit , v centru kam chodím cvičit a za dva měsíce jen 2.5 kg, nic moc , ale aspoň se to hýbe a mám osobní dotaz, změřili mi tuk a paní byl v šoku, že mám tolik... je možný že se to děje tuk mi vzrostl a váha klesá , měla jsem včera ovoc. den a co s tím dělat,?? díky za radu

Hanulce

(MartinaK., 25. 6. 2009 12:14)

Hanulko, je to moc a moc smutné, teprve v takových situacích si člověk uvědomí, že lidé na tom mohou být ještě mnohem hůř, že ty naše prkotinky jsou vlastně nic. U nás nemáme žádnou říčku ani potok natož řeku, která by nás ohrožovala, proto si asi ani nedokážu představit, co to obnáší. V duchu jsem ale tam a myslím na ty nešťastné a utonulé. Nemohu přiložit ruku k pomoci, tak alespoň posílám morální podporu. Drž se. A klidně piš,piš, piš. Sdělená bolest je poloviční bolest.

Hanulce

(Andrea N., 25. 6. 2009 11:55)

Teda Hanule to ti teda nezávidím, já mám husí kůži když to vidím v telce, ale nevím, jestli bych to ustála v reálu. Máš pravdu, že se kolikrát stresujeme a užíráme kvůli maličkostem, jenomže nám to v tu chvíli připadá strašně důležitý. A víš co je ještě důležitější? Že si to při takovým neštěstí dokážeme uvědomit a to je dobře. A že ses radovala při poklesu váhy je moc dobře, protože takový maličkosti nás zase držej nad vodou. Tak se drž a měj se moc krásně


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »