Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Mileně

(Kmoška, 15. 5. 2009 13:58)

Tak já se přiznám, já do hořčice namočila banán. Mě nedělá problém jíst zvláštní chutě, jako ol. tvarůžek s marmeládou, ale tohle bylo už asi moc. I manžel se vyjevil. No on svačil salám a hořčici a já banán, tak jsem to zkusila noooó.

...všem děvčatům...

(Milena(41let,z fotog.), 15. 5. 2009 13:11)

Zdravím všechna hubnoucí děvčata!Mně dneska konečně váha klesla -70dkg,tak jsem zase "nastartovaná"!Všechny tady píšete,že máte chutě na sladké-to já mívala dříve taky,ale teď mám zcela opačný problém..nemám hlad,ale chuť na něco pikantního s majonézou.Tuhle jsem to nevydržela a ukrojila si 3 kolečka salámu a namočila je do plnotučné hořčice-to vám byla lahoda...se klidně přiznám!Řeněte,že to taky něko mááááteeee,ať si nepřipadám jako blázen!Jinak co se týče toho ovocného dne-při něm já mám taky hrozný hlad-i jsem to už psala Evičce!Když je na mně ráno "digi kolegyně" hodná a ukáže,co chci já vidět,tak je den fajn!Tak děvčata,držme se a kilíčka se nás pustí sama...je to vážně hodně o té "hlavě"!papa

Leničce

(Kmoška, 15. 5. 2009 12:56)

Tak to samé zažívám taky. Mám dny, kdy mám pocit, že bych polkla autobus. Nemám hlad, ale pocit, že chci jíst. Už jsem si myslela, že to tak mám jenom já, ale jsem ráda, že nejsem sama. Normálně mě hlava vede do špajzíku a tam zírám a zírám, pak ho zavřu a musím začít něco dělat. Horší je to v práci, když je volněji, to bych sezobla i klávesnici. Nejlepší je, když mám pořád co na práci. Horší je to večer, to ale padám únavou, takže tam úlet nehrozí.

Andree N

(Eva, 15. 5. 2009 12:40)

Děkuji za balíček, jsem ráda, že Ti to tak pěkně jde, neměla sis dělat škodu, ale moc mne to potěšilo.Budu ho mít v kuchyni pro štěstí.E

Ještě k těm chutím

(Eva, 15. 5. 2009 12:37)

Pokud to psychicky unesete, že pak může mít človk trochu víc, je dobré si při zpomalení hubnutí udělat šílený výkyv, já třeba na to požívala sušený ananas, prostě jsem ho snědla větší množství, je to výkyv v příjmu sacharidů, někdy se to vůbec neprojevilo,někdy malinko nahoru váha šla, taky jsem pak delší dobu neměla chuť na sladké a váha šla potom při dalších dnech diety zase pěkně dolů.

Ovocný den

(Bára, 15. 5. 2009 11:29)

Jiři a já ho zase miluju ten ovocný den, raději než mimořádný, zrovna dnes ho mám, neb při menses mi stojí váha. Ale je pravda, že při něm piju hodně čaje na zaplnění žaludku. B

Jak zahnat chuť

(Leničce, 15. 5. 2009 11:05)

Zdravím, mě pomáhal čaj, který jsem měla dopředu uvařený, voňavý bylinkový nebo ovocný (bez cukru) a ten jsem při chuti na něco popíjela. Někdy také pomůže hned po jídle si vyčistit zuby. Pak je příjemně v puse a nechce se to kazit dalším mlsáním. Když už opravdu bylo zle, tak jsem měla v mrazáku jogurt. Je lepší než zmrlina a dlouho to trvá, než se ho trošku "nadlabe".

ovocný den

(Eva, 15. 5. 2009 11:00)

Je to jen takový doplněk na oživení, někomu vyhovuje na vyprázdnění, někomu ne, není nutný.
Jinak k chutím na ně platí jen vyrovnaná hladiny krevního cukru a konzumace nízkotučného kefíru nebo jogurtu, zkrátka nízkotučné bílkoviny, která navozuje pocit delší sytosti, no a taky zabavit se a mít nějakou činnost a nemyslet na to.E

ovocný den

(Jiřka 54let, 15. 5. 2009 8:30)

Zdravím všechny holky.
Tak ovocný den néééééé!Včera jsem si dala ovocný den.Přes den v pohodě,ale večer jsem měla tak ukrutný hlad,že mě ani neodradilo"Ano šéfe" a ty blivajzy a dala jsem si vrchovatou lžíci kysaného zelí!
Jinak stále přesně dodržuji jídelníček,spíš mám občas co dělat abych vše snědla.
Takže po této zkušenosti si již ovocný den nedopřeji.
Všem krásný slunečný den.Jiřka

ahoj

(Lenička, 15. 5. 2009 8:27)

děkuji za vysvětlení ohledně zmizení Ivči)nemám na ni tel)moje digi kolegynka se mnou spolupracuje ale dost divným způsobem)včera 75,4, dnes 74,4 , no skáče to ted každý den kilo až 1,2 kg nahoru či dolů)včera jsem měla pohovor s manželem že mě prostě musí pomoct, podpořit, protože jinak sežeru s prominutím všechno co uvidíma na něj nic nezbude) mám chutě na cokoliv ale ne ani tak na něco konkrétního, jen prostě chci jíst) je to divný, nevím jak se toho zbavit( nemám hlady, prostě jen když jsem nervozní bych cokoliv snědla, ale není to jen když jsem nervní), skoro kdykoliv je chvilka volna...snažím se to rozpracovat a tak ale ne vždycky to zabere a já fakt nevím jak dál s tím( asi bych potřebovala radu od psachologa proč chci pořád jen jíst) říkalla jsem včera manžovi že koupím nějaký cvičostrojek abych měla čím zahnat chut a jak to přijde nasednu a budu se hýbat, třeba to přejde)jinak cm jdou lehce dolů takže váha mne nerozhodí ale mrzí mě to) taky jsem se začala víc hýbat a je to cítit)jen procházky ale ostrou chůzí mne začaly bavit)jen chudák dcera, když s kočárkem omylem narazím na nějaký vyšší rantl, to pak jsem ráda že je připoutaná)))chudák dítě moje)mějte se všechny krásně , tedy tady v brně prší( a je kosa(ale nevadí, brzo bude skvělé léto jak včera psala Milena)přece budeme štíhlé, že dámy!!!zdravím všechny)

absence Ivetky....

(Milena(41let,z fotog.), 14. 5. 2009 22:20)

Ahojky děvčata,hlavně Leničko,pokud vám všem chybí Ivetka(jako mně)tak ji zde musím omluvit!Má rozbité připojení k internetu,tudíž je teď mimo "hubnoucí" dění!Ale dnes mi smskou hlásila,že už je to ve fázi opravování,takže vydržať!Tak holky,snažím se taky už druhý měsíc,ale moje "digitální"kolegyně teď nějak stávkuje a nechce mě pustit níž!Už jsem psala Evičce,tak to snad spolu vyřešíme!Mějte se všichni krásně a přeji všem dobrou noc plnou krásných snů o "své" štíhlé postavě!!(holky,jednou se ráno probudíme a bude to skutečnost-viz všechny již "zhubnoucí" děvčata!!!)Tak pa!

Jdu počítat a emaily zítra

(Eva, 14. 5. 2009 22:05)

Jdu počítat a emaily zodpovím zítra během dopoledne, zatím dobrou noc.E

Jiřina P

(Jiřina P, 14. 5. 2009 20:55)

Mám 80,2-79,9,cítím se báječně, ale ted už hubnu vědomě pomaleji,navíc nemám skoro nic na sebe, což je sice úžasný pocit,když ze všeho vypadnu,ale nové věci si koupim až zhubnu na 75kg.Zdar hubnutí,zdraví Jiřina

Co prohlášení?

(Eva, 14. 5. 2009 16:02)

Děvčata mám nějaké platby, ale chybí k nim prohlášení, nezapomněly jste to poslat?

Cvičení

(Eva, 14. 5. 2009 16:01)

No na ruce asi jo, hmitání nohama asi ne, musí být voda asi po prsa, bylo to teda maso, dnesdka jedu večer na to normální, tak to porovnám.

posilování pod vodou

(Kmoška, 14. 5. 2009 7:40)

Evi, je možné takové posilování provozovat i v bazénu na zahradě?. nebo musíš být pod vodou až po krk? Ráda bych to vyzkoušela.

Dnešní ráno

(Eva, 14. 5. 2009 6:51)

Tak včera to cvičení fakt dobré , bolení ve svalech skoro není, ale dole skoro kg, tak jestli potom od podzimu to někde v okolí bude, neváhejte, jmenuje se to posilování pod vodou.
Také jsem s paní konzultovala váhu po cvičení, říkala, že byla celý den na kole a potom měla dvě kg navíc, prý při sportu člověk více pije a hned do rána všechny ty tekutiny nestihnou odejít z těla, svaly se tvoří prý až 20 - 28 hodin po aktivitě a váha dočasně stoupá, to jsme už vyzkoušely všechny, pokles váhy po aktivitách při je patrný většinou až obden, tak vytrvejte.
K jídlu po cvičení mi řekla, že mám přesně nachystat , co pak sním, abych nejedla ani ty bílkoviny přehnaně, že by mi moc rostly svaly, jako chlapovi po posilovně, vzpomínáte na ty moje stehna po spiningu.
Tak přeji všem pěkný a aktivní den, nepoddávejte se problémům aq myslete na své zdraví, někdy úsměv odvrátí hodně potíží.

Od pondělka začínám

(Martina, 14. 5. 2009 0:55)

Včera mě přišlo CD a střídavě pročítám jídelníčky a rady zde na stránkách. Tak to přes víkend prostuduji a v PONDĚLÍ ZAČÍNÁM HUBNOUT !!! Když vidím jak jste krásné a hubenější, tak jsem pěkně nastartovaná. Až něco zhubnu tak se zase ozvu. Pa, pa a hubnutí zdar.

Janiny šaty

(Eva, 13. 5. 2009 21:58)

Do fotogalerie Jany M jsem vložila fotky jejích nových svatebních šatů, jsou krásné, najdete tuto fotogalerii v tom dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed.

Ahoj, děvčata, nové poznatky

(Eva, 13. 5. 2009 20:28)

Dnes jsem poznala bezvadnou paní, trénuje vodní posilování,, fakt posilování, tak jsem tam pádilo a cvičil, sice neohrabaně, ale bylo to teda mnohem náročnější než v posilce, nožičky, ručičky, zádíčka i břicho dostaly zabrat, nyní balím dopisy, co mi vypočítal syn a večer odpovím na všechny dotazy , co stihnu , jinak Jana M poslala fotku svatebních šatů, tak je tak po půl desáté vložím.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »